hel32
|
Jutro Naspali smo se, končno, po 2eh dneh budnice ob 4rtih,spal je do 7,30 , tudi jaz sumim polno luno . Včeraj smo bili po doooolgem cajtu pri mojih, je bil ful priden . Aprilčica in hruškolinka, hvala za nesvet glede križa, pa tist gel, itak da imam, pa še neke druge kreme, pa ne pomaga dost, ker itak vem, da imam obrabljeno hrbtenico, sreča, da me ni piknilo, ker, če me pikne, potem 3-4 dni sploh ne morem hodit, kaj, da bi malega nosla! Tudi dvigovat poskušam z trebušnimi mišicami, pa itak imam tudi te vaje doma, na listu, ampak, ob 2 otrocih nimam časa za to!!! Ma malo skombiniram vse skupi, pa počivam, pa kak tablet, pa bo počasi boljši, sem zadnjič spet malo pretiravala v pospravljanju, evo, pa imam zdaj! Miška, eee, go-ta, in ostale tudi naš Lukas ni nekakšen zaspanec čez dan, spi tam največkrat po pol urce 2x na dan, malo več, če grema na sprehod, pa se nič ne sekiram glede tega, glavno, da ponoči spi. Drnula, mdva sva že oddala vsak za svojga otroka vlogo ( hec, saj sta oba moja, sam sva dala vsak 1nega, sa nama bolj spača, ker moj bolš zasluži), AD3 kaplice jaz dajam, obvezno, vsak dan, nikoli ne pozabima, sva že na 2 flaški, ker je tavečji nisem dajala, pa ima težave s hrbtenico, mogoče zaradi tega , ne vem, sumim, pa tudi unih, za zobe ji nisem dajala, jih bom pa Lukasu, ima tudi z zobmi probleme, dobi 2 umetna, podočnika, ji sploh nista zrasla , pa čeljust ima deformorano, nosi aparat, pa še en aparat za uravnavo sp. čeljusti, ma je kr boga. Go-ta, jaz dam Lukasu skor vsaki dan v jabolčno čežano po 2 slivi, ali 2 marelici-suhi, pa ni neke hude reakcije, ker drugače še kr trdo kaka, zdaj pa tak, čist normalno. Muca, jaz po navadi vedno sedim odzadaj, iz navade, no če nismo vsi, če pa bojo 3je, bom pa verjetno mogla odspredaj sedet, za v sredino imam predebelo rit Mali je posraćkan, težači, pridem nazaj