hel32
|
Dobro jutro Naspala sem se, me je zmasiral križ zvečer in je taaaaaaaakoooooo pasalo, pa sem se ulegla in sala ko top, budnica je pa bila že ob 6:00! Imamo mraz, -10 je spat, madona imam že poln kufer mraza. Ayo, da se vsi skupi pozdravite, in za masažo in plavanje, ko te tako berem, me je včasih kr malo strah imet 2 malčka, ma ja imam zlatega možija, bo že, da bi bila že , hja, ne vem, sem imela ta mesec neki čuden ciklus, na 14 dni, pa slabo, pa križ me boli, pa drisko imam , ma ne vem, bomo vidli, upam pa da ne, ker jem ful močne tablete proti bolečinam! Poleg vsega me še grlo neki žgečka Tina, upam, da so opekline že neboleće. Anžetka, madona, tega pa še ne, da ti bo zmanjkalo mleka, ja, malo morgen. Ma nisem jezna, veš da ne, je pa res ful psihično tudi povezano to z dojenjem, u jaz sem se fuuuuulll trudila, v P sem ga imela celo noč priklopljenega ne joško, potem sem še z nastavkom mogla, ker imam neke čudne male bradavice, no 4 dan sem pa dobila kao vnetje bezgavk sem imela joške trde ko kamen, no sem pristala 1x na antibiotikih, sem si fuuul pumpala, masirala, s toplo vodo tuširala, ma svašta sem delala, ful sem se trudila, da bi dojila, ker sem pri 1 tudi bila takoj brez mleka in vem kako neprijetno je mešanje Am, sem pač hotela, da bizdaj dojila, ampak očitno nisem dojilja , moja sestra tudi 1x ni imela mleka, isto, kot jaz 14 dni, no zdaj 2x bomo pa vidli. Ja pa sestrična taka, kot praviš, za kolegico, ona se je v P skregala z Babico, ko je hotela da doji, pa je imela mleko, ampak se ji ni dalo potrudit in je pač opustila in zdaj je na AM, ker ona pravi da ni preveč materinski tip!!!! Eee, zelenjava je še nekako za zmrznit, sam krompirja pa raje ne zmrzuj, ker potem sploh ni dober, taki čuden okus ima, sem ga že pa vem, sicer zase, ampak ker je iz škroba, se neki sestava kao spremeni in je totalni d*r*e*k. Aprilčica, vedno znova mi delaš lušte s tem čikom!!! Tulpek, madona, bogec Tjaš, to pa mora biti hudo, ko tolk zobkov na1x ven sili. Sanikaa, hvala za nasvet glede mazanja, ma saj mali kr takoj začne sesat palec, ko mu mažem dlesni, sam jaz mu kr en cajt, ampak vseeno neki gre dol. Muca, ni pa rekla, gdaj naj bi začela jabolko surovo dajat, ker jaz ga že kr cel mesec prekuhavam , ma je vse neki drugače, jaz tudi dam banano za zgostitev jabolka, sam pazi, banana zapira! Nekatere, tako, da malo menjaj z piškotom. Lukas NE MARA oblačenja, to tako tuli in se upira, da je groza sploh body mu z muko oblečem Drnula, lepo, da je bila Neca tako zdrava, pri nas je glih obratno, trrrrrrkammmm, sem jaz včeri tudi mislila, da smo prehlajeni, sam je bil lažen alarm, sam zaspanček je bil napackan po okici, je danes čist v redu, nosek je sicer bil malo bolj muckast, verjetno od centralne, pa imam izparilnik na radiatorju, pa ne pomaga. Ja, to imaš prav ja, jaz pa sem si zapomnila vse od 11 let nazaj, madona bo že 12 pa takrat ni bilo da ne smejo agrumov, in jagod, in meda, in glutena in jajc,...sploh ne, to smo dali jabolko in albert keks, potem pa so bili otroci šekasti in bruhasti, ....je kr napredovala medicina v teh nekaj letih, priznam, in je zdaj dosti stvari drugačnih, boljših! Ti kr zmeri, in če ni padla pokliči najprej P, pa se kr odpravita, kaj veš, kaj je lahko, boljši prej, kot prepozno! Takole, sem se prebrala pa sem kr madonala , Lukas je že pokonci in neki kremištati.