|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
27.1.2010 14:45:52   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Punce, ne vem, če ste videle, ampak na RR je bila uporabnica/k, ki je kradel slike otrok. Jaz sem vse albume in detajle o mojih pupah zbrisala. Svetujem podobno.

kje si pa to prebrala????

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
28.1.2010 9:06:06   
mamuška
Ne prva ne zadnja, to se pogosto dogaja, zato jaz že zelo dolgo ne dajem slik nikamor.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
28.1.2010 10:53:18   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Punce, ne vem, če ste videle, ampak na RR je bila uporabnica/k, ki je kradel slike otrok. Jaz sem vse albume in detajle o mojih pupah zbrisala. Svetujem podobno.

http://www.ringaraja.net/forum/POZOR%21%21%21%21%21%21%21%28baby_girl_29___in___vita_tija_o%C5%BEbej%29/m_4862379/tm.htm

Mi smo pa nazaj s krasnega dopusta. Julija očitno bolje spi zdoma user posted image , Tamara pa brez problema spi tudi v veliki postelji... sicer je bila prvo noč manjša žurka - okoli 4h zjutraj jo je šel moj pogledat, ker je klicala, pride v sobo v temi, tipa, tipa, nje nikjer, slišal jo je pa - prižge luč in je bila pod posteljo user posted image . Še dobro, da so naslednji dan imeli v Lidlu v akciji ograjico, ker pri njej stoli ob postelji očitno ne delujejo. Sicer pa res sanjsko - s Tamaro v saneh in Julijo v vozičku smo šli vsak dan dopoldne v terme, obe sta ful uživali v vodi, po popoldanskem spanju pa smo šli na konkreten sprehod do ene slaščičarne, ki ima notri igrala, pa sta bili spet zadovoljni. Včeraj je bilo tako fantastično vreme, da smo šli na Roglo. Moj si je vzel slabe 3 ure za smučanje, me smo bile pa na igrišču v hotelu, potem smo šli še malo na sanke pa proti domu. Sta tako hrčkali v avtu, da je bilo veselje. Doma smo bili malenkost čez 18h, ob 20h sta bili pa spet v postelji.... Tamara do jutra, ko sva jo morala prisiliti, da je ob pol osmih vstala za v vrtec, Julija je pa spet žurala celo noč user posted image  Dopust je bil pa super tudi na naju, ker sva imela končno spet nekaj časa zase... seveda ne dovolj, ampak tega tako ali tako ne bo, dokler ne bo mularija bolj samostojna.

Nič, grem kidat, ker je ni odlagalne površine, ki ne bi bila založena...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
29.1.2010 18:08:56   
ajtak
mama11, hvala za opozorilo, svoje albume sem že zbrisala!

Res oprosti, tvoj post sem videla šele včeraj, pa tako rada bi vas vse spet videla :(, drugič kar pokliči, sej maš telefonsko št.
Pa super da ste se imeli fajn na dopustu!

PUST- Kaj bodo vaši malčki za pusta, mate v planu jit na kako rajanje? Boste tudi vi zamaskirani??
Naš bo Mojster Miha (kot verjetno še pol slovenije), bi bil rad Noddy, pa je malo manj težav za kostum pr Mihatu k tak ma čelado in orodje pa to... Itak pa še ne razume čist koncepta user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
30.1.2010 8:56:32   
nicolina
Dobro jutro
user posted image  za vas.

Jaz sem ful prehajena, iz nosu mi teče, glava me boli....user posted image user posted image , dobro da ni vročine. Sej se bom pocajtala čez vikend,pa bo.
Sem pa včerja dobila izvide od DHT in je rezultat 1: 6884, tako da super. user posted image
Mama user posted image user posted image  za dopust, mi bomo tud verjerno šli kam za par dni, ampak pol med mojimi počitnicami.

Ajtak, Tin bo levček, smo kupili kostum v BC in je prav navdušen. Čeprav je zadnjič rekel, da bi bil Nodi, pa sva ga prepričala. user posted image

Jaz sem tudi vse albume izbrisala, mislim kaj je folk pokvarjen.

Dejmo se dogovorit za kakšno srečanje, jaz sem za.....user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
30.1.2010 10:55:33   
mama11
Ajtak, saj bi te poklicala, če bi se le zmigali kakšno uro prej, ampak je bil res lep dan. Potem pa ni imelo več smisla - obe sta utrujeni zaspali še preden smo bili na pol poti z Rogle do Zreč. Pa drugič - smo si že rezervirali isti apartma za zadnji teden aprila (ja, začetek maja se vračam v službo...).

Za T. sem ful razmišljala glede pusta in sem se odločila, da bo nekaj enostavnega, ker zdaj v vrtcu že sama hodi na stranišče in bi ji kakšen oh in sploh kostum delal težave. Tako da sem pri znanki šivilji naročila kapico v obliki cveta in ovratnik (se zapne na ježka), ki naredi okoli vratu liste. Spodaj jo bom pa oblekla v zelen puloverček in zelene hlače/žabice, da se bo počutila čim bolj udobno. Za ven ima pa zelen anorak, ki ga bomo oblekli preko bunde, pa bo.

Julija bo pa pika poka, imamo še lanski (in predlanski user posted image ) kostum od Tamare.

Nicolina, bravo za izvid, pa upam, da se tudi pocajtaš čim hitreje.

Srečanje pa - kaj pravite na soboto, 6.2. ob 10:30 v Areni vodafone?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
30.1.2010 11:53:26   
Tanayya29
dOBER DAN,,

po dolgem času.Nič se nisem oglašala,ker nimam časa...:(.

S tajem sva uredu, taj je res priden,in je bil zadnjič fulll pohvaljen pri Pediatru.

Trenutno sva malo na počitnicah.,pri starših.

V petek 5.2. me čaka en poseg, nič hujšega,prosim,če držite pesti zame...malo me je strah....

žELIM vam lep vikend,vsem nosečnicam pa čimveč lepih trenutkov...;)))

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
30.1.2010 16:27:56   
mama11
Tanayya, moje pesti so stisnjene, če pa ti lahko še kako drugače pomagam (prevoz ipd), pa javi, magari na ZS. user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
30.1.2010 19:54:02   
Tanayya29

Tanayya, moje pesti so stisnjene, če pa ti lahko še kako drugače pomagam (prevoz ipd), pa javi, magari na ZS. user posted image

NAJLEPŠA HVALA MAMA11user posted image , imam že vse zrihtano.

Super za počitnice.

Tudi midva s Tajem,jo bova kmalu nekam mahnila.

Nicolina super za izvide, in le pozdravi se.

Lep snežni večer vam želim.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
30.1.2010 19:54:58   
Tanayya29
Taj ,bo za pusta gusar,je dobil kostum,in se že veselo oblači vanj.

Neposredna povezava do sporočila: 2985
30.1.2010 19:56:18   
Tanayya29

Đizs..........brišem......Samo pa ta fb se mi zdi tudi zelo vprašljiv .....mah,....

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
31.1.2010 8:21:33   
ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Đizs..........brišem......Samo pa ta fb se mi zdi tudi zelo vprašljiv .....mah,....

Kaj js vem, js mam na fb vse zakodirano, da samo prjatli vidijo... pol je pač odvisno kok jih maš in kok jih poznaš.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2987
31.1.2010 10:07:37   
nicolina

dOBER DAN,,

po dolgem času.Nič se nisem oglašala,ker nimam časa...:(.

S tajem sva uredu, taj je res priden,in je bil zadnjič fulll pohvaljen pri Pediatru.

Trenutno sva malo na počitnicah.,pri starših.

V petek 5.2. me čaka en poseg, nič hujšega,prosim,če držite pesti zame...malo me je strah....

žELIM vam lep vikend,vsem nosečnicam pa čimveč lepih trenutkov...;)))

Tanayya, tud jaz bom mislila nate...... user posted image user posted image user posted image  Če pa kaj rabiš, pa veš kje me dobiš.

Neposredna povezava do sporočila: 2988
31.1.2010 13:35:44   
mama11
Tudi midva s Tajem,jo bova kmalu nekam mahnila.

Ali si videla tole varianto:

http://www.hotel-savica.com/si-index.html

Meni se ful dopade in razmišljam, da bi kakšen vikend preizkusili še preden grem nazaj v službo.

Ne vem, če je res, ker nisem na FB, ampak slišala sem, da naj bi bilo v pogojih, da so vse slike, ki jih objaviš, njihove ????

Zame ni več hecov, jaz sem po izbrisu albumov na RR, zbrisala tudi vse fotke, ki sem jih imela na shrani.si.

So pa eni povsem kuku - ena znanka ima na FB nezaklenjeno v profilu objavljeno sliko hčerke v spodnjih hlačkah... tako naivna jaz že dolgo nisem več - če sem sploh kdaj bila. Sem že razmišljala, da bi ji kaj rekla, samo ni take vrste človek, ki bi to sprejela kot dobronamerno.

Neposredna povezava do sporočila: 2989
1.2.2010 17:54:21   
nicolina
Dan,
da nas spravim mal na prvo stran...user posted image .

Sem vas hotla vprašat, če prodaja katera Angelsounds ali pa da ga vsaj posodi za teh par mesecev?

Pa pa...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
1.2.2010 18:27:22   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Sem vas hotla vprašat, če prodaja katera Angelsounds ali pa da ga vsaj posodi za teh par mesecev?

Ga nisem imela. Mogoče boš imela več sreče, če poskusiš pri kakšnih mamicah, ki so rodile novembra/decembra 2009 ali januarja 2010.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
1.2.2010 19:09:06   
tintin
Evo, upam, da Žirafca ne bo huda....kopiram iz teme februarčic...

-----
Evo, in še pravkar sporočilo od zirafe76:

Ob 6.pm sem končno privekal na svet. Ime mi je Dominik. Imam 50 cm in 3.3 kg. Tudi mamica je v redu!
-----

ČESTITKE DRAGA ŽIRAFA! Čestitke tudi Izabeli in očku!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
1.2.2010 21:19:37   
Dajica
oooooooooooooo, bravo zirafca, pa cestitke malemu Dominiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pa tudi mamici, ociju in sestrici Izabeli!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
2.2.2010 5:50:37   
nicolina
Čestitek žirafi user posted image user posted image pa seveda očku in Izabeli.....lep se crkljajte user posted image user posted image

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
2.2.2010 10:15:00   
mama11

user posted image  naša žirafa, lepo se crkljajte v 4, pa čim prej se kaj javi in povej, kako je bilo user posted image

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka    PDP          pričakujemo prihod                       ime
mama11     20.05.09   user posted image                   21.05. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea 30.05.09    user posted image              30.05.user posted image (4.020, 53) Leja
ninocka      11.07.09   user posted image                21.06. user posted image (3.150, 51) Lian Neo
barika        02.09.09   user posted image               20.09. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek     27.09.09   user posted image                27.09. user posted image (2.920, 48) Tilen
manca        26.10.09  user posted image                 02.11. user posted image (3.600,51)  Julija
zirafa76     15.02.10   user posted image                01.02. user posted image  (3.300, 50) Dominik
soni            25.03.10  user posted image
tintin          23.04.10   user posted image
kanarka     10.05.10   user posted image  
nicolina      25.07.10   user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
2.2.2010 10:16:20   
GB

bravo bravo Dominik in mamica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Cestitke tudi mali sestrici in ociju user posted image user posted image user posted image .

Lepo se crkljajte.

No lep pozdrav vsem skupaj.
Moram se mal oglasit in vas vse skupaj lepo pozdravit . Mi smo dobro , ampak imamo tak mraz ,da je noro user posted image user posted image . Tianna je pridna in naj vam povem,da smo dobili mesto v mali soli in tako startamo septembra user posted image user posted image . Ful sem vesela in upam,da bo ta mala sola pripomogla ,da bo zacela Tianna kej govoriti in se zaceti uciti anglescino.
Prejsni teden smo bili tudi na testiranju za sluh in je vse slisala prez problema user posted image user posted image user posted image in je zdravnica rekla,da se nebi panicarila glede govora glavno ,da me vse razume user posted image no poj pa bod pameten.

Moram vas se vprasat ,ce mogoce katera ve za kaksno kremo ali "metodo" kako odpraviti vidne zile po nogah. Namrec pojavile so se mi zile na nogah , ki so zelo vidne. A je mogoce kaksna ucinkovita metoda za odpravljanje teh zil ???

Tanaya drzimo pesti in vse bo v redu ne skrbi user posted image .

No lep dan vsem skupaj

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
2.2.2010 10:34:27   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: GB
Prejsni teden smo bili tudi na testiranju za sluh in je vse slisala prez problema user posted image user posted image user posted image in je zdravnica rekla,da se nebi panicarila glede govora glavno ,da me vse razume user posted image no poj pa bod pameten.

Moram vas se vprasat ,ce mogoce katera ve za kaksno kremo ali "metodo" kako odpraviti vidne zile po nogah. Namrec pojavile so se mi zile na nogah , ki so zelo vidne. A je mogoce kaksna ucinkovita metoda za odpravljanje teh zil ???

user posted image  vidiš, da je vse OK. Daj Sari njen čas in povedala ti bo vse pa še kaj preveč (pri nas je aktualno "mamica, pejdi stran" user posted image ).

Glede kreme pa nimam pojma - če bi vedela, bi jo že uporabljala user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
2.2.2010 11:52:56   
GB

user posted image  vidiš, da je vse OK. Daj Sari njen čas in povedala ti bo vse pa še kaj preveč (pri nas je aktualno "mamica, pejdi stran" user posted image ).

Glede kreme pa nimam pojma - če bi vedela, bi jo že uporabljala user posted image

joj ti ga biksas, no mogoce bo druga puncka res Sara user posted image user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
2.2.2010 12:44:39   
mama11

joj ti ga biksas, no mogoce bo druga puncka res Sara user posted image user posted image

Jao, jao, ta je pa bila... Ampak imam dober izgovor - od sredine decembra smo danes imeli prvo dobro noč... sem vstala samo 3x user posted image

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
2.2.2010 12:45:02   
mama11
Aja, a potem lahko na seznamček dam Sara?

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?