zirafa76
|
Pozdravček malo od nas.. sploh ne vem, kje naj začnem, toliko se dogaja.. ..Prava norišnica ampak počasi se že uvajamo v rutino..Dominik lepo napreduje, no vsaj upam, danes imamo kontrolo, pa da vidimo, sicer kar dosti poliva, to Izabela ni, zato moramo res paziti, da si konkretno izprazni zrak in podre kupčke...no, spanje je zanimivo, notri mu namreč ne diši spati preveč, ampak najraje spi zunaj ali na balkonu, ki je zastekljen, tako da zvečer tudi spi tam po dve, tri urce, pol čez noč nekako ga prisilim, da spi v svoji posteljici in čez dan spet enako, zunaj... ...dojiva se na tri ure nekje, včasih čez noč potegne spanje do 5 urc, ampak seveda je potem kot lev, če bi lahko, bi cuzal iz obeh mlekarn naenkrat ...Začenjajo se nekako krči, ampak se takoj pomiri, ko ga damo spat na balkon .. Izabela je do sedaj kar vredu, non stop ga boža, pa mu daje lubčke itd..seveda morava paziti, da je tudi ona deležna najine pozornosti, zato smo uvedli sistem, da greva z Izabelo tudi vsak posebej ven, tako da recimo greva z Izabelo na igrišče ali tako, mož jo pelje kopati itd...in seveda skupaj kolikor lahko... Konec tedna odhajamo v Slo. za vikend da si v petek uredim dokumente, nato pa bomo preživeli par dni v termah..da se malo znori Izabela v vodi .. Zaenkrat gre, upam, da bomo uvedli rutino kmalu, mož odhaja nazaj konec marca, tako da bomo potem sami, ampak upam, da bom lahko preživela čimveč časa doma, v Slo...to je nekako moj plan... Jaz sem dobro, hodim sem in tja, sicer še ne pretiravam z domačimi opravili , čeprav me včasih kar zaboli, ko vidim kak nered, ampak mojemu je to čist normalno zaenkrat, ko je vse doma še tako raztreseno... tudi pri sesanju sem dosti bolj natančna , ampak kaj čem..hvalabogu, da vsaj naredi vse... ..in kuha seveda..ampak to vedno rad počne....