Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 21:00:32
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 IZVIRNO SPOROČILO: slomak midva sva pa zdele dam pršla, smo bli na kosilu, z mojimi in njegovimi starši..so se prvič vidl in spoznal ... ja mal sva zavlačevala, pa sva rekla da zdele je pa že cajt pred pride... ja kako vama je pa to ratal?? In kakšna je bila reakcija? ma kaj pa vem...nekako smo se o tem pogovarjal, pa nikol nič zmenil, čas je pa letel.. pol sem pa zadnjič omenila tašči, pa men je itak moj ati večkrat že reku kaj a se bomo kej spoznal pa sem vedno odlašala, pa se vsi z vsemi dobro zastopmo...HB... tko da evo sm rekla v pon. da bi blo fajn in smo se takoj za sredo zmenil.. reakcija je bla normalna k da se poznajo že dolg hehe...bom pa vidla kasneje, kaj bojo kej rekli...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 21:15:36
|
|
|
|
dskubin
|
ČikapIka, potem sme skuhala piščančji žur in njoke. mmmmmmmmmm božansko! Zdej se mi pa sline cedijo Čestitke vsem novim mamicam: ninu, zofy, twixy! Grem malo zabavat našedva divjaka, da ne bo pokrova dvignilo.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 21:34:32
|
|
|
|
mavo
|
jao, dejte mi ljubljančanke prosim nekaj povedat: naslednji teden greva z mojim prijavit stalno bivališče v Ljubljani. Mogoče se vam sliši smešno, vendar kam morava it? Sem našla na internetu, da je izpostava upravne enote Lj v Šiški. Če smo v Šentvidu, spadamo pod to izpostavo, a ne? Ali lahko spremembo bivališča urediš na izpostavi, ali moraš na glavno UE, pa kje sploh to je? Joj, saj vem, da sem prava butara, ampak te birokratske zadeve, ki pridejo ob selitvah so mi prava muka, sploh pa urejanje zadev v novem kraju. Matr, pri svojih skoraj 34. letih sem živela že v 4 krajih, zdaj se selim v petega, pa mi še ni vse jasno. Ja, pa seveda čestitke vsem novim februarčkom in dobrodošle nove nosečke!
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 21:41:02
|
|
|
|
ČikaPika
|
Joojjj. Jz bi pa zdej ene FUL SLANE KOKICE . Pa nimam nč doma - jutri zjutraj jih grem tkoj kupit Sicer sem pa sama z ... moj šu delat
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 22:04:53
|
|
|
|
mavo
|
Mucica2, ti si delala pravosodni izpit. A potem mogoče veš tudi kaj glede notarskih storitev oziroma bolj cenikov njihovih storitev? Ali mogoče veš koliko približno stane, če overiš kupoprodajno pogodbo za prodajo stanovanja pri notarju? Pa opravičujem se, ker smetim tu na tej temi s takimi vprašanji, ampak saj obljubim, da ne bom več
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 22:08:13
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Joojjj. Jz bi pa zdej ene FUL SLANE KOKICE . Pa nimam nč doma - jutri zjutraj jih grem tkoj kupit Sicer sem pa sama z ... moj šu delat Jaz sem tudi sama doma, pojedla/popila sem pa ravnokar ogromen kozarec gostega jagodnega soka, s stepeno smetano in kokosovim sladoledom (bounty) na vrhu.....za znoret dobro
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 0:11:11
|
|
|
|
komarka
|
Hojla, jutro punce :-) Sicer že ene pol leta ne sledim več debati, sedaj me je pa le firbec premagal da sem prišla pogledat, katere ste še tle... No, men se bo počasi začelo vlečt...pdp(30.1.) je namreč mimo in že zelo nestrpno pričakujem rojstvo naše punčke... Sicer pa se počutim veliko bolj pripravljeno. moja G tukaj(v Bruslju) je res faca, bi jo vzela s sabo domov, ko se bomo vrnili , pa še pri fizioterapevtki sem bila parkrat, da sva mal obnovili dihanje in to..(no zame je bilo bolj ko ne novo, saj pri prvem sploh ne vem kako sem prišla čez-nisem znala dihat). A že ej preizkušate razne recepte za "pospešitev" ? pa nočko, če gre katera še spat
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 0:49:10
|
|
|
|
bambi14
|
Drage moje dekline,.......jaz grem v P. Počasi odteka voda kot prvič, ob isti uri kot prvič, nič se ne dogaja kot prvič,........ torej jaz vseeno upam, da ne bo trajalo kot prvič- 20 ur. Malo mi je hudo , ker malena ful kašlja in upam, da jo bo tašča ponoči poštimala,.....nič zdaj pa morem začet mislit na AKKKKKCCCIIIJOOOOOO!!! Ajd se slišimo čez nekaj dni,...mislite name!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 7:52:29
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Drage moje dekline,.......jaz grem v P. Počasi odteka voda kot prvič, ob isti uri kot prvič, nič se ne dogaja kot prvič,........ torej jaz vseeno upam, da ne bo trajalo kot prvič- 20 ur. Malo mi je hudo , ker malena ful kašlja in upam, da jo bo tašča ponoči poštimala,.....nič zdaj pa morem začet mislit na AKKKKKCCCIIIJOOOOOO!!! Ajd se slišimo čez nekaj dni,...mislite name! drži se bambi! držim pesti, da boš čimprej konec !!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 7:54:51
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo Mucica2, ti si delala pravosodni izpit. A potem mogoče veš tudi kaj glede notarskih storitev oziroma bolj cenikov njihovih storitev? Ali mogoče veš koliko približno stane, če overiš kupoprodajno pogodbo za prodajo stanovanja pri notarju? Pa opravičujem se, ker smetim tu na tej temi s takimi vprašanji, ampak saj obljubim, da ne bom več Maš pa srečo, tega sicer na pravosodnem nismo imel (notarske tarife), sam sem pa dve leti delala v notarski pisarni, tako da ti lahko povem, samo ti mi moraš najprej povedat kupnino za stanovanje (piši mi na zs), potem ti bom pa napisala. Zdej pa še ti samo povej kaj nameravaš kupovat v ikei? A za novo stanovanje? Joj men se te avstrije tako lušta, jaz bi tudi šla A greš samo v Ikeo al še kako drugo trgovino?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 7:59:48
|
|
|
|
Olive
|
Dobro jutro! Hvala za sprejem. Par podatkov še za seznam. Moja 1. in čakamo 1. . Rodila naj bi v Postojni. Bambi14 upam, da je že mimo oz. si že pri koncu. ... Lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 8:00:16
|
|
|
|
mucica2
|
Dobro jutro ! aha da ne pozabim, na strani od baby centra http://www.baby-center.si/, si lahko sprintate kupon v vrednosti 2 eur za plenice pampers pa kupon za 1 eur za robčke pampers. Ta kupon lahko potem unovčite v trgovinah Mercator, Špar, E.Leclerc....(vam piše na kuponu), velja pa od 1.2. do 15.3.2010. Upam da bo kateri prav prišlo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2010 8:14:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2010 8:16:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 8:22:38
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mavo jao, dejte mi ljubljančanke prosim nekaj povedat: naslednji teden greva z mojim prijavit stalno bivališče v Ljubljani. Mogoče se vam sliši smešno, vendar kam morava it? Sem našla na internetu, da je izpostava upravne enote Lj v Šiški. Če smo v Šentvidu, spadamo pod to izpostavo, a ne? Ali lahko spremembo bivališča urediš na izpostavi, ali moraš na glavno UE, pa kje sploh to je? Joj, saj vem, da sem prava butara, ampak te birokratske zadeve, ki pridejo ob selitvah so mi prava muka, sploh pa urejanje zadev v novem kraju. Matr, pri svojih skoraj 34. letih sem živela že v 4 krajih, zdaj se selim v petega, pa mi še ni vse jasno. Ja, pa seveda čestitke vsem novim februarčkom in dobrodošle nove nosečke! Stalno bivališče si lahko spremeniš na katerikoli UE v Sloveniji, ne glede na to, kam se seliš. V Lj se to dela na tisti centralni enoti na Tobačni, ponavadi ni gužve... good luck.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 8:23:38
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Drage moje dekline,.......jaz grem v P. Počasi odteka voda kot prvič, ob isti uri kot prvič, nič se ne dogaja kot prvič,........ torej jaz vseeno upam, da ne bo trajalo kot prvič- 20 ur. Malo mi je hudo , ker malena ful kašlja in upam, da jo bo tašča ponoči poštimala,.....nič zdaj pa morem začet mislit na AKKKKKCCCIIIJOOOOOO!!! Ajd se slišimo čez nekaj dni,...mislite name! Srečno in naj hitro mine
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 8:24:02
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Drage moje dekline,.......jaz grem v P. Počasi odteka voda kot prvič, ob isti uri kot prvič, nič se ne dogaja kot prvič,........ torej jaz vseeno upam, da ne bo trajalo kot prvič- 20 ur. Malo mi je hudo , ker malena ful kašlja in upam, da jo bo tašča ponoči poštimala,.....nič zdaj pa morem začet mislit na AKKKKKCCCIIIJOOOOOO!!! Ajd se slišimo čez nekaj dni,...mislite name!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 8:29:37
|
|
|
|
mavo
|
Mucica, imaš ZS!
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 8:31:18
|
|
|
|
Aja1
|
Bambi - srečno.
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 8:31:33
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 Dobro jutro ! aha da ne pozabim, na strani od baby centra http://www.baby-center.si/, si lahko sprintate kupon v vrednosti 2 eur za plenice pampers pa kupon za 1 eur za robčke pampers. Ta kupon lahko potem unovčite v trgovinah Mercator, Špar, E.Leclerc....(vam piše na kuponu), velja pa od 1.2. do 15.3.2010. Upam da bo kateri prav prišlo O super, sem si sprintala - . Hvala
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 8:33:04
|
|
|
|
mavo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca Stalno bivališče si lahko spremeniš na katerikoli UE v Sloveniji, ne glede na to, kam se seliš. V Lj se to dela na tisti centralni enoti na Tobačni, ponavadi ni gužve... good luck. Vsem hvala, čeprav je tema izven konteksta. Ja, to pa nisem vedela, da lahko kjerkoli to spremeniš. Sem mislila, da samo v UE, kamor se prijavljaš. Pa ZUP imam narejen, bi morala malo bolj poznat tole našo upravno ureditev. Mah, samo ko človek vse pozabi, če ne uporablja pri svojem delu. Dajmo, Bambi
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 8:33:35
|
|
|
|
Nattasha
|
Jutro! Mavo: Glede na to, da sem jaz pred 10 dnevi menjala naslov, ti lahko povem tole. Naslov lahko menjaš na katerikoli upravni enoti, ker je vse povezano z računalnikom. S sabo morašimet kupoprodajno pogodbo za stanovanje, al pa pooblastilo od najemodajalca, da se lahko na tem naslovu prijaviš. V 30 dneh moraš uničit osebno in si seveda v tem času menjat osebno. Menjat moraš še vozniško (če si menjala občino, ker na vozniški ni naslova je ni treba menjat, če naprimer ostaneš v lj) in pa prometno dovoljenje (tam pa je naslov), za potni list pa samo prineseš tja, oni pošljejo in samo dopišejo novi naslov (če ga prej nikoli nisi menjala in v potnem listu še nimaš spremenjenega naslova). Sama menjava naslova je brezplačna, pa tudi vpis novega naslova v potni list je brezplačen, menjava dokumentov pa stane. Ne sprašuje me koliko, ker si jih nisem mogla dat delat, ker sem imela eno slikico, " ki je bla poškodovana" in je ni hotlo skenirat. Tak da slikice morajo bit čist gladke. To me še čaka, pa mi ni, da bi se šla zdaj slikat, ko sem ko bunkica;))) Bambi: Veliko sreče, pa upam, da res ne bo trajalo 20 ur, tako kot prvič!!
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 8:38:12
|
|
|
|
Aja1
|
Punce - katero kremo za bradavice ste kupile? Jaz sem imela v prvo od Multimam lanolin in je preveč gosta, se ni dala lepo mazat,... Obstaja še kakšna druga (da je n potrebno izpirat)?
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 4.2.2010 8:45:03
|
|
|
|
mavo
|
o, Natassha, hvala. Grem se zdaj striči, sem čist pozabila na slikce, da jih moraš imeti sabo. Ko pridem nazaj, bo pa že kak nov dojenček
|
|
[Brisano sporočilo] 4.2.2010 8:48:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?