|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2007
19.12.2009 6:38:22   
Tanayya29
Ej,dobro snežno jutro!!!

Tle v Ljubljani je vse belo...spet...;)

No,vam pa povem,da sem se zbudila točno ob 4.55 in ne morem nazaj zaspat;Je pa res,da semzaspala skp s Tajem že ob 8h...prava upokojenka.Jst sm itak ob petkih full crknjena,tko, da zaspim s Tajem .

Jooly,user posted image user posted image user posted image ,za crknt...;)
Pa super za počitnice, po osmih letih mora bit čist hudo.

Mama11 hvala,ker me tolažiš.Ti pa povem, jaz še na zmenke ne hodim, madonca....Kje nj pa najdem kkšnga tipa, če skoz doma visim...? Hmmmm...?? Enkrat  nedolg nazaj sm šla z enim z fb-ja(sva se tam spoznala),pol pa živa katastrofa...še takrat, k se odločim za dejt je živa katastrofa!!!!
Ah,bo že....:))

Novoletna darila za Taja, hmmm..jaz tudi razmišljam o duplo kockah.Naš jih full rad sestavlja.

Kanarka joj, ta z avtom je posrečena, sem se full nasmejala.Nimaš kej.

Ko sm lih pr avtu,naj vam povem,da sva šla vzadnjč s tajem iz interspara na viču , s taksijem nazaj,in naju je taksist, k je pripeljau naju pred blok fullll nakuril,da sva mu umazala avto,pa to ne tko v izi,ampak nama je dobesedno full težil.Sm se ga prov mal bala.Ma 2 mač.Pa sploh mu nisva avta umazala...user posted image user posted image Eni majo pa res preveč časa......:(( Sm hotla klicat na metro,pa povedat, pa pol nism.Je bil glih en prov ubrisan, da bi me še kje počakal...user posted image

GB,jaz pa ti lahko povem izkušnje iz vrtca, da je tko,da otroci iz dvojezičnih družin, kasneje govorijo. In, tudi moja sodelavka mi je to že v štartu povedala, ko sem začela delati,in mi je ostalo v spominu. Nikar se ne sekiraj!!!!!Boš vidla,da tut Tianna bo slej,ko prej vse povedala.

Spanje spi v postelji 200krat 200, se prav pri meni...Vzadnjič je moja sestrična pri naju spala,in ji je Taj brž pokazu,kje bo spala(v njegovi pojstli)..user posted image .

Gripa,...ane,full so strašili, da bo zdj kao, fulll dosegla vrhunec,ja zdj pa da ne..kr neki. mah,itak pa je zdj po svetu že kozja gripauser posted image ,vsak dan je en nov virus te gripe.
cepljenje,mi smo dobil od jankoviča,kr un dopis v vrtcu, da je priporočljivo se cepit.Kaj nj se cepim,če sem jo že prebolelauser posted image ,pa otroc zravn...?

Nicolina,kako je blo na novoletni zabavi? Mi smo včer tut imel jankovičevo,za javno upravo,pa nisem šla(pol pa jamram,da nbenga tipa ne spoznamuser posted image user posted image user posted image ),Drugač smo pa šli v torek v špas teater gledat ženske moški . comuser posted image user posted image user posted image user posted image .Mal smeha.ampak sam ženske so mi ble boljše.

Srečanje v šparu vič kdaj???Po novem letu??Sem absolutno za,da se vidimo.....

Madonca,sem se razpisala....!!!

Vprašanje še...kaj uporablate za odstranjevanje flekov iz oblačil?

želim vam lep vikend.........

< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 19.12.2009 6:40:02 >

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.12.2009 10:22:59   
nicolina
Dobro jutro,
sva s Tinom spala do 10h, kot da bi vedel da rabim sapnec.....user posted image user posted image
Tanayya super je blo, sm ti že včeraj pozabla napisat, da se nič ne sekiraj zaradi tipov, bo že prišel pravi, ko si boš najmanj mislila. Veš kaj, bolje da si sama, kot pa s kakšnim kretenom...user posted image

jooly hudo....user posted image user posted image user posted image , pa veš da ne vem kateri par bi to iz Semiča bil.....

Darila, mi bomo kupli Tinu kuhinja,ker on bi skos nekaj kuhal, pa skos moje posode ven vleče... user posted image user posted image , ma sej igrač ima ful dosti, ker jih je dobil za rojstni dan, lego kocke, avto, trgovino...

Ma res, kaj so s to gripo strašili, pa nič posebnega....pri nas v šoli so bolj zboleli višji razredi kot pa nižji, ampak se stanje umirja...

Če se boste kaj po novem letu dobile, absolutno prideva zraven....user posted image

Lep zasneženi dan, kolk je snega  zunaj.....user posted image user posted image

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
19.12.2009 10:58:57   
mama11
Pri nas bo nosil Dedek Mraz, ampak vseeno - Tamara dobi zdravniško torbo (sem videla v bolnici, kjer so imeli v igralnici ful igrač, da je to veliki hit) in knjigico, ki sem jo ful dolgo iskala - iz zbirke Podobe za najmlajše naslov Nasprotja. Je razprodana, pa so jo v eni od tiskarn slučajno še imeli user posted image .

Julija bo dobila pa tistega Tomy tricikel-poganjalčka s prikolico, ki se sestavi tudi v hoduljico.

Če pa iščete ideje za darila - tu so primeri stvari, ki jih Tamara trenutno ful obožuje:
1. dežnik (se dobi ful lepe otroške, pa sploh niso dragi)
2. Hello Kitty torbica (taka manjša, ne nahrbtnik)
3. Labello - ful obožuje mojo in vsako jutro/večer ji jo dam -  jo odpre, zavrti, da pride ven vazelin, se vsa ponosna namaže po ustnicah, pa še malo po licih zraven, jo zavrti, zapre in mi jo vrne. Pa ni šanse, da bi jaz kdaj pozabila, ker takoj vpije "šminka, šminka" user posted image
4. Knjigice iz zbirke Podobe za najmlajše, ki jih ima (Hiša in Gozd sta že njena).
5. Set plastičnih posodic.
6. Verižica s pisanimi plastičnimi bunkicami, ki izgledajo kot tisti pisani čokoladni bonboni.
7. Hello Kitty boksarce (spodnje hlače), ki jih imajo v H&M.

Upam, da vam kaj pomaga... saj vem, za fantke je bolj malo idej user posted image . Ima pa tudi Lego Duplo kocke, ki so bile včasih aktualne vsak dan, zdaj pa mogoče 2x na teden. So pa ful kvalitetne - je dobila eno škatlo Abrick, pa je ful razlika v kvaliteti.

Sicer se strinjam s teboj Žirafa, ful je grozno, ko kdo prinese kakšno plastik fantastik darilo, ki je made in china (pa saj so praktično vsa tako ali tako narejena tam) in že na daleč vidiš, da ni primerno za otroka, ker vse odpada dol, pa še verjetno je polno ftalatov (jaz redno spremljam, katere igrače izločajo iz prodaje zaradi neprimernosti in vse te so sumljive). Pliškotov imamo tudi pri nas ful, ampak zdaj ne nergam več, ko jih dobimo, ker jih je Tamara začela bolj obrajtati. Jih imamo pa res že toliko, da je ena velika škatla namenjena samo njim.

Tanayya, tole s taksistom je pa kuku. Pa kaj je pa pričakoval, da mu bosta avto posesala, ali kaj user posted image  Glede moških imaš smolo, da delaš, kjer jih je predvidoma bolj malo. Tudi sicer jaz nikoli nisem marala mešati službe in dejtanja.

Srečanje - prav, po novem letu, samo povej kdaj.

Mimogrede, če katera rabi ful shopping, naj se z user posted image  in mularijo odpravi v Supernovo. Jaz mojega pustim v zgornjem štuku z Julijo in Tamaro, pa imam eno uro b.p. frej. Zgoraj imajo zastonj vlakec, pa dolgo vrsto miz z vsemi možnimi igračami, kjer se otroci lahko igrajo. Ful super. Tamaro komaj spravimo ven.

Šibam še zložit perilo, popoldne imamo obiske.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
19.12.2009 11:17:41   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Morm vam prlimat en vic - men daleč najjači, kar sem jih letos dobila na mail user posted image

Tri sestre živijo skupaj v hiši: 91 letna Eva, 93 Ina in 95 letna Nana.
Nana se spravlja spat in se gre prej še skopat. Leze v kad, sredi koraka
zastane, premišljuje, potem pa pokliče: "Ina, Eva, a se katera spomni a sem
se šla kopat al sem že skopana?"

Ina zavpije nazaj: "Čakaj, pridem gor na pomoč!" Na sredi stopnic se
zamišljeno ustavi, se nekaj prestopa in končno pokliče: "Punce a sem šla
gor al dol?!"

Eva najmlajša se oglasi: "Ja to je pa že zlo hudo! Skleroza vaju daje 100
na uro. Upam, da bo mene obšla!" Trikrat potrka po leseni mizi in nadaljuje
"Takoj vama pridem pomagat, samo pogledat grem kdo trka!"

user posted image user posted image user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
19.12.2009 16:49:41   
kanarka
Ma ste se razpisale. Sem komaj prebrala, pa seveda pol pozabla.

Darila: mi bomo tudi kupili kuhinjo. Smo bili zadnjič v Ikei in je tam kuhala in kuhala...mi smo mogli pa jest. Tole zdravniško torbo pa je dobila od prijateljice in je zakon. S tem smo se znebili straha pred zdravniki, ker zna zdaj sama srčka poslušat, ušeske gledat ipd. Smo včearj preiskusili pri zdravniku, če bo še kričala, pa je bila mirna (imela je namreč 40C in je bolanček).

GB: vse razvojno psihološke knjige pišejo, da dvojezični otroci spregovorijo kasneje. Ti lahko tudi Tintin to potrdi, če meni ne verjamešuser posted image .

Jooly
...user posted image user posted image user posted image . Si nas spet spomila na stare vicevske čase.

Postelja: mi spimo v taveliki, odkar smo se preselili v novo hiško. Imamo samo podstavljen jogi iz kinderpeta na tleh, ker še vedno zleti iz nje. Tudi mi jo navajamo, da sama zaspi in ni nobenega problema. Je prav pridna punčka, včasih celo preveč.

Mama11, kako luštno, da ste šli takole ven..si kar predstavljam. Meni je tudi tako toplo pri srcu, če pomislim, da si obkrožen s svojimi najdražjimi in uživaš ob dobri hrani, otroci pa se medtem lepo zabavajo.

Tanayya...ti kr nč ne obupuj. Vse ob svojem času. Ko bo prišu, boš že vedela. Če pa ni ta prav, pa tako ali tako boljš, da ne pride. Sicer pa so včasih z moškimi tudi sami križi in težave. Pa bi enkrat rajš ble same, drugič spet ne...sej nikol ne vemo kaj bi rade.

Grem hiter južno skuuhat. Dans bo sam rahla juhica, ker imamo bolančka. Upam,d a se do Božičkovega prihoda poštima. Imamo namreč v vrtcu 23. fešto in se jo že zdaj veseli, ker ve, da Božiček prinese darila.

PA pa

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
21.12.2009 8:43:07   
tintin
Hojla punce, after a long time...
doma še vedno nimamo neta (T2 in njihovo zavlačevanje), prejšni teden pa sem bila skoraj cel teden odsotna....Vasja je namreč staknil eno virozo in v torek kuhal na 40.2. Ker vročina ni hotela dol, sem ga tuširala vsake 15 min, na koncu pa smo šli v ZD in dobilil Voltaren, ki mu je končno pomagal....in v sredo je imel samo še 37.8, nato pa dva dni brez vročine.

Morfologija je za menoj, vse je ok, razen pri ledvičkah je bilo opaziti rahlo razširjen votli sistem, ampak res tako malo, da skorajda ne moremo govorit niti o blago razširjenem votlem sistemu. Do konca nosečnosti se to običajno popravi, če ne, pa ob rojstvu naredijo še enkrat UZ ledvičk. OStalo je vse ok. Spola ne vemo (nismo želeli izvedet) :) Tako, da bomo ostali pri nevtralnih zadevah in se pustimo presenetit. Če bo potreba po roza barvi bomo pa kasneje kaj dokupili.

Vasja - velikost: cca 96 cm in  14 kg. Izgleda bolj suhec, ampak je žilav in močan. Govor: čedalje več, veliko po svoje, povezuje tudi po dve besedi, ampak rata ena hecna mišunga:).

Reakcija na cepivo gripe: je ni bilo, zdaj se malo bolj mirno sprehajam po svetu.user posted image

Toliko zaenkrat. LP vsem!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
21.12.2009 9:38:13   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Morfologija je za menoj, vse je ok, razen pri ledvičkah je bilo opaziti rahlo razširjen votli sistem, ampak res tako malo, da skorajda ne moremo govorit niti o blago razširjenem votlem sistemu. Do konca nosečnosti se to običajno popravi, če ne, pa ob rojstvu naredijo še enkrat UZ ledvičk. OStalo je vse ok. Spola ne vemo (nismo želeli izvedet) :) Tako, da bomo ostali pri nevtralnih zadevah in se pustimo presenetit. Če bo potreba po roza barvi bomo pa kasneje kaj dokupili.

tudi pri maji se je nekaj pokazalo na ledvičkah, vendar smo pred odpustom iz P naredili takrat UZ ledvičk pa je bilo vse okuser posted image .

Glede roza stvari: če bo punčka, si lahko tudi k meni prideš roza stvari izposodit.user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
21.12.2009 10:14:23   
ninocka
Halooo!!!!

Evo mene, sem si danes prav cas za RR vzela...no za pisanje, berem se kar sproti...ceprav ste kar naklofale zdaj v dveh dneh...CVEEEEEEEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEE user posted image user posted image user posted image

Midva sva bila prejsnji vikend na Dunaju, na medenem vikednu. Blo je super, minilo je hitro, v soboto sva do hotela rabila 3 ure (stran sva bla pa dober kilometer). Lian je bil fuuul priden, mraz je bil pa KPN user posted image Smo najprej sibali v HM po rokavice in kapo user posted image
Ta teden sva sla pa na sluzbeno zurko, v petek smo meli Bozicka v pri nasih gasilcih, v soboto pa pri nas v sluzbi. Ruben je dobil leseno zeleznico, pa majcko in vezalke od firme. Popoldne smo postavili smrekico, z mosko aranzersko zasedbo so kuglice obesli vse na eno vejo user posted image user posted image . Je blo tavelikima tko vsec user posted image user posted image Sem jst pol mal popravila, da zdej malo lepse zgleda...recimo user posted image

Pri nas je Ruben se zmeraj Ruben...trmica, metanje po tleh, ce mu kaj ni prav...s tem da je zdaj zacel se pljuvat user posted image HB, ne zna nabrat sline, da potem ne pljune zares. Je mene zadnjic neki cist BZ, ko sva se igrala, in sem ga pol po ustih "udarla" in je bil tolk uzaljen in me jesel takoj zaspecat k mojmu. Je to se ena njegova lastnost, da ful speca, ce misli, da se mu pri enemu krivica godi user posted image Pa zdaj ima mamo faza nazaj in moram vse jst, ker drugace je cela histerija...PA faza SAM - vse bi rad sam naredil - nogavicke sam oblekel, pa hlace, pa majcko, pa zobke si bo sam umil, pa pasto dal gor na krtacko, pa sam se bo stusiral (to in zobke itak prakticira ze pol leta)...v glavnem vse bi on SAM. Je pa ful smesen, ker ne rece SAM, ampak SAMA user posted image user posted image . GOvori par besede, ki jih je sposoben tudi povezat v stavek (mi ni jasno kako mu to uspe), s tem da je vecina besed ANA, AMA, AJA, TETA, ACI, MA (in potem imajo po par pomenov). NAjboljs pa je, ker jst nisem mami ali mama ampak AMPTA user posted image user posted image user posted image Mislim...pri Evanu sem bila pa ATA user posted image
Uh, moram it, bom potem nadaljevala...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
21.12.2009 14:12:29   
ninocka
Kje sem ze koncala, hm hm???
Rubnov govor...srtaka par besed, in vceraj poslusam jst od Mariah Carey All I want for Christmas in zraven lepo, ubrano s posluhom prepevam user posted image in pritece Ruben do mene in se zacne dret Tiio, tiio, tiio (tiho) user posted image . In sme morala utihnit, da je potem lahko on nemoteno poslusal komad...Pa vse nas krega, ce mu kaj ni prav, zuga s prstkom in govori TI, TI, TI...
Dolocenih stvari noce vec naredit, ce mu ne razlozis zakaj in kako. Lazje se ga da zdaj prepricat in prekint tisto njegovo histerijo, ker mu nekja razlozis in potem neha ihtat in kricat.
Pa njegovo oblacenje / nor je na rokavice, sam si mora izbrat majcko in nogavicke...sem mu hotla probat kombinezon prejsnji teden, pa je cist ven padel, komaj sem ga oblekla. Naslednji dan zjutraj, ko je sel v vrtec, ga oblece BP, pol ga pa v vrtcu ni hotel slect in je zarad tega ven padel...
Spanje - spi se v otroski posteljici, bosta pa spomladi z Evanom dobila pograd, tko da ga bom takrat selila v taveliko. Evana smo selili pri 2 letih, sem se prvo noc ful sekirala, ker ni mel ograjice in da bo padel, pa ni. Pol se je pa itak navadil in naucil kolk je velika postelja in je padel dol samo 2x (pa se to 1x pred kratkim user posted image ). Ruben tud, ce popoldne zaspi na Evanovi postelji, ne pade z nje. Sej so navajeni iz vrtca in lezalnikov...Mi mamo tud ze od poletja tavelik kovtr, je sel popoldan takrat spat in na vsak nacin je hotel met Evanov kovter. Sem mu ga dala v posteljo in je takoj zaspal. Pa povster ma tud tak kot Evan, edino manj polnila ma not (so taki, ki jim lahko odvzemas oz. dodajas polnilo).

GB, ne sekiraj se zaradi govora, je cist normalno, ce se ne govori. Prvic se mora nauciti 2 jezika, drugic pa itak vse razume. Men je rekla takrat od Evana vzgojiteljica, ko tud ni govoril do mal cez 2 leti (vsi ostali pa cebljali na polno, pa peli pesmice, pa recitirali...), da dokler otrok vse razume, kar mu zelis povedati in kaj zelis od njega, ni nobenega razloga za skrb. Ce pa ne bi razumela, pol bi blo pa malo alarmantno.
Kanarka, super za Saro, da se je tako hitro navadila. Mene evan se zdaj vsak dan vprasa, ce gre dane studi v vrtec user posted image Za avto sem se pa ful narezala, sori, sej vem, da tebi ni smesno...user posted image user posted image Bo pa enkrat ful super zgodbica za vnukom povedat user posted image Mi2 sva gatud z enim sodelavcem tko iskala. Sva sla najprej nekam parkirat in si premislila in ga pustila nekje drugje. Pol pa greva do avta (seveda na prvo lokacijo), parkrat gor in dol, nobenmu nic jasno, on ze skor policijo klical, ko sem se zacela jst smejat in mu koncno razlozila, da sva drugje parkirala user posted image
Jooly, WB...pa super za Egipt user posted image user posted image user posted image user posted image Mi2 si bova tud cez ene 3 leta to privoscla user posted image user posted image
Zirafa, sem te hotla prit prejsnji vikend obiskat, pa nama potem ni zneslo...naslednjic, ko bom na Dunaju, pa ce se bo izslo, se pa oglasim na eni kavici pri tebi user posted image
Tintin, super za morfologijo user posted image user posted image Ledvicka bo pa tudi OK user posted image
Sonchek, katero P mas ti? Jst mam Kalinskovo, mi je super!
tanayya, jst mam enga simpaticnega sodelavca zate user posted image ga klicem Grumpy, je skoz take volje kot un palcek iz sneguljcice...he, he...pa samski, pa avto ma, pa eidncek...ampak ti kot profi vzgojiteljica lahko takega obvladas user posted image

darila za fantke:
- bruderji (traktorji, gasilci, bagiji...) - dobre kvalitete, zdrzljivi, fantki jih obozujejo...pri nas jih imata fuuul in se tud ful igrata z njimi http://brudertoys.com
- lego duplo - razne gasilske, policijske postaje, bagercki, smetarji, avioni...
- siku avtomobilcki oz. dleovni stroji - so taki ful miceni traktorcki, bagercki...mi jih imamo ful, se tdu z njimi igrata, super so za s sabo nosit, ker so res mini...majo pa tud vecje modele...http://www.siku.de/de/neuheiten/september-2009.html
- plastelin, flomastri (pralni), vodenke, stampiljke - Ruben obozuje, ful rise, se igra s tem...
- igracke za v banjo
- mega bloksi - pri nam je zdaj ful in Strela mcqueenn, majo dost od njih, pa tud razne avtomobilcke, tovornjake, bagercke...
- razne knjigice, CDji pesmic, pravljic, DVD risanke (mojster miha, vlakec tomazek, bacek jon, nodi, francek, avtomobilcki, ledena doba...)
- vlakci (leseni, tomazek, lego...)
- set orodja in delovne mizice
- skiro, kolo za poleti (a sem povedala, da je Ruben dobil za RD hudoro - tisto kolo brez pedal?)
- enostavne puzzle, enostavne druzabne igrice
- razne proge z avtomobilcki, garazne hise...
- instrumenti - bobni, kitare, ksilofoni, trobente...

Upam, da sem kaj pomagala :)

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
22.12.2009 8:59:11   
soni
Hojla punce!

Kolk ste pridne s pisanjem. Jaz nisem tako.
Imam pa vprašanje -s katero kremo mažete svoje malčke po obrazu v tem času? Jaz sem dobila v lekarni prav eno kremo za občutljivo kožo za malčke, sedaj pa je čist rdeč. Nikakor mu ne najdem prave.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
22.12.2009 9:46:58   
mama11
Od Welede - Tamara ima predvsem okoli ust in pod nosom ful suho kožo, tako da jo namažem zjutraj in zvečer pa še vsakič, ko gre ven.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
22.12.2009 10:01:56   
ninocka
Soni, jst jih namazem z eno Niveion, ce se spomnem, kar je pa 1x na 14 dni...user posted image
Tannaya, jst mam vanish pa W5 od Lidla.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
22.12.2009 10:14:29   
barika
Soni, kar s hladilno kremo ali pa s sudocremom

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
22.12.2009 10:25:39   
tintin
GB....Tintin potrjuje, da dvojezični otroci kasneje spregovorijo :)

Krema...tudi jaz si moram kaj umislit...pa ne zaradi realne potrebe, ampak sine gleda zjutraj mamico in potem ga je treba počesat, namazat s kremo...

Manca....hvala za ponudbo (=roza oblekce), če bomo seveda rabil... No, kdaj prideš na kavo, zdej že lahko...pa tudi jaz sem more or less že ob 13h domauser posted image Ja tudi jaz upam da je z ledvičkami vse ql, no kokr sem prebrala zdej v parih dneh enih člankov ni razloga za skrb, tudi ginekologinja se mi ni zdela posebej zaskrbljena....

Darila....Duplo...again....sej včasih bentim, ko jih pospravljam....ampak kaj hočeš....pa mejbi kak avtek....nimam pa idej kaj podarit sorodnikom...bi nekaj malega, poceni...

LP, šibam delat...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
22.12.2009 11:54:53   
manca
Tintin: kar ti povej kdaj ti paše za kavico. Komot se lahko zmeniva za kakšen dan drug teden če ti je prav.

Krema: za obraz in roke pri Maji uporabljam od Kozmetike Afrodita-Bebica vremenska, drugače jih pa vsak dan tudi v vrtcu namažejo s kremo, samo ne vem pa s katero

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
22.12.2009 21:27:09   
scubadiver

Čer
pri nas nič novega, zato se bolj poredko javljam.
Lana čeblja 100 na uro, razumljivega pa v bistvu še zelo malo, ampak se sploh ne mislim sekirat. Se mi zdi da je bomo imeli še dost, vsaj če sodim po tem da je tiho samo kadar je in kadar spi user posted image Je ful pridna punčka, edin trma jo še malo daje, sam smo jo že kar malo umirili. Zatret je pa itak ne mislim, ker je zanjo to čist fino za kasneje.
Spi še vedno v posteljici z ogajco. Ima že od začetka 140x70, ogajce ji pa tud še neki časa ne mislim umaknit, ker je nič ne moti. Tko vsaj vem kje je ponoči user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: Mishika

Mi smo ugotovil recept za kašelj - prej sem probala čebulo+med, pa prospan, trpotčev sirup, panatus, vlažilec zraka.........zdej sem pa iz črne redve izdobla malo sredice  in vanjo dala dve žlički meda. Potem to pustiš par urc ( med spronica čez celo redkvo) - spodaj odrežem še "rep" od redkve, pa postaviš nad kak kozarec - da se notri steka. Naš je to pil dan pa pol in je res čist nehal kašljat. Prej ga je pa kr gnalo na suho, pa med spanjem je tud revečk skoz kašljal. Tkoda nam je res pomagalo, poskusit ni greh, sploh pa je zadeva čist natur. Če dobiš še pa kje kak domač med, ko čebelce ne futrajo s sladkorjem še pa tolk boljše.

tole z crno redkvijo je pa 100 procentno zelo okuser posted image .Pomaga ce te boli grlo, pa pri kaslju tudi. To pri nas prakticiramo ze dolgo casa

A pa deluje tole tudi če daš še malo soka noter? ker naš user posted image tega noče pit...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
23.12.2009 9:25:14   
manca
Scuba, saj zato ji pa jaz dam tole kar s kapalko. ki je drugače za antibiotik. Tako vsaj odpre usta in ji spravim notri, ker če bi po žlički, potem to pri nas nebi šlo dol. Sva zadnič še atija filali s tem, tako da ji je celo postalo všečuser posted image

Naša pa že dve noči zapored nekaj bluzi. Neslišno odpre vrata, prižge luč in gre po stopnicah dol in se potem dere na stopnicah ata, mama...ne vem, al hoče kar dol pri njiju spat

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
23.12.2009 20:59:53   
kanarka
Evo, tudi moja Morfologija je za mano in vse je BP, le lulčka niso nikjer našli...torej za enkrat še ena baba pr bajt.
Tintin, vse bo ok, zato tudi tebi čestitke za M.

Mamathea...sem ti odgovorila, poglej, če že ni prepozno.

Ninocka, najbolj smešno je pa bilo to, da je avto celo bil odklenjen in ga sploh noben ni hotu ukrastuser posted image . By the way, pišeš o pasti za zobe, pa me zanima, ali jo že lahko uporabljamo? Meni se zdi, da bi vse dol pojedla, pa tega sploh nisem prakticirala. Mogoče pa obstajajo kakšne, ki jih lahko dol pojejo???

Tuki imamo vreme, ki ga ne pomnijo. Dežuje že 2 tedna in je seveda tudi oblačno. Sicer je vroče in toplo, ampak vseen ni luštno. Za Božič pa s Saro ostajava sami. Papi namreč odhaja v Slo, ker so menda tašči dnevi šteti. tudi midve bi šli, ampak morva počakat, da obiski pridejo in potem bova videli.

Če nam internet spet crkne (zaradi vremena je tuki vse hendikepirano), vam želim Lep Božični večer.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
23.12.2009 22:04:21   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

By the way, pišeš o pasti za zobe, pa me zanima, ali jo že lahko uporabljamo? Meni se zdi, da bi vse dol pojedla, pa tega sploh nisem prakticirala. Mogoče pa obstajajo kakšne, ki jih lahko dol pojejo???

Martin ima weledino za otroke ...itaq, da jo dol poje, pa ni panike, je užitnauser posted image

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
24.12.2009 9:50:28   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
o pasti za zobe, pa me zanima, ali jo že lahko uporabljamo? Meni se zdi, da bi vse dol pojedla, pa tega sploh nisem prakticirala. Mogoče pa obstajajo kakšne, ki jih lahko dol pojejo???

Jaz sem kupila tisto od Welede, posebej za otroke, ampak Tamara še ni čisto pripravljena nanjo. Bomo poskusili po novem letu. Aja, zdaj vidim, da ima Barika za Martina isto.

A vam povem, kakšne nam Tamara pravi - v nedeljo zvečer, ko sva jo rihtala za pančevo, sem ji rekla, da gre jutri (v ponedeljek) v vrtec in jo vprašala, če komaj čaka... in kaj mi mula mala odgovori: "Bine komi čaka, Elian komi čaka" (njena ta boljša kolega in pajdaša v razgrajanju) user posted image . Midva z user posted image  sva mislila, da naju bo pobralo od smeha - saj vem, saj vem, čez 15 let mi tudi pod razno ne bo šlo na smeh...

To je to punce, vesel božič vsem!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
25.12.2009 9:27:21   
nicolina
Dobro jutro drage moje novembrke....

želim vam lep in srečen božič, poln dobrot in daril ter da ga preživite s svojimi najdražjimi....user posted image

Moram še z vami deliti lepo novico, da bomo pri nas zibali... ja, sem user posted image . Sicer ni bilo ravno planirano, ampak smo ful veseli...user posted image user posted image  Prvi pregled je že za mano, NS imam po novem letu....zaenkrat se kar dobro počutim, imam rahle slabosti....niso pa tako hude kot pri Tinu, ko sem ful bruhala.
Rok bom imela nekje 25.7., mi ga bo še točno izračunala na NS.
( na FB pa ne bom nič objavila, ker je tam mal preveč ljudi, pa ne rabijo zaenkrat še vsi vedet)

Mi uporabljamo Vademecum otroško, mi je na pregledu zobozdravnica rekla, da lhko kar tole in Tin je ne poje.

Kremo za obraz pa imamo od Mustele za mraz.

Kanarka in tintin user posted image user posted image  za morfologijo.

Lepo se imejte, pa se tipkamo... pa pa

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
25.12.2009 10:25:49   
GB
VESEL BOZIC VSEM SKUPAJ IN VSEM ZELIM LEPE, ZDRAVE IN VESELE PRAZNIKE PRAZNIKE.

NIcolina CESTITKE ZA user posted image  in ti zelim lepo, mirno nosecnost in cim manj slabosti. Res lepa novica. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj vam samo javim,da smo mi ok in moram sibat Tianna rabi pomoc pri novih igrackah . Lepo praznujte

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
25.12.2009 10:43:43   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina
Moram še z vami deliti lepo novico, da bomo pri nas zibali... ja, sem user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke iz srca, Nicolina! To je pa res najlepša novica, ki jo lahko poveš user posted image

Kar hitro obnavljam seznamček:

SEZNAMČEK NOSEČK

srečka    PDP          pričakujemo prihod                       ime
mama11     20.05.09   user posted image                   21.05. user posted image (3.730, 53) Julija
mamathea 30.05.09    user posted image              30.05.user posted image (4.020, 53) Leja
ninocka      11.07.09   user posted image                21.06. user posted image (3.150, 51) Lian Neo
barika        02.09.09   user posted image               20.09. user posted image (3.700, 51) Tomaž
sonchek     27.09.09   user posted image                27.09. user posted image (2.920, 48) Tilen
manca        26.10.09  user posted image                 02.11. user posted image (3.600,51)  Julija
zirafa76     15.02.10   user posted image                                                  Dominik
soni            25.03.10  user posted image
tintin          23.04.10   user posted image
kanarka     10.05.10   user posted image  
nicolina      25.07.10   user posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
25.12.2009 16:02:47   
barika
Nicolina, čestitke!!! Naj ti hitro mine, pa brez slabosti in ne čez rokuser posted image user posted image
drugače pa babe moje, vesel božič!!!

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
25.12.2009 20:22:39   
ajtak
http://2.bp.blogspot.com/_WxRApEChFrM/R3Ao6BZf-5I/AAAAAAAAAI8/pg-1eG-QeqE/s1600-h/bozic12.gif

VESEL IN RAZIGRAN BOŽIČ VSEM!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......