|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2010
30.1.2010 13:43:13   
nikcaa
pozdravcek...

jst mam 3d, 31.3 to bo nekje okoli 24,25 tedna....(če sm prou zracunala)user posted image
sej tam enkrat use narocijo,ne?

danes pa je kr tuda.. pri nas je megla... dezek.... user posted image joj...
tako da bomo kr ceu dan imeli pocitek... sm uciraj use lepo zlikala.. itd...
za vikend bo lepo laganouser posted image

lepo se mejte...

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
30.1.2010 17:06:46   
innes4
za vse tiste, ki vas bolijo zobje, alpa dlesni. Probejte si na obolelo dlesen, ali na dlesen ob obolelim zobom dat ene dva klinčka. Mogoč se čudn sliš, ampak preverjeno pomaga user posted image user posted image . Klinčki majo neko snov v sebi, ki omrtviči in me user posted image jh lahko brez problema ˝jemo˝. user posted image

Dons sem ugotovila, da ko jem sladoled, moj user posted image rata ful aktivn. Sam nism še ugotovila, al mu paše sladoled, al ne..user posted image user posted image Če mu ne paše se bo mogu kr navadt, ker mami ga obožuje user posted image user posted image

Pri nas pa tko snežiuser posted image user posted image .Nevem, a nej bom vesela (ker je ful lepo), al žalostna, ker je pomlad še daleč user posted image .

Drugač greva pa z mojmu čez kkšno urco v Kranjsko goro na X-plozijo zabave in Siddharto user posted image Komaj čakam user posted image

< Sporočilo je popravil innes4 -- 30.1.2010 17:07:48 >

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
30.1.2010 20:25:23   
Bonnie_RR
Hoj!

Ja, junij se zdi ob takem vremenu še takoooooo daleč...

Mi smo šli danes na Celjsko kočo, da bi mali malo na smučke stopil. Gor je tako snežilo, da smo bili čist zasneženi.  Najprej smo se 2 uri napravljali, tamali je po 2 metrih rekel, da mu ni všeč, da se boji, smo dali opremo v avto in vzeli sanke, se je 2x spustil in ni hotel več.user posted image user posted image Jah, kaj čmo.user posted image user posted image Smo bili vsaj na snegu (pri nas ni nič snežilo, po poti je deževalo, gor pa snežilo), tud psička je ful uživala - sploh, ko sta se s tamalim preganjala po nepoteptanem snegu.

Bo pa zgleda po napovedi začetek tedna ful mrzel... Brrrrr!user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
30.1.2010 21:32:22   
nikita*
Ojla!

Po dolgem času se oglašam. Končno sem dobila računalnik user posted image user posted image user posted image .  Brala nisem vsega, ker je res veliko za brati. Ste pridneuser posted image

V torek sem imela morfologijo, ker sem jo imel pri polnih 20t mi bi delala ultrazvok šeenkrat 2.3. Čeprav je bilo vse lepo videt user posted image . Takrat mi bodo naredili še test sladkorja in vzeli kri. Zgleda,da bom kar cel popoldan tam.

Slabosti so minile, edino kar ne smem jesti je čokoladauser posted image , po njej mi je pa še vedno slabo.

Kar se pa današnjega dne tiče: jaz imam tega dolj!!! Naj bočim prej sonček, ker se mi res zdi junij še takooo daleč.

naslednji pregled: 02.03.

lp

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
31.1.2010 9:28:15   
naraščaj
Jutro,

a sem ta prva? očitno, zato vam častim en user posted image .
Pri nas še kar sneži user posted image . Jaz ga mam tut pol kufer - snega in slabga vremena. Sonce hočem in malo več energije, da se bom boljše počutila user posted image

Ines4, tole s klinčki pa bo treba sprobat, ko bodo zobje bolele (upam, da se bom takrat na to spomnla). Zdaj me namreč zob ne boli očitno je vse to posledica vnetih sinusov, ker me še vedno bli cela zgornja čeljust user posted image in nos in glava v predelu sinusov. Bo Že boljš.

Punce a še katere ful boli v spodnjem delu. Najprej me je sam pikal (2dni nazaj) včer in dans me pa prav boli in na trenutke mi trebuh tok otrdi kot kamen in pol komi vstanem (to z otrdevanjem mi je pozan) sam da pa me boli mi je pa čudno. otročka pa čutim, res pa da ni tak akrobat, kot prejšnje dni.
Pa sitna in navlčana sem vsega, še mojga bi nekam poslala in tamala je bla včeri tečna ko osa. user posted image Upam, da bo danes kaj boljše.

Vam javim kasnej, čeprav začel nismo najboljš. Hočem toplo sončno vreme user posted image in bo koj boljš. ja pa jade user posted image

Čao vsem

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu nikita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
31.1.2010 10:27:22   
Jessy_ce
Jutro drage souser posted image !

Morem vam povedat da sem se danes prebudila v prečudovito jutro, saj sem zjutraj v postelji začutila prve brcike moje pikice v trebuhu! Neverjeten občutek, in to 2x zaporedoma!

Morfologijo imam šele 17.02. in že komaj čakam da izvem kaj bomo imeli... ker mi moja gin. na zadnjem pregledu ni delala ultrazvoka sem bila prav žalostna...ene pa se fuul hvalijo kako jim ga nardijo vsakič, ko pridejo na pregled! Po drzgu strani pa sem vesela da je z nama vse ok, srček je bil na polno in tut to je nekaj a ne!

Želim vam vsem lepo nedeljo in dober začetek novega delovnega tedna, za tiste ki še pridno hodimt v službo!

Aja ko smo že ravno pri službi, tudi jaz sem že povedala in so sprejeli še kar vredu:) proti pričakovanjem! Pog. mi bojo podaljšali še za 1 leto potem pa ne vemo kaj bo, v kadrovski so mi rekli naj se s sodelavkami dogovorim, da gre naslednja v porodniško, takrat ko naj bi jaz prišla nazaj...pošteno rečeno, nimaš kej ampak vplivat na to...hehe

LP*

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
31.1.2010 11:59:11   
pik ipoki

hej!
jest sm pa danes kot en kup nesreče, dobr da je možek tok fajn da kuha kosilo in me pusti mal lenarit... ni moj dan!!user posted image spim celol noč pa se zjutri zbudim tok zmatrana in nenaspana da sm čist brez volje, to že drugi dan user posted image

glede bolečin v spodnjem delu, jest sm vprašala g in pravi da je to čist normalno, ker se širi medenica, men se tko da mi leze narazn tako da se v križu tok čuti, da se kmal tut s posle ne bom več pobrala sama, sam pravi, da ene čutijo druge spet ne.... kaj čmo... ponoči je edin problem ko se obračam in me zaboli ter napnem trebuh in otrdi... to moram bit mal previdna da se ne obračam tako da uporabljam trebušne mišice, pravi da to ni dobruser posted image

pa moj mi je kupu nosečniški modrc, to pa je olajšanje... sploh ne veš da ga nosiš, super zadeva... od prejšnjih modrcev se mi je že koža vnela pod prsi im med, čist suha razpokana, tako da sm par dni bla kar brez in mazala, sedaj je pa super!!user posted image

no pa uživajte v snegu, mi ga mamo ogromno spet user posted image saj je zima, mora bit sneg, naj se narava odpočije da bo še lepša spomladi, saj marec je še daleč in naj bo mraz in sneg, da bo potem spomladi narava še lepša in bomo bolj veseli zelenih travnikov in rožic user posted image mal nakladamuser posted image junija bo že vse lepo in toplo za naše user posted image

dost nakladanja!! PAPA

(odgovor članu Jessy_ce)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
31.1.2010 12:03:57   
Stajerka26
No da se vam še jaz malo javim...sem tut že od pol 8 po konci...sva z lubijem pospravila stanovanje, se napapala, zdaj pa čepiva vsak na svojem compu user posted image

Ravno se pogovarjava da bo treba iz kosilo skuhat....mmmm brokolijeva juhica, pečen krompirček in piščančji zrezki s sirom in solatka.

POtem pa še miške spečem, ker greva na obisk, spet eno malo kepico cartat user posted image
Pa še neke cotike dobiva danes in nekaj še naslednji soboto potem pa počasi pranje in pripravljanje...user posted image

Ni drugega... še ena nedelja bo kot kaže minila kot bi trenil...lepo bodite pa se tipkamo kmalu!!

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
31.1.2010 12:12:36   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: pik ipoki

glede bolečin v spodnjem delu, jest sm vprašala g in pravi da je to čist normalno, ker se širi medenica, men se tko da mi leze narazn tako da se v križu tok čuti, da se kmal tut s posle ne bom več pobrala sama, sam pravi, da ene čutijo druge spet ne.... kaj čmo... ponoči je edin problem ko se obračam in me zaboli ter napnem trebuh in otrdi... to moram bit mal previdna da se ne obračam tako da uporabljam trebušne mišice, pravi da to ni dobruser posted image

V petek sem bila na predavanju, kjer so nam točno tole povedali;

obračanje v postelji: obračaj se vedno preko hrbta in to tako. Na boku daj pokrčena kolena skupaj in s tako skupaj-stiskajočimi-koleni se obrni na drugo stran. Preverjeno ne boli nič!!

Če hočeš vstati: skrči kolena skupaj, daj se nabok, potem pa se z rokami dvigni (preplezaj) do sedeča položaja (če se hočeš uležt, postopek narediš v kontra smer). Iz kavča, avta, stola, nikoli ne vstajaj s trebušnimi mišicami, ampak se z rokami ob nekaj upri in si z rokami pomagaj pri dvigu.

Če pobiraš kaj iz tal, ali vstaja iz tal, pokrči najprej eno nogo in se z roko upri nanjo in se tako divgni (spuščanje je kontra postopek).

Bolečine v spodnjem delu so normalne, ker se v času nosečnosti tudi sprošla en hormon relaksin,ki nam relaksira mišice in zato tudi sklepi mal narazen lezejo. Delaj vaje za mišice medeninčnega vratu (t.i. keglove vaje!!!), da boš imela manj ali pa sploh nič težav po porodu (možno uhajanje urina)

Križ; pogosto je krivec za te bolečine nepravilna drža nosečnic; trebuh nas vleče naprej in medenica ni v pravilni drži. Probaj stoje pokrčiti malo kolena, zanihaj z medenico naprej - nazaj in jo ustavi v sredini, nato pa še pozorno sprosti ramena in odpri prsni koš. S tem boš podaljšala mišice v križu in lažje boš dihala. Zaradi nosečnosti imamo cca. 20% večjo potrebo po kisiku.

Matr, sm pa dobr poslušala predavanja!!!!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu pik ipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
1.2.2010 2:31:56   
bcljka
ohohoho krtkova... odlično 10! user posted image

evo, midva sva pa zdle uspela pridt domov! sva bla v kranjski gori, sva šla gledat pokal vitranc - slalom... potem sva mal 'kofetkala' pa zravn pogledala še skoke... pol sva šla en krog... skočila do kompas shopa, kjer majo ibr pocen velke plišaste igrače... in sva kupla čebelico fani (to sva jo tko poimenovala) za najinega malčka... sva šla na kosilo oziroma bl večerjo... pol pa na nočno smuko... spet sm smučala user posted image user posted image user posted image sam je blo kr ene par kamikaz dons... kokr je zgledal da bo prazno so se pol uzel od nekje... ampak ni blo panike, k so bli oni na sedi sva bla midva na smučišču in obratno... user posted image no, potem sva šla pa še na obisk do sošolcev in sošolk pa profesorjev k so v planici na pedagoškem procesu... in se je kr zavlekl... tko da sva šele zdej doma... nasmejala sm se pa tolk da nisem vedla al mi bo raznesl trebuh al bo poplava od solz... user posted image
zdej pa spat da se bom loh jutr učila... morm nadoknadt k nism bla zadnje dni čist nč pridna!

nocka ... oziroma bl dobro jutro! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
1.2.2010 7:05:52   
Honey26
Dobro jutro vsem.. user posted image  
bcljka tebi pa dogaja user posted image , fajn. Dobra si da zdržiš vse to. Men je energija padla na podn, jo iščem po kotih in se vlečem čez dan ko megla... upam da bo počasi boljš..grem danes spet mal migat.

pa je spet ponedeljek,kam je šel vikend btw?, in spet služba (pa sej mi je čist fajn), in spet prelaganje statistike... ma ampak danes pa RES začnem z učenjem, čist zares, o.k. najkasneje jutri... user posted image

hormoni delajo sto na uro, se lahko v enem trenutku cmerim in smejem in jezim skupi... :P

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
1.2.2010 8:04:04   
krtkova
Jutro!!

Bcljka- sm včeri na TV-ju prov mal bolj pozorno gledala, če te bom mogoče kje vidla.user posted image user posted image  Pa se mi je zdel, da nisi nič omenjala, da greš tja. A si kje mojga Tombo vidla?????????user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
1.2.2010 8:10:48   
meymey
Dobro jutro,

evo nas spet na delovnem mestu. Še čajček spijem za živčke in se lotimo zadev user posted image .

Lep začetek delovnega tedna vam želim!

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
1.2.2010 8:19:56   
krtkova
ooo meymey.....!!!user posted image user posted image

Tud jaz imam čajček ob sebi, tak zeliščni!user posted image  Si se na novo stanovanje že privadila???

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
1.2.2010 8:25:50   
Stajerka26
Jutro user posted image
Evo tudi jaz sem že mna delovnem mestu.
Bcljki itak vedno dogaja.
Sicer pa vam morem povedat, da sva včeraj spet dobila en kup full lepih stvari za najini pikici, tako da počasi bo treba nehat nakupovat, ker drugače ne vem kam bomo z vsemi stvarmi...user posted image

Nič grem malo migat, da ne bom zakrnela user posted image

V maju oz. juniju bosta na svet privekali najini dvojčici :)
Najlepše poročno darilo, ki sva si ga lahko samo želela :)

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
1.2.2010 8:28:07   
Kety
Jutro,

Bcljka, tebi se pa res dogaja...tolk energije sem jaz imela v prvi nosečnosti, k sem se imela čas samo sebi in dragemu posvečat. Pa ful sva okol hodila, pa sem bila vedno spočita in polna energije. Zdej sem pa tko kot Honey, iščem energijo, pa je ni nikjer user posted image .

Danes telovadba na Fužinah!? Katera pride? Jaz grem!

Zdele je mož peljal ta starejšega v vrtec, mali je doma, ker je še vedno poln sluzi in mu kar hrope v plučkih, ko diha. Ko pride domov (gre najprej še v službo) pa jaz letim k G. da še enkrat pogleda našega user posted image oz. tisto, kar pri srčku n videla. Upam, da bo vse ok. Sem se pa ta vikend ful slabopočutila, pa skoz mi je nekaj slabo...jao. Samo upam, da je vse ok.

Grem na zajtrk!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
1.2.2010 8:28:43   
tukaj
Dobro jutro vsem user posted image ,

današnje jutro je še posebej mrzlo, zato sem se kar hitro vrnila s sprehoda in se bom raje lotila seminarske naloge in se malo učila za izpit.

V bistvu se počutim super - le prahlajena sem sto na uro in se zdravim le z naravnimi zdravili - pijem čajčke in neke zvarke moje tašče. Niso okusni, a zgleda, da pomagajo. user posted image

Morfologijo imam jez šele 23 februarja in že komaj čakam, da bo tako daleč. _Ne vem zakaj, a me je ful strah, ko prebiram, akj vse ti lahko takrat še odkrijejo - sedaj je najin user posted image že postal polnovredni čaln družine - oba se z njim pogovarjava in če si predstavljam, da bi lahko bilo z njim kaj narobe - o groza. Dovolj o tem.

Lepo se imejte - upam, da ste kje na toplem.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
1.2.2010 8:33:31   
tina2806
dobro jutro souser posted image ,
danes bo pa tud meni uspelo mal na forumu viset, ker ni šefice! hehe...user posted image

bolečine v spodnjem delu tut mene občasno matrajo, še posebaj zjutri. ste me pa zdej mal potolažle. krtkova hvala za zapiske predavanj, take sošolke sem mela zmer rada user posted image

danes mi na žalost ne bo ratalo pridet na telovadbo v fužine. a ve katera če je ob sredah tudi 19:15? se bom potrudla u sredo nadoknadit...

lep dan vsem!

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
1.2.2010 9:12:45   
Maxica
Dobro jutro, samo malo se oglasim, da me čisto ne pozabite. user posted image  Sicer nič posebnega, jutri imam morfologijo, sem prav malo nestrpna. Je pa user posted image  zelo aktiven in se kar pridno oglaša, edino, če me prime mož za trebuh, da bi ga začutil, se čisto umiri in se nič več ne oglasi. user posted image
Toliko zaenkrat, lep ponedeljek vam želim. user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
1.2.2010 9:25:22   
elizaa
Živjo!

Se vam lahko pridružim? Tud jaz sem junijka, PDP je 2.junij. Imamo že enega škrata, decembra je bil star 2 leti. Zdaj pa ne vemo, kaj čakamo, se bomo pustil presenetit, čeprav mojega user posted image ful firbec matra in bom pomoje popustila, ker je blo že v prvo po moje in nisem hotla vedit a je fantek al punčka user posted image Je pa počutje tko tko. V prvi N sem mela FUL energije, nč bruhala, sploh vedla nisem, da sem noseča user posted image , vsak dan hodila na enourni sprehod, do 6. meseca delala nočne, celodnevne, okrog skakala,...user posted image Zdej pa energije kr ni od nikjer, zmatrana, krče mam, še vedno al pa spet bruham... Verjamem pa, da bo bolje, ko pride pomlad user posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu tina2806)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
1.2.2010 9:34:31   
misar
DOBRO JUTRO

JOJ KAK SONČEK user posted image user posted image user posted image

sem v hudi gužvi, mogoče kaj več kasneje. jutri imam pregled, že komaj čakamuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
1.2.2010 9:56:52   
mkbk
Mi smo pa danes takooooo dobro spali!!!!!! Že kašen mesec ne –je mali potegnu do 7. Vikend je minil kot bi trenil, jaz sem imela itak še v soboto nek službene obveznosti 8sicer ni blo obvezno, ampak zaželeno, pa vsi vemo kaj to pomeni...

Si bom vzela čas pa mal pokomentirala:

Krtkova mi je v petek prišla mal družbo delat in prinesla tri krostate iz Zvezde mmmmm (te so absolutni favorit v naši družini). Krtkova, glede na to,da boš ta teden tok besno hodila v tanergijo, si še kej vabljena naokol, če ti bo kaj časa ostalo... : user posted image

Naraščaj –tole z otrdevanjem se pa tud meni znano sliši iz prejšnje nosečnosti...mi je skoz ful otrdeval trebuh in to. Neprijeten občutek, vsaj meni. Samo baje da ni panike, dokler ni bolečin...jaz bi na tvojem mestu vseeno malo omenila G.

Honey – energija...ej jst tud včeri, čist brez energije, komi sem žvela, neki mam jst tud sinuse vnete, pa grlo...upam, da en bo šlo naprej.

Naraščaj – evo se močno strinjam s tabo: oblačenje tamalih je živa muka, jst sm tud cela prešvicana, pa on tud, ko se dere kt jesihar. Včasih mal kakšni telebajski pomagajo. Pa jst moram bit že vsa oblečena, ko njega oblačim, ker potem on noče več iz naročja, tko da mi je še bolj vroče. user posted image  Pri našem so se zdaj začeli pa ful hudi izpadi histerije, beri: buta z glavo ob tla. Kok je pa tvoj mladiček star naraščaj?

Kety...joj pozdravi svojega bolančka! Pa upam, da bo s tamaučkom v trebuščku tud vse ok...javi nam!

Aja, še to Gajka, men je blo pa na začetku fino met tele majčke, zato ker je bil tamal fulkrat pokakan čez plenico, pa če je bil v bodiju, ga je bilo treba celega slečt in preoblečt. Pa tud pol sem jaz ful dolgo kupovala bodije na preklop, ker sem tak les in se Filipu nism upala čez glavico potegnt, btw. naš mali je ni samostojno držal do 4. mescev in še malo.

Bonnie _RR ej, naš tud ni užival v sankanju. Smo šli zdanjič v tivoli, ko je taprvič ful snega zapadlo, pa se je ¾ časa dru, tko da sm rekla, da je verjetno še premajhen...

Feldbach-jst bi tud tam rodila...

bcljka - ja čist ti zavidam, ker ti tolk dogaja user posted image  Ti kr uživi.

meymey - pozdravljena, te kar mal pogrešamo, zdej ko si brez neta.user posted image

Aja, trojansko srečanje – jst glih tist teden ne morem, ker moj dela popoldne in nimamo varstva, samo zarad mene se pa  najbrž ne splača prestavljat za ne teden, če vam vsem ustreza tisti datum.

< Sporočilo je popravil mkbk -- 1.2.2010 9:59:48 >

(odgovor članu elizaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
1.2.2010 10:01:02   
mkbk
ja, jst tud ne vem če bom dočakala jutrišnji pregled..vleče se kot nevemkaj. HB, da grem samo še 1x spat. user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
1.2.2010 10:16:57   
krtkova
Jst dons pridem v Fužine migat!!!!! Sem prejšnji teden premalo in se pozna - špeh! user posted image user posted image

Mkbk - jutri bom tok nate mislila, da boš vidla, da bo vse OK, prosim takoj mi sporoči, kaj bodo rekli!! Ful držim pesti, da bovas proslavljali dober rezultat!!!user posted image user posted image

Še dobr, da ste me spomnile na Trojansko srečanje, si moram mal v koledar zapisat. 25.2. a ne???? A že kaj vemo, kdo pride????user posted image user posted image

tina2806 - ker sem imela cel fax ful pridne sošolke, k so me zalagale z zapiski, se moram malo oddolžiti! user posted image

dobrodošla elizaa!!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
1.2.2010 10:31:01   
dvojčica6
Živjoo punce, dobrodošla elizaa - sem tudi jaz bolj nova šeuser posted image !

Čvekaste kot velikeuser posted image Sem pohajala za vikend - Vitranc in saj veste kako je, ko pride Primorc v mrzle kraje... brrrr... Vidim da ste ble še nekatere tam... škoda da nisem prej vedela, bcljka, bi se lahko dobile na enem čajčkuuser posted image

Drgač pa sem bla ful žalostna, ko sem prebral tvojo novico bim*bamuser posted image user posted image user posted image upam da se čimprej poberešuser posted image

čestitam pa štajerki26 in SpeliG za nove slovenske lepotičke in pa majkl pa slovenki za slovenska lepotcauser posted image user posted image

kety upam, da se čimprej pozdravi Filip (mimogrede to ime mi je zelo všeč tudi meni, ampak fantu ni) in da ti ne zboliš seveda...

krtkova user posted image za poročanje o trebušču in otrdevanju... meni se je zdaj prvič za vikend to zgodilo in sicer zvečer ko sem bila res utrujena od vsega tekanja okoli...

naraščaj po moje tudi polna luna vpliva ful na glavobole... mene je tudi ta vikend bolela... eh... mi pomaga pa malo masaža senc v smeri urinega kazalcaž

Kej ste še počvekale??? ne vem več... mene čaka v petek morfologijauser posted image user posted image komi čakam... pa še potem greva s fantom do ene ki nam bo prodala otroške cotice in bom naredila prve nakupe za bebita... joj, mene tudi muči, kaj bomo dobili, ampak bom potrpela do konca, upamuser posted image

Trojane žal... malo predaleč zame res, čeprav bi zelo želela prist... pa videt v živo buši od štajerke26user posted image sem pa za kako primorsko oz. osrednjeslovensko srečanje, ker tako ali tako bom en dan mogla skočit v ljubljano malo v šoping ker ne boste verjele koliko malo trgovinc je tukaj - samo pikapolonica za celo goriško... mislim, da šele v kopru je nekaj več, samo do kopra al pa do ljubljane mam pa isto kmuser posted image

dovolj za zdaj... grem še malo delatuser posted image

lepo se mejte na morfologijah pa dosti pozitive punce!

< Sporočilo je popravil dvojčica6 -- 1.2.2010 10:32:45 >

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?