Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 11:17:25
|
|
|
|
mucica2
|
hitro so tudi palačinke
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 11:21:09
|
|
|
|
Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 ne mislila sem na vetrovne kapljice in koroških lekarn Glede teh kapljic je menda tako - pokličeš v lekarno (najboljše, da kar Dravograd - ker jih tam tudi delajo) in se lepo zmeniš, da ti jih pošljejo po pošti ... plačaš po povzetju in je. Moji so enkrat to sestrični pošiljali po pošti in je menda poštna uslužbenka rekla, da bi lahko lekarne imele kar svojo pošto za to naokoli pošiljat . Drugače pa lahko počakate, da bom jaz rodila (tam do kakšnega marca po možnosti ) - so mi moji obljubili, da dobim dostavo v Lj, ne glede na karkoli.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 11:26:29
|
|
|
|
ČikaPika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika Pol pa kake instant žgance s kako paradižnikovo omako ali pa z mlekom :) Lahko tudi kako friko (cvrta jajca s sirom) + kruh in solato :) Kako rižoto? Žgancev ne maram :( Friko smo včeraj :) riža Izak ne mara :) Se pa trudiš... hvala ti... Hmm... ja sem že brez idej... Če imaš kako zelenjavo, narediš na hitro kako mineštro... Al pa juho iz vrečke + kuhano klobaso & kruh... Jz mam rada hitro pripravljeno hrano... zato mam večina vse v zmrzovalniku. Porcijsko za 2 osebi: golaž, pohan puran, mineštra, jota, ... pol sam pogrejem in naredim še kako sladico in je ... Zelo nerada kuham pač , zato velikokrat jemo pašto na tisoč in en način
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 11:26:35
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 ne mislila sem na vetrovne kapljice in koroških lekarn Glede teh kapljic je menda tako - pokličeš v lekarno (najboljše, da kar Dravograd - ker jih tam tudi delajo) in se lepo zmeniš, da ti jih pošljejo po pošti ... plačaš po povzetju in je. Moji so enkrat to sestrični pošiljali po pošti in je menda poštna uslužbenka rekla, da bi lahko lekarne imele kar svojo pošto za to naokoli pošiljat . Drugače pa lahko počakate, da bom jaz rodila (tam do kakšnega marca po možnosti ) - so mi moji obljubili, da dobim dostavo v Lj, ne glede na karkoli. ja za to naročanje vem, mam že številko, ampak sem mislila če bi jo bilo sproti da bi mi jih vzela, drugače pa ni panike, bom jaz to naročila po telefonu, najverjetneje drug teden v torek
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 11:34:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 11:35:27
|
|
|
|
zvesta
|
mucica, a daš še meni to številko za naročanje prosim?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 11:39:06
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika IZVIRNO SPOROČILO: slomak dobro jutro punce, evo sm že hotla kr okol 4-5 odpret rr pa kej napisat, ker sm bla od 3.30 do 5-ih najmanj kot zombi v pojstli...spet nisem mogla spat. Sploh pa zarad mojga gležnja, sm vstala za na wc in ko sem na nogo stopila sm misnla da bom kr padla kako me boli ...no in pol seveda nisem zaspala do 6-ih, ob 7-ih je moj vstal za službo šele potem sem lahko malo zadremala... Slomak, a še nisi šla k zdravniku ?... pejdi se na urgenco pokazat, ti bodo vsaj v pravilni legi povili gleženj... sej kej drugega itak ne morejo naredit, razen če bi bil ne vem kakšen zlom... nism šla, nekako se izogibam zdravnikov... nikol nism bla tip, da bi za vsako stvar tja letela...mogoče se mi mora res kaj zgodit hudega da grem... maš pa prov ja da bi mi vsaj v pravilni legi povili... nobena mi ni odgovorila glede tega, kolk časa še mamo ko ti enkrat voda odteče??
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 11:41:21
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta mucica, a daš še meni to številko za naročanje prosim? ne vem sicer natančno katera lekarna je (spada pod koroške), številka pa je 02 877 0730 števliko sem našla na netu, tako da upam da je prava našla tukaj http://med.over.net/forum5/read.php?11,4862705,4862719,quote=1
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 11:41:41
|
|
|
|
zvesta
|
evo, oglasila se je žirafa: Evo, zaenkrat vse v redu, okrevam super po CR, že hodim okoli. Dominik je pri meni in se že pridno dojima od včeraj, sicer še ne na polno, ampak prsi se že polnijo. Naš zakladek zaenkrat B.P., če bo šlo vse tako, bomo kmalu doma. Upam, da je že kar nekaj februarčkov med nami in seveda čestitke mamicam. Papa.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 11:44:54
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta evo, oglasila se je žirafa: Evo, zaenkrat vse v redu, okrevam super po CR, že hodim okoli. Dominik je pri meni in se že pridno dojima od včeraj, sicer še ne na polno, ampak prsi se že polnijo. Naš zakladek zaenkrat B.P., če bo šlo vse tako, bomo kmalu doma. Upam, da je že kar nekaj februarčkov med nami in seveda čestitke mamicam. Papa.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 11:50:40
|
|
|
|
ančkica
|
no jaz sem bla vcer pr ginekologinji in na ctg. je bilo vse ok, in otrocek pridno raste. Je pomagal počitek. Moram pa še naprej počivati. Sem sprosila, da sem doma in ne v bolnici. ctg pa je vse ok pokazal. S etm da sem bila priklopljena nanj kar celo uro, ker sta bila vmes dva poroda in ni blo nobene sestre frej. jaz pa sama čakala v sobci prikloplena...... halo Sicer pa moram zopet v petek na ctg. na vsake tri dni. Pri moji G pa nimam več pregleda, ker gre na dopust, tako da se hodim samo še v porodnišnico kazat teh 14 dni.... je kar mučn to. A ve mate še kakšen pregled pr svoji al tud samo tako?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.2.2010 11:51:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 11:54:22
|
|
|
|
mucica2
|
PREGLEDI: 3.2.-Zofy, Aja1(ctg) 4.2.-Bmwjka, mucica2, zvesta(uz+ctg), julieb-ctg, Zimska (ctg, streptokok), plouse (ctg) 5.2.-Slomak, Lara73, protina, lana08, jannusa (ctg), ančkica (ctg) 9.2.-Tinca Malinca, vaney, Cappy96 (pregled+ctg), Jada82 (ctg), jannusa, dskubin (ctg) 10.2.- smuki(ctg), vaney(POROD) , lunca83 (ctg) 11.2.- bauky(ctg) 12.2.-ČikaPika (ctg+pregled)
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 12:04:53
|
|
|
|
mavo
|
mucica, imaš zasebno sporočilo.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 12:24:37
|
|
|
|
aleži
|
pozdravljene, spročam vam, da je Zofy rodila fantka Mateja včeraj težkega 3410 g in dolgega 52 cm.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 12:27:34
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleži pozdravljene, spročam vam, da je Zofy rodila fantka Mateja včeraj težkega 3410 g in dolgega 52 cm. čestitke mamici in družinici...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 12:30:29
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleži pozdravljene, spročam vam, da je Zofy rodila fantka Mateja včeraj težkega 3410 g in dolgega 52 cm. iskrene čestitke za fantka
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 12:33:50
|
|
|
|
niwci
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta Evo, in še pravkar sporočilo od zirafe76: Ob 6.pm sem končno privekal na svet. Ime mi je Dominik. Imam 50 cm in 3.3 kg. Tudi mamica je v redu! ČESTITKE!!!!
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 12:36:59
|
|
|
|
tasa3
|
midve z malo sva ravno od kosila, zdej je sla pa se k noni na drugo kosilo na hitro je tudi - rižota al pa pašta z morskimi sadeži si je naša mala zjutrej zažela školjke - ampak sva pol raje kuple kr vse mešano naša je nora na take stvari, na morju prav uziva si kar privoščimo takih stvari
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 12:38:09
|
|
|
|
niwci
|
Včiraj se nisem vtegnila javit, ker smo imeli polno hišo. Zato danes sporočam, da je bilo na pregledu vse OK. Če do 11.2. (na PDP) ne bo nič, grem na kontrolo v porodnišnico zaradi zatekanja, pa bomo videli kako in kaj. Spet me G ni pregledal, tako da ne vem kakšno je stanje. pa vredu. Na CTG-ju ni htelo nič kazati, le ko je sestra prišla mimo pogledat se je mal zmigalo. Potem pa ko je reku G naj odklopi, se je začela akcija. Res ne moreš verjet kako zunanja okolica vpliva nanje. Sem se kar čudla.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 12:40:02
|
|
|
|
tasa3
|
tinca..... tudi jaz sem gledala za tem trakom - pomojem je res super sam smo zdaj za drugo kupli en ful dobr kengurujcek - okoli 100 evrov pa nocem še dodatnih stroškov delat drugače pa majo ene na probo tudi v postojni, drugače pa enkrat na mesec v ljubljani, si lahko vse sprobaš.... sm ze imela namen it, sam sem si v zadnjem, hipu premislila, mogoče potem ko se rodi, da resnično sprobas z otrokom
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 12:56:32
|
|
|
|
Anonimen
|
jutri še jaz ctg -potem pa upam da že grem ker tole čakanje....ubija če pa še 8.2. ne, imam še en ctg pri svojem 9.2. kolikor pa sem seznanjena z celjsko porodnišnico(tiste ki so bile z mano na gineku1)se rojevajo same punce...tak da....še ni čas zame slomak opazila sem da ti je že zimska odgovorila ....jaz lahko rečem le po svojih izkušnjah(ki niso tak nazorne kot je razložila zimska)da sem vsako rodila po razpoku...ampak ena je šla takoj,pri drugi so me držali še 24 ur na oddelku,tretja pa spet takoj na porodno.....kolikor pa sem opažala na oddelku kjer sem bila zdaj.....jih vse bolj kot ne držijo še 24 ur...sicer ne vem kaj čakajo...(saj so se ene že odpirale...)tako da jaz če se zgodi razpok.....počasi jadram proti porodni...saj si oddelka ne želim več tako....zdej pa smo na čakanju(kakor je rekel moj ginek ) aja pa da ne pozabim....čestitke vsem že rojenim malčkom in njenim staršem
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 13:15:56
|
|
|
|
vaney
|
zofy ČESTITAM Glede odtekanja vode pa ne vem, ker meni so mehur predrli v porodni in potem sem v 2 urah rodila...jaz bi najbrž pogledala, če je voda zelena (kot je že zimska napisala) in če bi bila, bi letela v P, če bi bila pa čista, bi se pa še umila, najedla in se odpravila. Odvisno, kako daleč imaš do P. Prav dolgo čakala pa ne bi v nobenem primeru. A je spet kakšna sprememba vremena napovedana...pri nas zadnje 2 uri piiiiiiiiiiiiiiha ko , zjutraj ni še nič.
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 3.2.2010 13:28:04
|
|
|
|
slomak
|
hvala punce za odgovore... da vsaj približno vem kako bo zgledal oz. kašne variante so
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?