|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
25.1.2010 8:49:32   
dskubin
Mater mi gre na živce, ko zarad teh navitih cen gledamo kako bi prišparali, gre pa za otrokovo varnost user posted image Sam ko pomisliš, kolk investiraš v te k**** sedeže, pa še po 5ih letih bi ga kao mogli zamenjat (to bi pomenlo, da mi ne bi smeli več uporabljat lupince, ki je bila kupljena na novo, ker ji je iztekel rok uporabe). Pol pa grem v Anglijo, pa z njihovim standardom, pa v trgovini glanc nov Evolva 1-2-3 90 funtov, sem mogla prav 2x pogledat user posted image user posted image user posted image Tej naši trgovci so oderuški, da joj, res si režejo prevelik kos pogače user posted image user posted image

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 601
27.1.2010 21:12:58   
A-N-J-A
Zgovornost spet na viškuuser posted image .
A zdaj že veste kaj bodo otroc za maškare??? Moj ne odstobi od tega da bo spaidermanuser posted image .Mah, moj je reku da naj bo tisto kar želi.Pa saj ma prav, sam mi gre na kozlanje ob teh spaidermanih, ninje-ah, batmanih in podobnim sranjem.Ela zdaj ne bo Winx-ica, ker ne dam 25 € za kostim, katerega sestavljata 2 10 cm krpiceuser posted image .
Btw tinaaja sem te čakala v torekuser posted image

Naš Bor pa lahko rečem, da zdaj res lapo izgovori črko R user posted image .

Pa zadnjič smo bili pri zobarju, Ela je spet dobila plombo(bogi otrok ma full slabe zobe), Bor pa ni hotu niti pokazat.Je vpil po ordinaciji "seveda, da mam lepe zobe".No pol ga je pregovorila, da mu zobke prešteje, ampak samo zato, ker se mu je tok šli da bi dobil zajčka(ga naredi z rokavice).Tko da ima hvala bogu vsaj on ok zobke.

A to sem povedala da je šla Ela zadnjič za 5 dni z vrtcem smučatuser posted image .Zdaj se zna že z vlečnico peljat in bomo šli čez vikend mogoče kaj sprobat-odvisno od vremena.
Bor pa noče na smučkeuser posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 602
27.1.2010 21:17:42   
A-N-J-A

Kmalu bomo 3 letnikiuser posted image user posted image user posted image

23.01.NMJ : Živa in Neža
09.02. Urla : Katja                                                                                     
11.02. Majita : Ana
13.2. Sandra-10 : Patrik
21.02. *sonchek* : Anej
21.02. Magor : Mija
21.02. Zora : ?
23.02. Force : Živa
24.02. Barči78 : Žan
25.02. malička : Sanja
26.02. Ela 80 : Ela
27.02. Thaiss : Matia
27.02. K_a_t_i : Žiga
28.02. Tekica : Klemen
28.02. Sibil : Lukas
28.02. Kr_enamami : Maks
01.03. malecka_mateja :Tjaša
01.03. bibi : Aljaž
02.03. TeDyBear : Jurij
03.03. Ksenjica78: Samo
04.03. freya : ?
05.03. Klavdyk: ?
05.03. urskas: Vita
05.03. Sezam : Žiga
06.03. simonka: Jaka
07.03. m a j c i k a : Tija
08.03 . Lejci : Ines
08.03. Encijan : Špela
08.03. vaihativa : Zoja
08.03. alfa75: Lara
08.03. Lana 22: Jan
09.03. karina: Domen
10.03. kresnička: Vid
10.03. Babri : Tibor
11.03. Mooneve: Lilu
11.03. Meaa: Lan
12.03. tejčica: Vid
12.03. erna14: Žiga
13.03. marjetka: Kaja
13.03. Taya85: Lina
14.03. A-N-J-A : Bor
14.03. Dskubin : Diti
14.03. blanči : Anja
14.03. PikaPoka12 : Livija
15.03. Dolgolaska : Lan
15.03. Žabika: Hana Re
16.03. pocka : Taja
16.03. Snorklja: Jaka
17.03. Boni3 : ?
17.03. Gio : Ela
18.03. cv105: Maks
20.03. vms : Ana Marija
21.03. jjasna: Jure
21.03. Tinaaja : Brina
21.03. Brinaa : Zala
22.03. LI : Tia
22.03. Naomi: Svit 
23.03. Amy26 : Ela
23.03. Dajadada: Nejc
23.03. Slumpo: Anej
23.03. Bojana1 : Luka
25.03. Skačica : Iza

26.03. LP: Žiga
26.03. VRTNICA30 : Nuša
31.03.  Pikca: Jernej
31.03. Draja: Živa

02.04.  LeINA: Tai
03.04. Soncek78: Nika

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 603
27.1.2010 22:34:57   
draja
Anja nikol ne uganeš, kaj bo Živa za maškareuser posted image . Doma je najprej govorila, da bo levček, pol me je pa preden smo šli vprašala, če imajo tudi dinozavra. Sem rekla, da verjetno da ne in to je bilo to. In tko mi v trgovini gledamo levčke, pa slončka, pa miško,... nakar nič hudega sluteča babica privleče ven dinozavra. Ga čist tko BTW pokaže in Živa se čiiiiiiiiiiiiiiiiiist zapaliuser posted image . Ma ziher sva jo 20 minut prepričevali naj bo kaj drugega, vse živo sva ji kazali kaj bi lahko bila,jo poskušali vržt na foro,.... ampak se mala ni dala in zdaj bo dinozaveruser posted image . Jaz sem itak rekla, da naj bo kar si želi. Je tko srečna ko se obleče in straši naokoliuser posted image . Aja, pa bil je 6,99 euruser posted image .

Tejčica lepo, da si se spet malo javila! Lušne slikce!

Avtosedeži tudi nas čakajo novi nakupi in hude dileme. Za v "glavni" avto bo verjetno kar spet Priorifix padel, ker se mi zdi zaradi isofixa med najbolj varnimi, za v drug avto in za k mami v avto pa pojma nimam kaj naredit. Je pa Živa precej manjša od vaših, tko da ne pride v poštev da bi jo dala že v unga 15-36 kg še vsaj leto dni.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 604
28.1.2010 0:22:11   
Ana009
hej hej.. vidim, da sem kar nekaj zamudila user posted image

pri nas letos ne bomo ta zaresne maskare, ker bomo na pocitnicah na morju.. bomo se namazali, oblekli pa verjetno ne, ker gremo z letalom in ne bo prostora za obleke. Druagace smo pa mislili, da bo Livija Pika nogavicka ali pirat, Peter pa dinozaver oz. Pujsek Jure.

L. zacne s 1. marcem hodit v vrtec, sicer samo za 4 ure.. pa vso hrano mora prinesti s sabo (no, zajtrk), kosilo bo pa doma jedla. Se ze veseli in hodi gledat, kaj delajo v vrtcu.. Caka nas pa se uvajanje, ko pridemo z morja. Imajo v tem vrtcu ze dva otrocka, ki sta iz Bosne (no, njuni starsi so) in ze nekaj stvari vzgojiteljice razumejo.. bodo pa z L. definitvno govorile nemsko.. me prav zanima, kako bo.. ce bo Ok, gre potem cim bo prosto mesto se Peter v vrtec, ker je prejsnjic skoraj noter ostal user posted image

Ja, nasi marcki bodo stari 3 leta. prav lustno.. ravno ugotavljam, kako fajn je z L. kaj res delat. ful rada tudi pomaga pri kuhi in peki ipd.

Draja - user posted image za Zivo, da se je znebila alergije! user posted image Pa dinozaver bo - super! Kje ste pa kupili kostum, ce ni skrivnost...bom narocil, da moji prinesejo, ko pridejo. user posted image
Pa drzim pesti, da Filipa in za vas, da cim prej minejo te smotane alergije!!!

lepo se imejte in uzivajte.

Avtosedezi - mi smo imeli do sedaj dva sedeza 9-18kg, ampak smo zamenjali L. na ta vecjega, ker ji je bil premajhen. Ce bi pa kupovali za drug avto, bi se pa gotovo odlocili za KiddyProja 9-36kg kljub mizici.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 605
28.1.2010 5:58:11   
A-N-J-A
draja-jaz bi bila presrečna, če bi hotu bit dinozaveruser posted image

Drugač pa punce jaz bom prodajala Romer Kinga(2x), če kero zanima, cena je 130 €.Pa Mclarna marelo mam tud za prodat.

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 606
28.1.2010 9:40:30   
tinaaja
Anja, sori.. cela guzva zadnje dni. sem cist pozabila v torek na necakov rd - smo sli tja. user posted image Pol mi je pa v avtu pokazalo, damoram na servis in se nisem upala vozit - so sicer rekli na ervisu zdaj, da gre samo za opozorilo za reden servis.

AS - no ker sem zamenjala avto in imam zdaj isofix, sem se odlocila, da bom tudi jaz vzela Romerja Kidfix, tako da ce bo katera rabila Kiddy comfort pro, nov, se zapakiran, kupljen v akciji v BC (170 vs 240€) - ZS...  Brina ga svojega v avtu od mojega in je super user posted image Bo zdaj dita podedovala brininega romer kinga, brina pa dobi kidfix user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 607
28.1.2010 18:06:11   
urla
Hoj hoj,

Tinaaja mi je dala link http://www.pingpong-online.de/osc/index.php?cPath=390_394 za romerja. Enega bom kupila za katjo. A je še katera za nakup, ker če je nakup več kot 300€ ni poštnine. Moj sedež je 115€.
Javite hitro, ker bi ga rada čim prej naročila.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 608
28.1.2010 20:50:20   
soncek78
Hello!

Še nekaj glasu od mene... Nika lepo raste in ja navihana kot mali viharček... Ob priliki se bolj na dolgo jaavim...

Glede stolčkov... Mi imamo sedaj Evolvo in smo zelo zadovoljni... Notri sedi kot princesa... Kupila sem jo prek spletne strani
http://www.o-baby.de/agr/Römer_10300_2.html in poštnina je 9 EUR. Dostava pa manj kot v enem tednu. Super so... saj meni...

Kasneje pa bom kupila najverjetneje KIDIFIX... od ROMERja - ROMER rules...

No lepo se imejte dekleta in uživajte z našimi skoraj 3 .letniki... se pišemo kaj...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 609
29.1.2010 21:37:04   
Pikca
Tejčica, lepe fotke, ful sta velka. A potem je res kriza v 2. razredu, to sem že od večih slišala. Mi se tudi že močno bližamo šoli...

Faca dinozavrka Živauser posted image . Jerneju so zadnje čase dinozavri ful všeč, ampak on ne bi bil dinozaver, on je "moški, lep in prijazen". Mogoče bo princ, mogoče pa sploh nič.

Sicer pa Jernej že veselo razlaga, da bo mel kmal 3 svečkeuser posted image Pa tok je hecen, ko pravi "...to je blo včeraj, ko sem bil še mejhn"user posted image

Živa ima pa drug teden že vpis šolo. Men se zdijo tile pri petih še tko mejhni... malo še razmišljam, če bi morda začetek šole Živi odložili za 1 leto (ker se mi zdi, da je pri tej starosti še kar razlika med tistimi, rojenimi na začetku leta in tistimi proti koncu)... ampak v šoli ful niso naklonjeni temu, najbrž ne bomo vztrajali. Sej ne vem, kaj bi blo boljšuser posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 610
29.1.2010 21:47:51   
draja
Čer!

Ana009 ni skrivnost - kostum dinozavra sem kupila v BC (Šiška). Je bila pa (vsaj takrat) edini. Je velikost 3-4 leta, pa je živi glih prav, tako da bi bil mogoče Liviji celo premajhenuser posted image .
Pa super za vrtec za Livijo. Verjamem, da bo hitro osvojila jezik. A zdaj se kaj uči nemščine? A se tudi kaj doma že pogovarjate v nemščini?

Pikca verjamem, da se ti zdi prehitro za šolo. Tudi meni je ta 9-letka kr neki. Samo če gledam dolgoročno, bi jo vseeno dala zdaj v šolo. Ker je le bolje kasneje bit med mlajšimi kot pa daleč najstarejši v razredu. Sploh npr. punce, ki pridejo prej v puberteto kot fantje. Pa tud pol bo imela mal lufta, če bo hotela faks mal potegnit al kakorkoli že.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 611
29.1.2010 23:39:38   
Ana009

IZVIRNO SPOROČILO: draja
Pa super za vrtec za Livijo. Verjamem, da bo hitro osvojila jezik. A zdaj se kaj uči nemščine? A se tudi kaj doma že pogovarjate v nemščini?

Hvala. sem mislila kostum za Perota :) ampak tud prav.. :)
Tu imamo tak lustkan slovenski otocek v tej vasi, kjer zivimo. Gledamo sloveski dnevnik, govorimo slovensko.. tudi ko smo zunaj, le s tujimi ljudmi se pogovarjamo nemsko. In se mi zdi, cisto prav, ker smo ja Slovenci. Saj se bo v vrtcu hitro naucila nemsko. Pol nas bo pa ona ucila he he..
Tiste osnovne stvari tako ali tako hitro postekas, konec koncev v trgovini niti ni tako hudo.. se cifer ti v resnici ni treba znat, ker lahko pogeldas na blagajno, koliko si dolzan.
Drugace pa hodita oba, tako Peter kot Livija na slovensko solo ob sobotah, kjer se ucita slovenscine z drugimi otroci, ki so ponavadi po enem starsu Slovenci in zivijo tukaj. Ne gre toliko ya samo ucenje kot za druzenje, da se lahko igrata tudi z otroki, ki govorijo in razumejo slovensko.
saj je prav fajn in zanimivo tukaj, po drugi strani pa pogresamo hribe in se marsikaj.

lepo se imejte, grem spat.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 612
3.2.2010 9:32:24   
thaiss
juhuhu...nas dvigamuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Ana009)
Neposredna povezava do sporočila: 613
3.2.2010 15:17:13   
Sibil_
Dan!

Evo še mal glasa od mene.

Stanovanje napreduje, zdaj rihtamo stene, pohištvo je v večini že naročeno, tko da samo čakamo mojstra, da konča. Ampak je pa enega izbiranja, pa za popuste se glihat je tudi zanimivo-aja, če katera kaj zida-vedno dajte delat predračune, ker so popusti pri večji količini kar opazni, dobite jih pa povsod.Se splača.user posted image

Drugače smo ok, zdaj itak čakamo tretjo svečko in še ne vemo, kaj bomo kupili Lukasu-nagibamo se h kakšnem toboganu ali trampolinu, zdej bomo imeli mal placa zunaj, pa bi lajhko kaj takega imeli. Kakšen predlog?

Lp, pa javite se še kaj.user posted image

Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 614
3.2.2010 15:19:45   
Encijan
Imam veselo novičko, bom dala kar link, ker vsak čas pride Špela z vrtca...

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4901409

Se vam kaj oglasim, ko bo kaj več časa. Blaž zaenkrat kar precej spi čez dan, tako da sem glede tega kar optimist. Hja?

Encijan

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 615
3.2.2010 16:27:11   
thaiss
Encijan čestitke!!!!user posted image user posted image

zdej pa navijamo za dskubin!!

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 616
3.2.2010 16:29:56   
thaiss
sibil super da se premika adaptacija!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 617
3.2.2010 17:47:13   
K_a_t_i
Čestitke, Encijan user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 618
3.2.2010 20:12:13   
draja
Encijan čestitke za Blažauser posted image user posted image user posted image user posted image

Sibil super za urejanje novega doma. Tudi nas čaka selitev v kratkem user posted image . Glede darila pa ne vem, Živa je nora na vsa zunanja igrala, najbolj pa na trampolin. Tukaj skoraj ne moreš zgrešit.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 619
3.2.2010 20:34:47   
Sibil_
Draja-barve sten prosiiimmmmm!Sem res v dilemi...tnxuser posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 620
3.2.2010 20:51:51   
dskubin
Encijan čestitke!

sibil user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 3.2.2010 20:52:35 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 621
3.2.2010 21:14:03   
draja
Uf Sibil nismo še tako daleč user posted image . Mislim jaz imam v glavi vse možne barvne kombinacije, samo glede na to, da bomo imeli zelo malo časa za selitev in urejanje in da je stanovanje v odličnem stanju sploh ne vem koliko se bomo "igrali" z barvami. Sem se pa glih danes (po zaslugi Tinaaje) spet mal podučila o teh barvah, tko da v otroški sobi ne bo rumene in oranžne kot sem skoz hotela, ampak pastelna zelena ali pastelna modra ali pa kar obe... Stropi bodo zagotovo povsod beli, ker drugače je občutek, da "pritiska" dol. V dnevno ali kuhinjo pa bi dala samo eno steno barvno in ta bi bla v kakšni oranžni ali rumeni (te barve spodbujajo aktivnost, razigranost,...).

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 622
3.2.2010 22:28:58   
thaiss

Sem se pa glih danes (po zaslugi Tinaaje) spet mal podučila o teh barvah, tko da v otroški sobi ne bo rumene in oranžne kot sem skoz hotela, ampak pastelna zelena ali pastelna modra ali pa kar obe... Stropi bodo zagotovo povsod beli, ker drugače je občutek, da "pritiska" dol. V dnevno ali kuhinjo pa bi dala samo eno steno barvno in ta bi bla v kakšni oranžni ali rumeni (te barve spodbujajo aktivnost, razigranost,...).

poduči še meneuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 623
4.2.2010 5:49:31   
A-N-J-A
Encijan čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 624
4.2.2010 9:05:24   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: draja

Uf Sibil nismo še tako daleč user posted image . Mislim jaz imam v glavi vse možne barvne kombinacije, samo glede na to, da bomo imeli zelo malo časa za selitev in urejanje in da je stanovanje v odličnem stanju sploh ne vem koliko se bomo "igrali" z barvami. Sem se pa glih danes (po zaslugi Tinaaje) spet mal podučila o teh barvah, tko da v otroški sobi ne bo rumene in oranžne kot sem skoz hotela, ampak pastelna zelena ali pastelna modra ali pa kar obe... Stropi bodo zagotovo povsod beli, ker drugače je občutek, da "pritiska" dol. V dnevno ali kuhinjo pa bi dala samo eno steno barvno in ta bi bla v kakšni oranžni ali rumeni (te barve spodbujajo aktivnost, razigranost,...).

no, sej ni neka huda znanost, ampak za prostore, kjer se spi, so najbolj primerne modra, zelena, lila barva. Ker kao pomirjajo in jih možgani najlažje "sprocesirajo". Med tem ko rumena, oranžna, rdeča poživljajo in so primerne za prostore, kjer se igraš, učiš, delaš,...

imaš pa na tej spletni strani ful dobro - greš na Jub design studio in lahko tam izbiraš slike prostorov in barve in se mal igraš, da vidiš, kako izpadejo razne kombinacije:

http://www.jub.si/

< Sporočilo je popravil draja -- 4.2.2010 9:09:47 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?