Kety
|
Ojla, tamali spi, jaz sem iz pregleda in je bilo tokrat vse potrebno vidno, tudi spol je 100% in tudi v tretje bomo imeli . Ojoj, zdej pa še imena birat, pa že za prva dva sem težko našla. Imam pa dva v ožjem izboru in sicer prvi na spisku je Leon in drugi Anej. Mož bo pa še povedal svoje. Spola drugim ne bova povedala, ker vsi želijo da je punčka, meni je bilo dejansko vseeno, le da bo zdrav. No, potrjeno je, da je bolj suhcen, obseg trebuščka je ful manjši od prvih dveh v tej starosti. V bistvu je ta tretji še celo 1t starejši, ko je delala morfologijo. Upam, da bo. Rekla je, da je odvisno od posteljice. Pri meni očitno kvaliteta pada z vsako nosečnostjo, saj je imel prvi 3600g pri rojstvu, drugi 3300g, ta bo pa še lažji. No, bo pa lažje rodit, samo ne bi pa rada da shira v maternici, no! Zdej mi že tašča rihta nekaj od Golden P, in jutri moram pridit k njej, da mi pove kaj se da narest...jaz itak nisem za te stvari, ampak tašči moram ustrežt. Ja, torej se vidimo na telovadbi Krtkova, meymey in jaz. Tina v sredo je isti termin, tko da se vidimo takrat. Jaz grem tudi takrat, če bom le ostla zdrava. Pa vprašat moram sestro Vesno, katere vaje bi bile priporočljive zame, glede na to da nosim tako zelooo nizko. Se je G. kar zgrozila, ko je bil že ob 9ih zjutraj čisto spodaj nekje... Grem delat!
|