Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.1.2010 10:49:47
|
|
|
|
Zvezdici
|
Jutro!! Iiii prav lepo brati, da ste me pogrešale . Pa tudi jaz upam, da bom čimdlje 2v1 ampak ne predolgo . Imam občutek, da jo bo potem treba kar vleči ven . Sem vas prišla spet na hitro pokukat. born to be wild - dobrodošla še z moje strani Midva sva drugače tudi povedala staršem kar hitro, se mi zdi, ko sem bila v 5 tednu. Ostalim, pa šele po NS. Ampak se strinjam z ostalimi, povejta jim, ko se bo vama zdelo najbolj primerno. tincy - ful lepe nove slikce maš (no ja zdaj ne vem kolko nove so ). Je že lepo zrasla. Joj carta mala!! Polupčkaj jo še v mojem imenu, čeprav me ne pozna . babykitty - upam, da ne bo treba tja v ambulanto. Probajta še malo, pa bosta videla. Mogoče pa res samo ni še pravi čas, pa se zato nič ne prime. No držim pesti, da vseeno kmalu zagledata +. Lep dan vsem!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.1.2010 13:50:14
|
|
|
|
donna22
|
BabyKitty, upam, da se ti bo čim prej izšlo po željah Upam, da vama bo res uspelo in da ne bo treba v neplodnostno hodiš. Je pa res, da si še mlada ... emibu, ko berem tebe, se mi zdi, da sem že kar stara mama Pa sem v resnici mlada Mama postala pri 22h, zdaj sem pa 23. Ni tak dosti, a ne? zvezdici, le oglasi se še kaj In pazi nase ... Sicer pa se je moja pikica tudi hotela rodit 5 tednov prej (mi je ctg neke popadke zaznal, sem mogla en dan v porodnišnici ostat), na koncu pa ni potem nič kazalo na to, da sploh hoče ven Bi bla menda še predolgo not
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 29.1.2010 14:45:55
|
|
|
|
egleria
|
evo spet se oglašam po dolgem času. ja malo smo mogli ujet ritem. pa Patrik je mel malo problemov s pridobivanjem teže. zdaj nam gre počasi na boljše.. komaj čakam da dokončno prekinemo z Aptamilom. zvezdici super da si še 2 v 1.. pa upam da čimdlje zdržiš. vsaj do 37. tedna, potem se ti pa itak sam še vleče naprej.. babykitty js res močno držim pesti da ti čimprej uspe zagledat plusek. res si ga zaslužiš.. drugače pa z dvignjeno glavo v nove boje
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.1.2010 12:32:16
|
|
|
|
BabyKitty
|
hvala vsem za lepe želje... drugače pa ta ciklus kot kaže spet ne bo nič... imam že dva dni rjav izcedek kaj čmo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 30.1.2010 19:15:50
|
|
|
|
malajka84
|
zdravo punce..sem po dolgem času še jst mal prišl anazaj k vam pogledat...pri nas nič novega, vidim pa da tu tečejo same debate o malih pikicah, opremi, pregledih, tak da čestitam vsem nosečkam in mladim mamicam!!!! BabyKitty...tebe pa čist razumem...sam sej smo še mladi, enkrat bo..mogoče pa ta mesec kej lepega prinese...tak da...optimizem mora bit!! Smo pa tko skor na istem...uglavnem traja že predolg...sam bo pa tolk slajše, ko enkrt končno bo uspelo!:)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.2.2010 10:30:54
|
|
|
|
born*to*be*wild
|
BabyKitty ne bit žalostna sploh pa zarad izcedka. Dost žensk tud na teh forumih je reklo da so mele med nosečnostjo rjav izcedek...tud js ga mam, priznam pa da sem se ful ustrašla da ni kej narobe...no bomo vidli, js verjamem da se vse zgodi z določenim razlogom in da se zgodi takrat ko je najprimernejši čas oz takrat ko ti je pač usojeno pa še eno za srečo
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.2.2010 10:35:54
|
|
|
|
emibu
|
jst sm tut mela na začetku dvakrat rjav izceden enkrt pa tut mal na krvavo vlekl in sm bla pol eno noč v bolnici na opazovanju hvala bogu se je use dobro končalo...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.2.2010 10:38:24
|
|
|
|
born*to*be*wild
|
Js mam izcedek rjav in sicer vsak dan, ene dvakrat na dan (ne čez cel dan, ap tud ne po spolnem odnosu-si jih sploh ne upam met ). prejšnji teden sem bla na pregledu in je reku da ne vidi krvavitve, ampak bom najbrž šla ta teden še enkrat da mi da terapijo, ker bom živčnega fasala če bom mogla čakat do 10.2. ko mam pregled. Upam da bo vse OK.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.2.2010 11:03:01
|
|
|
|
BabyKitty
|
Že... ampak jaz imam rjave izcedke vedno nekaj dni pred M... in 70% tudi ta ni izjema... sedaj traja že 5 dni... M naj bi prišla jutri...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.2.2010 13:14:23
|
|
|
|
born*to*be*wild
|
No vseeno držim pesti zate pa sporoči potem kaj bo jutri.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.2.2010 14:58:41
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
kaj mate mogoc se un seznamcek pa to kar je blo pr zacetku te teme??? sm nova tuki gor pa bl slabu sledim hehe in kok ste kej???
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.2.2010 15:04:52
|
|
|
|
BabyKitty
|
seznamček še obstaja, ampak se ga nobenmu ne da urejat drugače pa ravno odhajam na izpit in se tresem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.2.2010 15:49:11
|
|
|
|
witch
|
Pri meni je danes 37.dan cikla. še ni.. test pa delam spet jutri oziroma v sredo, če je ne bo. Drugače so me pa danes začele ful prsi boleti in močne krče sem dobila. Isto je bilo prejšnji mesec. In takrat sem 40. dan dobila Tak da bomo videli kaj bo. Babykitty držim pesti za jutri ostale... kako ste?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.2.2010 18:00:11
|
|
|
|
egleria
|
tudi jaz držim pesti za vse ki je ne čakate.. jaz se zdaj bolj redko oglašam.. se mi sploh ne lubi več tok na netu viset. edino takrat ko mam srečo pa Patrik spi .. malo smo pa se že uskladili.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 1.2.2010 21:43:48
|
|
|
|
Tincy90
|
Davorjeva pikica iz kje si pa ti? A ti tud veselo prčakuješ? Ostale smo pa fajn. no, vsaj js sm...madona mi čas hitr beži to ne morš verjet, tamala pa tud že tko hitr raste. Morm vm povedat d me zdj že konkretno tko lepo gleda u učke in se mi nasmehne, pa tud pogovarja se že z mano, čeprov učasih spusti sm krik , je dost d vem d me spremla, d ve d se z njo pogovarjam. Res, prelepo je.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.2.2010 11:46:03
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja ampak seznamček smo pa res čisto zanemarile. Kdo ga je sploh urejal. Oziroma na kateri strani sploh je bil nazadnje. Decembra enkrat ane? witch, babykitty - kako danes kaj novega??? tincy - še bolj neučakano me delaš . egleria - pa mali spi ponoči, ali nagaja atiju pa mamici?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.2.2010 11:57:24
|
|
|
|
BabyKitty
|
Pri meni se bo vsak čas ulilo... torej po pričakovanjih...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.2.2010 12:14:52
|
|
|
|
emibu
|
hei hoj* kako smo? jst sm lih pršla s pregleda uzeli so mi bris ker me velikrat peče v noćnici tak da morem čez en teden nazaj. zanima me pa ali je katera uporabljala pršilo nasonex v nosečnosti? jst sm si parkrat upihnla not zdj sm se pa ustrašla... ste jemala kašna zdravila jst sm 2xlekadol 1xrupurut pa nasonex??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.2.2010 12:30:56
|
|
|
|
witch
|
Tudi meni je prišla v vsem svojem sijaju... Tako da nas čakajo nove borbe
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.2.2010 14:00:34
|
|
|
|
emibu
|
velik sreče da naslednjič nebo menze
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.2.2010 16:09:21
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - ne sekiraj se! Jaz sem kar nekaj lekadolov in rupurutov pojedla do sedaj. Rupurute sem ene 3 mesece nazaj vsak dan po 3, ker me je želodec napadal. Za tvojo nosno pršilo sicer ne vem, ampak ne vrjamem, da bi karkoi škodilo. Sicer, pa poglej v navodila če kaj piše ali pa pokliči v katerokoli lekarno.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.2.2010 16:09:55
|
|
|
|
Zvezdici
|
witch, BabyKitty -
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.2.2010 16:27:45
|
|
|
|
emibu
|
zvezdici-sem poklicala v lekarno pa te troli nč ne vejo oz. posvetuj se z zdravnikom brezveze da so sploh tam no
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.2.2010 16:31:40
|
|
|
|
Zvezdici
|
Pomoje ni problema. Če te pa skrbi, si pa nos spiraj s fiziološko raztopina.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.2.2010 18:52:38
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
jz sm pa z dolenske :)...imam resnega fanta skoraj eno leto...trudiva se pa na nek nacin se ne cist...zelja po strucki pa je se kar velika vsaj iz moje strani :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?