|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
30.1.2010 15:58:34   
eee35
ayo: si zamudila eno grozljivko na RRuser posted image , ne vem, če se spomniš ene baby girl 29, ki je hotela se k nam stisnit, kao da ima avgustovčka. no pol pa jo je tina razkrinkala, da krade slikce drugim uporabnicam, da piše ene bederije, pa sploh ima še druge nicke, pa se sama s sabo pogovarjauser posted image user posted image user posted image . Pa moderatorji, ko so pucali teme, so nam zbrisali te strani na katerih je BG 29 bila...Tako.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
30.1.2010 16:13:53   
Sanikaa
Sem pozabila povedat ..Leu se spet po noči Acare oglaša. Nočas spet dvakrat do 15 sec in dvakrat alarm do 20 sec. čist sem vsa zmozgana in pol sem ga imela pri sebi in poslušala kako diha vsa panična. Najrž mu je prehlad zamašil nosek in so se te apneje podaljšaleuser posted image Vse se bojim da bomo spet šli na kakšne preiskaveuser posted image

Ayo super da je Ilarija boljše!!
Punce mi smo v Lj popolnoma zameteni s snegomuser posted image user posted image HB da sem doma!!!user posted image user posted image user posted image
Zdaj čakam ene obiske , ki bi morali potem do Zagreba..zdi se mi da bodo morali prespati pri nas user posted image user posted image
Aleksandr....vidla sem tvojegauser posted image Dredi in lutko je držal? Sploh mu ne bi dala 40 let!!user posted image
Nič grem mal dvignit noge do prihoda naših obiskovuser posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
30.1.2010 16:17:14   
Sanikaa
Ayo tuki je podrobneje o tej baby girl 29 če te zanima. Tina jo je razkrinkala:
http://www.ringaraja.net/forum/m_4862379/mpage_13/tm.htm#4885464

Sams nič ne verjet vedeževalkam. meni so tudi punco napovedovaleuser posted image user posted image samo pozitivno razmišljat in ne gubit upanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
30.1.2010 18:17:22   
aprilčica07
Čeeer,

ayo: samo, da je Ilaria bolšeuser posted image user posted image user posted image grozno je, ko so taki mičkani bolani.. jst se  spomnim enkrat Jakoba, ma je bil skoraj 1 leto star in mu nismo uspeli zbit vročine... ma sem mislila, da bom umrla od groze, samo jokala in jokala sem...user posted image ma pol se je le umirilo... pa še en kupuser posted image user posted image user posted image za Gabriela, da je driska samo prehodna in da mine sama od sebe.... ste se potem odločili, da boste na morju čez poletje?
sanikaa: za Leauser posted image user posted image jst nimam tega AC, pa te bom vprašala.. kaj pa narediš ko se oglasi? greš požokat malega, da se prebudi, ali se vse samo poštima?  a sneži v LJ? no, tle ne več... tudi ni ostalo dosti snega, trenutno dežuje, ampak je res bljak zunaj, niti skozi okno ni za gledat.. fuj..user posted image user posted image
ALEKSANDR: a na dobro jutro je bil lubi?
sams: kakor je sanikaa rekla; glavo gor, vse  bo dobro..user posted image user posted image user posted image
go ta: jst sem pa mislila, da ti že na novem računalniku čvekašuser posted image user posted image   Julija je tudi tečna, včeraj in danes, jst sem okrivila kar lunouser posted image user posted image

Jakob se igra z avtiči, Julija se jezi tle zraven, moj se igra z najnovejšo igračo: navigacija za v avtu.. kako se že reče? garminuser posted image user posted image user posted image nova pridobitev naše familije.. smo že imeli, ampak NI BIL DOVOLJ DOBER.. in prej, je šel sam v trgovino in izkoristil, da me ni blo zraven in zdaj imam...user posted image
Grem skuhat  večerjo za malega do konca..user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
30.1.2010 18:29:36   
hel32
Ojla čvekice! Sam da vas malo pozdravim.
Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image Sams, Sanika, Ayouser posted image user posted image user posted image
Lukas je tudi danes imel neke podvige ponoči, tako, da Aprilčica, mislim, da je luna krivauser posted image user posted image , trenutno spi.

Mene pa tako user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boli križ, da to ni res, komi hodim, sem skozi ležala kosilo nisem kohala, sam k sreči imela sarmo zamrzjeno, pa sem popila tableto, pa ne vem al sploh kaj pomagauser posted image , komi sedim, čist spodi me boli, pr koncu hrbteniceuser posted image user posted image user posted image sem jezna, malo neki delaš, pa te že vse boli.Bom mogla malo spet telovadit za hrbtenico.

Lukas je danes ful priden bil, je popapcal jabolčko s suho slivo in banano za zajtrk in za kosilo krompir+korenček+brokoli+malo mleka okoli 10ml mu dam, ker vidim, da ne poje dosti, da bi bil situser posted image moj zlati fant.

Nič, grem počivat, za večerjo bo pa pica iz picerije!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
30.1.2010 18:51:17   
Ayo
Aja, tko je pol to z izginitvijo 1 meseca in BG 29. Sem pa res zamudila senzacijo tukaj na RR user posted image

AC - jaz imam z njim slabe izkusnje, ampak mogoce je to samo izjema, ker drugace ga kar hvalijo. Nam ze od zacetka ne dela na baterije, samo na strom, je vedno piskal, ce je bil na baterije. Smo ga pa dobili za darilo ze pri Gabrielu, tako da nismo potem nic naredili in menjali, kar verjetno bi, ce bi ga sami kupili, ker je kar draga zadeva.

Joj imate letos snega v Slo, tukaj pa prava susa, pa tako si ga zelim(o) user posted image

No, nasa punca je se kar brez vrocine user posted image sva se ze skopali, zdaj pa drema in ravnokar sta moja2 fanta na vratih.
Ja, Aprilcica smo se odlocili 1 mesec na morju, junija, maja pa Ljubljana. user posted image Takrat pa se moramo dobit, da malo pocvekamo se v zivo in se spoznamo user posted image

Moram it.

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
30.1.2010 20:54:46   
Sanikaa
Aprilčica če nam se oglasi samo alarm pri 15 sec (en pisk) pomeni da je začel spet dihat in senzor je zaznal neki gib. Če po 15 sec nič novega ne zazana se vklopi alarm ob 20 sec in takrat tečem v sobo in gasim alarm da ne zbudi Vida in Lejčija samo pobožam in lepo globoko vdahne se obrne in spi naprej..meni takrat, ko me vrže iz spanca, srce od šoka hoče izkočit iz prsnega koša.
Ayo mi imamo zdaj novih 20-30 cm snega na 30 cm ledene podlage. Mislim da s ega ne bomo znebili do pomladiuser posted image Hb ne rabim nikamoruser posted image Ja bilo je kar zabavno in pestro s to BG29. Vzela/vzel je slikice od otrok aktualnih RR čvekic in miška je imela eno shranjeno in je pokazala mamici ki je seveda prepoznala svojo sliko in zdaj je vse na policiji. Sam kaj pa sploh lahko delajo na policiji, če je prostovoljno dala slike na net..brez zaščite. zato je pametno dati slikice popolnoma oblečenih otrok in samo na ogled prijatlom. Jaz samo upam da gre za neko žensko ,. ki samo fantazira in laže. Hujše je če gre za kakšnega pedofila , ki je tako z lažnim profilom prišel do različnih slikicuser posted image No to bo zdaj na policiji.

Nič grem rihtat Lumpija...se beremo lahko noč

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
30.1.2010 20:56:23   
eee35
Oki, če je to luna, pa mora biti res kar konkretna...Naš je bil danes takooooo tečen, da sem mislila, da bova oba z user posted image crknila. Skooooz je naviral, pa tečkal, pa težil, pa jokal, pa stokal. Če ni to zob, pol pa nimam pojma kaj drugega...Čist sem izmozgana. Zaspal je tudi kar težko, vprašanje, kok časa bo spal. Oba z user posted image glodava sladko, svinjsko mi paše, nič čudnega, da mi rit raste...Grem gledat film, papa.

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
30.1.2010 22:17:30   
anžetka
Aleksandr, kaj nisi prej povedala...bi zihr katera pofirbcala Dobro jutro...user posted image Kako pa to, da je bil v oddaji?user posted image Hvala za lepe besedeuser posted image Pa hvala, da si se pozanimala-bom verjetno kar enkrat ta teden klicala.user posted image Ja nič, bo treba en dan v LJ na tržnico se zapeljat po take specifične stvari. A ve katera, če je slučajno tržnica že oz. še vedno "odprta" glede na to, da je zima in mraz?
Sanikaa, Eee, hvala, sem žeuser posted image Je šlo kar lepo stran, ampak še vedno ne vse. Bom še jutri. Sem pa uporabila alkoholni kis. Fuj smrdi...user posted image Eee, hvala tudi tebi za lepe besede za Anžetkauser posted image
Sanikaa, ma daj mu kot se tebi zdi bolje...mogoče odsvetujejo flaške zaradi cucljev, da se ne bi otroci navadili in da ne bi imeli kakšnih težav z zobki...Jaz mu dajem po flaški, če pa noče pit, mu probam pa še po žlički-ampak ga ne silim, to naredim ponavadi takrat, ko sta moja2 na obisku in sta takoj pametna, da je žejen čim malo zatuli...user posted image
Sams, še enkrat user posted image user posted image user posted image  za tvojega dragega pa tudi zate in pikca! Pa verjameš tem stvarem?
Aprilčica, ribice uspele? Danes so bile tudi pri meni ribice na meniju-pangauser posted image Njami! Hvala za lepe besede za Anžetka tudi tebi...user posted image
Hel, malo masaže pa bo...user posted image
Mali ga je v spanju tako prdnil, da se je zbudiluser posted image user posted image user posted image Ga grem podtaknit mojmu pa pod tuš. Mater bo pasalo. Aja, pa po 5ih dneh se je končno pokakaluser posted image Kraljevsko! Dvakrat! Smrdelo je pa ko sam hudičuser posted image Pa struktura je malo drugačna...Sem vse preučila, moj se je pa križal zravenuser posted image

Sasa84

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
30.1.2010 22:26:53   
HeGa
sams user posted image ostanite čimbolj pozitivni

anžetka tud jst bi ti svetovala ali kis ali pa meni še ljubšo citronko. Jst pogosto čistim grelnik vode, dam notri pol čajne žličke citronke, pa vodo do polnega, zavrem in pustim čez noč. Kis mi gre na živce ker pol vse smrdi, še posebej pozimi, ko mam vse zaprto. Ampak spuca pa.
Lepo, da so bili prijazni v ZD, men to full pomeni, pa da je z Anžetom vse ok.

hruškolinka malo malo je prostora v spalnici, bi mogla ostalo pohištvo premetavat, ampak če sem preživela, da je Eva šla v svojo sobo, bom pa tud pr Janu. Sam priznam, da sem zdej veliko bolj utrujena ponoči, pa se mi ne da vstajat. Z Evo sva se hodili v dnevno dojit, tudi takrat ko je v spalnici še spala, Jana pa sam k seb v posteljo vzamem, po možnosti mi rata še zaspat zraven. Brat sem pa probala z naglavno lučko, pa mi ni cool, bi mogla probat s tisto k jo na knjigo pripneš, sam je še nisem kupla. Eto si jo moram na šoping seznam napisat. Čist pozabla. Pr nočni lučki se pa lump kar nekaj premetavat začne.

aprilčica a paše zdej ko bolj normalno spite - vsak na svojem mestu? Na srečo se mi ni treba bat, da bi Evo zbudu, ker bosta vsak v svoji sobi. Še ena zadeva k me mot, je pa da imava računalnik v njegovi sobi, pa ga bom mogla pol zvečer ugašat, pa se z user posted image za laptopa borit. Najrajš bi ga v dnevno prestavla. Čestitke Juliji za 5 mesecev! Je šlo hitro ne?

Ayo kolk super, da je Ilaria brez vročine. Upam, da se Gabrielu ne razvije kaj naprej. Držim pesti, da bo šlo samo na bolje.

Juhu kolk je snegca! Še dobr, da sem na porodniški. Izlet danes je pa itak odpadel. Smo hotli v IT skočit. Ha ha ha. No smo pa 3 ure dvorišče kidal, pa se sankal pa kepal, jutri pa mogoče sneženega moža nardimo, sam ne vem kje, k je povsod toooolk snega.

Eva: 19.01.2008
Jan:
13.08.2009 - 3.660g;54cm
14.09.2009 - 4.800g;57cm
17.11.2009 - 6.770g;64cm
13.01.2010 - 8.100g;69cm
25.03.2010 - 9.160g;73,5cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
30.1.2010 22:48:02   
ALEKSANDR
Dober večer...

Sem naredila albumček user posted image ...sem se kr namučla dokler nisem vse našla kaj in kako, pa kako zavarovat predvsem pred čudaki... nekaj sem vas dodala za prijatle...samo se mi ni več dalo brskat...če katera želi, me lahko doda...

Sams- v petek zjutraj..pa nekaj z lutkami je bilo.. :)
Ayo- user posted image za izboljšanje...

Sanika- prav si videla...user posted image pa ni še 40 star...je 35...user posted image (jaz sem 27, on pa 8 let starejši...)
Aprilčica- moj tudi obožuje igrače za ta velike fante...ta mesec je nujno rabil nov telefonuser posted image ...zdaj pa si sumljivo ogleduje neke fotoaparate...user posted image
Hel- počivat pa masažico user posted image ...pa naj mine do jutri...
Anžetka- neki projekt z lutkami so predstavljali v oddaji- so kitajci čist nori na lutke v narodnih nošah, pa jih jim bodo poslali za neke razstave tam...

AC- mi ga tudi imamo, pa sem ful zadovoljna z njim...

Pitje- mi skoraj nič ne pijemo- noče...včasih malo z žličko, včasih malo iz flaške, pa iz lončka...kakor kdaj..Mi pa ni nihče odsvetoval flaškeuser posted image

Nič sem čist utrujena... Lepo spite

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
31.1.2010 8:50:27   
aprilčica07
Jutro čvekuljeuser posted image user posted image

zihr je luna kriva, da so otroci tečkaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer noč ni bla tako slaba, zbudila se je dvakrat, ma le za dudo. Pol je nazaj zaspala.. Sem bla pa jst kot kraljična na zrnu graha (no, bi lahko rekli kraljična na avtkih)user posted image   Je očitno Jakob nesel s sabo avtke, jst jih nisem vidla in sem lepo spala na njih. Zdaj sem pa vsa polomljena. So se mi zjutraj smejali, ma meni ni blo smešno.user posted image

ALEKSANDR: sem ti poslala zahtevek za prijateljstvo... no, s tvojim sva pa skoraj skoraj letnika....user posted image
eee35: luna je, luna je.... naša je pokonci dobro uro, pa že čudnari in tenčarni, grrrr... kaj šele bo? pa spet ne moremo ven, ker ne boste verjele, SNEŽIuser posted image user posted image
sanikaa: verjamem, da ti srce začne noret, ko se AC oglasi.... jst sem ga hotla kupit še kadar smo Jakoba čakali, pa se pol nismo odločilia za nakup... nevem ali je prav ali ne, ampak kolkor se poznam, bi norela vsakič ko bi tam kaj zapiskalo.. je pa sigurno dobra zadeva, saj ti konc koncev lahko reši otročka, kajne?
anžetka: ribe so ble ok, niso ble lih preveč dobre, se je dalo pojest..  naslednjič bo zagovoto še bolše, se počasi učim, ponavadi jih lubi dela, ma tokrat sem vztrajala, da naredim sama, da se navadim... bo treba še vadit, samo hudič je, ko jih sama lih ne obožujem, pa se prisilim, da jih vsake tolko le pojem... dokler se mi2 nisva poznala sem jih gledala le na daleč, bognedaj, da bi kaj provala... no, pa me je moj le natreniral, da vsaj provam.,, pr ribah mu je ratalo, ma pr perutnini pa mu ne bo, niti pod razno.. namreč se je odločil, da bom tudi jst piščančka in take reči jedla.. ne ne, to pa ne...user posted image user posted image
hel: za križuser posted image user posted image user posted image veš kaj meni pomaga? da me moj zmasira in  namaže tam z voltaren mazilom.. nevem ali je kaj v glavi, ma meni pomaga.... me boli, itak, ma je bistveno bolše.... provaj, saj ni kaj izgubit...
ayo:a pridete v LJ? lepouser posted image user posted image in super, da je tamičkena bolše... bogi malčki kolkor morajo pretrpet že tako mali...user posted image user posted image super, da boste na morju preko poletja... bo pašalo, a ne?
He Ga: ja, je fanj spat spet na starem mestu....user posted image pa tudi ni taka panike se spravit zvečer spat, najprej gre Julija, potem še Jakob, mi2 pa malo kasneje in paše, da lahko gledamo tv na normalno glasnost, pa da še kaj naredimo, pa kaj preberemo.. vidiš jst pa v postelji ne morem brat, jst to delam na kavču..user posted image

Grem še spit eno kavo, pol pa naštudirat kaj bomo danes jedliuser posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ALEKSANDR)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
31.1.2010 8:56:43   
Anonimen
jutro bibike!!!!

mi smo vceraj papkali banano in piskotuser posted image user posted image user posted image sicer ne veliko...mogoce 2 mali zlicki vsega skupaj...

a ima se katera otrocka, ki ponoco lepo spi, po dnevi pa je non stop v akciji. mi delamo ocitno take otroke. cez dan mi noben ni spal,,,,
zadremali so za par minut, lih tolko da sem se spravila kaj delat, pol pa sirena.
ja, vem, da je bolje tako, kot da mi ne bi ponoci spala...

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 31.1.2010 8:58:46 >

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
31.1.2010 9:43:27   
go_ta
Dober juteruser posted image  Očitno je res kaka luna, Niko se še vedno dere, men bojo bobenčki počli, ampak ni zoprn, on se sam dere, kr tkouser posted image  Pa ponoči sploh ne razumem, kaj mu je zadnje dni: zbudi se pa joka, tega še ni počeluser posted image  Smo pa spal do 8user posted image  Pa sanjala sem, da sem nosečauser posted image  Pa cel kup obiskov, ki so nam posvinjali hodnik s tem snegomuser posted image
simonalokar, Maja je ful luštna, taka zdrava bunkica!user posted image
ayo, user posted image  za Ilario, naj se čim prej pozdravi, da boš šla lahko malo ven, vem, da ubiuser posted image ja, ko si zaprt med 4 stenami. Uuu, mi pa imamo snega ful, gre user posted image  zdj malo kidatuser posted image
miška, luštna pupika! Pa mami tuduser posted image  Pri nas nas ne spi najbolje ponoči, podnvei je pa tud nonstop akcija, zaspi le, če je kdo zraven njega, če sam zaspi, je to za 15 minut. Saj bo bolje nekega lepega dneuser posted image
sanikaa, upam, da se AC ne oglasi večuser posted image Verjamem, da se ti srce ustavi, uf ... Pri nas še ni bilo (trkaaaam) tega šoka.
aprilčica, princeska na kupu avtomobilovuser posted image user posted image  A bo pašta za kosilo?user posted image  No, jst jo obožujemuser posted image a
aleksandr, sm poslala zahtevek za prijateljstvo, da vidim tvojega princauser posted image Saj tud pri nas ne obožuje ravno tekočine, mal mu dam, ampak popije pomoje 30 ml na dan. Če noče, noče.
anžetka, he he, jst sm tud med tistimi, ki preučuje kakecuser posted image  Ima pa moj user posted image  ful slab želodec in noče menjat pleničke, ko se Niko pokaka. Zadnjič sem nekaj šla in ko sem prišla domov, mi je porinil malega v roke pa rekel: Mami, jst sm se pokakaluser posted image user posted image
eee35, upam, da je bilo tečnarjenje vredno vsaj enega zobkauser posted image  Ma sem opazla, da se otroci ful spreminjajo, več dojemajo, slabše jeuser posted image  Naš začenja tečnarit, če ne dobi česa v rokeuser posted image  Sem mu pa zrihtala en pokvarjen mobitel, ampak je že dojel, da ni tak, kot ga imata mamica in očiuser posted image
hel, joj, upam, da te križ kmalu mine!user posted image Pol tudi Lukas rad papca? Superuser posted image
Grem kosilce kuhat ...rizi bizi, zrezkiuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
31.1.2010 9:44:33   
Anonimen
gota, tist je sestrauser posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2365
31.1.2010 10:08:43   
go_ta
miška, pa sem še pomislila, da so ti nekam hitro zrasli lasjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
31.1.2010 13:16:28   
eee35
Miška draga, daj upoštevaj prosim, da sem jaz malo v letih, kaj za tem gre, tudi slabše vidim...naslednjič malo večje slikice, pliz, ne tok mikroskopske, s težavo sem ločila, katera je na sliki ta malauser posted image  Da sploh ne omenim, pojma nisem imela, da to je tvoja sestrauser posted image

go_ta: HB mali je spal kar v redu, zbudil se je ob 3 i 7, pol pa še spal do 8.30. Zobkov ni, ampak se je posral kot ena velika žival, mogoče ga je tudi to matralo, čeprav jaz mislim, da zobki so tudi krivi, ker skoooz ima roko v ustih, pa slina teče, malo tudi stresa z glavo, sem sumila ušeska, ampak ga nič ne boli, ko pritiskam. Moj na srečo menja normalno plenice, zmrduje se, pa drži za nos, ampak to jaz tudiuser posted image

Glede tekočine - noče piti, smrkavc, ne vode, ne čaja, ne soka, malo več vode mu dajem v AM, kaj čem...Če dam po žlički, sem opazila, da gre ven več tekočine, kot noter, tako, da se za zdaj ne splača! Pa mi ne razlagajte, da ta mali ne pljuvajo, naš je zgleda svetovni fenomen, pa pljuva kot ta stari!!!user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
31.1.2010 19:34:12   
anžetka
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

Miška draga, daj upoštevaj prosim, da sem jaz malo v letih, kaj za tem gre, tudi slabše vidim...naslednjič malo večje slikice, pliz, ne tok mikroskopske, s težavo sem ločila, katera je na sliki ta malauser posted image  Da sploh ne omenim, pojma nisem imela, da to je tvoja sestrauser posted image

Miška, evo, enako kot Eeeuser posted image  Pridna Ninauser posted image  Pa prov posrečene stauser posted image Sem šele potem videla, da je sestra...sej sta si kar podobne, kolikor se te spomnim s kakšne slike...
HeGa, hvala za nasvet. Bom še s citronko poskusila. Pa hvala za lepe besede...user posted image  Uživajte v snegu!user posted image
Tina, vaša Lija je pa ful fensi šmensiuser posted image  Luškane stauser posted image
Aprilčica, njami, meni so pa ribe (in nasploh morska hrana) ful dobre! Ja kaj pa potem ješ od mesa, če ne maraš (preveč) niti ribic niti piščeta?

Go_ta, a potem so zgleda vsi dedci isti?user posted image user posted image  No, jih je pa treba pohvalit, da vsaj kidajo...Kaj bodo pa počeli, ko snega ne bo??? Aaa, takrat ga bo pa mogel previjat, če si ne bo spomnil česa drugega...user posted image Moj bi mel pa skoz daljinca v rokah in ko mu dam enega drugega, ki ga ne uporabljava, ker ne dela, ni tako navdušen nad njem in se noče igrat...mulo mali pametniuser posted image

Sasa84

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
31.1.2010 19:36:04   
Anonimen
ok, obljubljam v bodoce vecje slikeuser posted image

tole pa kopiram iz mRRh:

jaojaojao...ko bo men 1 dan sam zivc pocu, bojo zrtve!!!!

je normalno, da 5-mesecni otrok cez dan NEEEEEE SPIIIIII*???????!!!!!!!!!iuser posted image user posted image user posted image in zahteva 198% pozornost???? in ce je ne dobi, je v luftu tako dretje, da sm cakam kdaj bojo sosedje policijo poslali user posted image user posted image user posted image user posted image

pa ne pretiravamuser posted image

(odgovor članu anžetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
31.1.2010 19:37:53   
anžetka
Miška, a to tebe Nina heca al kaj?

< Sporočilo je popravil anžetka -- 31.1.2010 19:38:24 >

Sasa84

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
31.1.2010 19:40:12   
Anonimen
JA!user posted image
za popiz.dit, noooooo!!!!

mogoce 1x na 14 dni, da zaspi za 2 uri v kosu. drugace pa samo dremlje..
sam sem itak vedla, da bo stala, ker fanta mi tud nista spala do 1ega letauser posted image

(odgovor članu anžetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
31.1.2010 19:51:31   
go_ta
miška, a te potolažim?user posted image Niko v 6 mesecih ni spal dlje od pol ure, zato jst pravim, da sam dremlje. Za kako urco zaspi, če sm jst zraven v postli alpa če zaspi na user posted image .  tako da je nonstop akcija, skoz ga je treba zabavat.
eee35, kako si? Se držiš?
anžetka, ni vrag, bojo že moral menjat plenice - če ne prej, pa takrat, ko bomo šle me delatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
31.1.2010 20:03:35   
eee35
go_ta: ma raje ne razmišljam v naprej...Jutri, pa v torek bom v službi malo manj ur, sem se zmenila, pol do konca tedna pa normalno nažalost, bomo vidli. Saj dobro, da bo mali z atijem, vsaj to. moram it danes prej spat - če bom zaspala seveda, me že malo dajejo živčki - bom še ta zdanji dan se malo s sladkim tolažila, saj sem si rekla, da od jutri naprej bo treba res se malo začet pazit, nočem biti poleti kot ena bunka...

Danes smo imeli akcijo drekec 2x - zgleda, da je suha sliva naredila svoje, tako, da se ne sekiramo več, pa še mali je boljše volje, danes je bil res priden, smo šli celo na obisk k stricu, pa se je samo igral, pa smejčkal.

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
31.1.2010 20:11:55   
hruškolinka
Sanikaa, upam da se ta Acare neha oglašat, ker si predstaulam, kako ti je. Mene bi vsakič groza popadla, ko bi se oglasil.
Hel 32, in ostale mamice:, za hrbtenico je dobro vsakič, ko malega dvigleš, napet trebušne mišice. Se trup stabilizira in križ ne dobi take teže nase. A mogoče to počneš, pa te vseeno križ boli?
Anžetka, a misliš ti to glavno tržnico v Lj? Ta dela skos.
Miska, jst tud poznam par takih otrok, ki so še pri teh ''letih'' nehali spat čez dan. So pa zato ponoči bolj in dalj spančkali. Kolegica pravi, da je naporno, ampak zvečer pa celo noč ima pa pol mir!

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
31.1.2010 21:39:08   
go_ta
eee35, naj ti šiht čim prej mine, da stisneš Aleksandra.user posted image Njemu pa ne bo nič falilo, bo pri očiju, hujše bi blo, če bi bil pri tujih ljudeh. Nekaj časa, pa se boš navadila. Pa upam, da se naspiš - čeprav se verjetno ne bošuser posted image
Vse nas to čaka ... ko bojo starejši, ne bo nič lažjeuser posted image

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ime za fantka
mel79

Katero ime je lepše? Lahko dodate svoje predloge.

Matevž (11%)

Tevž (8%)

Aljaž (20%)

Jaka (18%)

Jakob (18%)

Luka (26%)

Število vseh glasov: 280

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!