ninocka
|
Najprej (malo z zamudo) Srecno, zaljubljeno, igrivo in ljubeznivo 2010. Pa da se kaksen nov trebuscek zraste Nicolina, no tebi se je ze uresnicilo Cestitke in lepo nosecnost ti zelim Bozic in NL - Bozic preziveli pri tasc in tastu na kosilu, NL na Koroskem. Ruben je vecinoma dobil barvice, plastelin, sete za ustvarjanje in je bil cist happy. Ga v Crni ene 20 min ni blo na spregled in cista tisina je bla, ker se je na verandi igral s plastelinom in ustvarjal. Vceraj je dobil pa zadnje darilo - od Megablocksov Maxa in Strelo...in danes pride domov, mimo mene in se direkt v njiju zapodi Je bil pa prejsnji teden doma - prejsnjo soboto sem ugotovila, da je 10 januar nedelja in da mamo pa mogoce mi operacijo ze takoj ta ponedeljek.Takoj, ko smo prisli v LJ, sem sla poiskat dokumentacijo in itak, da je bla v ponedeljek 4.1., mi pa brez napotnice, brez testov...Ruben pa bolan oz. s ful zabasanim noskom, pa se ucek se mu je vnel. V pon klicem dopoldne P zarad napotnice, ce jo lahko da ena druga, ker je nasa delala sele popoldne. Smo ga mogli vseeno napregled peljat, pa se je pol P odlocila, da je prevec bolan za operacijo. Da ucek niti ni problem inprehlad, ampak je mel tolk sluzi in pa kasljal je in ker ni lih zivljensko nujna operacija, smo jo prestavili na 04.02. Zarad uck je bil pa potem doma se cel teden, s tem da so se v sredo vnele se Lianu, v cetretk je bil pa se Evan doma zarad zuljev... Mi je pa Ruben dal ful lepo darilo za NL - na silvestrovo sva zmojim se neki po trgovinah skakala, tamale3 so pa moji cuvali. In prideva domov, pa pravi moj oci Rubnu Kako bos rekel mamici? In me Ruben pogleda in rece Ampta! Pa pravi oci Ne, kaj sva se naucila?Reci mama in Ruben me pogelda in rece Ma-ma (mal s farancoskimnaglasom ). Ampak me se zmeraj klice ampta, edino prejsnjo nedeljo se je pa ful drl iz sobe Ampta, amptaaa, amptaaaa in ker nisem hotla k njemu, je pol zacel ampta-mama, ampta - mama Temu se je blo pa tezko upret Sem ga pa naucila, da pove, kako mi jeime (n-na), pa bonboni so banban in pri vsem tem nikakrsnem besednjaku, je on se zmeraj sposoben tvorit stavke... Ne ampta Ana ama (mamica ne hranit Liana ). Uh, da ne govorim,kaj mi je prejsnji teden delal - v torek se je cist slekel, ker je hotel podojit Liana, ampak pazte to - iz lulcka . Ne vem, kaj je bla fora, predvidevam pa, da ker meni joski stran strlijo, njemu pa lulcke in si je potem to tko razlagal. No in je nagica skakal po najini postelji in ko sem jst Liana preoblacla, je polulal posteljo, kovter in povstre. V torek in sredo je polil sok po mizi in sebi (10 sek ga nisem gledala), v cetrtek je vmes, ko sem dajala Liana spat, odsetal po stengah dol in hotelit za mojim...dobr, da so bla vhodna vrata zkljenjena (v Crni je isto naredil - je sel kar po stengah dol in si odprl vrata, da bo sel ven, sem ga zadnjo sekundo ujela), v petek je pa hotel spet Liana dojit in si je na vsak nacin hotu slect plenicko in bolj, ko sem mu razlagala, da jst Liana dojim iz josk, bolj je on plenico dol vleku. Pol sem ga pa vzela v narocje in ga kao podojila, mu je pa kapnilo, da dojencki ne jejo po lulcku Danes pa, ko bi ze moral spat, pritece ven iz sobice...me je skoraj kap - zakaj - ker je preplezal ograjo od postelje . Tko da sva mu zdaj posteljo cist do dol spustila... Spreten pa je, se ze cist sam cel slece (vceraj je vse zmetal izposteljce in si slekel pizamico in odpel bodi in probal dat dol se plenicko,pasmo ga prej dobili in oblekli nazaj)... Jah,z Rubnom je skoz pestro Aja,da ne govorim,kaj je zkuhal tist teden pred NL, ko sem mela vse tri doma - jst dajem Liana spat, v sobi cista tisina, ker Evan in Ruben gledata risanko (kao). In pridem nazaj in na laptopu manjka 3/4 tipk, ker jih je Ruben ven populil ...zato pa je bla taka tisina...