Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 12:32:10
|
|
|
|
lucika
|
no, saj to sem mislila. da ni neke razlike, če ti kaže 38 ali 38,4... če je vročina se itak že čuti na ustnice. pa pri našem že vem, če ima samo glavo vročo, to ni nič. če ima še podplate, pa je že nekaj:) ma, jaz sem calpol dala že za zobke, proti bolečinam, brez vročine. itak priporočajo tudi po ceplenjih... to se mi pač zdi, da enkrat nakomplicirajo do fula (tud 38,5 mogoče ni taka vročina in bi se še malo lahko pustilo, da se telo bori), drugič pa vse te rcneje preventivno predpisujejo. toliko. jaz si pa zdaj olje 31 na nos tiščim. bolj ko peče, boljše diham:)))) gledam po tleh, da je potrebno sesanje, pa ni taaaaaak ni. a se bo samo, kaj mislite?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 12:36:07
|
|
|
|
Jessy
|
Lucika, vidim, žda imaš olje 31! To je res fajn. Če imaš tudi materino dušico v kremi, se z njo namaži po prsih in vratu. Tudi fajn pomaga.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 12:50:51
|
|
|
|
lucika
|
materino dušico tudi imam. pa ne vem, ali je bolj za kašelj (ker ne kašljam) ali tudi za nos? ja, pa tea trea si pod nos mažem. ni da ni, vse bi dala, samo da bi bila zdrava:))))ampak enih 14 dni sem pa menda bila vredu, a ne? ker sred januarja sem še kašljala...mislim, tale nosečnost me pa bo zmrdala, vse pokasiram, kaj je. ampak na srečo, same neprijetne stvari, nič grozno hudih.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 13:03:18
|
|
|
|
Jessy
|
Lucika, materina dušica je tudi za nos. Če je samo nos problem, potem se namažeš le po vratu, lahko tudi pod nos, čeprav ti bo od vratu tako dišalo, da ni potrebe še pod nosom mazat. Tea tree ti pa kvečjemu pomaga, da te nosnice ne pečejo od brisanja.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 13:54:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
Jessy - poslano!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 14:11:18
|
|
|
|
Anonimen
|
lucika ti si pa res skos neki bolna boga . Jst moram potrkat nekam, da sako zimo sem imela vsaj eno virozo in iz nosa mi je non stop lilo, letos pa kot bi odrezal nič od nič HB. termometer: se tudi jaz potem tistega v hoferju gledala...a pravite da je ok? Če ne pa kar navadnega digitalnega kot je ena rekla. Sem ravnokar iz enega dooolgega sprehoda po sončku in je prav pasalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 14:14:00
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jessy - poslano! Carica si! Fulll ti najlepša hvala!!!! Imaš tudi zs!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 14:15:26
|
|
|
|
Jessy
|
Pišuka, jaz sem pa stalno nekej utrujena. Vstanem ob 10h in to komej ,komej! Potem me pa po 13. uri spet začne matrat in bi spet spala in to po 2 uri. Pa spat grem pred polnočjo. To pa ni čist ok.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 14:17:07
|
|
|
|
Anonimen
|
malo za lušte iz naših krajev:
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 14:19:21
|
|
|
|
Jessy
|
Ma, kako lepooooo!!!! Pa sončka imate!!!! Pri nas se je danes čisto malo pokazal.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 14:21:58
|
|
|
|
girl79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Pišuka, jaz sem pa stalno nekej utrujena. Vstanem ob 10h in to komej ,komej! Potem me pa po 13. uri spet začne matrat in bi spet spala in to po 2 uri. Pa spat grem pred polnočjo. To pa ni čist ok. pol si pa ravno kontra kot jaz...jaz pa sploh ne rabim nekaj veliko spanja...včeraj sem šla spat sicer že ob desetih, ampak zaspala sem šele malo pred enajsto, potem sem se pa zbudila ob 3.15 pa nisem mogla nazaj zaspat in sem šla brat, in sem nato šla nazaj spat okrog 5.00 in sem potem spala do malo pred sedmo uro.... sem se že ponudila sodelavki, ki ima skoz nekaj otroke bolane in mora z njimi bedeti da naj jih k meni pripelje, da meni vsaj ne bo dolgčas ponoči.. no ampak je sigurno boljš če ne moreš spat, kot pa da bi skoz spal, pa si skoz utrujen....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 14:24:50
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Jessy - poslano! Carica si! Fulll ti najlepša hvala!!!! Imaš tudi zs! ti ga samo pridno pij, mogoče pa bo kaj pomagal...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 14:31:49
|
|
|
|
3Sonček3
|
IZVIRNO SPOROČILO: girl79 sonček - kake lušte si pa ti zdaj meni naredila s temile šamrolami....jih nisem jedla že par let, ampak zdajle se mi jih je pa full zaluštalo, se spomnim sodelavke da mi je govorila da je med svojo nosečnostjo hotela skoz samo pomaranče in šamrole jest
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 14:32:00
|
|
|
|
maja.gal
|
Živjo punce!!! Sem se skrepala do štedilnika in zdej mi lepo diši po palačinkah...njami Včeraj sem skuhala joto in se odločla, da bo kar za dvakrat, tko da dons zraven še palačinke. mali se že baše s svojo prvo palačinko z nutelo seveda je čist na mamico. Zadnjič sem pozabla napista, da imam naslednji pregled 17.2. naj bi bil pa CTG in UZ Zjutraj sem se komaj zložila iz postelje, ker me križ noče spustit ampak sicer sm pa kar ok. HB da imam vse pripravljeno, ker sicer pa res ne vem kako bi zdej kej naredila. Sem si kar mamo naročila za generalko Sonček pa je danes tudi pri nas, tko da mam mal pozitive okol sebe. Nič, fajn se mejte, morm palačinke obračat papa
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 14:32:33
|
|
|
|
plamen
|
Hejla punce! Evo mene s pohajkovanja. Pri babici v domu, pa z mami v nabavo, pa pošta - sem dobila odločbo za dinarčke CSD Zdaj pa doma, danes mami kuha, nimam pripomb lenčy - jaz sem ljubiteljica listnatega testa, ti samo povej kam pridem. Šamrole so odlične, jaz jih tudi moram kaj narediti. Drugače jaz naredim blazinice, košček šunke, košćek sira in nato zapakiram kot v povšterček in spečem. Zraven pa tatarska, ketchup,... mlajsk. Pa delam eno pecivo, sicer je malov več dela, spodaj listnato testo, orehov-čokoladni biskvit, krema in še zgoraj listnato testo. Rogljički so tudi odlična ideja. Sem pa tudi že lososa zavijala in je odličen, sem ga ravno kupila za čez vikend. rdeč voziček - zelo lepa barva. Jaz bi tudi rdečega, pa imam sedaj rjavo+turkizno. Rdeče pa ne zato ker je bilo drugačno blago in je zgledalo zelo plastično, to pa deluje mehko. Me je prepričalo. Bom že z dekicami pokombinirala, pa bo torbe v DM - tiste ki ste gledale, kakšne barve še imajo poleg črne? Črna k rjavi ne paše... Drugače imam ogledano od Brevi. srečanje - jaz lahko jutri tudi ob 16h, sam rečte.
< Sporočilo je popravil plamen -- 3.2.2010 14:33:32 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 14:35:41
|
|
|
|
lucika
|
plamen, če boš ono iz pikapolonice vzela, od brevija, ko je zgoraj malo na okroglo..torbo...ti povem, da je super. jaz sem neke bedaste, cenejše torbe kupovala, pa na koncu na tej pristala. ma, lahko spakiraš not za 14 dni robe, res je ok...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 15:09:49
|
|
|
|
sandrica23
|
Evo mene...sem se uspela prikotalit iz Maribora Kaj naj povem...slabi izvidi...Dobila sem strogo mirovanje,ker ima premali trebuh za 33 tednov kot je normalno Namesto 300mm ima 270mm obseg trebuha in to ni baje vredu.Še shujšala sem za eno kilo.Zaj pa morem ležat na levem boku pa JEST,JEST in JEST . Nasledni pregled in UZ imam 22.2.2010. Pregledala mi je tudi plodovnico...pa je bla vredu,tak da tiste krvavitve včeri niso panika. Druga stvar pa je to da je Lan danes pogumno dal kri iz prsteka...niti solze ni potočo Nakar me moj kliče,da imamo sprejem v bolnico že ta petek,vendar gremo čez vikend domov,v ponedeljek pa zvečer vrjetno not(se mi ni znal kaj prav povedat) v torek pa bo operiran.Je vrjetno kateri odpovedal pa so nas naprej vzeli.Jaz pa kao strogo mirovanje 14 dni
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 15:17:42
|
|
|
|
zoey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Zoey, a ti pa kar v P? Pa saj je bolje, da se greš pokazat, kot bi bilo kaj brez veze narobe. Kolik si pa imela največ pritiska? Jaz sem ga imela včeraj pri G 145/85, pa mi je v knjižico napisal 140/80. Nimam pojma, zakaj. Tudi jaz sem mu omenila vrtoglavico, pa mi je rekel, da ni nujno, da je to od nosečnosti in da bomo vzroke za to ugotavljali po porodu. A je bil ta G, ki te je danes obravnaval bolj velik in s temnimi lasmi, vmes pa že sive? Ker je čisto možno, da si naletela na mojega G, ki gre v torek popoldne na delo v PO, potem je tam še ponoči in možno, da je tudi v sredo na prvi viziti. Največ sem imela 146/84, ma počutila sem se pa ful bedno. Sej zdaj tudi ne cvetim (razen v mozolje), ampak je bolje. Včeraj pop. je bil dr. K, sam še niso listov od sprejema dol dostavili, pa se ni nič z mano ukvarjal. Je pa to model, ki je v MŠ govoril, da moramo pojest 3 jajca na dan, pa spit pol litra mleka, pa veliko školjk in lupinarjev pojest Pa hude diase pa prosojnice je imel, tam iz 70., 80.ih Sem se takrat narežala kot pečena mačka Ponoči ni nobenega prineslo mimo. Danes je bil pa dr. T, ta je pa tud model. Nas je hitr vse domov pošibal. Kateri je zdaj tvoj? Jaz ne bi nobenega od teh 2
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 15:28:08
|
|
|
|
Jessy
|
Tist model od včeraj je zagotovo moj G (Knap), ampak mi ni jasno od kod take neumnosti govori???? Sej drugače je vredu G, sam to si me pa zdaj presenetila. Današnji je po moje dr. Tašev. Ta je pa meni CR delal in sem tako lepo zašita, da se nič ne opazi. Je pa tak čuden človek, ja!
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 15:28:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sandrica23 Evo mene...sem se uspela prikotalit iz Maribora Kaj naj povem...slabi izvidi...Dobila sem strogo mirovanje,ker ima premali trebuh za 33 tednov kot je normalno Namesto 300mm ima 270mm obseg trebuha in to ni baje vredu.Še shujšala sem za eno kilo.Zaj pa morem ležat na levem boku pa JEST,JEST in JEST . Nasledni pregled in UZ imam 22.2.2010. Pregledala mi je tudi plodovnico...pa je bla vredu,tak da tiste krvavitve včeri niso panika. Druga stvar pa je to da je Lan danes pogumno dal kri iz prsteka...niti solze ni potočo Nakar me moj kliče,da imamo sprejem v bolnico že ta petek,vendar gremo čez vikend domov,v ponedeljek pa zvečer vrjetno not(se mi ni znal kaj prav povedat) v torek pa bo operiran.Je vrjetno kateri odpovedal pa so nas naprej vzeli.Jaz pa kao strogo mirovanje 14 dni saj bo zrasel... zdaj pa bejž jest pa spat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 15:29:35
|
|
|
|
Jessy
|
Sandrica, po moje se tudi nimaš kaj sekirat in bo z vse v najlepšem redu. Joj, pa ješ lahko in to veliiiiiik!!!! Imate pa smolo zdaj s to operacijo. A bo lahko tvoj prevzel sinčka?
< Sporočilo je popravil Jessy -- 3.2.2010 15:30:13 >
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 15:29:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
a 7lina7 se danes ni še nič oglasla? Me je kliknila na klepet na Fb pol pa kr naenkrat zginla po dveh besedah upam, da ni šla že v Rim?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 15:36:38
|
|
|
|
Jessy
|
Tiste, ki ste rodile vaginalno in ste imele šive, ali lahko odgovorite? - A lahko poveste, kako ste se negovale?
- Baje, da pomaga veliko tuširanja z mlačno vodo. A ste to delale pod tušem ali morda na bideju?
- Koliko časa ste imele šive?
- A so sami popadali stran?
- Kolk časa ste sedele na obroču?
- Priporočam se za kak pameten napotek.
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 15:55:19
|
|
|
|
sandrica23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy Sandrica, po moje se tudi nimaš kaj sekirat in bo z vse v najlepšem redu. Joj, pa ješ lahko in to veliiiiiik!!!! Imate pa smolo zdaj s to operacijo. A bo lahko tvoj prevzel sinčka? Ja jaz tudi upam da bo zrasto Hehehehe....jest pa morem veliko ja hehehehe Ja v bolnici bo tak vrjetno on ostajal kak dolgo bo pač not,pol pa si bolniško vzel za otroka,to sma tak načrtovala..Tak da bom v mirovanju,kolko bom lahko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2010 - 3. del 3.2.2010 15:56:47
|
|
|
|
lucika
|
uf, meni se je že v bolnici tak fini hematom ob šivu naredil, da sem norela od bolečin. me je res zelo bolelo. prvih par dni se dotaknit nisem smela, tak da sem samo z tušem tuširala, pa narahlo popivnala. sem bila pa celih 7 dni v bolnici po porodu in se mi močno zdi, da se je vse skupaj umirilo, dokler sem šla domov. se sploh ne spomnim, da bi imela kako posebno nego teh šivov še doma, mogoče so celo v enem tednu se razgradili? imam pa skoz občutek, da me niso dovolj nazaj zašili:) pa ne vem, al se to podvozje z samim porodom spremeni ali so šive premalo zategnili? kakorkoli že, še po treh letih dobro vem, kdaj se bo vreme spremenilo! in si mislim, če so ti tako smotani, kaki so šele oni od cr....
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?