|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
4.2.2010 14:51:47   
sa5i
emibu hvala midva sva dobro user posted image dojenček brca pravkar. Meni pa se trenutno ne da za knjige usesti. user posted image   Sem pa naredila do zdaj vse izpite še 3 pa je konec za zimski semester. user posted image komaj čakam. danes sem malo pospravljala, pa čistila in sem čisto brez kondicije zdaj bi kar zaspala kak sem zmatrana. Se je katera slišala kaj s Snnupyko? Tak dolgo je že ni bilo sem nič povedat kak je kaj z njeno malo.

uživajte pupe

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
4.2.2010 15:04:52   
Zvezdici
Vsaka čast vam puncam, ki zdaj med nosečnostjo delate izpite. Moji možgani so namreč čisto out . Ne gre nič ven kaj šele notri user posted image user posted image .

Vsem user posted image user posted image user posted image user posted image , ki opravljate izpite!!

Jaz imam končno jutri UZ in sem že čisto nestrpna.
Še dobro, da imam zjutraj, ker do popoldan bi me že pobralo user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
4.2.2010 17:04:58   
emibu
punce tut men se ni dalo nč do januarja zdej sm pa mal zagrabla ma škoda d mi gre eno leto pa še štipendija..usaj probam lahko nrdit letnik bom usj vedla da sm probala ne pa da bom pol jezna na sebe k sm bla tak lenuh da se mi ni dal niti probatuser posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
4.2.2010 19:29:12   
davorjeva pikica
ola punce...kako ste??
mene je dans vrocina zdelala...in sm cist brez moci...:S
no fajn se mejte...p vso sreco vsem pri izpitih :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
4.2.2010 23:07:50   
sa5i
hmmm ja izpiti hvala za pike poke. punce kje ste kupile te majčki, ki imajo napis kdaj pride dojenček? jaz bi tudi imela eno...... heh no v glavnem če ni skrivnost bi prosila če me kera usmeri malo. nočko

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
5.2.2010 8:43:39   
emibu
najbolj poceni so na majcke.net se mi zdi kjer si sam zbiraš napis...drugač so pa tut po 3o eur sam se ne spomnem kje?? zlo velik strani z majčkami ma to...
nanny girl jih je veliko naročila se mi zdi mislim da bo ona znala odgovorituser posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
5.2.2010 8:55:23   
Tincy90
Hejla!

Sa5i js sm svojo majco z napisom kupila v trgovini Popek.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate izpite in držim pesti, da bodo 10!user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
5.2.2010 9:49:04   
egleria
ja js mam tud en izpit 19.2. pa ne vem če mi bo zlaufalo ga nardit.. če bo tamali se odloču da bo mal več spau potem bo mogoče šlo..
aja pa glede seznamčka  bi prosila če me izbrišete iz seznama nosečk pa prestavite na seznam mamic user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
5.2.2010 10:33:30   
sa5i
punce še za en hiter odgovor če lahko bi prosila??

te majčke na majčke.net, ena taka nosečniška je gor, ki je nabrana ob trebuščku, pa piše, da je v lila in rdeči. kak a lila barva izgleda? to je sprana vijolična? ali kaj je to? ja pa še nekaj kero številko moram vzeti M sem nosila ponavadi sedaj tudi že kak L kaj je to 38 ali 40? je boljše večjo? kakšne so kaj te majčke fejst velike?

no malo sem izven vseh naših tem pa vseeno hvala za odgovor že naprej

zdaj pa grem za knjige. papa

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
5.2.2010 11:36:16   
nanny.girll
hei hei user posted image

sa5i jz sm tudi eno naročila na majčke.net. je pa številka 38. sem prej imela majčke velikosti M :) pa se mi zdi, da je kr dost velika, da bo zdržala velikega bušija user posted image

user posted image user posted image še od mene, da uspešno opravite izpite user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
5.2.2010 14:56:03   
Zvezdici
Na hitro poročam.. moja pupa pridno raste.
Ima že 41cm in 2186g user posted image user posted image .

Sva si danes spet mahale, hehe.
Moram priznati, da sem še bolj nestrpna. To vse naj bi omililo čakanje, ampak mene to samo še bolj dela neučakano user posted image .

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
5.2.2010 16:28:24   
_sanika
Hey EMIKBU.sem sele zdej videla da si iz senovega...sem ti poslala sporocilo na ZS!!!!!!se se slisimo:):)upam:):)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
5.2.2010 16:29:06   
_sanika
EMIBU***Oprosti sm se zmotla:)hihi

(odgovor članu _sanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
5.2.2010 18:31:33   
Zvezdici
Kaj, pa iz ljubljane je katera?? user posted image

(odgovor članu _sanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
5.2.2010 19:02:37   
witch
Hej punce user posted image
Zdaj ste se pa razpisale. Je vsaj malo živo tukaj gor. Drugače jaz sem iz čisto x konca slo user posted image
Drugače se tudi jaz učim. Grem v torek na izpit. Sem se končno po prejšnjem neuspelem izpitu komaj pobrala. Potem je prišla še user posted image in sem spet bila slabe volje. user posted image
Zdaj pa se user posted image poslavlja, gremo v nove boje, izpit pa tudi upam da bo, da dobim spet novo voljo user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
5.2.2010 19:03:51   
emibu
witch-držim pesti da ti bo šlo dobro na izpitu in da zagledaš magični plusekuser posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
5.2.2010 19:17:06   
sa5i
witch, jaz mam tudi v torek izpit user posted image
vso srečo, pa saj nama bo uspelo. Kaj pa študiraš, pa kje, če smem vprašati? user posted image
Naj ti res upe zagledati user posted image user posted image , da bo še več volje za učenje user posted image user posted image

Kje se pa potepa Lun1ca kaj??

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
5.2.2010 19:26:24   
witch
emibu in sa5i - hvala za dobre želje user posted image močno močno upam, da naredim izpit, potem pa marca zagledamo + user posted image uuuuu to so moje sanje user posted image
študiram pa v mb na ff. pa ti?

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
5.2.2010 19:51:33   
davorjeva pikica
no se iz moje streni vso sreco pri izpitih :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
5.2.2010 19:56:03   
sa5i
Jaz sem tudi v MB na pedagoški user posted image torej ista stavba :)

mmm kak lepo, lahko greve kdaj na pijačo, če boš kaj imela fraj. al pa če si iz istega konca doma. user posted image

uživajte, ja točno to vas moram vprašati, bi zelo škodilo moji bebici, če bi spila eno energijsko pijačo, tak se mi lušta, da že pol ure samo gledam v liste pa nič ne preberem, ker mislim non stop kak me lepo čaka v hladilniku user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
5.2.2010 22:45:54   
Tincy90
sa5i ena pijača ti ne bo nič škodila.user posted image

witch držim pesti zate za izpitek in plusek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
5.2.2010 22:54:34   
sa5i
upajmo, da res ne ker jo že pijem mmmm je dobo. user posted image   Tincy pikica user posted image že spančka? Povej malo koliko krat na noč vstaneš? Meni se vsi norčujejo, čes spi zdaj ko še lahko, namreč jaz bi kar naprej spala najbolj zjutraj in potem mi govorijo, da še malo pa mi bo to odklenkalo user posted image

je res tak hudo?

lep večeruser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
6.2.2010 6:50:17   
egleria
ah ja spanje.. evo jaz sem zdle že pokonci ker ne morem več spat pa sem utrujena in zaspana ampak ne gre več ker sem se preveč predramila ko me je Patrik zbudil.. drugače pa padem v postlo že ob osmih zvečer čist izmučena ko tamali zaspi.. sam me pa noben ne more prebudit razen moj materinski čut oziroma Patrikov jok.
sa5i mislim da si lahko sama tudi skombiniraš barve, modele pa napise majic samo napisat moreš tam kakšno majico si želiš..

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
6.2.2010 8:15:32   
emibu
ja men tut čist isto govorijo da  naj zdej spimuser posted image ko še lahko...
sam če me bo okol 7 zbudil nebo krize slabš bi blo ob kakih 4user posted image ...

lep dan*

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
6.2.2010 10:38:12   
sa5i
Jutro
Če nam to bolj ali manj vsem govorijo, potem je res nekaj na tem. Ko pride mali iz porodnišnice se budi na nekje 3 ure, ker je lačen. po parih tednih pa samo še nekajkrat na noč. to bi naj bilo realno sicer pa je itak odvisno od dojenčka do dojenčka. user posted image Ja verjjamem, da ko si mamica si zaposeln za 24 ur in potem res lahko kar padeš v posteljo sploh, če veš, da boš čez par ur že budna. Kronična utrujenost user posted image pa saj mine vse bo pa še to, da so le bebice zdave a ne?user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?