Maxica
|
Dobro jutro. Evo, za mano že današnji pregled, sem prav vesela, sem bila že sama mal živčna, ponoči kr kakšno uro nisem mogla spati. Kilo sem se eno samo zredila in me ginekolog ni mogel bolj pohvaliti. Sicer mi doma kazalo 2,5 kg več, ampak očitno tolk variirajo obleke, al kaj jaz vem, v glavnem, se ne sekiram, edino lačna pa sem. Morfologija - vse ok, od glave do peta. Vesela, vesela. Je pa tudi lepo v pokončnem položaju, nogice dol, ampak itak je še doooosti časa, da naredi še par prevalov in se obrne v pravi položaj. Zdaj moram pa poklicati v Postojno, da se še na 3D UZ naročim. Mkbk, fajn opravi. Teža otroka - meni tudi nikoli ne tehta otroka, so mi pa tik pred drugim porodom tehtali otroka v porodnišnici in naj bi imel manj kot 3 kg, čez par ur, ko sem rodila, je imel pa 3,5 kg. Tako da to je res malo treba z rezervo jemati vse skupaj. FB - jaz sem se tudi prijavila v našo skupino, sem pa DGR (imam dva priimka), pa me lahko katera pocuka za rokav. Naraščaj - čimprej se pozdravi, da boš lahko uživala v taki lepi zimi, kot je zdaj. Oblačila - jaz nič ne nabavljam, nekaj imam itak še od prvih dveh, se bom en dan spravila mal pregledati, ampak prav kratkih rokavčkov mislim, da ne bom nabavljala za novorojenčka. Imajo itak še čist drugačno prekrvavitev na začetku. Ma ja, bomo videli sproti. Nič, moram iti malo delati, se še beremo.