|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
30.1.2010 12:28:13   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: almk

jah ker sem bolj nova za tale rr in še ne znam nalimat slikice tukaj, vam bom dvojni fliper z našima malčkoma dala na fb pa poglejte...
sicer ga še ne upoprabljamo, ker malčka še ne sedita - ampak ko smo poskusili (tako da sva vsak svojega držala) sta bila navdušena...
lep snežen dan vsem...

tole

nokes

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
30.1.2010 12:30:49   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

jah ker sem bolj nova za tale rr in še ne znam nalimat slikice tukaj, vam bom dvojni fliper z našima malčkoma dala na fb pa poglejte...
sicer ga še ne upoprabljamo, ker malčka še ne sedita - ampak ko smo poskusili (tako da sva vsak svojega držala) sta bila navdušena...
lep snežen dan vsem...

tole

Sem ga pogledala na fb in ko sta dva taka cukrčka noter je še 1000 lepši.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
30.1.2010 12:36:29   
nokes
ker je bila blanč tolk zgovorna, bom jst tut user posted image

saj ne, saj ne, sem prehitro kliknila, pa sem poslala mejl. moram povedat, da sem bila včeraj v mothercaru, pa imajo zelo lepe igračke, no oblekice mi niso tolko všeč a še vedno dovolj, da sem ZNIŽANE kupila 2x2 trenirkice za oba + eno majčko. kar lepo. pol pa še nujno ene igračke. ehh... user posted image

pol pa sem šla še v nabavo stvari za RD in mislim, da sem doživela un šoping stres al tesnobo al neki podobnega. nobene gužve nikjer, vse na izi, vse čisto okej, sam mi je kar naenkrat začelo zraka zmanjkovat, pa nervozna sem postala, pa utrip ful visok, pol pa sem rekla: ma na izi, tamala sta doma, na varnem, še malo, pa boš imela vse v vozičku, dihaj, dihaj (user posted image  skoraj kot pred enim letomuser posted image ). no, domov sem prišla živa, zdrava, a utrujena.

drugače pa: prav tako je snežilo, ko me je moj pripeljal v porodnišnico in ko sem zjutraj pogledala skozi okno, je bila nedelja in vse belo, brez najmanjše sledi po snegu, in v postlicah ob meni moja najdražja user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image !

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
30.1.2010 13:19:32   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: taškica

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Grem jaz kr dol iz foruma, da se česa ne nalezem.

Včeraj smo s5 enega otroka zgubil oz. nam je ušel. user posted image  Je bila ura 5 minut pred šolo in v stanovanju panika, ker nismo našli kombinezona. Pa se je prvošolček (6let ) odločil, da ima dost konfuznosti (edini, ki je imel vse in bil ready steady za v šolo) in šel sam peš v šolo. Da ne bo spet socialne pri nas, šola je relativno blizu, samo ena cesta za prečkat, pa vendarle....Ko najdemo tiste hlače in se preštejemo - eden manjka. Kdo tu manjka? No in je bila še večja panika. Ta mali pa že zdavnaj v šoli, mož pa kruza z avtom po soseski in ga išče....tko je to v velikih familijah....ajde grem kafe pit....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Home Alone sindrom!! Pa da niste tegale preveč čez praznike gledal?? user posted image user posted image user posted image

Sicer pa mi še bolani, pa jebe.mu viroze, u pi...m--..
Oba zdaj nabijata in iz nosa cele reke. Recimo no, vsak Š. gre na boljše, M. pa tečeeen... A gre to tut k virozi??Ojooooj....Tlačimo Calpol, pa svečke pa...sam po srečkah zvija in diska, pa še večja tečnoba.. Jokanje je pa itak konstanta, kot pravi Pika, tudo na rokah. Že v nov teden gremo s temle, upam da kmal mine, tut mami je vsa gnila, oba sva pa itak sam še za v Polje...
Krasno, no. Bronhiolitis?? a tko. A zakaj nimamo preden rodimo ene 30 urnega tečaja teh bolezni...Jaz nisem še slišala za to, jebe.mu...

Mi smo dal sicer kri pri 9 mesecih, vodo pri 6.

Spanje pa....a čem al ne?? MA ku.rc: UPIDUMATUBENTIŠMMATRNIGANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...........Ojej....

Noki, pa kaj daješ? Tist gnojilo za rože?? No sicer V je en suhotinja, kaj naj rečem, švohec, ves lahek....user posted image user posted image user posted image miha je zdej na bolniškem hujšanju, sicer ga, špehovko našo zlato, nese že prot 12,13. Ampak Ivana...madona tole pa je ne deklič, pomoje znokavtira Špelo za tren oka...
Noki, ananas? Uh, upam da ne kaka rdeča rit...

Hedi, pokljuka, da bog da vsak en bogi dan, danes Hedi vidi samo svoj vrt polhn snega...

Zdej pa pavza, se vid da ne morte ven...user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
30.1.2010 15:12:50   
pikatara
Noki vau, takele mere. Tvoj avto naj kar počiva do pomladi, ni panike bom jaz peljala. Al pa taški ali pa Sneži mogoče, ko imata take velike avte? Ananas je super, sam zelo tekoč, če ga zmiksaš. zadnjič si nekaj o alergiji omenila, ko sem ti povedala, da patrik po skutkah bruhne. Te morem malo zaslišat, sam ti dam čez vikend mir.

Barbk nič bat, bosta že začela spat čez dan (pa ponoči nehala).

Larči Karolina se patriku reži ko jo šlata, če pa vidi, da gledam, pa v jok.

Hedi lepo, da še kaj napišeš. Dodaj še kakšno Mihčevo prigodo, da ne bom mislila, da je samo Patrik divjak. Sem se prej za 10 let postarala. Otroka sta spala, moja malenkost pa počivala na kavču, pa je enkaj zaropotalo. Sem si rekla mir je, nič ne hodit tja, je le Patrik po svoji navadi dudo po tleh vrgel. Čez 5 min pa jok. Grem sineta pogledat, ker se je zbudil in on na tlehuser posted image . Ni mi jasno kako je iz posteljce na tleh pristal, pa še dobro, da imata jogi zraven posteljce, da ni po parketu zgrmel. Da ne bo pomote, posteljca je dolj spuščena, pa ograjica do vrha.

belen držite se, ap čimprej dol s hriba.

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
30.1.2010 15:30:10   
miska73

lep snežen dan vsem...

A bi ti meni malo zmerila tale tvoj dvojni fliper... kolk meri v dolžino. Mi mamo eno manjšo kotno bano, pa nea vem, če je dost velika, da bi ga not spravli.

Pa še prosim kako info za mene iz vasi, kje je ta Mathercare trgovina.

Jst sem pa tele badezice načekirala...
http://www.mytoys.de/catalog/show/de_DE/DEU/KID/de-mt.to.ca02.03.05/1493445

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
30.1.2010 15:41:49   
miska73
Vsi bolančki res upam, da se čimprej pozdravite.
Zdej šele vidim kako smo mi srečni, ker smo skoz zdravi. In naj tako tudi ostane.

Noki moj, pa ne mi tolk jokat. Pa ne se mi smejat septembra, ko bom jst tudi user posted image
Pa čestitke za mere V&I

Hedi lubek, en velik velik objem samo in samo zate.

Barbk božčki mali, kaj vse so morali že v pol leta prestat. Upam, da se ti hitro poredijo, pa da se boš ti tudi s kakimi težkokategorniki hvalila.

Z evamajo sva pa ugotovili, da sva se prejšnji teden skoraj spoznali. Imamo iste dohtarje.

...
Vse ostalo sem pa sproti pozabila...

Mi...
Včeraj sva tastara dva šla spat lepo takoj za otroci tam nekaj čez 20:00.
Sicer ponoči vstali, jedli, molzli... tam okoli 1:30 in okoli 6:00.
Zjutraj pa sem se zbudila končno pošteno naspana, vstala prej kot otroci. Se uredila, pozajtrkovala, popila kavo... pa sta tamala dva še kar spala do 9:15. Idila vam rečem.
Pa smo vsi danes kakali... dobr to ni več sama idila, ker če kdo kaka po 7 dneh je temu primerna količina in smrad... no kakorkoli že, naju tele pokakane riti osrečujejo.
Pa pridno smo potelovadili, pa uspelo mi je kr orng kosilo skuhat.
Pa zdle sta odspala eno daljšo kitico, da je bil spet cajt za kafe...
Ah, upam da se takle dan ponovi, ker je prav super.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 30.1.2010 15:42:23 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
30.1.2010 17:21:54   
blanč
Dobro jutro punce. Mi trije smo pa tolk drnohal zdeleuser posted image odkar ju imam mi še ni ratal z njima zaspat, danes sem se pa še jaz tolk napapala, mi je ati speku picouser posted image pol me je z bernardkom vred zmanjkal, nimam pojma, kdaj je laro uspavuuser posted image user posted image
Miš, kaj pa če bi ti poprijela po najstarejšem ukrepu, ki ga uzvajajo že na intenzivni in tamalmu dala mal zluftanga donata, pri nas če en dan ne kakata dobita drug dan mal čudežnega zdravilauser posted image in rezultat je čez nekaj ur viden v plenički....
Evo kavico, takole grem jaz zdajle spit, pa se sekirat zakaj ne morem shujšatuser posted image
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
30.1.2010 18:00:31   
sonček33
Mi...
Včeraj sva tastara dva šla spat lepo takoj za otroci tam nekaj čez 20:00.
Sicer ponoči vstali, jedli, molzli... tam okoli 1:30 in okoli 6:00.
Zjutraj pa sem se zbudila končno pošteno naspana, vstala prej kot otroci. Se uredila, pozajtrkovala, popila kavo... pa sta tamala dva še kar spala do 9:15. Idila vam rečem.
Pa smo vsi danes kakali... dobr to ni več sama idila, ker če kdo kaka po 7 dneh je temu primerna količina in smrad... no kakorkoli že, naju tele pokakane riti osrečujejo.
Pa pridno smo potelovadili, pa uspelo mi je kr orng kosilo skuhat.
Pa zdle sta odspala eno daljšo kitico, da je bil spet cajt za kafe...
Ah, upam da se takle dan ponovi, ker je prav super.

Miška, tebe je tako luštno brat.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
30.1.2010 20:28:17   
miska73
Dohodnina... ena je spraševala o varianti 3+3 mesece. Seveda je možno tako prijaviti, da en prijavi za par mesecev in drugi za preostale mesece.

Celje ... ja, zakaj pa ne bi bilo enkrat srečanje v naših koncih. Zmeraj pade ta LJ.

Blanči pa a veš da sva danes res (sicer v štosu) omenjala donat. Ker tole ni več hecen. Pa men se že tud mal ne da za vsak pravo čistilno alcijo izvajat.

Sonči lepo te je videt. Lubčka Lovrotu, pa vse najboljše. Pa ne jokat tko kot Noki.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
30.1.2010 20:34:12   
almk
Miška - dvojni fliper meri v dolžino pribl. 100 cm, v širino pa 40 cm, stane 44,90 eur...Mothercare pa je nasproti Cityparka v BTC-ju.
Bom pa prepisala kaj piše na etiketi štatle...in sicer se imenuje podloga z oporo za kopalno kad..Unikatna podloga, združena s posebno dolgo nedrsečo podlogo, za dodatno oporo med kopanjem. Primerno od 6 mesecev. Oblikovana za prileganje večini kopalnih kadi. Oblikovana opora za hrbet z ročajem na hrbtni strani. T prečka za dodatno podporo. Odprta stranica omogoča enostaven dostop med kopanjem otroka. Priseski na spodnjem delu podloge omogočajo trdno pritrditev na kopalno kad. Račka na podlogi pa opozarja, če je voda prevroča.
Lep večer vsem...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
30.1.2010 21:00:55   
blanč
Blanči pa a veš da sva danes res (sicer v štosu) omenjala donat. Ker tole ni več hecen. Pa men se že tud mal ne da za vsak pravo čistilno alcijo izvajat.

Če greš na nedonošenčki net, tam "mati" Cerarjeva priporoča donat pa še veliko domačih arcnij. Meni so že sestre v intenzivni razložle glede donata. Mislim, da je 10 ml na težo dojenčka. Jaz, ko še nista pila toliko čaja sem zamešala v vodo v kateri sem naredila mleko. Včasih sem v vodi še skuhala janež in kamilice in na tisti vodi naredila mleko, sedaj jima dam donat v šalčko primešam mal instant čaja in ekola že kakatauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
30.1.2010 21:08:43   
blanč
Miška sem šla poiskat njen odgovor na vprašanje ene od mamic nedonošenčkov o zaprtosti
zaprtje in odvajanje trdega blata je res pogosta težava dojenčkov, ki morajo rasti ob nadomestkih materinega mleka, a tudi "dojeni" niso čisto "imuni" nanj. Enotnega recepta, kako ukrepati, žal ni - in vsaka mama prisega na tisto metodo, ki je zadnja v nizu njenih poskusov. In za pediatre velja isto....

S tem hočem reči, da težava postopoma mine, zlasti ko začno otroci jesti tudi kaj "balastnega", torej mešano prehrano.

Do tedaj kaže poskusiti naslednje:
- zamenjati formulo: za Milupine izdelke na splošno velja, da so po njih dojenčki radi bolj zaprti kot npr. po Novalacu ali Bebi, poleg tega obstojajo tudi posebne mešanice za "zaprteže" (Tia pa je že dovolj stara, da lahko preidete na kaj drugega kot na mleko za najmanjše);
- dodajati pred obrokom sladkan čaj (najbolj "požene" laktoza, torej mlečni sladkor, a tudi navadni kuhinjski sladkor učinkuje - 1 žlička na 100 ml šibkega kamiličnega čaja;
- naše medicinske sestre prisegajo na mlačen Donat Mg - daste ga lahko 3-5 ml na kilogram teže 1-2x dnevno - naj bo že brez meuhrčkov in ogret;
- v lekarni vam tudi lahko pomagajo s kakšnim čajem ali nasvetom.

Me pa bolj skrbi, da opažate v blatu tudi sluz in kri. Če ni razlog kakšna razpoka ob ritki ali v zadnjiku (upam, da niste "šarili" po ritki s kakšnim termometrom - na ta način je že marsikateri malček staknil od staršev - ki so sicer hoteli le dobro - resno poškodbo črevesja) in se bodo težave ponavljale, mora Tio obvezno pregledati pediater, da ne bi imela (sicer redke) nepravilnosti oživčenja črevesja.

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
30.1.2010 21:10:38   
blanč
SONČEK vi pa že praznujeteuser posted image Kako hitro gre čas. Lovrotu vse najboljše in čestitke tudi tebi, ker se še spolnem, da nisi imela ravno lahkega poroda, tako, da čestitke tudi mamiciuser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
31.1.2010 7:44:32   
lara light
Dobro jutro!
user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 31.1.2010 7:47:48 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
31.1.2010 7:55:10   
lara light
Sonček, kup lubčkov Lovrotu in mamiciuser posted image user posted image user posted image  pa super praznovanje!user posted image

Kje ste lepotice, ajate kaj? Moj sine pa ob 6.00 ob robu postelje stoji in nas kličeuser posted image user posted image . Zunaj mraz, veter, tema, le kam ga vleče...no ja, pa smo zakorakali v zadnji jan. dan. Punce moje, kako letijo ti meseci? Jaz ju ne utegnem dovolj poljubčkat, dovolj nagledat,...že zdaj me daje žalost, ko pomislim, da mali štručki ne bosta več, kako je že potem? grejo sami od doma v šolo, kadijo za hišo, dovolj nakladanja, grem user posted image
Lepo nedeljo vsem!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
31.1.2010 9:02:49   
taškica
Noki, pa vi ste velikani. user posted image user posted image Pa s čim jih futraš?
Barbk super fotke! Krasni ste!
Almk - sem šla takoj gledat tale duoaqua. Meni je zelo superski. Ali je napihljiv ali trda plastika? Mi potrebujemo obvezno enega takega, ker v mali banjici je že nemogoče ju kopati. Včeraj sem izvedla akcijo, potem pa je bilo pol vode na tleh, jaz do gat premočena, ta mali pa nasmeh do prekmurjauser posted image . Kako pa račka opozarja, če je voda prevroča? Ga, ga ali postane rdeča?

Pikatara - ja kako je pa to izvedel? Se hecaš? Madona a si kaj ugotovila? Tale tvoj Patrik je pa hiter, pa močan zgleda......

Jaz mam pa dost tele zime. Tu v lj je zapadlo 30cm svežega snega in to pomeni nikamor z vozekom. Dej naj ker prilepi gor kaj pomladnega, da dobim malo ideje kako zgleda sonček, pa travica, ptički......

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
31.1.2010 9:42:09   
mlinčka
Daaaan!

Ker je za kofetek že poskrbljeno pa tokrat en pomladni utrinek za Taškico in vse ostale user posted image

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
31.1.2010 9:49:44   
mlinčka
Al pa če je kera za kej bolj poletnega...

user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
31.1.2010 9:59:25   
almk
Taškica - trda plastika je na stolčkih in guma na podlogi, pa ni napihljivo...za račko pa še sploh ne vemo kako opozarja, ker smo ju kopali samo 1x...
Barbk - a si ti tista iz porodnišnice, ko sva se srečali s skupno znanko na kofetu...kako gre čas..krasna otročka imaš - vse čestitke..
lep dan punce - pri nas je sonček, sam kaj ko je takoooooo mrzlo..

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
31.1.2010 10:29:32   
almk
user posted image

a mi bo ratal tole gor dat - da ne bo noki napisala tole...

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
31.1.2010 10:31:12   
almk
juuuuupiiiiii ratal mi je - vesela...
no punce to je "dvojni fliper" oz. duoaqua...za vse, ki niste na fb, da še ve vidite to čudo..

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
31.1.2010 10:36:00   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Al pa če je kera za kej bolj poletnega...

user posted image

Pa a je to slučajno tista margarita na kero gremo me ob prvi priliki user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
31.1.2010 10:40:12   
miska73
almk hvala za podrobno poročilo o dvojnem fliperju.

blanči hvala da si se potrudla okol donata. Je že na nakupovalnem seznamu. Pa za tole stran tudi nisem vedela do zdaj.

jst si pa pravkar lase farbam user posted image Sem si nazadnje septembra med vikend izhodom iz porodnišnice. Zdaj moram pa še samo zorganizirarat en fraj dan, da grem še k frizerij špice strižt... no, pol bom pa mogoče že čist spodobno zgledala.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
31.1.2010 10:41:54   
miska73

juuuuupiiiiii ratal mi je - vesela...
no punce to je "dvojni fliper" oz. duoaqua...za vse, ki niste na fb, da še ve vidite to čudo..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?