katy83
|
Tudi danes ne bo šlo brez mojega šunjanja. Ste se že veselile, ne? No, tudi danes se mi je ratalo kar nekaj naučit, tako da jaz. Dan je bil kar zanimiv. Z dragim sva malo po trgovinah hodila. zanimivo kako se časi spremenijo. Prej bi samo zase oblačila gledala, zdaj pa sem mimo tega kar letela, direkt na otroški oddelek. Sva videla eno tak dobro usnjeno jaknico za bebeka (št.68), pa sva se smejala, kak bi to najinemu pasalo. Moj je namreč motorist, pa je bil navdušen. No, saj kupila je nisva, ker se mi zdi vseeno fuuuuuuuulllllllllll brezveze. Sicer nisem brala vsega glede študentk, saj je že Julka8 povedala vse kolikor sem videla. No, dodala bi to glede zavarovanja. Jaz si moram in osnovno in dodatno zavarovanje sama plačevat, ker sem že stara 26 let, čeprav sem še redna študentka. Osnovnega preko občine nisem dobila, ker sem preveč preko šs delala. No, aprila ga bom dobila, ker mi je na občini rekla, da gledajo zadnje 3 mesece, zdaj pa itak več ne delam. Preko mojega pa se ne morem zavarovat, ker nisva skupaj prijavljena. fiška - za sling. Mene pa je te stvari full strah kupit, ker ne vem, če bo otrok za akcijo. Se mi kengurujčki dopadejo, ampak baje jih odsvetujejo, ne? porod - hm, ja se približuje. O EA na razmišljam, v bistvu čakam, če mi bodo določili CR, ker imam epilepsijo (sicer bolj na papirju ), ampak v torek imam posvet z nevrologom, pa bomo videli. Če mi ne bodo določili cr, potem me bo verjetno začela panika grabit. teja K- ja, sem se začela učit. saj tako je to pri meni. Ko mi voda v grlo teče, te pa se učim kot največja piflarka. zivepo - sem ugotovila, da po besedah večine moških, otroci jezik podedujejo po mamici. No, pri nama sva oba full lapasta, tak da že vidim kak bo navit. Angel_Tian, ja jaz sem 83 letnik. zakaj? aja, pa hvala za vzpodbudo za izpit. Vas bom še v nedeljo spomnila, da mi držite pesti v ponedeljek. no, saj sem ziher še kaj pozabla, bom se ju3 bolj RR posvetila. Popoldan seveda, ker dopoldan gre spet usb ključek z mojim dragim. lp, Katy
|