|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
29.1.2010 10:49:47   
Zvezdici
Jutro!!

Iiii prav lepo brati, da ste me pogrešale user posted image user posted image .
Pa tudi jaz upam, da bom čimdlje 2v1 ampak ne predolgo user posted image . Imam občutek, da jo bo potem treba kar vleči ven user posted image .

Sem vas prišla spet na hitro pokukat.

born to be wild - dobrodošla še z moje strani user posted image user posted image
Midva sva drugače tudi povedala staršem kar hitro, se mi zdi, ko sem bila v 5 tednu. Ostalim, pa šele po NS. Ampak se strinjam z ostalimi, povejta jim, ko se bo vama zdelo najbolj primerno.

tincy - ful lepe nove  slikce maš (no ja zdaj ne vem kolko nove so user posted image ). Je že lepo zrasla. Joj carta mala!! Polupčkaj jo še v mojem imenu, čeprav me ne pozna user posted image .

babykitty
- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ne bo treba tja v ambulanto. Probajta še malo, pa bosta videla. Mogoče pa res samo ni še pravi čas, pa se zato nič ne prime. No držim pesti, da vseeno kmalu zagledata +.

Lep dan vsem!!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
29.1.2010 13:50:14   
donna22
BabyKitty, upam, da se ti bo čim prej izšlo po željahuser posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da vama bo res uspelo in da ne bo treba v neplodnostno hodiš. Je pa res, da si še mlada ...

emibu, ko berem tebe, se mi zdi, da sem že kar stara mamauser posted image user posted image Pa sem v resnici mladauser posted image Mama postala pri 22h, zdaj sem pa 23. Ni tak dosti, a ne?user posted image user posted image

zvezdici, le oglasi se še kajuser posted image user posted image In pazi nase ... Sicer pa se je moja pikica tudi hotela rodit 5 tednov prej (mi je ctg neke popadke zaznal, sem mogla en dan v porodnišnici ostat), na koncu pa ni potem nič kazalo na to, da sploh hoče venuser posted image user posted image Bi bla menda še predolgo notuser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
29.1.2010 14:45:55   
egleria
evo spet se oglašam po dolgem času. ja malo smo mogli ujet ritem. pa Patrik je mel malo problemov s pridobivanjem teže. zdaj nam gre počasi na boljše.. komaj čakam da dokončno prekinemo z Aptamilom.
zvezdici super da si še 2 v 1.. pa upam da čimdlje zdržiš. vsaj do 37. tedna, potem se ti pa itak sam še vleče naprej..
babykitty js res močno držim pesti da ti čimprej uspe zagledat plusek. res si ga zaslužiš.. drugače pa z dvignjeno glavo v nove bojeuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
30.1.2010 12:32:16   
BabyKitty
hvala vsem za lepe želje... user posted image drugače pa ta ciklus kot kaže spet ne bo nič... imam že dva dni rjav izcedek user posted image kaj čmo user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
30.1.2010 19:15:50   
malajka84
zdravo punce..sem po dolgem času še jst mal prišl anazaj k vam pogledat...pri nas nič novega, vidim pa da tu tečejo same debate o malih pikicah, opremi, pregledih, tak da čestitam vsem nosečkam in mladim mamicam!!!!user posted image user posted image

BabyKitty...tebe pa čist razumem...sam sej smo še mladi, enkrat bo..mogoče pa ta mesec kej lepega prinese...tak da...optimizem mora bit!!user posted image Smo pa tko skor na istem...uglavnem traja že predolg...sam bo pa tolk slajše, ko enkrt končno bo uspelo!:)

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
1.2.2010 10:30:54   
born*to*be*wild
BabyKitty ne bit žalostna sploh pa zarad izcedka. Dost žensk tud na teh forumih je reklo da so mele med nosečnostjo rjav izcedek...tud js ga mam, priznam pa da sem se ful ustrašla da ni kej narobe...no bomo vidli, js verjamem da se vse zgodi z določenim razlogom in da se zgodi takrat ko je najprimernejši čas oz takrat ko ti je pač usojeno user posted image user posted image pa še eno user posted image za srečo

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
1.2.2010 10:35:54   
emibu
jst sm tut mela na začetku dvakrat rjav izceden enkrt pa tut mal na krvavo vlekl in sm bla pol eno noč v bolnici na opazovanju hvala bogu se je use dobro končalo...

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
1.2.2010 10:38:24   
born*to*be*wild
Js mam izcedek rjav in sicer vsak dan, ene dvakrat na dan (ne čez cel dan, ap tud ne po spolnem odnosu-si jih sploh ne upam metuser posted image ). prejšnji teden sem bla na pregledu in je reku da ne vidi krvavitve, ampak bom najbrž šla ta teden še enkrat da mi da terapijo, ker bom živčnega fasala če bom mogla čakat do 10.2. ko mam pregled. Upam da bo vse OK.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
1.2.2010 11:03:01   
BabyKitty
Že... ampak jaz imam rjave izcedke vedno nekaj dni pred M... in 70% tudi ta ni izjema... sedaj traja že 5 dni... M naj bi prišla jutri... 

Neposredna povezava do sporočila: 3409
1.2.2010 13:14:23   
born*to*be*wild
No vseeno držim pesti zate user posted image pa sporoči potem kaj bo jutri.

Neposredna povezava do sporočila: 3410
1.2.2010 14:58:41   
davorjeva pikica
user posted image kaj mate mogoc se un seznamcek pa to kar je blo pr zacetku te teme???
sm nova tuki gor pa bl slabu sledim hehe
in kok ste kej???

Neposredna povezava do sporočila: 3411
1.2.2010 15:04:52   
BabyKitty
seznamček še obstaja, ampak se ga nobenmu ne da urejat user posted image drugače pa ravno odhajam na izpit in se tresem user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
1.2.2010 15:49:11   
witch
Pri meni je danes 37.dan cikla. user posted image še ni.. test pa delam spet jutri oziroma v sredo, če je ne bo.
Drugače so me pa danes začele ful prsi boleti in močne krče sem dobila. Isto je bilo prejšnji mesec. In takrat sem 40. dan dobila user posted image
Tak da bomo videli kaj bo.
Babykitty držim pesti za jutri user posted image user posted image user posted image user posted image
ostale... kako ste?

Neposredna povezava do sporočila: 3413
1.2.2010 18:00:11   
egleria
tudi jaz držim pesti za vse ki je ne čakate..
jaz se zdaj bolj redko oglašam.. se mi sploh ne lubi več tok na netu viset. edino takrat ko mam srečo pa Patrik spi .. malo smo pa se že uskladili.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
1.2.2010 21:43:48   
Tincy90
Davorjeva pikica iz kje si pa ti? A ti tud veselo prčakuješ?user posted image

Ostale smo pa fajn.user posted image no, vsaj js sm...madona mi čas hitr beži to ne morš verjet, tamala pa tud že tko hitr raste. Morm vm povedat d me zdj že konkretno tko lepo gleda u učke in se mi nasmehne, pa tud pogovarja se že z mano, čeprov učasih spusti sm krikuser posted image , je dost d vem d me spremla, d ve d se z njo pogovarjam. Res, prelepo je.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
2.2.2010 11:46:03   
Zvezdici
Ja ampak seznamček smo pa res čisto zanemarile. user posted image
Kdo ga je sploh urejal. Oziroma na kateri strani sploh je bil nazadnje. Decembra enkrat ane?

witch, babykitty
- kako danes kaj novega???

tincy - še bolj neučakano me delaš user posted image .

egleria - pa mali spi ponoči, ali nagaja atiju pa mamici?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
2.2.2010 11:57:24   
BabyKitty
Pri meni se bo vsak čas ulilo... torej po pričakovanjih...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
2.2.2010 12:14:52   
emibu
hei hoj*

kako smo? jst sm lih pršla s pregleda uzeli so mi bris ker me velikrat peče v noćnici tak da morem čez en teden nazaj.
zanima me pa ali je katera uporabljala pršilo nasonex v nosečnosti? jst sm si parkrat upihnla not zdj sm se pa ustrašla...
ste jemala kašna zdravila jst sm 2xlekadol 1xrupurut pa nasonex??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3418
2.2.2010 12:30:56   
witch
Tudi meni je prišla user posted image v vsem svojem sijaju... Tako da nas čakajo nove borbe user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
2.2.2010 14:00:34   
emibu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image velik sreče da naslednjič nebo menzeuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
2.2.2010 16:09:21   
Zvezdici
emibu - ne sekiraj se! Jaz sem kar nekaj lekadolov in rupurutov pojedla do sedaj. Rupurute sem ene 3 mesece nazaj vsak dan po 3, ker me je želodec napadal. Za tvojo nosno pršilo sicer ne vem, ampak ne vrjamem, da bi karkoi škodilo. Sicer, pa poglej v navodila če kaj piše ali pa pokliči v katerokoli lekarno.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
2.2.2010 16:09:55   
Zvezdici
witch, BabyKitty - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
2.2.2010 16:27:45   
emibu
zvezdici-sem poklicala v lekarno pa te troli nč ne vejo oz. posvetuj se z zdravnikom brezveze da so sploh tam no user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
2.2.2010 16:31:40   
Zvezdici
Pomoje ni problema.
Če te pa skrbi, si pa nos spiraj s fiziološko raztopina.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
2.2.2010 18:52:38   
davorjeva pikica
user posted image jz sm pa z dolenske :)...imam resnega fanta skoraj eno leto...trudiva se pa na nek nacin se ne cist...zelja po strucki pa je se kar velika vsaj iz moje strani :)user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?