aprilčica07
|
Jutro čvekulje zihr je luna kriva, da so otroci tečkani Sicer noč ni bla tako slaba, zbudila se je dvakrat, ma le za dudo. Pol je nazaj zaspala.. Sem bla pa jst kot kraljična na zrnu graha (no, bi lahko rekli kraljična na avtkih) Je očitno Jakob nesel s sabo avtke, jst jih nisem vidla in sem lepo spala na njih. Zdaj sem pa vsa polomljena. So se mi zjutraj smejali, ma meni ni blo smešno. ALEKSANDR: sem ti poslala zahtevek za prijateljstvo... no, s tvojim sva pa skoraj skoraj letnika.... eee35: luna je, luna je.... naša je pokonci dobro uro, pa že čudnari in tenčarni, grrrr... kaj šele bo? pa spet ne moremo ven, ker ne boste verjele, SNEŽI sanikaa: verjamem, da ti srce začne noret, ko se AC oglasi.... jst sem ga hotla kupit še kadar smo Jakoba čakali, pa se pol nismo odločilia za nakup... nevem ali je prav ali ne, ampak kolkor se poznam, bi norela vsakič ko bi tam kaj zapiskalo.. je pa sigurno dobra zadeva, saj ti konc koncev lahko reši otročka, kajne? anžetka: ribe so ble ok, niso ble lih preveč dobre, se je dalo pojest.. naslednjič bo zagovoto še bolše, se počasi učim, ponavadi jih lubi dela, ma tokrat sem vztrajala, da naredim sama, da se navadim... bo treba še vadit, samo hudič je, ko jih sama lih ne obožujem, pa se prisilim, da jih vsake tolko le pojem... dokler se mi2 nisva poznala sem jih gledala le na daleč, bognedaj, da bi kaj provala... no, pa me je moj le natreniral, da vsaj provam.,, pr ribah mu je ratalo, ma pr perutnini pa mu ne bo, niti pod razno.. namreč se je odločil, da bom tudi jst piščančka in take reči jedla.. ne ne, to pa ne... hel: za križ veš kaj meni pomaga? da me moj zmasira in namaže tam z voltaren mazilom.. nevem ali je kaj v glavi, ma meni pomaga.... me boli, itak, ma je bistveno bolše.... provaj, saj ni kaj izgubit... ayo:a pridete v LJ? lepo in super, da je tamičkena bolše... bogi malčki kolkor morajo pretrpet že tako mali... super, da boste na morju preko poletja... bo pašalo, a ne? He Ga: ja, je fanj spat spet na starem mestu.... pa tudi ni taka panike se spravit zvečer spat, najprej gre Julija, potem še Jakob, mi2 pa malo kasneje in paše, da lahko gledamo tv na normalno glasnost, pa da še kaj naredimo, pa kaj preberemo.. vidiš jst pa v postelji ne morem brat, jst to delam na kavču.. Grem še spit eno kavo, pol pa naštudirat kaj bomo danes jedli