|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
2.2.2010 18:57:28   
štrumfek
Iskrene čestitke, uživajte v skupnih trenutkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
2.2.2010 19:39:44   
čebelica01
čestitke valentinčica

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
2.2.2010 20:16:56   
višnjica
valentinčica iskrene čestitke

user posted image

< Sporočilo je popravil višnjica -- 2.2.2010 20:17:42 >

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
2.2.2010 20:41:05   
čebelica01
hej rea nerabiš zame tunike kar odpovem sem bla danes spet v shoppigu in sem si nabavla spet cel kup reči . očitno mi pa tale tunika ni namenjena . vseeno hvala za trud . tale next je za en k...

(odgovor članu višnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
   [Brisano sporočilo]
2.2.2010 21:13:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2205
2.2.2010 21:15:27   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Čestitke mamici in Juriju Vidu! user posted image

A next spet štrajka? Včeraj popoldne je delalo.

živka, zdele ne dela...tako, da..lej, bomo še kak dan počakale, potem se boste pa odločile..

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
2.2.2010 21:29:48   
Anonimen
Evo še mene. Sme bila sicer danes v službi, sam ni, da ni. Zasekal me je v križu, Luka je prehlajen in ma vročino, sem dans vstala ob 4h user posted image  

Jutri pa še ne vem, kaj bom - verjetno bom šla delat, ker mam neki nujnga za nardit. Sam če bo Luka mel ful vročino, bom kr doma.

Za next eh, očitno bi radi, da mal prišparamo user posted image .

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2207
3.2.2010 10:03:28   
majch
jutro

oooooooooooooooo, moške okrepitveeeeee - bravo valentinčicauser posted image user posted image
user posted image

MI smo pa včeraj čisto spontano v šopingu pristali, tako da sem malčici nekaj stvari nabavila po prav ugodnih cenah. Pa za njenega bratranca smo nabavljali za rojstni dan. Uh...to je tako težko...kaj kupiš mulcu, ki ima itak vsega prevečuser posted image ...no smo vseeno našli nekaj, tako da...ajde. Upam, da mu bo všeč.

No, Hb so letos moderne tunike, tako da fino zgledam noseča v vsem, kar oblečem...gravž, kako sem se zredila. Ne samo, da mam po porodu več kil, ampak sem tem še par dodala...kera logika.user posted image user posted image user posted image

Danes bova pa lepo doma. Mava pravo postkataskrofično razdejanje apokaliptičnih razsežnosti. Metlo v roke!
user posted image

Če vidite kak tak nlp nad mestom, še ni pust, pač pa majch pucauser posted image

Mejte se!

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
3.2.2010 10:17:47   
rea27
naročila v nextu!!!!!!!

nya..upam, da kmalu prebereš..tunike ni v tisti velikosti

čebeli, naročila sem ti rdečo tuniko, ti je namenjena!!!!
vse ostale...imate vse naročeno!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
3.2.2010 10:23:04   
Alex01
Danuser posted image

rea - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majch - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nya- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega Lukca

Mi pa danes čofa čofa user posted image user posted image user posted image user posted image , namesto ponedeljkauser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
3.2.2010 10:28:19   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Danuser posted image

rea - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

majch - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nya- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega Lukca

Mi pa danes čofa čofa user posted image user posted image user posted image user posted image , namesto ponedeljkauser posted image

alex tudi dva kompleta belih spodnjih majčk sem ti naročila, a prov?

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
3.2.2010 10:33:30   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Danuser posted image

alex tudi dva kompleta belih spodnjih majčk sem ti naročila, a prov?

Ja seveda prav.Super! HVALA

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
3.2.2010 10:35:46   
TRIŠ
Valentinčicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa veliko lepih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vaney
zdej pa si ti na vrstiuser posted image

rea
pa ti si res ena super organizirana ženska,blagor se tvojemu možuuser posted image

majch
pravkar je letelo mimo naše hiše nekaj,pa sem vseeno mislila da se boš ustavila na kavici in se malo odpočilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti pa si faca

Tako midva pa greva malo na potep da si mami malo dušo izlijeuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 3.2.2010 10:37:44 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
3.2.2010 10:41:18   
rea27
HEHE, HVALA TRIŠ.. ups, caps lock..sorry

am, štrumfka..nimajo joggersk..trenerk..tako, da te bo še ceneje prišlo :)

rea27

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
3.2.2010 10:45:16   
štrumfek
dan

evo še ena k ma dans za pospravlat user posted image zdele je mala zaspala tako da akciiijaaauser posted image

Nya upam da je križ že boljši user posted image user posted image user posted image user posted image

Alex fajn čofotajteuser posted image

Majch če kej nad krškim zaokrožiš prid na kavicouser posted image

rea user posted image user posted image user posted image user posted image za next

Dans pa nč sončka pr nas user posted image upam da se kaj pokaže da gremo mal veeenuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
3.2.2010 10:45:59   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

HEHE, HVALA TRIŠ.. ups, caps lock..sorry

am, štrumfka..nimajo joggersk..trenerk..tako, da te bo še ceneje prišlo :)

bo mami mal prišparalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
3.2.2010 11:16:06   
rea27
takole imate zneske..torej, še enkrat..naročeno je vse, razen nyine tunike in štrumfetinih trenerk..

ŠTRUMFKA: 47,72 EUR (0,72 POŠTNINA)
ALEX:61,72 EUR
NYA: 42,72 EUR
JAKNIK: 36,72 EUR
TRIŠ: 13,72 EUR
ČEBELI: 45,72 EUR
ŽIVKA: 63,72 EUR

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
3.2.2010 11:28:47   
Alex01
rea - ti poljem ZS, da se ne bo spet kakšna anonimna kje našlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
3.2.2010 11:33:21   
Mala_princeska
user posted image

Valentinčica čestitke :-)
user posted image user posted image user posted image

Ja sedaj si pa res ti Vaney na vrtsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi zdi kot da bi včeraj povedala, da si user posted image user posted image no tebi najbrž ni tako hitro šlo naprej.

Majch user posted image user posted image user posted image user posted image ti bom Nino čarodejko poslala (bo to za maškare) pa bo rekla simsalabim al pa čirulečarule in tvoj flat bo tipi topi user posted image , včasih si tud jst želim da bi imela čarobno palčko user posted image user posted image user posted image
drugač pa še ena ki se mora spravt v cunje user posted image
misija uspavanje je uspela, sedaj pa kuhat in cote zlagat.

user posted image user posted image user posted image Rea in punce za Next sem rekla, da ne bom za cote zapravljala, pa mi ni uspelo, sem včer Manci in Nini spet neki kupla....tko da se drugič čez kake 2meseca s5 pridružim, če ne bo do takrat Nexta pobralo, k ma take težave user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nyinga malčka

user posted image user posted image user posted image user posted image vse nove, sploh ne sledim toliko vas je že user posted image user posted image user posted image

Alex uživajte na čofa čofa...

Rea enkrat si omenila srečanje brez user posted image ma veš da bi prou pasalo, da bi tamalo mojemu podturila, ker imam filing da moj gospod misli, da moram bit skoz kot navita - samo otroci, kuhanje,....pospravljanje in bi ga prav rada vidla da obe malo pomirka - do sedaj jih ni velikrat - ene 2 x vse skupi.user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
3.2.2010 11:35:08   
rea27

rea - ti poljem ZS, da se ne bo spet kakšna anonimna kje našlauser posted image user posted image user posted image

ourajt! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
3.2.2010 11:36:35   
rea27
ja, lej jo..princesko..pa kje pa hodiš?!?! Kuga je..je kej bolš? Ali ti še dlesni krvavijo?

Na kofe..bom začela zbirat datume, kdaj bi se lahko dobile, pa bi takrat še next razdelile

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
3.2.2010 11:49:03   
čebelica01
me se bomo malo težje dobile ko roba prispe . vikend varianta , če si za ?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
3.2.2010 11:52:53   
čebelica01
rea- lizika je pa zate zato da neboš rabila po cuker hodt user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2223
3.2.2010 11:53:57   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

rea- lizika je pa zate zato da neboš rabila po cuker hodt user posted image user posted image

komot vikend..

liziko bom pa še tebi eno kupila...hehehehe

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2224
3.2.2010 11:55:07   
čebelica01
no prav nč bom mogla met skoz lizike v žepu user posted image user posted image , sicer pa men pravjo da sem ena velika lizika , pa tudi že šibica sem bla pa jagoda user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.