|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
4.2.2010 15:01:49   
čebelica01
ja ko se vidmo častim kavice velja za kaj več pa tud meni potem zmanjka user posted image user posted image user posted image . ni tko veliko €€€ čin činov sam jaz sem velik potrošnik

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
4.2.2010 15:28:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

evo rea sem ti že nakazala , tko da sem jaz že frej . ti sam preveri ko boš lahko če je prišlo v prave roke

verjetn bo jutri, ker je danes že konec..no, ja..vsaj do sedajle ko sem gledala še ni..ti pa seveda takoj sporočim!!! user posted image user posted image user posted image

a boš še men poslala cifro, pa ti nakažem? hvala - za majco sm pa prepoun vidla, pa zgleda, da mi ni namenjena :)

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
4.2.2010 15:33:20   
majch
hehe babe, prave ste, ni kaj...user posted image Pri nas pa finance lepo laufajo, čeprav jih ni ravno miljone. Obadva trošiva od obeh denar, tako da ni problema. Pa noben ne pretirava in nama gre super, pa za noben evro si ne skačeva v lase. Ko je, trošiva, ko ni- pač ni. Itak pa je za babe vedno premal...jaz bi tudi cunjeeee.user posted image Samo jaz vsako leto stran mečem in mam vedno prazno omaro. Ničesar mi ni žal. Samo po navadi je tako, da imam pol vedno 5 stvari za oblečt in so kmalu uničene, ker jih skoz drajsam. Zdaj se šparam za pomlad, ko bom šla delat, bom takrat nabavljala.user posted image Do takrat pa trenirke.

Uh...komaj sem prišla čez peglanje. Živčika je v postli, pa upam, da bo zaspala...jaz pa malcam. Za srečanje mi je načelno vseeno kdaj bo. NO, če hočete brez otročkov, pol popoldne al pa vikend. Se prilagodim.

Princeska, čisto "mimo vrta"...a 82 si? Fajn touser posted image , sem skoz misla, da si starejša. SEj možno, da si že povedala, pa sem pozabla.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
4.2.2010 15:49:15   
rea27
ekola, Nya imaš zs..

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
4.2.2010 17:38:05   
višnjica
Alex01 - danes sva z Aljo naredile turo skozi Regrčo vas. Sem malo gledala proti Baimsu, če kje vidim kakšen voziček, ker ne vem v kateri hiši živiš. Pa tudi vidim, da te ni bilo doma.

Tudi jaz bi se vam pridružila na kavici, če seveda smem. Ker nisem dolgo prijavljena vas prosim, da mi razložite kako to poteka - v družbi otrok ali ne, ali imate določen kraj? Mi je pa vseeno kdaj med tednom ali vikendom.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
4.2.2010 17:41:52   
čebelica01
seveda da smeš višnjica več nas bo bol bo lušno , to glede otrok pa naj te ne skrbi  z otroci ali brez . kje ,kdaj se bomo pa še sproti zmenile zdej zbiramo prijave user posted image user posted image  in kdaj keri bolj paše . ko se nas bo nabralo se pa še zmenimo za datum in kje aja in uro user posted image user posted image user posted image . zdaj kar navali narode babe jaz kavice častim user posted image user posted image  ali sokca tudi pivičko če keri diši user posted image user posted image  

(odgovor članu višnjica)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
4.2.2010 19:02:02   
štrumfek
evo torta okrašena

tole je moja današnja stvaritevuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2307
4.2.2010 19:14:49   
kaminek
lepa tortica štrumfekuser posted image
jst jo tud delam, je že pečena in nafilana in čaka na jutri, da jo okrasim. sm pa maso kr pri ramsu naročila, tko da jo naj bi jutr dobila, ker se ne mislm več tko ****, k sm se dons, pa še velik tort bom spekla, tko da no way.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
4.2.2010 19:25:44   
kaminek
počasi se poslavljam, mogoče se še kdaj slišimo, tipkamo, vidimo, ampak za zdej mi več ne znese. vas bom še kdaj prebirala.

lepo se imejte, stisnite svoje zakladke k sebi neštetokrat in neštetokrat jim recite, da jih imate rade, prav tako svojega partnerja oz. vaše najbližje.
jst enostavno ne najdem več časa za komentarje, ker imam določene obveznosti in mi ne znese. sej, ko bom pa naslednjič user posted image , da bi le bog dal, pa se sigurno spet oglasim, ker ne bom mogla imet več tolk nalog za nardit.

še enkrat vse lepo pozdravljene

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
4.2.2010 19:29:55   
majch
kaminek, pol se pa lepo mej, ne preveč garat, da ne boš pregorela. Pa čimprej enegauser posted image naštimajte, da se še kdaj tipkamo.user posted image Če bo pa kaka minuta viška pa se komot oglasi, te bomo ful vesele.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu kaminek)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
4.2.2010 19:55:55   
čebelica01
no kaj pa je zdej to kaminek , kaki vikend si boš pa menda našla čas in nas pršla kaj pokukat in kako rečt al pa prekrasne tortice , ki jih boš delala pršla pokazat user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
4.2.2010 22:18:27   
Alex01
Oj, dober večer

pol dneva me ni, pa imam tri strani za prebrat user posted image user posted image user posted image user posted image (mal heca), pridne ste.

kaminek - upam, da nas prideš še kaj pogledat, pa na kakšno kavicouser posted image

štrumfek - krasna torta

višnjica - ja, si prav gledala , v ulici za Baimsom, četrta hiša na leviuser posted image , danes sva bila res bolj letečauser posted image , naslednjič pa sporoči, ko boš kaj tukaj okrog krožila. Mi2 greva ponavadi ven (če vreme dopušča) tam nekje po 13 uri. Včeraj sva naredila en krog čez Regrčo vas, je blo prav fajn, sam mama je čist brez kondicijeuser posted image

Glede financ  - pri nas tako kot pri Majch user posted image

Srečanje - med tednom ali pa med vikendom (skoraj lažje med tednom)

Neposredna povezava do sporočila: 2312
5.2.2010 11:22:12   
rea27
Dan...a danes ni pa nobene..sej je pa ja tak smotan dan..za nikamor it...tprej: pridite kaj pokramljat! user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
5.2.2010 11:23:56   
čebelica01
tisti vic o tašči si pa na strani 24 ur  prebrala ???

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
5.2.2010 11:26:50   
majch
čau rea

midve sva šle v trgovino, zdaj bova pa probale krofe spečt - testo iz kruhomata. Me pa zanima, kai bojo. Ker drugače ne bi šla to delat.user posted image

Drugače pa... jutri gremo v tašča hotel. Midva bova pa potem zvečer smuknila na večerjo, ko bo babi Živiko čuvala, ker mava obletnico pa še za valentinovo bo zadostovalo.user posted image user posted image user posted image Tako da recimo...da mamo vikend zaseden.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
5.2.2010 12:48:12   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

tisti vic o tašči si pa na strani 24 ur  prebrala ???

ne, sem ga kr prekopirala user posted image user posted image user posted image

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2316
5.2.2010 12:52:09   
čebelica01
no ja user posted image user posted image . seveda user posted image user posted image .

meni se pa danes nič ne dauser posted image user posted image . malčki ninajo , so tudi nekaj slabe volje danes . mogoče bo bolje, ko se bodo spočili. jaz nekaj šmrkam in kiham bo treba zvečer jit na eno pivce .

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
5.2.2010 13:05:14   
majch
evo, testo v kruhomatu...stanovanje diši po rumu...hehe. Če bojo ratali, jih bom pol naredila z vanilijevo kremo in oblite s čokolado, take ma moj dragi najrajši.

Hmmm...sem nekaj razmišljala..kako je že to...7 leto veze al kako je že to, da je treba pregurat, pol pa gre al neki v tem stilu. kej verjamete temu?

Čbelca, maš pa pridne malčke, da ti pustijo po netu brskat. Lepo. Je težko malo četico naenkrat spat spravit? Joj, jaz še zdaj nimam nobenga odgovora iz vrtca, pa mi je blo rečeno, da bo kmalu. Pismo..naj me vsaj sterajo nekam, da pol druge variante iščem. Mamico, sovražim ustna zagotovila v stilu- saj bo kmalu.user posted image

Poleg fasunge sem zavila še v kitajsko trgovino pri sosedih. Itak d nisem prazna prišla ven. Sem si nabavla trenirko hlače za 3 eureuser posted image . Me zanima, kako dolgo bo zdržala. Ampak..na znamke nič ne dam. Ajde, sej ne rečem za v službo, kaka boljša stvar, da lih raztegnjena ne zgleda, samo mi dol visi za znamke in cene. Me sploh ne moti, če mam vseh cunj na riti za 5e, samo da solidno zgleda.

Evo spet monologi...sem preveč ruma inhalirala...user posted image ma... itak je bil samo ekstrat.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 2318
5.2.2010 13:11:06   
čebelica01
majch- mam tri res pridne čmrleke , tukej jih samo položim vsakega v posteljico in malo zagodejo čez 2 min že spijo ,spijo pa nekje 3 urce včasih tudi več . razen enega zbujam ( po naročilu staršev) . drugače so pa pridni in me lepo ubogajo . seveda je potem tkoj razlika, ko pridejo mamice in očki se pa pokažejo kaki lumpki znajo bit .  

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
5.2.2010 13:14:08   
majch
3 ure??? Hudooo...naša spi kako urico. Razen enkrat na vsake kvatre ji neki zaštroma da produži. user posted image Me zanima, kako bo v vrtcu.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 2320
5.2.2010 13:14:44   
čebelica01
glede cujn pa , hvala bogu da najdeš tko poceni pa solidneuser posted image user posted image user posted image , jaz jih ne user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2321
5.2.2010 13:16:21   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

3 ure??? Hudooo...naša spi kako urico. Razen enkrat na vsake kvatre ji neki zaštroma da produži. user posted image Me zanima, kako bo v vrtcu.

veš kako je to zjutrej zgodi vstat potem smo skoz v pogonu in se kar zmatrajo . je pa res , da predno so bli stari leto pa pol so spali po 2x na dan po 2 urce

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
5.2.2010 13:39:03   
5ra8

evo, testo v kruhomatu...stanovanje diši po rumu...hehe. Če bojo ratali, jih bom pol naredila z vanilijevo kremo in oblite s čokolado, take ma moj dragi najrajši.

u njami...men so tud tej boljši kot navadni.
vanilijevo kremo bos sm s pudinga nardila? al kako posebno? recept pliss user posted image
kaj pa cokolada povrhu? jedilna, mlecna?

ceprov se mi zdi da jedilna, oz. una za kuhanje ne bi pasala....mi je bolj grenka...ne vem no...

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
5.2.2010 14:51:27   
Mala_princeska

Princeska, čisto "mimo vrta"...a 82 si? Fajn touser posted image , sem skoz misla, da si starejša. SEj možno, da si že povedala, pa sem pozabla.

Heee heee zdej pa ne vem al me je mož postaral al pa otroci user posted image , otroci ponavadi pomlajujejo user posted image user posted image user posted image user posted image

Čebeli super, da častiš te držim za besedo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

štrumfek user posted image user posted image user posted image kapo dol in vse naj naj Taji in 6 poljubčkov od Mance :-)))

IZVIRNO SPOROČILO: kaminek

počasi se poslavljam, mogoče se še kdaj slišimo, tipkamo, vidimo, ampak za zdej mi več ne znese. vas bom še kdaj prebirala.

lepo se imejte, stisnite svoje zakladke k sebi neštetokrat in neštetokrat jim recite, da jih imate rade, prav tako svojega partnerja oz. vaše najbližje.
jst enostavno ne najdem več časa za komentarje, ker imam določene obveznosti in mi ne znese. sej, ko bom pa naslednjič , da bi le bog dal, pa se sigurno spet oglasim, ker ne bom mogla imet več tolk nalog za nardit.

še enkrat vse lepo pozdravljene

Škodaaaa :-(((
pa sej se slišimo.....tko da te ne bom pozabila :-)))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čau rea

midve sva šle v trgovino, zdaj bova pa probale krofe spečt - testo iz kruhomata. Me pa zanima, kai bojo. Ker drugače ne bi šla to delat.

Drugače pa... jutri gremo v tašča hotel. Midva bova pa potem zvečer smuknila na večerjo, ko bo babi Živiko čuvala, ker mava obletnico pa še za valentinovo bo zadostovalo. Tako da recimo...da mamo vikend zaseden.

Uuuuuu super :-))) Uživajta in vseee naj naj za obletnico :-)))

Hmmm...sem nekaj razmišljala..kako je že to...7 leto veze al kako je že to, da je treba pregurat, pol pa gre al neki v tem stilu. kej verjamete temu?

Čbelca, maš pa pridne malčke, da ti pustijo po netu brskat. Lepo. Je težko malo četico naenkrat spat spravit? Joj, jaz še zdaj nimam nobenga odgovora iz vrtca, pa mi je blo rečeno, da bo kmalu. Pismo..naj me vsaj sterajo nekam, da pol druge variante iščem. Mamico, sovražim ustna zagotovila v stilu- saj bo kmalu.

Poleg fasunge sem zavila še v kitajsko trgovino pri sosedih. Itak d nisem prazna prišla ven. Sem si nabavla trenirko hlače za 3 eure . Me zanima, kako dolgo bo zdržala. Ampak..na znamke nič ne dam. Ajde, sej ne rečem za v službo, kaka boljša stvar, da lih raztegnjena ne zgleda, samo mi dol visi za znamke in cene. Me sploh ne moti, če mam vseh cunj na riti za 5e, samo da solidno zgleda.

Evo spet monologi...sem preveč ruma inhalirala... ma... itak je bil samo ekstrat.

user posted image user posted image user posted image user posted image za peko, pa enga krofka še zame pršparej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
heee 7 let - recimo, da pol gre :-))) midva pa letos 9 praznujeva

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
5.2.2010 14:53:53   
majch
ooo princeska, bo kmalu okrogla obletnica - železna al aluminjasta al kaka žeuser posted image . Si bosta mogla pol kaj fajnega privoščit.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

kresovanje
Lelly28 RR

Ali peljete svojega otroka na kresovanje?

da (44%)

ne (56%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!