Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.2.2010 14:51:47
|
|
|
|
sa5i
|
emibu hvala midva sva dobro dojenček brca pravkar. Meni pa se trenutno ne da za knjige usesti. Sem pa naredila do zdaj vse izpite še 3 pa je konec za zimski semester. komaj čakam. danes sem malo pospravljala, pa čistila in sem čisto brez kondicije zdaj bi kar zaspala kak sem zmatrana. Se je katera slišala kaj s Snnupyko? Tak dolgo je že ni bilo sem nič povedat kak je kaj z njeno malo. uživajte pupe
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.2.2010 15:04:52
|
|
|
|
Zvezdici
|
Vsaka čast vam puncam, ki zdaj med nosečnostjo delate izpite. Moji možgani so namreč čisto out . Ne gre nič ven kaj šele notri . Vsem , ki opravljate izpite!! Jaz imam končno jutri UZ in sem že čisto nestrpna. Še dobro, da imam zjutraj, ker do popoldan bi me že pobralo .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.2.2010 17:04:58
|
|
|
|
emibu
|
punce tut men se ni dalo nč do januarja zdej sm pa mal zagrabla ma škoda d mi gre eno leto pa še štipendija..usaj probam lahko nrdit letnik bom usj vedla da sm probala ne pa da bom pol jezna na sebe k sm bla tak lenuh da se mi ni dal niti probat
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.2.2010 19:29:12
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
ola punce...kako ste?? mene je dans vrocina zdelala...in sm cist brez moci...:S no fajn se mejte...p vso sreco vsem pri izpitih :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.2.2010 23:07:50
|
|
|
|
sa5i
|
hmmm ja izpiti hvala za pike poke. punce kje ste kupile te majčki, ki imajo napis kdaj pride dojenček? jaz bi tudi imela eno...... heh no v glavnem če ni skrivnost bi prosila če me kera usmeri malo. nočko
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 8:43:39
|
|
|
|
emibu
|
najbolj poceni so na majcke.net se mi zdi kjer si sam zbiraš napis...drugač so pa tut po 3o eur sam se ne spomnem kje?? zlo velik strani z majčkami ma to... nanny girl jih je veliko naročila se mi zdi mislim da bo ona znala odgovorit
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 8:55:23
|
|
|
|
Tincy90
|
Hejla! Sa5i js sm svojo majco z napisom kupila v trgovini Popek. za vse, ki imate izpite in držim pesti, da bodo 10!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 9:49:04
|
|
|
|
egleria
|
ja js mam tud en izpit 19.2. pa ne vem če mi bo zlaufalo ga nardit.. če bo tamali se odloču da bo mal več spau potem bo mogoče šlo.. aja pa glede seznamčka bi prosila če me izbrišete iz seznama nosečk pa prestavite na seznam mamic
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 10:33:30
|
|
|
|
sa5i
|
punce še za en hiter odgovor če lahko bi prosila?? te majčke na majčke.net, ena taka nosečniška je gor, ki je nabrana ob trebuščku, pa piše, da je v lila in rdeči. kak a lila barva izgleda? to je sprana vijolična? ali kaj je to? ja pa še nekaj kero številko moram vzeti M sem nosila ponavadi sedaj tudi že kak L kaj je to 38 ali 40? je boljše večjo? kakšne so kaj te majčke fejst velike? no malo sem izven vseh naših tem pa vseeno hvala za odgovor že naprej zdaj pa grem za knjige. papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 11:36:16
|
|
|
|
nanny.girll
|
hei hei sa5i jz sm tudi eno naročila na majčke.net. je pa številka 38. sem prej imela majčke velikosti M :) pa se mi zdi, da je kr dost velika, da bo zdržala velikega bušija še od mene, da uspešno opravite izpite
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 14:56:03
|
|
|
|
Zvezdici
|
Na hitro poročam.. moja pupa pridno raste. Ima že 41cm in 2186g . Sva si danes spet mahale, hehe. Moram priznati, da sem še bolj nestrpna. To vse naj bi omililo čakanje, ampak mene to samo še bolj dela neučakano .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 16:28:24
|
|
|
|
_sanika
|
Hey EMIKBU.sem sele zdej videla da si iz senovega...sem ti poslala sporocilo na ZS!!!!!!se se slisimo:):)upam:):)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 16:29:06
|
|
|
|
_sanika
|
EMIBU***Oprosti sm se zmotla:)hihi
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 18:31:33
|
|
|
|
Zvezdici
|
Kaj, pa iz ljubljane je katera??
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 19:02:37
|
|
|
|
witch
|
Hej punce Zdaj ste se pa razpisale. Je vsaj malo živo tukaj gor. Drugače jaz sem iz čisto x konca slo Drugače se tudi jaz učim. Grem v torek na izpit. Sem se končno po prejšnjem neuspelem izpitu komaj pobrala. Potem je prišla še in sem spet bila slabe volje. Zdaj pa se poslavlja, gremo v nove boje, izpit pa tudi upam da bo, da dobim spet novo voljo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 19:03:51
|
|
|
|
emibu
|
witch-držim pesti da ti bo šlo dobro na izpitu in da zagledaš magični plusek
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 19:17:06
|
|
|
|
sa5i
|
witch, jaz mam tudi v torek izpit vso srečo, pa saj nama bo uspelo. Kaj pa študiraš, pa kje, če smem vprašati? Naj ti res upe zagledati , da bo še več volje za učenje Kje se pa potepa Lun1ca kaj??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 19:26:24
|
|
|
|
witch
|
emibu in sa5i - hvala za dobre želje močno močno upam, da naredim izpit, potem pa marca zagledamo + uuuuu to so moje sanje študiram pa v mb na ff. pa ti?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 19:51:33
|
|
|
|
davorjeva pikica
|
no se iz moje streni vso sreco pri izpitih :)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 19:56:03
|
|
|
|
sa5i
|
Jaz sem tudi v MB na pedagoški torej ista stavba :) mmm kak lepo, lahko greve kdaj na pijačo, če boš kaj imela fraj. al pa če si iz istega konca doma. uživajte, ja točno to vas moram vprašati, bi zelo škodilo moji bebici, če bi spila eno energijsko pijačo, tak se mi lušta, da že pol ure samo gledam v liste pa nič ne preberem, ker mislim non stop kak me lepo čaka v hladilniku
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 22:45:54
|
|
|
|
Tincy90
|
sa5i ena pijača ti ne bo nič škodila. witch držim pesti zate za izpitek in plusek!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.2.2010 22:54:34
|
|
|
|
sa5i
|
upajmo, da res ne ker jo že pijem mmmm je dobo. Tincy pikica že spančka? Povej malo koliko krat na noč vstaneš? Meni se vsi norčujejo, čes spi zdaj ko še lahko, namreč jaz bi kar naprej spala najbolj zjutraj in potem mi govorijo, da še malo pa mi bo to odklenkalo je res tak hudo? lep večer
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.2.2010 6:50:17
|
|
|
|
egleria
|
ah ja spanje.. evo jaz sem zdle že pokonci ker ne morem več spat pa sem utrujena in zaspana ampak ne gre več ker sem se preveč predramila ko me je Patrik zbudil.. drugače pa padem v postlo že ob osmih zvečer čist izmučena ko tamali zaspi.. sam me pa noben ne more prebudit razen moj materinski čut oziroma Patrikov jok. sa5i mislim da si lahko sama tudi skombiniraš barve, modele pa napise majic samo napisat moreš tam kakšno majico si želiš..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.2.2010 8:15:32
|
|
|
|
emibu
|
ja men tut čist isto govorijo da naj zdej spim ko še lahko... sam če me bo okol 7 zbudil nebo krize slabš bi blo ob kakih 4 ... lep dan*
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.2.2010 10:38:12
|
|
|
|
sa5i
|
Jutro Če nam to bolj ali manj vsem govorijo, potem je res nekaj na tem. Ko pride mali iz porodnišnice se budi na nekje 3 ure, ker je lačen. po parih tednih pa samo še nekajkrat na noč. to bi naj bilo realno sicer pa je itak odvisno od dojenčka do dojenčka. Ja verjjamem, da ko si mamica si zaposeln za 24 ur in potem res lahko kar padeš v posteljo sploh, če veš, da boš čez par ur že budna. Kronična utrujenost pa saj mine vse bo pa še to, da so le bebice zdave a ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?