Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.1.2010 11:14:53
|
|
|
|
ziva1
|
Ali katera ima izkušnje s košaro Joey silver,? Zanima me če gre na 4rider Mutsy-ja ali samo na urban Mutsy-ja. Ali je ta srebrna spodnja stran zelo občutljiva, ker se mi zdi da je iz trdega materiala in se hitro gor naredijo risi, ali pa se motim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.1.2010 11:40:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.1.2010 11:43:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja med 3-riderjem, 4-riderjem in urban-riderjem se da vse kombinirat ... Slider pa Transporter sta pa poglavje zase in nista kompatibilna s prejšnjimi tremi.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 24.1.2010 14:08:44
|
|
|
|
arruba
|
Živjo, se vključujem v vašo temo, ker me tudi mika Mutsy za našega bodočega malčka. Ful so mi všeč vsi modeli, ki jih imajo trenutno v BC, ampak je pa ena stvar, ki me moti in sicer nisem pri nobenem opazila, da bi imel na strehici zadaj zadrgo ali zračnik za odpret???? Najin otroček bo poletni - konec julija in bomo probali it čim prej ven na zrak, mi je zato zelo pomembno, da bo voziček optimalen tudi za poletje. Prodajalka je rekla, da moraš za to posebej kupit še neko "poletno strehico"???? Skoraj vsi drugi vozički to možnost zračenja imajo (že pri navadni strehici na košari in športnem delu), tako da lahko malo odpreš in otročku pihlja svež zrak, sicer se po moje kuha v vozičku kot v šotoru, če imaš zaprtega?? A obstaja kakšen model, ki ima tako strehico - se mi zdi brez veze, da kupujem še eno posebno strehico, že tako bo stroškov preko glave
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.1.2010 10:31:28
|
|
|
|
anajrim
|
zivepoo in skuštrana - kar se tiče rezervnih delov je res ceneje v tujini, vama priprenjam še link: http://www.pingpong-online.com/ Tukaj bom jaz naročila rolko in pa košaro za nakupe, ki je spodaj na ogrodju!!! Lp
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 26.1.2010 12:16:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj nakupovalna košara je tut v BC 35€ ...
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.1.2010 10:46:39
|
|
|
|
anajrim
|
Nakupovalna košara ja, rolka je pa 70€ na tej spletni strani pa je 45 €.!!!
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.1.2010 10:51:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, samo to sem hotla še vprašat ... tiste ki imate rolko zadaj namontirano ... kako za vraga pol sploh hodite za vozičkom ... jaz sem bolj pri tavelkih in imam ročaj čisto stegnjen (na 4) pa če sem bolj hitra zadevam s čevljem v prečko spodaj ... si sploh ne predstavljam, da bi bila tam še kaka rolka ... a potem zraven vozička hodite al kako?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.1.2010 12:32:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 27.1.2010 20:06:42
|
|
|
|
skuštrana
|
Jaz sem imela rolko na Urban riderju, naj bi je sicer ne imel ( tako piše v navodilih) ampak mi smo jo imeli pri drugem otroku. Je kar komplicirano, ja Hvalabogu je bila Liza že malo večja ( 2 l in pol) pa se je držala, hodit moraš pa malo čudno Ma, mi smo jo prodali, pa smo zdej rajši duo seat vzeli, tam pa oba pripasam not in gremooo. Ker z rolko je šlo to tako počasi. Ni ravno najboljši voz za te rolke.
|
|
Mutsy vozički - kolesa 29.1.2010 21:26:10
|
|
|
|
PikapolonicaM
|
Drage moje, prosim, mi lahko katera čim prej pomaga z odgovorom na vprašanje: Ali ima voziček Mutsy 4 Rider Lightweight - lažja različica - tudi napihljiva kolesa ali ne??? HVALA!!!
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - kolesa 29.1.2010 21:29:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikapolonicaM Drage moje, prosim, mi lahko katera čim prej pomaga z odgovorom na vprašanje: Ali ima voziček Mutsy 4 Rider Lightweight - lažja različica - tudi napihljiva kolesa ali ne??? HVALA!!! Ne nima jih.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - kolesa 29.1.2010 21:36:01
|
|
|
|
PikapolonicaM
|
HVALA, OTIKA!!! To pa ni najboljše, ne???
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - kolesa 29.1.2010 22:03:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Odvisno po čem boš vozila ... na makedamu se baje penasta hitreje obrabijo in potem blokirajo na gladkih površinah, kot se to dogaja pri Buzz-u ... če pa boš mogla voziček veliko nosit, vozila boš pa bolj kot ne po asfaltu, se ti pa lažjo verzijo splača kupit.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - kolesa 29.1.2010 22:22:40
|
|
|
|
PikapolonicaM
|
Joj, Otika, ti si pa res ažurna. HVALA še enkrat! Sem zdaj čisto zmešana. Sma namreč primarno hotla met tistega z napihljivimi kolesi, sma samo 4Riderja gledala, v naših trgovibah itak ni nikoli modela v živo za videt (za Mutsy vozičke je res bogo pri nas!!!), sma vidla samo onega z napihljivimi kolesi in kr avtomatsko sklepala, da jih ima ta lažja varianta tudi - ker prodajalka nama seveda nobena ni povedala, v čem oz. zakaj je pravzaprav razlika v kilaži! Danes pa sva ravno naredila naročilo (mimogrede za vse, ki vas zanima, kakšni bodo letošnji model in barve Mutsyjevega 4Riderja, si lahko to pogledate na http://www.yatego.com - so edini (no, vsaj kar sem jaz pregledala spletnih trgovin), ki že prodajajo letošnje modele), plačala račun in zdaj zvečer, ko sem že 500. pogledala slikico vozička, ki sva ga izbrala, se je meni zazdelo, da vidim, da pa ta kolesa nimajo ventilčka. Sicer sva doma v mestu, tako da nekih hudih makadamskih terenov ne bova srečevala, ampak tu in tam (npr. v parku) pa ni ravno asfalta. Joj, sem kar malo nesrečna, da sem to tako spregledala. Pravzaprav sploh ne morem verjet, ko sem prej 100x vse pregledala in prebrala!!! Ja, saj vem, na Mutsyjevi spletni strani vse lepo piše, ampak očitno sem imela v podzavesti toliko zasidrano idejo o napihljivih kolesih, da sem to informacijo povsem spregledala ... Pa ima katera slučajno tega z nenapihljivimi kolesi??? Izkušnje???
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - kolesa 29.1.2010 23:52:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Glej, men je bilo rečeno, da če se vsakodnevno po makedamu furaš, da se rada obrabijo ... če boš šla pa 3x na esec na makedam se pa nič ne sekiraj.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 30.1.2010 9:28:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - kolesa 31.1.2010 20:24:40
|
|
|
|
Aniiita
|
o super, hvala res za barve. Nam je pa vijoličen všeč :) Zdaj moram samo pogledati kje se ga najbolj splača vzet.. Mogoče katera ve kakšne so zadnje aktualne cene za športni del in rekvizite v BC?
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.2.2010 9:25:02
|
|
|
|
endrina
|
IZVIRNO SPOROČILO: endrina A se vam na sprehodih tudi to dela, da imate v spodnji košarici po plastiki rjave madeže (raztegnjene črte), ki se ne dajo sčistiti. Sem že cel čas študirala kaj bi to bilo. Pojavilo pa se je takoj po prvem sprehodu veni. A je to opazila še katera druga. Pred časom sem napisala to zgornje sporočilo. Pa ga ponovno otvarjam, ker nisem dobila nobenega pravega odgovora. Te rjave raztegnjene črte po spodnji plastificirani košarici sem poskušala sčistit z mokrimi robčki, poskušala sem jo oprati, pa ta šment ne gre dol. Ma sem tako jezna da joj, saj voziček uporabljam komaj 2 meseca, pa spodaj zgleda tako grdo umazan, da me je prav sram z njim it v kakšen nakupovalni center. A res nobena ni imela istih težav? Ste to reklamirale v BC - kakšen je bil rezultat? Jaz resno razmišljam da bom podala reklamacijo v BC, pa hočem novo spodnjo košarico. Voziček ni med cenejšimi, torej se kaj takega ne bi smelo dogajati, za tako ceno.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.2.2010 10:45:21
|
|
|
|
Aniiita
|
pikapolonicaM- a mogoče veš,če se da na strani,ki si jo prilpila naročiti tudi brez podvozja voziček? Samo športni del..v tistih razdelkih nikjer nikjer nisem videla te možnosti. Pa ful bom vesela,če boš povedala ali si bila zadovoljna z njimi ter v kolikem času si voziček dobila domov hvala.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.2.2010 12:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Endrina, jaz pa mislim, da če se je košara umazala med vašo uporabo, ti reklamacije ne bodo upoštevali ... se mi zdi to isto, kot če bi umazala majico, flek nebi šel ven pa bi hotla reklamirat zadevo. Daj probaj zadevo še z rumenim Megliotom našpricat ... pusti 5-10 minut, pol pa s kako krtačko fino zdrgni in pod tekočo vodo splakni ... jaz sem tako eno rabljeno marelo, ki je bila čisto zaflekana, ponovno usposobila.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.2.2010 12:54:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.2.2010 13:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Cargo material je čisto gladek in za moje pojme precej občutljiv na umazanijo ... no saj se da z mokro krtačko vse ven spravit, samo je pač gladko blago pa se hitreje kaj gor pozna ... team pa colege sta pa malo bolj hrapava in trpežna. Mi imamo colege material za športni del pa je po slabem letu uporabe preko poletja in zime še čisto lep. Vmes sem ga dala 1x v stroj, sprednje varovalo sem pa pod vodo s krtačko zdrgnila in je tut lepo. Za cargo ne vem povedat, samo v colege materjalu se naša tamala ni nič potila preko poletja, pa sva bili zelo veliko zunaj.
|
|
|
|
RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa 1.2.2010 13:48:51
|
|
|
|
kaleina
|
A se vam na sprehodih tudi to dela, da imate v spodnji košarici po plastiki rjave madeže (raztegnjene črte), ki se ne dajo sčistiti. Sem že cel čas študirala kaj bi to bilo. Pojavilo pa se je takoj po prvem sprehodu veni. A je to opazila še katera druga. [/quote] Pred časom sem napisala to zgornje sporočilo. Pa ga ponovno otvarjam, ker nisem dobila nobenega pravega odgovora. Te rjave raztegnjene črte po spodnji plastificirani košarici sem poskušala sčistit z mokrimi robčki, poskušala sem jo oprati, pa ta šment ne gre dol. Ma sem tako jezna da joj, saj voziček uporabljam komaj 2 meseca, pa spodaj zgleda tako grdo umazan, da me je prav sram z njim it v kakšen nakupovalni center. A res nobena ni imela istih težav? Ste to reklamirale v BC - kakšen je bil rezultat? Jaz resno razmišljam da bom podala reklamacijo v BC, pa hočem novo spodnjo košarico. Voziček ni med cenejšimi, torej se kaj takega ne bi smelo dogajati, za tako ceno. [/quote] jaz imam nov voziček doma že 2 meseca, še čaka na uporabnico in sem tudi opazila, da so se pojavili ti rjavi madeži kar sami od sebe...ne vem kako je to mogoče
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?