hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: taškica IZVIRNO SPOROČILO: blanč Grem jaz kr dol iz foruma, da se česa ne nalezem. Včeraj smo s5 enega otroka zgubil oz. nam je ušel. Je bila ura 5 minut pred šolo in v stanovanju panika, ker nismo našli kombinezona. Pa se je prvošolček (6let ) odločil, da ima dost konfuznosti (edini, ki je imel vse in bil ready steady za v šolo) in šel sam peš v šolo. Da ne bo spet socialne pri nas, šola je relativno blizu, samo ena cesta za prečkat, pa vendarle....Ko najdemo tiste hlače in se preštejemo - eden manjka. Kdo tu manjka? No in je bila še večja panika. Ta mali pa že zdavnaj v šoli, mož pa kruza z avtom po soseski in ga išče....tko je to v velikih familijah....ajde grem kafe pit.... Home Alone sindrom!! Pa da niste tegale preveč čez praznike gledal?? Sicer pa mi še bolani, pa jebe.mu viroze, u pi...m--.. Oba zdaj nabijata in iz nosa cele reke. Recimo no, vsak Š. gre na boljše, M. pa tečeeen... A gre to tut k virozi??Ojooooj....Tlačimo Calpol, pa svečke pa...sam po srečkah zvija in diska, pa še večja tečnoba.. Jokanje je pa itak konstanta, kot pravi Pika, tudo na rokah. Že v nov teden gremo s temle, upam da kmal mine, tut mami je vsa gnila, oba sva pa itak sam še za v Polje... Krasno, no. Bronhiolitis?? a tko. A zakaj nimamo preden rodimo ene 30 urnega tečaja teh bolezni...Jaz nisem še slišala za to, jebe.mu... Mi smo dal sicer kri pri 9 mesecih, vodo pri 6. Spanje pa....a čem al ne?? MA ku.rc: UPIDUMATUBENTIŠMMATRNIGANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...........Ojej.... Noki, pa kaj daješ? Tist gnojilo za rože?? No sicer V je en suhotinja, kaj naj rečem, švohec, ves lahek.... miha je zdej na bolniškem hujšanju, sicer ga, špehovko našo zlato, nese že prot 12,13. Ampak Ivana...madona tole pa je ne deklič, pomoje znokavtira Špelo za tren oka... Noki, ananas? Uh, upam da ne kaka rdeča rit... Hedi, pokljuka, da bog da vsak en bogi dan, danes Hedi vidi samo svoj vrt polhn snega... Zdej pa pavza, se vid da ne morte ven...