|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
2.2.2010 14:26:50   
Inika84
IZVIRNO SPOROČILO: tukaj

Kilogrami gor ali dol, eni smo pač podvrženi temu, da se zredimo bolj, pa čeprav pazimo, druga pa lahko pojeo vse, pa s ejim nič ne pozna.
Inika84-koliko si se pa zredila od začetka nosečnosti?

6kg do zdaj, sem pa v 20t

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
2.2.2010 14:32:26   
Stajerka26
Angel_Tian
oooooooooooooooj ja sem se prestavila, ko sem zvedela da bosta pikica zagotvo junijski... hvala za pozdravčke in full lepo, da si se spomnila na mene, pozdravi mi še ostale (z)majčice user posted image user posted image

KAr se pa tiče kisle repe je odlično uspela, glede kuhe pa se nimam česa bat, je tašča zmeraj, vedno znova impresionirana user posted image  bravo jaz user posted image  user posted image  

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
2.2.2010 14:44:16   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Kety

Krtkova, zdej sem pa kar malo užaljena, ko si tako rekla, da sem ful nakladala tam, kot da sem ne vem...tam težila in nisem Vesni pustila do besede... jaz sem ji povedala kakšna je situacija z mano in jo vpršala kaj lahko in kaj ne. In potem mi je razlagala kaj in kako, pa me vmes še kaj vprašala...mislim, ne vem no...ne bi rada sebi ali malčku kake škode naredila s telovadbo...res ne vem kaj naj rečem na to.user posted image

Matr, Kety, ne ne ne ne ne ne, totalno napačno si me razumela!!!!!!!!!! Nisi "nakladala" v takem pomenu, ampak da sm skoz mal gledala proti tebi, če bi me opazila, da ti pomaham, pa me nisi opazila. Prosim neeeee bit jezna name, nism nič grdega mislila. OPROSTI!!! user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
2.2.2010 14:57:40   
strelka81
Pozdravljene,
Morfologijo smo dal skoz, vse naj bi blo v redu, rok je prestavil na 13.6..
Naslednji pregled imam pa 9.3..
Za spol pa nisem vprašala ker je bil mož z mano, on pa noče vedet. Saj prvič tudi nisem, pa je blo čist fajn, samo
ne vem, če bom zdaj zdržala, ko mi vsakič dela uz.

< Sporočilo je popravil strelka81 -- 2.2.2010 14:59:26 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
2.2.2010 15:45:21   
mkbk
Evo punce moje...vse štima zaenkrat!!!!!!!!!

Bo pa najverjetneje user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala za lepe misli!!!!

(odgovor članu strelka81)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
2.2.2010 15:54:20   
Kety
Krtkova, pol je pa vse ok, je že pozabljeno! Lahko bi tudi jaz vsaj rekla adijo, preden sem šla k njej, samo nisem vedla, da bo tako.

MKBK, ful sem vesela, da je vse ok in sploh da bo pupika. SUper! En fantek in ena punčka...

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
2.2.2010 15:58:00   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Kety

Krtkova, pol je pa vse ok, je že pozabljeno! Lahko bi tudi jaz vsaj rekla adijo, preden sem šla k njej, samo nisem vedla, da bo tako.

Tole sm si pa kr oddahnila veš, sm se zelo zasekirala. Bi mi bilo zelo hudo, če bi mi kaj zamerila!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
2.2.2010 17:46:23   
meymey

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

Evo punce moje...vse štima zaenkrat!!!!!!!!!

Bo pa najverjetneje user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala za lepe misli!!!!

No vidiš... sem ti rekla da je vse ok!!!! user posted image
Čestitam za punčko!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
2.2.2010 18:44:38   
Zoja83
Eto, morfologija opravljena-vse vredu user posted image v 22.tednu smo težki 497 g user posted image me je spet pohvalila, ker se nič ne redim user posted image sem od prvega pregleda 3,5kg pridobila user posted image
Sem pa počasi začela tudi lest v širino,... Mam pa trenutno majhne probleme s križem-karkoli malega naredim, se zvečer 3krat vrne user posted image lani na začetku leta sem imela probleme s desnim kolkom (vnetje mehkega tkiva), pa mi je rekla G, da morem še tisti izvid pred porodom prinest. Upam, da mi ne bo težav delal...
Aja, a ima katera napade/lušte na kavo-nisem bla nikol pretirana ljubiteljica kave, zdej bi pa skoz belo kavo pila user posted image ni čudno, da je mali pol tolk hiperaktiven user posted image
meymey zdej bi pa že lahk kaka kavica padla v manetu?

nasl.pregled 4.3. user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
2.2.2010 18:54:15   
nikita*
ojlauser posted image !

Danes sem imela dplgo v službi in sem kar utrujena.

tehtanje: meni ga ginekologinja nikoli ne tehta, tako da ne vem koliko je težek. Jo bom naslednjič vprašala, da vidim kaj bo reklauser posted image .

sladkor: moja ginekologinja preveri sladkor vsemuser posted image in mene čaka čez 4t.

oblačila:
do sedaj sem kupila le tri bodje in ene hlačeke vse v rumeni barvi user posted image . Tudi jaz moram pogledat kaj imam od prve. Kar se pa kratkih rokavov tče, sem tudi jaz mnenja, da jih bodo user posted image rabili.

Kako pa kaj čutite gibe? Jaz jih en dan bolj drug dan manj, seveda najbolj, ko se umirim. Kako lep občutek. Za vsak gib sem veselauser posted image .

Kar se pa spola tiče vam pa trenutno še ne bom zaupalauser posted image , ker so mi sedaj spremenili spol in bom počakala do naslednjega ultrazvoka.user posted image Zadnje čase slišim za primere, da so spol, ki so ga določili pri NS potem na morfologiji spremeni.Konec koncev je važno le to, da bo otroček zdrav, spol je le "darilo".

Lepo se imejte in božajte trebuščke.

Še za seznamček, sem pozabila poudarit z rdečouser posted image . Naslednji pregled imama 2.3.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
2.2.2010 19:32:44   
Bonnie_RR
Zdravo!

Js vas že kar težko dohajam... Sploh ta teden sem bolj na tesnem s časom in potem samo na hitrco preberem, kaj komentiram pa že težko.
No, ta teden bo še tak, naslednji bo pa že čist drugačen, ker bom doma. Me vsi sprašujejo, kaj bom zdaj počela in če mi bo kaj dolgčas. Jah, ne vem...user posted image Mojega je že strah, da bom ful tečna in da se mi bo utrgalo...user posted image user posted image

Najprej čestitke vsem za uspešne preglede! user posted image

Js sem zdej končno že prešaltala na nosečniške hlače - te so mi zaenkrat okrog riti še malo široke, se pa ful bolj sproščeno počutim. user posted image

kg... +3kg.

test za sladkorno... Menda moja G daje vse na ta test, tako da pričakujem, da ga bo treba opravit. Prvič sem ga tud in mi je šlo na koncu že bolj gor kot dol. user posted image user posted image Je treba pač potrpet, ne?user posted image Sem imela pa 4-urnega (4x mi je vzela kri - na 1 uro).

akrobati...
Ja, naš bejbi je tud zelo aktiven.user posted image Sploh zjutraj in zvečer se razživi. Drugače pa točno vem, v kakšni legi je (mi je G tud potrdila). Po mojem se bo ponovila zgodba - sedi namreč na ritki (desno nizko spodaj čutim nogice in glede na prejšnje izkušnje, pregrado... res dvomim, da se bo kaj spremenilo. No, možno, seveda, je...user posted image

nakupi... Js sploh nekak nimam občutka glede oblačil  za user posted image rojenega poleti. 1. je bil februarček in imam to skoz v glavi, zato se moram skoz opominjat, da bo takrat vroče in da bodo oblačila čist druga. Tako tud v trgovinah samo malo pofirbcam, kupujem pa še ne - najprej malo zaradi spola (čakamo morfologijo), pa tudi zaradi zimskih oblačil, ki še prevladujejo.

zdravje...
Tamali nekaj kašlja in je prehlajen, drugače smo še kar vredu. Moji glavoboli so manj pogosti, ampak še prisotni...

lp

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.2.2010 19:34:37 >

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
2.2.2010 20:33:42   
soncnica 3
POzdravljene, souser posted image . Vidim, da se lepo srečujete, sploh Ljubljančanke in osredna SLO, jaz pa sem bolj iz drugih koncev, pa vas kar pustim "pri miru", ko imate kakšno skupno debato, ampak vam privoščimn ta srečanja.

V četrtek imam jaz morfologijo (ki sem jo ob zadnjem javljanju pozabila omenit), pa držite pesti, da bo ok.
Pri sinu me je takratnji G tako prestrašil ravno na morfologiji, (zdravnik, ki ima sam s sabo težave in mi je dr. Šajina-Stritarjeva v Lj. rekla: "Ja kaj je pa spet narobe videl ta zdravnik...'!?) da me je sedaj drugič ful strah morfologije, čeprav sem imala na NS čist super rezultate, ampak strah ostaja.
Saj vem, da moram pozitivno razmišljat, me pa malo stiska.

No, lepo se imejte, pa glede oblekic se bom tudi jaz morala skulirat, da ne bom otročka preveč oblačila, saj je prvi septembrski, 2 meseca pozneje in so že "pasale" cotke z dolgimi rokavčki in žabice, pa kakšno seksi majčko s kratkimi rokavčki je imel prek...

Držite se.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil soncnica 3 -- 2.2.2010 20:34:56 >

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
2.2.2010 20:55:31   
Kety
Nimam skoraj nič časa za vas, samo povem, da sem cel popoldan preždela pri P, tamamli je spet popoldan dobil vročino...no, ga je pregledala in diagnoza je pljučnica. Revček! Zdej je dobil AB (drugič v življenju) in upam, da bo hitro zdrav in da ne bo posledic.

Krtkova...hormoni delajo svoje. Me veseli, da ni zamer!

Druge komentiram drugič. Sem ful slabe volje, ker mi je še mož "začinil" večer, sva se ful skregala, ko sem e jaz matrala dajat oba spat, on mi je pa samo nekaj težil zraven. No, pol se je pa itak odpeljal v kino z deci. Matr sem jezna, bi ga kar ven zaklenila!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
3.2.2010 8:26:36   
meymey
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja83

meymey zdej bi pa že lahk kaka kavica padla v manetu?

A kr k mojim sosedom greva??? user posted image Super! Jaz delam nekje do 16h. Če imaš čas, se lahko dobiva tudi danes po 16 uri. (jutri ne morem, v četrtek mi pa sploh paše družba zvečer k ma moj the Boys night out). user posted image

Javi se! :D

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
3.2.2010 8:40:32   
pik ipoki

hej! kaj danes pa še ni user posted image no jo pa jest častim mi bo prav super pasala zdele ko grem delat... tok sm sitna sama sebi da to ni res!user posted image vse mi gre na živce, nič ne spim že dva dni... vsi me motijo okoli mene... najraje bi se zaprla v sobo in bla notr sama en tedn dokler me ne mine... pa žal ne gre, mam že službo tako da sm med ljudi... gostinstvo user posted image
ne vem kako me moj lahko prenaša, pol pa nimam koga se pa nanga spravim... sam me sam objame pa reče, sej bo bolše.... UPAMMMM!!! user posted image

no zdej pa ko sem si mal olajšala dušo lahko grem delat!!

papa

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
3.2.2010 8:45:16   
misar
dobro jutro

hitro javljanjeuser posted image

včeraj sem imela pregled, bebi je težak že 317g, še vedno je fantek user posted image , merili so mi cukr, pa za tokso so mi kri vzeli. preverila je MV, ki je tudi dolg (47mm), tako, da načeloma je vse okuser posted image . v enem mesecu sem se zredila za 1kg, tako, da tud tukaj ni imela pripomb. Le pritisk imam ko crknjen konj 120/50 user posted image , je rekla, da nej mal več vode pijem, da bo boljše- če jaz spijem več vode, bo začela pri ušesih ven teč user posted image user posted image user posted image

Naslednji pregled imam 2.3. pa še za evidenco, imam 28 let, sem pa iz CE.

tko, da to bi bilo to

aja mkbk: vedela sem, da bo vse ok, tako smo vse pesti držale, da je moglo bit ok. aja pa zamenji G, ker jaz pa takega paničarja že ne bi marala

cotke: sem že morala kupit neki za novega bebija user posted image , en body in hlačke v oranžnem, v H&M user posted image , joj kako so cart stvari.
načeloma, pa nisem kupovala in pripravljala še nič, bo še čas za to. za začetek imam načeloma že precej vsega, le kake kratke rokave še bomo nabavljali.

grem zdaj še kaj naredit, da ne bo štale user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
3.2.2010 8:55:18   
tukaj
Dobro jutro vsem,

sicer že malo dlje časa pokonci, a sem še malo delala za faks, zdaj pa prebiram forum - za sprostitev. Danes imam eno nalogo, ki je del izpita - držite pesti, da jo dobro izpeljem.

Brcike- sem parkrat čutila, sedaj pa se je nekak pomirilo in le včasih se naš mišek malo spomni in me opozori, da obstaja. Saj je prva nosečnost in vsi pravijo, da jih takrat čutiš kasneje, tak da se s tem ne obrmenjujem. Samo upam, da je vse ok.

Lep dan vsem - jaz pa grem zopet malo za knjige, da bo za poleti ostalo čim manj del za faks.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
3.2.2010 9:17:48   
naraščaj
Jutro,

sam na hitr se javim. Zdej sem pa do konc tedna brez varstva, ker sta moja dva šla v toplice (vsak let tak čas, pa sej je prav) in nas rečo sem ravno jaz v bolniški, tko da ni panike za varstvo. Sicer sem mela s taščo zmenjen, pa je tut ona zbolela oz vsi povrst neki šmrkajo, tko, da bova raj sami, da nam še kaj zram ne prvlečejo. Se mi pa zdni, da je tut tamala nekam čudno topla. Sicer je po naravi bolj vročekrvna, mogoč je pa to touser posted image . Bomo opazval.

Cotke, no torej nisem edina,.ki še ni nč nabavljala. Zadnjič sem neki gledala v H&M pa je blo vse s plišom, čeprav mi je blo ful lepo, sam ni pa blo za tist čas. Saj tko se mi je zdel.

Nč, grem družbo delat moji nagajivki (danes je že oba predla pod posteljo spraznila, ki sta zelllooo velika, saj je tut posla velika 120x190, nato pa sva mogli to nazaj zložit user posted image , je ful pomagala).

In kaj zdele počne, ne boste verjele, vzela je 4 servete in jih zlaga po tleh pa not zavija igrače in se gor igra. Kot, da nimamo dek in tepihov user posted image pa povštri so potleh,..

Šibam, dokler še kaj ne bo na tleh

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu tukaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
3.2.2010 9:42:53   
dvojčica6
še en pozdravčič s primorskega...

mkbk superrrruser posted image zdej pa mirno naprej, ne! pa čestitke za pupico!!!!user posted image

Zoja83 take novice rabimouser posted image pa še pridna si glede kg! mi lahko daš kakšen recept za manjšanje kg... (razen manj žri seveda... tega mi že mama na debelo trosi)... samo3,5kg od prvič... jaz sem danes na +7kg. Končno sem prestopila magično mejo 60 kg!!! jeeeuser posted image user posted image a bomo kej proslavljali???user posted image user posted image

nikita* meni ploda tudi še ni zvagala...??? mogoče zdaj v petek na morfologiji... upam...

gibi tudi pri meni odvisno od dneva... v nedeljo mi je kar trebuh skakal, da sva se d fantom pošteno nasmejala... pa zgleda da je prav brce v isto točko vadil, ker je bilo enih pet do desetkrat v isto točko... smešno in lepouser posted image ta teden pa je bolj miren in čutim večinoma le premike...

Bonnie_RR ti si tut pridna s temi kg!!! Kako je to mogoče samo tri kg viška??? sem vam fouš, ker se mi zdi, da bom po porodu težko spravila vse to dol... pa še strije se ti bolj vidijo, če se bolj zredišuser posted image

soncnica 3 ti kar lepo danes opravi na morfologiji... joj, včasih nas tako strašijo, kaj ne vejo, da mamo nosečnice že tako bolj panične živce. Se spomnim prijateljice, ki je mela slabe rezultate na NS pa je blo z detetom vse v redu, ona pa se je pol leta živcirala kaj in kako bo... držim pestke v glavnem da te pomiirjouser posted image

Kety  js se tudi kar neki živciram (zaradi none od fanta k me spravlja na obrate vsakodnevno) ma v končni fazi zmagajo tisti, ki nas spravijo ob živce, tako da bo treba najti eno metodo v stilu pameten odneha in skoz eno uho noter skoz drugo ven... Bo težko ampak je za nas (pa za bebite seveda) tako dosti boljše. Pa en objemčič za podporouser posted image ...

pik ipoki tudi tebi en user posted image da bo šlo to obdobje čimprej mimo... priporočam sprehode če le upaš!

misar crknjen konjuser posted image sam to je kar normalno da ti pade pritisk se mi zdi... jaz sem mela že začetek januarja 115/55 pa mi ni nič rekla moja g. V končni fazi je vseeno boljš kot met previsokega, ne...

pa lep dan vsem!

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
3.2.2010 9:43:16   
Maxica
Dobro jutro.
Pišuka, jaz se pa zadnje dneve oziroma noči zbudim sredi noči, me tako lulat tišči, da komaj pridrvim do wcja, potem pa kakšno uro sploh ne morem nazaj zaspati. user posted image  Seveda, ko bi bil pa čas vstati za v službi, bi pa spala.user posted image  Še dobro, da se približuje podaljšan vikend, da malo spanca prinesem notri. user posted image
Glede oblačil sicer za samo poletje tudi sama nimam izkušenj, sicer je prvi sin avgustovček, ampak čisto novorojenčka res nisem oblačila v kratke rokave, v naših krajih (smo dokaj visoko, okrog 600 m nadmorske višine) vedno piha in tudi v stanovanju nikoli nismo imeli tako vroče, da bi nam bilo vroče. Potem je bil pa že september. Bomo videli zdaj, zdaj bo le celo poletje pred nami, saj pravim, se bomo sproti prilagajali. Itak pa, če bo tašča videla, da ga nimam vsaj v volnenih copatkih, bo ogenj v strehi. user posted image
Jaz imam naslednji pregled 9.3.2010, 12.3.2010 pa 3D UZ v Postojni. user posted image
Mkbk - super, da si fino opravila, no, saj nismo dvomili v drugačen razplet. user posted image user posted image  Čestitke za user posted image , pa bo parček. user posted image
Super za vse, ki ste uspešno opravile morfologijo in srečno tudi vsem, ki vas še čaka. user posted image
Kety, ojej, kar pljučnica, upam, da AB hitro primejo vašemu korenjaku. Hehe, a mož je zunaj prespal, ali si se ga usmilila?user posted image
Sem pa jaz tudi tečka nosečka, ma, kaj hočemo, se moramo malo zase postaviti, a ne? user posted image
Misar, moj pritisk je tudi nizek, pišuka, se vlečem po svetu kot cunja. Ma še vedno bolje, kot da bi bil previsok.
No, sproti sem pokomentirala, zdaj pa delaaaaat. Lep dan vsem. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
3.2.2010 10:12:26   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6 

mi lahko daš kakšen recept za manjšanje kg... (razen manj žri seveda... tega mi že mama na debelo trosi)... samo3,5kg od prvič... jaz sem danes na +7kg.

dvojčica6 - jst te čist razumem in če zveš za recept - prosim še meni!!! jst sm na +8 (24 teden) - za znoret!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
3.2.2010 10:17:54   
innes4
Jutro, no je že kar dober dan user posted image

Da se še jaz mal na hitro javim. Včeraj zvečer me končno dlesni niso bolele in sem lahko normalno zaspala user posted image . Sem pa res vzela popoldan en vitaminski dodatek k prehrani (centramed al nekj tazga), tko da možno, da so me dlesni bolele od pomanjkanja kakšnega vitamina user posted image kaj pravte?

Drugače me je pa moj user posted image zvečer tko fajn brcal, da sem se kar smejala. Sem dala roko na levo stran in je kr v roko brcal user posted image . Tele brcike so pa res en tko lep občutek, da se mi naši moški kar mal smiljo, ker tega nebojo nikol občutil user posted image .

Men pa moji kg tko nihajo. En dan kila gor, drug dan se tehtam je kila dol,... tko da sem se odločila, da se doma sploh nam več tehtala. Bo enkrat na 4tedne na pregladu tehtanje čist dost user posted image

Oblekice...midva se nisva mogla opret eni luštni pižamici in pa hlačkam user posted image

želim vam en lep sončen dan user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
3.2.2010 10:21:44   
meymey
lekice...midva se nisva mogla opret eni luštni pižamici in pa hlačkam user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: dvojčica6 

mi lahko daš kakšen recept za manjšanje kg... (razen manj žri seveda... tega mi že mama na debelo trosi)... samo3,5kg od prvič... jaz sem danes na +7kg.

dvojčica6 - jst te čist razumem in če zveš za recept - prosim še meni!!! jst sm na +8 (24 teden) - za znoret!!user posted image user posted image

Jaz sem se sicer vse skupaj za 4 kg, ampak vse to samo januarja!!! Če bo šlo tako naprej...

< Sporočilo je popravil meymey -- 3.2.2010 10:22:06 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
3.2.2010 11:10:09   
nikcaa
pozdravcek..user posted image tako zgledam ze od samega jutra :)
skoz bi neki migala, pa delala.. pa nimam kaj dosti...
hehee....
no, jst pa povem tako... +8kg...user posted image se nc ne obremenjujem...
bom taka kot bom....prve tri mesece sm sla po en kg gor...
zadnji mesec pa je poskocilo, kar za +5 uff...user posted image

zdej pa ta knjige.... lp

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
3.2.2010 13:16:44   
mkbk
Jst sm pa dons čiiist fertik (kljub temu da sm neskončno vesela zaradi dobrih izvidov naše pupe). Mam podobne probleme, ko ti, Maxica. Ko si moj mož zjutraj naštima budilko nekej čez ept se jst tud zbudim in pol ne morem več nazaj zaspat. Tamal se pa okoli 6 zbuja, jst bi pa drugače lahko spala do 7 zaradi službe. Tko da zvečer padem dol že ob pol desetih, samo sem tud čez dan čisto nemeogoče komi mam oči odprte in se mi ne sanja kako naj preživim do večera...... Pa teoretično bi moglo bit 7 ur spanca zadost......user posted image  nČ jasno.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?