|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prigode marčkov in marčic 007 - III.del
14.1.2010 9:34:22   
draja
hvala vam punce user posted image user posted image user posted image

včeraj je bilo s kinder jajčkom res ganljivo - ko sem ga odvila in dala čokoladni jajček na pol, je bogi otrok vzel tist rumen plastičen jajček, k je igračka noter, in ga dal v usta - valjda, saj ni vedela kaj je za pojest in kaj neuser posted image . No, ampak pol pa... punce to bi mogle videt, kako je ona to jedla. Sline (čokoladne seveda) so ji v potokih tekle iz ustuser posted image . Ko je pojedla me je pa vprašala, če imam mogoče še enega user posted image . In zdaj govorimo pri nas samo še o kinder jajčkihuser posted image .

Pa ko sva šle včeraj v trgovino sva bile obe čist zmešane, ker ni bilo treba več deklaracij bratuser posted image . Sva sam v voziček nalagale, pa Živa je skoz govorila: "Ja mami, to tudi vzemi ja, proooooosim, je reku zdravnik da lahko mleko od kravice."

Dskubin hvala za recept. sem hotla kar preskočit, pol sem se pa spomnila, da zdaj lahko tudi mi kaj takega spečemo! Pa dobro opravi na testu za diabetes danes. Močno držim pesti, da ne bo treba na dieto.

Tinaaja sej veš.... vse pikapoke tega sveta za tvoji punci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sezam ma kaj ti bo dieta. Brez veze! user posted image

Kati men sicer BB še zmeraj ni preveč lep, se pa absolutno strinjam da v praktičnosti nima konkurence. Bi ga verjetno tudi mi kupili, če ne bi imeli že speedija od Žive.

Erna vse naaaaaajboooooooljšeeeeeee!!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 576
14.1.2010 10:02:07   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
št- Matia ima že 27...kaj še bouser posted image

Diti tudi, ma se mi zdi, da je za 1 glavo manjša od Matie user posted image . Pa tvoj user posted image je visok, bo verjetno sine tudi, mi smo pa vsi bolj pri tleh user posted image

včeraj je bilo s kinder jajčkom res ganljivo - ko sem ga odvila in dala čokoladni jajček na pol, je bogi otrok vzel tist rumen plastičen jajček, k je igračka noter, in ga dal v usta - valjda, saj ni vedela kaj je za pojest in kaj neuser posted image . No, ampak pol pa... punce to bi mogle videt, kako je ona to jedla. Sline (čokoladne seveda) so ji v potokih tekle iz ustuser posted image . Ko je pojedla me je pa vprašala, če imam mogoče še enega user posted image . In zdaj govorimo pri nas samo še o kinder jajčkihuser posted image .

Pa ko sva šle včeraj v trgovino sva bile obe čist zmešane, ker ni bilo treba več deklaracij bratuser posted image . Sva sam v voziček nalagale, pa Živa je skoz govorila: "Ja mami, to tudi vzemi ja, proooooosim, je reku zdravnik da lahko mleko od kravice."

user posted image user posted image user posted image user posted image

cukr test - prestavljen na naslednji petek, meni je sicer fajn, ne vem pa, kaj si mislijo v diabetološki, da bom v porodnišnici šla na dieto al kaj user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.1.2010 10:05:01 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 577
14.1.2010 12:07:43   
Pikca
Draja ful sem vesela za vašo Živo, naj zdaj uživa v vseh mlečnih sladkostih! Pa da se pri bratcu tudi čimprej uredi...

Tinaaja, baje je od 3. leta ponavadi boljše z zdravjem... velik pikapok za vas!

Tole je pa ena fotka z uživanja na snegu
user posted image

Erna vse naj naj! Pa še Anji za nazaj!

Kaj je novga pri nas; hišca: se dela PGD za gradbeno in začenjamo s prodajo stanovanja (se menimo z enim sosedom, ker pa ni čist ziher, bomo dali še oglas...) in imamo kostuma za pusta! - ne bosta vinksici, ampak princ in princeskauser posted image .

< Sporočilo je popravil Pikca -- 14.1.2010 12:12:44 >

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 578
14.1.2010 12:53:55   
tinaaja
Pikca user posted image  za hiso, uzivanje na snegu .. ahhh ja od 3 leta dalje pravis.. se mal pa bomo tam user posted image user posted image user posted image

Ker zdaj ima se dita mal vrocine ... smrka na veliko, kaslja.. mah saj bo user posted image  gremo itak k P danes, zlati abonma user posted image  

Dskubin - uzvaj v cukru.. uno pecivo.. njami, kwa bi, da mi ga kdo spece user posted image

Draja - ja pupeka mala, hitro v trgovino po zalogo KJ in vsega mlecnega user posted image  user posted image  

Erna ... vse naj boljseee!

Punce, da ti otroka upostevajo v olajsavi, kaj je treba narest? A je treba kaj oddat in do kdaj?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 579
14.1.2010 12:59:47   
tinaaja
Nasla... do 5.2. je treba oddat Vlogo ce ti niso ze pri placi upostevali.
Vloga za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane pri informativnem izračunu dohodnine za leto 2009

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 580
14.1.2010 20:19:39   
A-N-J-A
thaiss-pol pa ne bo nič z Tevicami, če ima že zdaj 27 štuser posted image . Ura je pa vsak dan lepšauser posted image

tinaaja-kako si vedla da sem ravno to iskalauser posted image

draja-super za Živo, upam da ga bo Filip deležen prej kot Živauser posted image

dskubin-ja to je res da je naš pob velik.Jaz vsakič ko E kupim nove šuhe, se mi zdi full smešnauser posted image

Mi smo bili pa danes pri frizerju, se je naša E spomnila da ona bi mela pa kratke laske in se je ošišala za ene 7 cm.Ima zdaj tazga paža do ramen.Mi je kar žal, sam silila je ne bom z dolgimi , če noče.
Je rekla frizerka da je zadnjič strigla eno punčko in se je full jokala.Starši so pa rekli da se mora ostričt, ker se noča sama česat in je to kazenuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 581
15.1.2010 8:10:30   
tinaaja
ufff anja, meni je bilo ful grozno zadnjic, k je moj brino peljala k frizerju. Sem rekla, da naj ji predaj ornk postrize frfru, ker ji zmeraj postrize tko, da je ok en teden, pol pa za moje pojme ze dolgo. On je razumel, da naj jo ork ostrize in jo je se zdaja postrogla ene 7cm.. me je skoraj kap user posted image  no saj ni skode, ampak vseeno. Moj fotr je zmeraj teroriziral mene in mami,ko sem bila mala, da ne smem imet dolgih las user posted image  pol so me do ne vem kdaj zamenjevali za fantka.

da nadaljujem nase stanje user posted image  dobili diagnozo za obe - RSV + bronhitis. dita se vedno kuha, iz nosa se ji uliva, kasljata obe.. akcija, gremo dalje user posted image user posted image  spal bomo spet - enkrat .. mogoce user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 582
15.1.2010 14:40:29   
Encijan
Ku, ku, samo da vas pozdravim preden me pokličejo v Rim.

Ker sem doma še brez neta (saj najbrž še nisem napisala, da smo se uspeli preseliti v našo novo hiško) vas nisem utegnila spremljati, malo sem zadnje strani preletela, tako da...

... samo čestitke Živi za konec alergij (Mi bi tudi, je že tako kazalo - vse 0, pa so se zdaj na zadnjem spet pojavile, tako da smo spet na dieti, problem pa je spet pšenica in nekaj vrst sadja, mleko je v mejah normale, laktozna intoleranca je pa kot kaže izginila, a preventivno ji mleko še omejujemo, nismo ga pa čisto izločili. Kar težko je, ker je že lahko jedla navadni kruh, pa kako pehtranovo potičko od babi, zdaj smo pa spet na dieti. Ampak se vsi skupaj navajamo nazaj na dieto - vse za to, da bo enkrat lahko vse jedla - in da se ji ne razvije kaka celilakija...

... črke tudi Špela že pozna, jo ful zanimajo (naučila se jih je iz tistih puzlov za po tleh, pa iz sestavljenke ABECEDA) in zdaj poleg risanja pravi tudi, da piše in kako črko celo zadane (T, L, U, O), večinoma pa piše i-je (to zna) in pravi, da tu piše Špela, tu ati, tam mami itd. Ji ne jemljemo veselja, čeprav se tudi meni še zdi zgodaj. Imamo tudi take črke iz kartona in večkrat ji moramo kake besede sestaviti (naša imena ponavadi) in nekaj napisanih besed tudi že prepozna.

... Kako so naši otroci različni, naša tudi še ima plenice in nič še kaj ne kaže, da bo kmalu brez njih, zdajle ob selitvi in v pričakovanju dojenčka opažava celo manj zanimanja za kahlico in ker je to bilo za pričakovati, je niti ne siliva preveč, pa še zima je.

... Spi pa zdaj v svoji postelji in večinoma prespi celo noč, uspavanje pa je še vedno malo problem, zadnje čase zaspi kar ob pravljici in crkljanju v postelji, samo ti je obvezno po 21-i uri.

Imejte se lepo, pa se vam še kaj javim, ko se vrnemo z Rima. Aja, še to, PDP imam naslednjo sredo in če ne bo do takrat nič, me zadržijo noter na opazovanju, in bodo po potrebi porod sprožili. Upam, da se kaj prej začne, držite pesti...

L.p vsem, Encijan

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 583
18.1.2010 20:30:53   
K_a_t_i
Uuuuuuuu kam smo padle! Bom na hiter user posted image ...

Thaiss - ne, ne nabavljamo na UK strani - samo pač link sem tam našla.

Dskubin - športni copati so srednje trdi. A si še v enem kosuuuu?

Maškare - Žiga bo "endijanc" user posted image . Sem kupla v Mullerju - sem postavila par kriterijev -> najpomembnejši, da so hlače in majca posebej, da gre lahko mulc sam na wc; drugi - da nima nič vročega na glavi. Tko da - ima hlače, majco, eno pero okol glave pa tako indijansko kladivce.

Evo, za sekundo smo prve user posted image .

Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 584
18.1.2010 23:34:19   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Evo, za sekundo smo prve user posted image .

Mogoče bomo zdej glede na pozno uro, kakšno minuto.

Encijan: srečno!

Maškare: Hana bo pa "Čebela Hana". Samo ne vem, kje naj zdaj še kakšne črne pajkice dobim.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 585
19.1.2010 5:45:57   
A-N-J-A
Žabika-jaz mam ene, ti jih lahko posodim.Drugač sem jih pa v Zari kupila .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 586
19.1.2010 9:50:47   
dskubin
Dskubin - športni copati so srednje trdi. A si še v enem kosuuuu?

V bistvu me je zanimalo, če se da lepo hodit - mislim tko, da niso železno trdi :), ker za atletiko ma itak tekaške.

Jaaa, še vztrajam v enem kosu, ampak mi počasi že preseda. Še ta teden naj gre mimo, pol sem pa že v 37. in lahko počasi gremo :D

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 587
19.1.2010 18:26:14   
K_a_t_i
Encijan: srečno tudi od nas!

Dskubin - pomojem se da - bomo spomladi sprobali user posted image , mi mamo sneeeeeeeeg, veliko njega!!!

user posted image

user posted image

Pozdravček!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 588
19.1.2010 21:14:17   
Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Ja, jih trenutno nimajo več. Jaz imam ene sive njihove (so res super), bi pa skoraj rabila črne.
Če jih ne dobim v novi kolekciji, se priporočam za izposojo za tistih nekaj dni.

Drugače je bil pa danes pri nas že pust. user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 589
19.1.2010 21:30:31   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Drugače je bil pa danes pri nas že pust. user posted image

Ne boš verjela! Tudi pri nas user posted image . Pa še o Hani smo govorili - Žiga je izjavil, da ni Hana njegova prijateljica, ampak njena mami user posted image . Tko da - pazi se!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 590
20.1.2010 5:57:35   
A-N-J-A
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

Ja, jih trenutno nimajo več. Jaz imam ene sive njihove (so res super), bi pa skoraj rabila črne.
Če jih ne dobim v novi kolekciji, se priporočam za izposojo za tistih nekaj dni.

Zmenjenouser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 591
20.1.2010 21:33:15   
tejčica
Hello, hello, remember me?user posted image  

Najprej čestitke vsem novim user posted image  in vsem ki ste v tem času že povečale svoj naraščaj.

Mi rastemo, uživamo... Naš Vid je še vedno pridno dete, ki zadnje čase neustavljivo čveka. Kakor se nekaj časa z njegovim govorom ni nič premaknilo, sedaj hiti da vse nadoknadi. Ma bi blo včasih že prav fino da bi bil malo tiho... Plenice čez dan smo se znebili že lani začetek poletja, čez noč pa še kar vztrajamo. Pa smo bli že skoraj suhi, zadnje čase pa je plenica zjutraj polna na ful... Bo že enkrat. Tudi Taja je ponoči imela plenico ful časa (skoraj do 4. leta). 

Tajica naša pa je še vedno angelček in hudiček v enem. Nas je pa tale 2. razred kar vse malo vrgel. Prvi razred je bilo celo leto enega samega crkljanja in privajanja na šolo, brez nalog, nehih obveznosti... Vse to pa kasirajo sedaj v 2. razredu. Pol je pa naša pupa še mal bl frfrasta in težave so že tu. No, probleme smo na srečo začeli reševati pravi čas in sedaj so stvari ok. So pa otroci obremenjeni ful.

Prejšnji teden je bil Vid na počitnicah pri mojih, da se je naužil snega. Ma kakšen gušt mu je to. Sam da se on driča, al s sankami, z lopato ali pa kar po riti ali v ribo. Še par slikic.

user posted image   user posted image
user posted image

Jaz pa štrajkam z diplomo. Že od junija, ko sem končala z izpiti se jo spravljam pisat pa vedno najden kakšen izgovor. Najprej da si bom čez poletje privoščila počitnice, septembra so bile trgatve, pol so se oljke pobirale, decembra sem pekla piškote in že je tu januar, za katerega izgovor da ne začnem s pisanjem pa še iščem.user posted image  

Pupike, imejte se lepo s svojimi sončki.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 592
24.1.2010 17:49:46   
tinaaja
Kok vas ima avtosedeze 15-36kg za nase marcke? Moram kupit pocasi dodatne..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.1.2010 18:18:57   
A-N-J-A
Tinaaja glih danes smo zamenjali, v manjšem avtu , še za Bora Kidfixa, v ta večjem ga bomo pa tud kmalu, ker mu je un že orng na knap.Sploh zdaj k ma bundo.Joj še enkrat 200 €user posted image , trikrat smo že dal......ne morš verjet 800€.No sej za Kinga bomo pa tud še neki dobiluser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 594
24.1.2010 20:18:21   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Kok vas ima avtosedeze 15-36kg za nase marcke? Moram kupit pocasi dodatne..

Še ne. Naš tamal še nima 15kg in tudi višina tega mu je še OK. Računam, da ga bo lahko imel nekje do prihodnje zime, ko se spet začnejo bunde... ...in, ko bomo itak potrebovali večji sedež za mlajšega člana.
Me pa bolj zanima - za v drugi avto s katerim ga samo 300m do vrtca vozimo - a pri 3,5 letih je jahač že OK?

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.1.2010 20:19:24 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.1.2010 21:04:33   
tinaaja
Brina ima okoli 14,5 in 96cm. Noro se mi zdi kupovat se en sedez 9-18kg za eno leto, pa rada bi isofix torej kiddy 9-36 odpade.
Kati, 300m gres naceloma lahko pes user posted image  Ce imas samo jahaca bi morda vzela tist trikotnik, k otroka bolj fiksira.  Mi2 imava v obeh avtih avtosedeze.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.1.2010 21:52:57   
K_a_t_i
Sej zdej mamo 2 sedeža - sprašujem za naslednje leto, ko bomo menjali (imam v mislih enga orenk in enega jahača like).
No, sej ni 300, ampak enih 600-700m. Pa ne, ni problem it peš, ampak to pomeni, da bi morali iti 30 minut prej od doma (peš do vrtca - tamal se vleeeeeeeeeče, nazaj pred blok po avto in v službo), ter, da bi po tamalga hodili vsaj 10 minut kasneje (najprej parkirat pred blok, potem peš do vrtca). Men to ni racionalno, sploh pa bi to pomenilo, da se moram v takem mrazu, kot je zdej, zadekat in orenk obut. Če bi se morala pol še domov preoblačt hodit, bi spet šel čas. Pa ne samo to, ampak v Ljubljani nekako ne sije vsak dan sonce. V nalivu it peš mi pa tudi ni. Tko da - rabimo 2 sedeža... user posted image

Drugač pa če bi mi zdej menjali, tudi ne bi kupovala še enega 9-18. Ziher bi šla na 15-36. Žiga je foter (pardon, dedi user posted image ) ene pol leta nazaj peljal v takem sedežu pa se mi je že tedaj zdelo, da če bi ga mal preštelal, da bi že kr bil. Od takrat je pa mulc že enih 5 centi zrastel. Edin viden problem je bil pas, ki mu je namesto preko rame tekel malo previsoko. Samo se mi zdi, da se dobi nekaj za na pas, da ta pride nižje. Pomojem mava v mislih isti trikotnik...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 597
24.1.2010 21:52:58   
A-N-J-A
Mi imamo v obeh Kidfixe(no en nam še manjka), z enim gremo na dalše proge, z drugim pa po Ljublajni, najdlje do grosuplja, pa se mi zdi da moramo met v obeh varne avtosedeže.Če je res sam 300 m in nikoli kaj več. pol rečmo da je ok, samo jaz bi pol rajš enga čip vzela , pa da ima vseen še za glavo zaščitituser posted image . Ma ne vem drek je s temi avtosedeži, ko začneš razmišljat, kaj pa če....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.1.2010 21:56:22   
K_a_t_i
Anja, pri nas ni panike v drugem avtu - le ta nima niti vinjete, tko da moj user posted image niti na obvoznico ne gre z njim. No, 2krat na leto gre v Železnike, ampak takrat gre sam. V kolikor pa gre kam Žiga z njim,  pa enostavno zamenjava avte.Vsi trije pa se res nikoli v tem drugem avtu ne peljemo (razen morda kdaj od igrišča do doma - če sta moja2 že tam, jaz pa pridem kasneje).

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.1.2010 21:57:29 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 599
25.1.2010 6:57:37   
tinaaja
Kati,, vem kako to zgleda user posted image  Kako mislis, da jaz vozim B v vrtec . z avtomuser posted image . 500m. No jaz sem mnenja, da raje investiram malo vec.. saj so sedezi s hrbtiscem in posledicno z bocnim varovalom tudi ze za slabih 100€.. na unih 600m se ti lahko zgodi enaka nesreca kot na poti na morje. Za v najine avte imava varne AS, za k babi pa kupimo cenejso varianto (priori sps in zdaj gledam rodija- kar je pac v akciji) - samo ona pelje morda 1x na teden. Je pa moja mami tudi vceraj predlagala jahaca za v njen avto, jaz tega ne dovolim.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?