mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Punce, ne vem, če ste videle, ampak na RR je bila uporabnica/k, ki je kradel slike otrok. Jaz sem vse albume in detajle o mojih pupah zbrisala. Svetujem podobno. kje si pa to prebrala???? http://www.ringaraja.net/forum/POZOR%21%21%21%21%21%21%21%28baby_girl_29___in___vita_tija_o%C5%BEbej%29/m_4862379/tm.htm Mi smo pa nazaj s krasnega dopusta. Julija očitno bolje spi zdoma , Tamara pa brez problema spi tudi v veliki postelji... sicer je bila prvo noč manjša žurka - okoli 4h zjutraj jo je šel moj pogledat, ker je klicala, pride v sobo v temi, tipa, tipa, nje nikjer, slišal jo je pa - prižge luč in je bila pod posteljo . Še dobro, da so naslednji dan imeli v Lidlu v akciji ograjico, ker pri njej stoli ob postelji očitno ne delujejo. Sicer pa res sanjsko - s Tamaro v saneh in Julijo v vozičku smo šli vsak dan dopoldne v terme, obe sta ful uživali v vodi, po popoldanskem spanju pa smo šli na konkreten sprehod do ene slaščičarne, ki ima notri igrala, pa sta bili spet zadovoljni. Včeraj je bilo tako fantastično vreme, da smo šli na Roglo. Moj si je vzel slabe 3 ure za smučanje, me smo bile pa na igrišču v hotelu, potem smo šli še malo na sanke pa proti domu. Sta tako hrčkali v avtu, da je bilo veselje. Doma smo bili malenkost čez 18h, ob 20h sta bili pa spet v postelji.... Tamara do jutra, ko sva jo morala prisiliti, da je ob pol osmih vstala za v vrtec, Julija je pa spet žurala celo noč Dopust je bil pa super tudi na naju, ker sva imela končno spet nekaj časa zase... seveda ne dovolj, ampak tega tako ali tako ne bo, dokler ne bo mularija bolj samostojna. Nič, grem kidat, ker je ni odlagalne površine, ki ne bi bila založena...
|