|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 8:48:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4551
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 8:49:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4552
   RE: Februarke 2010 - 2. del
4.2.2010 8:51:13   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Rožca - a danes boš v Lj?

Ja, bom. Ob 4 smo zmenjene v Zvezdi. A prideš???? Se nam pridružiš??? Bi še katera prišla???

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

Neposredna povezava do sporočila: 4553
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 8:53:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4554
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 8:55:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4555
4.2.2010 8:55:21   
rožca26

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Rožca - a danes boš v Lj?

Ja, bom. Ob 4 smo zmenjene v Zvezdi. A prideš???? Se nam pridružiš??? Bi še katera prišla???

Jaooo ste našle uro... Ne morem, jasno. Ker grem ob 3 po Lana, mož pride pa šele ob 5ih iz službe...user posted image

Pa Lana pripelji s sabo. Če ne pa pridi ob 5ih. Ni nič narobe, če mal zamudiš. Do pol sedmih se gvišn ne bomo razkropile user posted image user posted image user posted image  Ponavadi se moramo prov prisilit, da se spokamo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4556
4.2.2010 8:56:09   
rožca26

Trililiiiii - -poglejte moj tiker!user posted image

Kak pa to narediš???? Jest tega ne znam. Pa tud bol leva sem za te stvari user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4557
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 9:05:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rožca26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4558
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 9:06:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4559
4.2.2010 9:07:33   
Jada82
Bambi, držimo pesti, da bo čim prej za tabo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne sme trajati 20 ur .. saj ne bo, boš videla!!!!! Pa le javi po sms, ko bo user posted image na svet prijokal user posted image user posted image user posted image user posted image

Krema za bradavice - jaz sem kupila pa kar tisto, od DM-a. Kaj pa vem, njihova kozmetika mi ful ustreza ... imam tudi olje za mazanje proti strijam in se mi zdi super.
Je pa to taka majhna kremica, roza pakiranje, notri lanolin, pa ni si treba izpirat pred naslednjim podojem. A jo ima še katera?

Jaz sem po zajtrku - čokolešnik user posted image Njami!
Počasi bova z user posted image šla malo po trgovinah, fasngo nabavit, pa še v Merkur .... mava še bon za izkoristit, hehe. Tist popust, k ga dobiš po določenem obdobju. Pa sva kar veliko kupovala v Merkurju zadnje čase, ko sva obnavljala.

Pol mam pa za kuhat - danes bodo kar makaroni pa kakšna omaka - sirova al pa kej; pa peglat. Moj gre ob 3h v službo, jaz pa itak dobim obiske .... user posted image user posted image user posted image

Kje je danes sonček?!?! user posted image

Aha, še neki sem se spomnila ... ti koši za plenice ... jaz še vedno kolebam, ali bi ga sploh kupila ... te kasete so potem tako drage .. za koliko časa imate potem kaseto?
A katera uporablja navaden koš, pač s pokrovom? A potem ful smrdi? user posted image Res ne vem ... nočem kupit glih vsako stvar, sam tale koš me pa kar malo bega. Vsako plenico posebej pa tudi ne mislim dol v kanto nosit ... hm user posted image
Hvala za nasvete user posted image

Aja, drugače pa dobrodošle vse nove februarke .... uf, koliko nas je sedaj .. tudi jaz več ne sledim, pa redno berem ... hm user posted image

No, punce, grem še ta pampers kupon natisnit ... bo sigurno prav prišel, hvala!
Čao!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
4.2.2010 9:08:38   
Jada82

Kak pa to narediš???? Jest tega ne znam. Pa tud bol leva sem za te stvari user posted image

Namen gledanja je: 38 tednov!!! Okroglih!!!

Jaz tudi okroglih 38 tednov user posted image user posted image user posted image Hehehe, še 14 dni, ane Zimska, heheh

Neposredna povezava do sporočila: 4561
4.2.2010 9:13:06   
rožca26

Namen gledanja je: 38 tednov!!! Okroglih!!!

Bravo za okroglih 38. Veš, men so druge stvari bile bolj zanimive user posted image user posted image user posted image  Sem ti fovž, ker jest bi bla že tudi tok delč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4562
4.2.2010 9:15:31   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Aha, še neki sem se spomnila ... ti koši za plenice ... jaz še vedno kolebam, ali bi ga sploh kupila ... te kasete so potem tako drage .. za koliko časa imate potem kaseto?
A katera uporablja navaden koš, pač s pokrovom? A potem ful smrdi? user posted image Res ne vem ... nočem kupit glih vsako stvar, sam tale koš me pa kar malo bega. Vsako plenico posebej pa tudi ne mislim dol v kanto nosit ... hm user posted image

Mi damo plenice kr v navadno kanto. Jo prej zavijemo še v eno vrečko, da ni tok smradu. Kar se pa tiče specialnih košev za plenice pa ... Pol ko ga odrabiš tudi smrdi, tak da je isto. Lahko pa kupiš tudi koš za plenice brez kaset. Dobiš v pikapolonici.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
4.2.2010 9:17:05   
ČikaPika

Obstaja en koš - ki je sicer kar precej dražji - ki ne potrebuje teh kaset, ki so drage, ampak ima tak pokrov da potem nič ne smrdi - noter pa daš lahko navadno vrečko za smeti, ali katerokoli drugo.
Mislim da stane cca 70 € - ziher ga majo v Pikapolonici (no tam sem ga vidla).
Ga pa ima moja prijateljica in je ful zadovoljna.
Jaz tudi kolebam ali ga kupit ali ne... bom počakala na rojstvo - če slučajno dobim kake bone pa si ga bom šla potem kupit.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
4.2.2010 9:28:12   
Aja1
Jaz nimam posebnega koša za plenice. Ko je bila pri Neji plenica pokakana, sem jo zavila v vrečko (ponavadi kar tisto iz trgovine, ko daš not sadje,...) in ni nič smrdelo.

No, bom šla še jaz pogledat v DM za to kremo. user posted image Hvala za info Jada. Bepanthen sicer imam, ampak mi ne diši, da je potrebno izpiranje.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
4.2.2010 9:29:25   
Aja1

Pol mam pa za kuhat - danes bodo kar makaroni pa kakšna omaka - sirova al pa kej; pa peglat. Moj gre ob 3h v službo, jaz pa itak dobim obiske .... user posted image user posted image user posted image

Pri nas bodo tudi testenine. Za omako se še odločam. Verjetno kar mleto meso. user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
4.2.2010 9:30:04   
zvesta
Tudi jaz sme kupila Lanolin Multimam.

Mah, meni se tudi vleče. Imam pregled šele ob 13.30. Pa upam, da pridem še domov. Da me ne pošlje spet kje noter. :(

Mah, včeraj sem ga fsrala, ko sme se tak nažrla zvečer. Mi je bilo slabo, vse me tiščalo. Nikoli več. :(

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 9:31:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ČikaPika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
4.2.2010 9:33:03   
jannusa
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Drage moje dekline,.......jaz grem v P. Počasi odteka voda kot prvič, ob isti uri kot prvič, nič se ne dogaja kot prvič,........
torej jaz vseeno upam, da ne bo trajalo kot prvič- 20 ur. Malo mi je hudouser posted image , ker malena ful kašlja in upam, da jo bo tašča
ponoči poštimala,.....nič zdaj pa morem začet mislit na AKKKKKCCCIIIJOOOOOO!!!
Ajd se slišimo čez nekaj dni,...mislite name! user posted image

Srečno in naj hitro mine user posted image user posted image user posted image

Tudi z moje strani....Naj bo čim prej za tabo..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
   [Brisano sporočilo]
4.2.2010 9:34:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4570
4.2.2010 9:36:31   
Aja1
Zimska- se pripravljaš na jutrišnji D dan? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4571
4.2.2010 9:50:29   
vaney
Jaz imam pa že sklerozo...

Najprej sem šla v pekarno po burek, potem pa lačna naprej v trgovino...napaka...pozabila sem, da sem že kupila burek in kupila še enega, zraven še 2 čokoladna krofa, pa sirovo štručko in rezano poli salamo. Vse to, da ne bom dopoldne (do kosila) lačna. In potem pridem v avto in vidim, da imam 2 bureka+2 krofa+sendvičuser posted image kdo bo pa vse to pojedel? Zaenkrat mi je uspelo zmazat oba krofa, en burek in sendvič, zdaj me pa trebuh boli in grem spat...kaj mi je treba tega? Saj je res že čas, da grem rodit, da bo konec tega nažiranjauser posted image

bambi, diiiiiha in upam, da boš čimprej držala svojo štručkouser posted image

koš za plenice; imamo tistega na kasete, kaseta zdrži okrog 1 meseca na začetku, kasneje dlje (če mečeš notri samo pokakane plenice), smrdi ne nič. Tudi zdaj sem kupila kasete in ga bomo saj na začetku uporabljali. Nujen pa ni, se da brez čisto komot

mazanje bradavic; imam Multimam lanolin (tiste gelirane gazice in kremo)

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
4.2.2010 9:54:02   
mucica2

ja tudi jaz mam danes pregled, tudi šele ob 12.15...ampak se mi nič kaj ne vleče...mal čvekam po telefonu pa cajt kr mine user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4573
4.2.2010 9:57:02   
mucica2

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg), julieb-ctg, Zimska (ctg, streptokok), plouse (ctg)

5.2.-Slomak, Lara73, protina, lana08, jannusa (ctg), ančkica (ctg)
9.2.-Tinca Malinca, vaney, Cappy96 (pregled+ctg), Jada82 (ctg), jannusa,
dskubin (ctg)
10.2.- smuki(ctg), vaney(POROD)user posted image , lunca83 (ctg)
11.2.- bauky(ctg)
12.2.-ČikaPika (ctg+pregled)

user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
4.2.2010 9:58:27   
mucica2

Mogoče se pa oglasim kaj naokoli, če boste še tam... razen, če me ne bo G danes preveč razštelala med nogami, da bom še lahko hodila (imam vaginalni pa bris...)

hehe user posted image user posted image user posted image user posted image

mene je tud strah, upam da danes ne bom imela kakega vaginalnega pregleda (sovražim to)

Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?