mkbk
|
Mi smo pa danes takooooo dobro spali!!!!!! Že kašen mesec ne –je mali potegnu do 7. Vikend je minil kot bi trenil, jaz sem imela itak še v soboto nek službene obveznosti 8sicer ni blo obvezno, ampak zaželeno, pa vsi vemo kaj to pomeni... Si bom vzela čas pa mal pokomentirala: Krtkova mi je v petek prišla mal družbo delat in prinesla tri krostate iz Zvezde mmmmm (te so absolutni favorit v naši družini). Krtkova, glede na to,da boš ta teden tok besno hodila v tanergijo, si še kej vabljena naokol, če ti bo kaj časa ostalo... : Naraščaj –tole z otrdevanjem se pa tud meni znano sliši iz prejšnje nosečnosti...mi je skoz ful otrdeval trebuh in to. Neprijeten občutek, vsaj meni. Samo baje da ni panike, dokler ni bolečin...jaz bi na tvojem mestu vseeno malo omenila G. Honey – energija...ej jst tud včeri, čist brez energije, komi sem žvela, neki mam jst tud sinuse vnete, pa grlo...upam, da en bo šlo naprej. Naraščaj – evo se močno strinjam s tabo: oblačenje tamalih je živa muka, jst sm tud cela prešvicana, pa on tud, ko se dere kt jesihar. Včasih mal kakšni telebajski pomagajo. Pa jst moram bit že vsa oblečena, ko njega oblačim, ker potem on noče več iz naročja, tko da mi je še bolj vroče. Pri našem so se zdaj začeli pa ful hudi izpadi histerije, beri: buta z glavo ob tla. Kok je pa tvoj mladiček star naraščaj? Kety...joj pozdravi svojega bolančka! Pa upam, da bo s tamaučkom v trebuščku tud vse ok...javi nam! Aja, še to Gajka, men je blo pa na začetku fino met tele majčke, zato ker je bil tamal fulkrat pokakan čez plenico, pa če je bil v bodiju, ga je bilo treba celega slečt in preoblečt. Pa tud pol sem jaz ful dolgo kupovala bodije na preklop, ker sem tak les in se Filipu nism upala čez glavico potegnt, btw. naš mali je ni samostojno držal do 4. mescev in še malo. Bonnie _RR ej, naš tud ni užival v sankanju. Smo šli zdanjič v tivoli, ko je taprvič ful snega zapadlo, pa se je ¾ časa dru, tko da sm rekla, da je verjetno še premajhen... Feldbach-jst bi tud tam rodila... bcljka - ja čist ti zavidam, ker ti tolk dogaja Ti kr uživi. meymey - pozdravljena, te kar mal pogrešamo, zdej ko si brez neta. Aja, trojansko srečanje – jst glih tist teden ne morem, ker moj dela popoldne in nimamo varstva, samo zarad mene se pa najbrž ne splača prestavljat za ne teden, če vam vsem ustreza tisti datum.
< Sporočilo je popravil mkbk -- 1.2.2010 9:59:48 >
|