|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
1.2.2010 10:51:23   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

ja, jst tud ne vem če bom dočakala jutrišnji pregled..vleče se kot nevemkaj. HB, da grem samo še 1x spat. user posted image

MKBK Aaahhhhhh! Lepo da me pogrešaš! user posted image

V bistvu mamo doma že 1 teden internet... sam časa je pa definitivno manj zanj kot ga je bolo prej... služba in to...
Aja pa mislim, da se v meni prebuja sindrom gnezdenja... POSPRAVLJAM!!! To ni ravno tipično zame user posted image .

Drugače pa - sem se zaradi tebe malo poglobila v ta zastoj rasti... in tudi moj malecki je par dni za rokom (ene 4), pa se čist nič ne sekiram (predvsem zato, ker itak nič ne moreš naredit).

Mislim nate in VEM da je vse ok! Pa dajta še zame en čaj spit s Krtkovo, ko bosta praznovale dobre rezultate! user posted image

Krtkova nič ne obljubim ampak danes imam plan prit na rekreacijo! user posted image Te pokličem iz avta če bom šla, da mi pomagaš pri mikrolokaciji.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
1.2.2010 10:51:39   
nikcaa
oiLaa... tako jst sm ze v akciji od 7.30.. ko je sel moj user posted image delat....
pol pa ism vec zaspala.... tako da sm ze use postorila....
zdei pa se mal ucit...
za srecanje na trojanah... tud meni je dalec tako da odpade..
za primorsko srecanje pa sm za :)
dvojčica6- v kopru je baby center in se ena trgovina (ajatutaja) na markovcu in to je to...
ce mas isto pot kot za lj, pol se ti pa bolj tja splaca... več izbire... itd...
ker je tud v kopru revscina za nabavo...
zadnjic sm sla  v gorico- qulandia.. pa sm si tm kr fest nabavla..
zase in za mojo pikicoo... je kr cool...

tako... uzivajte v lepem soncku...

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
1.2.2010 11:07:21   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: meymey

Krtkova nič ne obljubim ampak danes imam plan prit na rekreacijo! user posted image Te pokličem iz avta če bom šla, da mi pomagaš pri mikrolokaciji.

jaaaaaaaaaaaaa!!!user posted image user posted image user posted image  pridi!!!! Fužine so danes v igri!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
1.2.2010 12:13:33   
bcljka
jutro!
mogoče sm se naspala... me je zbudu 'delavc' k je mogu še neki zmert, nama v kuhni ena vratca falijo pa jih bodo v sredo montiral...
itak mam pa bizi dan... greva zdej na zavarovalnico popisat praske na avtu... pol se morm pa res kr ornk učit... mam v četrtek izpit iz plesa (sam to me ne skkrbi), v petek pa odbojko teorijo, k pa vela da je en izmed težjih izpitov na našem faksu... sicer se mi je ponudu en izmed 'profesorjev' da mi razloži sisteme ( k smo frendi drgač - da nau pomote )... sam mi zdej to nč ne pomaga k ga ni 14dni... sm rekla da če zdej nam nrdila mi bo pol razalagu za un rok aprila...
zanimivo ane, k delamo cele doktorate iz športnih iger user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Bcljka- sm včeri na TV-ju prov mal bolj pozorno gledala, če te bom mogoče kje vidla.user posted image user posted image  Pa se mi je zdel, da nisi nič omenjala, da greš tja. A si kje mojga Tombo vidla?????????user posted image

sm ga vidla... sam ne tok na bliz k 2 leti nazaj k sva se srečala v wc-ju na zabavi user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Honey26
bcljka tebi pa dogaja user posted image , fajn. Dobra si da zdržiš vse to.

eh... zdržim sam če se kej dogaja... če ni nč pol obolevam! tko da učeri je blo lih ful zanimivo user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: krtkova
Še dobr, da ste me spomnile na Trojansko srečanje, si moram mal v koledar zapisat. 25.2. a ne???? A že kaj vemo, kdo pride????user posted image user posted image

ja, predviden datum je 25.2. ob 18h... jst potrjujem, pa pride tud 'slabša polovica'... za uno father to be mizo...

dvojcica6 - sej mogoče si me vidla... k jst sm una k sm lovila vsa maskote po ciljni areni da sm se loh slikala z njimi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bcljka -- 1.2.2010 12:14:02 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
1.2.2010 13:34:07   
Kety
Ojla,

tamali spi, jaz sem iz pregleda in je bilo tokrat vse potrebno vidno, tudi spol je 100% in tudi v tretje bomo imeli user posted image . Ojoj, zdej pa še imena birat, pa že za prva dva sem težko našla. Imam pa dva v ožjem izboru in sicer prvi na spisku je Leon in drugi Anej. Mož bo pa še povedal svoje.

Spola drugim ne bova povedala, ker vsi želijo da je punčka, meni je bilo dejansko vseeno, le da bo user posted image zdrav. No, potrjeno je, da je bolj suhcen, obseg trebuščka je ful manjši od prvih dveh v tej starosti. V bistvu je ta tretji še celo 1t starejši, ko je delala morfologijo. Upam, da bo. Rekla je, da je odvisno od posteljice. Pri meni očitno kvaliteta pada z vsako nosečnostjo, saj je imel prvi 3600g pri rojstvu, drugi 3300g, ta bo pa še lažji. No, bo pa lažje rodit, samo ne bi pa rada da shira v maternici, no!
Zdej mi že tašča rihta nekaj od Golden P, in jutri moram pridit k njej, da mi pove kaj se da narest...jaz itak nisem za te stvari, ampak tašči moram ustrežt.

Ja, torej se vidimo na telovadbi Krtkova, meymey in jaz. Tina v sredo je isti termin, tko da se vidimo takrat. Jaz grem tudi takrat, če bom le ostla zdrava. Pa vprašat moram sestro Vesno, katere vaje bi bile priporočljive zame, glede na to da nosim tako zelooo nizko. Se je G. kar zgrozila, ko je bil že ob 9ih zjutraj čisto spodaj nekje...

Grem delat!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
1.2.2010 14:19:09   
gajka
Eno user posted image : kje na fejsu je že tista stran za junijke? user posted image Mi je včasih malo preveč dolgčas, pa samo gruntam s kakšnim klikanjem bi še čas zabila... user posted image

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
1.2.2010 14:30:26   
Kiya
Gajka išči
junija bom mami- junijke 2010
samo te mora še ustanoviteljica skupine potem potrdit user posted image

Jaz se pa odpravljam k ginekologu user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
1.2.2010 14:59:37   
Zoja83
Spet jaz...danes pa jst depro zganjam-sem že tretjič padla zadnji izpit na faksu user posted image  sploh nimam več volje... še dobro, da mam jutri morfologijo, da mi mal razpoloženje dvigne user posted image  drugač me je pa strah, da bo kaj narobe, ker mam manjši trebuh, pa kile so šle sam dve gor (enkrat je tehtnica celo +3kg kazala). je pa res, da mam kar nekaj podlage in da je superman dost aktiven...
včeraj sm mal pomagala pr pospravljanju, pa ene stole restavrirala, pa sm čist boga dans (noč je bila huda, sm vsakič za wc ene deset min rabla, da sm sploh lahk vstala) KRIŽ BOLI user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
1.2.2010 15:12:27   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

Spet jaz...danes pa jst depro zganjam-sem že tretjič padla zadnji izpit na faksu user posted image   

Žal mi je!! user posted image user posted image  vem, kako te to dotolče. Smo dali vsi to čez!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
1.2.2010 15:40:24   
meymey
Jaz si moram omislit osebnega šoferja, meni se taaak ne da vozit po tem vremenu. V bistvu se mi v tem ledu nič ne ljubi počet. Ko berem Bcljko, sem že od branja utrujena user posted image .

A mi katera da 1 kg energije? :D

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
1.2.2010 15:55:42   
dvojčica6
Ko berem Bcljko, sem že od branja utrujena  .

user posted image user posted image
ja sam bcljka ti si pa res ena energijska bomba... se mi zdi da se s tem rodiš, ker nona od fanta ima 5krat (ne lažem) več energije kot jaz... ne vem... veselje do življenja al kaj ti jaz vem... vse se ji zdi tako zanimivo in smešno in oh in sploh, jaz pa zraven kot meglica nasproti njejuser posted image

zoja83 pride tak dan nimaš kaj... tudi zjokat se kdaj pomaga (vsaj meni)... daš ta hudo ven... izpit te bo že počakal, loti se ga en dan ko boš na volji in bo steklo... pa srečno jutri na morfologijiuser posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
1.2.2010 17:35:04   
bcljka
ha ha ha ha ha ha ha user posted image user posted image user posted image to tko je user posted image user posted image user posted image nisem bla zastonj 6 let animatorka user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

Spet jaz...danes pa jst depro zganjam-sem že tretjič padla zadnji izpit na faksu [image]

tko je, nimaš kej! jst sm en izpit iz prvega letnika 5x delala... pa sm misnla da ga ne bom nikol nrdila... ampak enkrat ga... boš vidla, naslednjič bo 10ka padla! user posted image

drgač sm pa tud jst skor obolela dons...no oba z možem... ker je bil cenilc na zavarovalnici tak pof... kmet da nč jasn... jst sm ga skor u rit brcnla k se je sklanju pa delu doktorat na eni praski... če me ne bi nejc nazaj držu bi mel model zdele razbito glavo! to morš bit prou talent da si tak bednik!!! če bom mogla še enkrat tja mu bom diplomo nrdila! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2087
1.2.2010 17:40:55   
amazonka3
Madona ste pridne. Sam pišete...user posted image
@Kety : evo, nič se ne sekiraj, pa tašče ne poslušaj preveč. Moji starejši sta rojeni kot kopiji, tudi po teži, ta tretji pa bo na prvo oceno malo težji. Pomoje nima to nič veze s kvaliteto maternice. Samo ne se sekirat.

Jaz imam morfologijo v četrtek. Upam, da je vse o.k. in da končno 100% potrdijo user posted image  - sestrici težita, da nočeta še ene punce user posted image

Eno vprašanje: ali ima še katera ob kakšnem daljšem sprehodu občutek, kot da ji bo vse ven padlo - meni full trebuh dol tišči. Ni fajn.
Pa še eno: tiste, ki greste na 3D - kdaj in kam in koliko??

No, tudi mi se čez 14 dni odpravljamo v Dolomite smučat, upa, da ne bo prevelike gužve, da posmučam malo še sama.

Lepo se imejte na telovadbi.
Pa Pa

Neposredna povezava do sporočila: 2088
1.2.2010 18:28:57   
soncnizarek25
ojla:)
vidim da se vam kar dogaja, vsaka nekaj počne. meni je pa že tako dolgčas, ker moram samo ležat.
ampak se splača potrpeti samo da bo vse vredu.

bim*bam user posted image pa da boš čim prej ogledalo novo pikicouser posted image user posted image

za vse tiste ki ste na facebooku tole opozorilo:

ATTENTION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ne pridruži se skupini, ki trenutno teče na Facebook z naslovom "postati oče ali mati je največje darilo v mojem življenju" To skupino je ustvarila skupina pedofilov, katerih cilj je dostop do fotografij !!!!!!!.. .!!!!! Kopiraj si status v svoj profil in o tem obvesti svoje prijatelje!!!

uživajte:))

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
1.2.2010 18:38:47   
mkbk
o fak... a to resno?!

(odgovor članu soncnizarek25)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
1.2.2010 18:39:23   
naraščaj
Čer

Krtkova in mkbm, hvala za odgovore glede bolečin in ostalega. Sem mela dans kontrolo pri zdr. in sem še kr njo mal vprašala, pa je rekla, da bi znal bit to to in kot posldeica mojga čašlanja. Žal pa se je stanje še poslabšalo (viroza prešla v začetek angine) in sem tako pristala na antibiotiku (hikoncil na 8h/10dni)user posted image . Pa sem misla, da jo bom odnesla brez <AB, sam me je poslala v lab. in je vidla da se je CRP ful dvignil in se je posledično odločla. Tako sem do torka komam kontrola še v bolniški user posted image in isti dan mam še morfologijo. To mi kar ustreza, da ne rabim 2x hodit v CE.

Tiste, ki že mate otročka v vrtcu, kok časa prej ste ga peljale na zdravniški pregled pred vstopom v vrttec

MKBM, moja tamala je stara 26mesecev in trmari na polno.

bcljka - tut jst ti zavidam, ker ti tolk dogaja Ti kr uživi še za nas.user posted image

Trojansko srečanje - vse odvisn od mojga zdravja in varstva.

Zoja83, saj bo. user posted image

Nč grem tamali za jest dat, da me ne bo pojedla. user posted image

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
1.2.2010 18:47:47   
krtkova
cel fak tole s FB-jem. A so ****njeni, al kva??????

Grem na telovadbo!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
1.2.2010 18:59:21   
mkbk
naraščaj - trma: to je iz dneva v dan hujš, kaj pa lahko nardiš...čakaš da mine? Jst trenutno berem Kako krotiti malčke, sam je mogu moj nest nazaj v knjižnico...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
1.2.2010 19:15:47   
naraščaj

naraščaj - trma: to je iz dneva v dan hujš, kaj pa lahko nardiš...čakaš da mine? Jst trenutno berem Kako krotiti malčke, sam je mogu moj nest nazaj v knjižnico...

bOM ŠLA GLEDAT, ČE JO MAJO PRI NAS, SI JO IZPOSODIM. HVALA

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
1.2.2010 19:17:21   
bcljka
na Facebooku ta skupina sploh ne obstaja!!!!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
1.2.2010 19:56:28   
Kiya
Kako ti ginekolog določi koliko teže naj bi imel user posted image ob porodu?

Mi smo danes potrdili user posted image , težki smo 386 g in že z glavco dol obrnjeni user posted image

Naslednji pregled imam 4.3., dan prej pa test za sladkorno in krvne teste.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
1.2.2010 19:56:42   
mkbk
sej ne vem kva nej si mislim...

Joj jst dones ne bom mogla spat!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
1.2.2010 22:09:11   
pik ipoki

sej ne vem kva nej si mislim...

Joj jst dones ne bom mogla spat!!!!!!!!!!!!

kaj te muči??

Kiya in ostalim čestitam za preglede... user posted image user posted image

kako vam to pove za sladkorno, men ni nč omenjal za kšn test... a to morš rečt al bi sam mnogu predlagat- ponavadi je tko a ne? a to ste večkrat delale ta test al bo zdej prvič. jest mam 24.2 prvi pregled po morfologiji mogoče bo zdej... upam... da ne bo kej spustu če že z UZ škrtariuser posted image

no zdaj pa počivat da bomo jutri polni energije

papa

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
2.2.2010 7:25:31   
meymey
Tudi jaz grem na test za sladkorno. Jaz imam sladkorne bolnike v družini, tako da sem najbrž tudi bolj predisponirana za gestacijsko sladkorno. Med drugim tudi na test krvi - da vidimo, če sirup kaj pomaga...

Mkbk! Držim pesti!! user posted image

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
2.2.2010 7:27:26   
Honey26
jutro .. ena user posted image  za tiste k jo rabijo...

energije še ni... pa sem včeri vseen šla lepo mal migat (nas je pa šparala, tko da se niti spotila nisem :) pogrešala sem misar...

spanje.. a še kateri dela preglavice? Zbujam se vsake pol ure za par minut, mi ne paše noben položaj spanja, trebuh otrdeva, more... aaaaaa, madona sej vem da me (nas) čaka še veliko neprespanih noči, samo mene bo pobral še preden pridem sploh do tja... user posted image

komi čakam na pregled (morfologija) ta teden, me kr mal skrbi (jah mal preveč slabih izidov poznanih souser posted image  se je nabralo user posted image , eni prijateljici že 2 zaporedoma user posted image ), ampak probam z pozitivnimi mislimi naprej...

brcik pa še kar ne čutim...

statistika pa še kar čaka user posted image  (uapm da se bom po izpitu tud tkole smejala)

mkbk user posted image user posted image user posted image

dans bo bojda sonček.... izkoristit za sprehode.

< Sporočilo je popravil Honey26 -- 2.2.2010 7:28:21 >

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?