|
RE: Dolenjke, 2. del 5.2.2010 14:51:27
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch Princeska, čisto "mimo vrta"...a 82 si? Fajn to , sem skoz misla, da si starejša. SEj možno, da si že povedala, pa sem pozabla. Heee heee zdej pa ne vem al me je mož postaral al pa otroci , otroci ponavadi pomlajujejo Čebeli super, da častiš te držim za besedo štrumfek kapo dol in vse naj naj Taji in 6 poljubčkov od Mance :-))) IZVIRNO SPOROČILO: kaminek počasi se poslavljam, mogoče se še kdaj slišimo, tipkamo, vidimo, ampak za zdej mi več ne znese. vas bom še kdaj prebirala. lepo se imejte, stisnite svoje zakladke k sebi neštetokrat in neštetokrat jim recite, da jih imate rade, prav tako svojega partnerja oz. vaše najbližje. jst enostavno ne najdem več časa za komentarje, ker imam določene obveznosti in mi ne znese. sej, ko bom pa naslednjič , da bi le bog dal, pa se sigurno spet oglasim, ker ne bom mogla imet več tolk nalog za nardit. še enkrat vse lepo pozdravljene Škodaaaa :-((( pa sej se slišimo.....tko da te ne bom pozabila :-))) IZVIRNO SPOROČILO: majch čau rea midve sva šle v trgovino, zdaj bova pa probale krofe spečt - testo iz kruhomata. Me pa zanima, kai bojo. Ker drugače ne bi šla to delat. Drugače pa... jutri gremo v tašča hotel. Midva bova pa potem zvečer smuknila na večerjo, ko bo babi Živiko čuvala, ker mava obletnico pa še za valentinovo bo zadostovalo. Tako da recimo...da mamo vikend zaseden. Uuuuuu super :-))) Uživajta in vseee naj naj za obletnico :-))) IZVIRNO SPOROČILO: majch evo, testo v kruhomatu...stanovanje diši po rumu...hehe. Če bojo ratali, jih bom pol naredila z vanilijevo kremo in oblite s čokolado, take ma moj dragi najrajši. Hmmm...sem nekaj razmišljala..kako je že to...7 leto veze al kako je že to, da je treba pregurat, pol pa gre al neki v tem stilu. kej verjamete temu? Čbelca, maš pa pridne malčke, da ti pustijo po netu brskat. Lepo. Je težko malo četico naenkrat spat spravit? Joj, jaz še zdaj nimam nobenga odgovora iz vrtca, pa mi je blo rečeno, da bo kmalu. Pismo..naj me vsaj sterajo nekam, da pol druge variante iščem. Mamico, sovražim ustna zagotovila v stilu- saj bo kmalu. Poleg fasunge sem zavila še v kitajsko trgovino pri sosedih. Itak d nisem prazna prišla ven. Sem si nabavla trenirko hlače za 3 eure . Me zanima, kako dolgo bo zdržala. Ampak..na znamke nič ne dam. Ajde, sej ne rečem za v službo, kaka boljša stvar, da lih raztegnjena ne zgleda, samo mi dol visi za znamke in cene. Me sploh ne moti, če mam vseh cunj na riti za 5e, samo da solidno zgleda. Evo spet monologi...sem preveč ruma inhalirala... ma... itak je bil samo ekstrat. za peko, pa enga krofka še zame pršparej heee 7 let - recimo, da pol gre :-))) midva pa letos 9 praznujeva
|