Kety
|
Jutro, Ta velik je šel v vrtec, sta šla z atijem kar peš, tamali je seveda doma. Zdi se mi, da mu gre na slabše. Ponoči je imel tak naval kašlja, da sva ga mogla dvignit in je v sedečem položaju nazaj zaspal po pol ure kašlanja. Krtkova, ko sem prišla domov, je bil začuda scenarij malo drugačen. Se je očka tokrat potrudil (pred mojim odhodom na telovadbo sva se fino skregala). Timon je bil že v postelji, Filip sicer ne, ampak je bil pa v pižamci in tudi AB je vzel - mož je rekel, da je trajalo 15 minut, da ga je prepričal in je zato že malo pred 20 začel s prepričevanjem. Pametno! No, scena s spanjem je bila tokrat veliko lažja, ker ni bil čisti razpust, ko me ni bilo. Drugače sem pa samo toliko čakala, da sem rekla Adijo, se mi je pa res mudilo, če slučajno ne bi uspel očka dozirat zdravilo. Šibam k Filipu, zdele že gleda Rdečo kapico, pol pa pride babi za 2 uri malo dan razbit, jaz bom pa celo lahko kaj knjižila...končno. Aparati nujno energijski razred A, pa še na nekaj je treba gledat ne samo razred, pa zdele ne vem kaj...jaz kupujem zmrzovalno omaro, pa je zdele v Mercator tehniki ena na pika kartico znižana od Whirpoola (tudi A). Se moram še z možem zmenit...sem sita te zelenjave in sadja iz marketoc, ki so sam strup. Bom bolj domače stvari začela pridelovat, saj vrt imam. Do sedaj sem vedno imela svoj paradižnik in papriko in solato, pa petršilj in jagode....sadja imava itak ful veliko svojega. A ve vse kupujete v trgovinah? A kej gledate na kvaliteto (bio)... Meymey srečno na pregledu! Dvojčica6 iz tvojih ust v božja ušesa! Ja več otrok je cel projekt, sploh če ti zrastejo čez glavo. Nujna je avtoriteta staršev, drugače se lahko na pol razpočiš pa te ne šmirglajo. To doživlja moj možek, ker je premehak....pa ne mislit, da sem jaz čarovnica in jih tepem, sem samo dosledna in striktan in poskušam stati za tistim, kar zahtevam, mož pa popusti in ga obračata na celi črti. Pol je pa jezen, ker jih ne obvlada. No, pri tretjem bo že vedel, kdaj začet! (to je TAKOJ, btw). Je pa ful luštno imet eno tako četico in jaz komaj čakam, da pride še tretji član! Res! Maxica, tale kavica pa res lušte naredi. Hvala! Štajerka 26, vi pa že ful v šoping. Tole je res za dušo, pa boljš zdej kot kasnej, ker zdele je še luštno hodit naokoli, pol bo pa velik trebuh paše vroče po vrhu...dejta si duška!
|