|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 18:48:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lunka)
  Neposredna povezava do sporočila: 926
   RE: Mutsy vozički - prevelika kolesa
21.1.2010 20:10:25   
Aniiita
zivepo- bom poslikala, pa ti jutri na zs  pošljem..apla, če mi raje kakšen mail posreduješ..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 927
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 20:11:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 928
21.1.2010 20:16:59   
skuštrana
IZVIRNO SPOROČILO: zivepo

tanja-saj je potrebno vsak senčnik prilagajat kotu padanja sončnih žarkov. sam je problem a peppeny pa gre na košaro ali samo na športni del?

Gre tudi na košaro. Mi smo ga imeli in je bilo super, mali je bil poleti čisto skrit, jaz sem ga potegnila čisto naprej in zataknila za ročaj user posted image
Dežniček pa user posted image , ampak takšni so vsi ne samo Mutsyjev...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 929
   [Brisano sporočilo]
21.1.2010 20:24:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
22.1.2010 7:33:25   
sunprincess
Lahko tu kakšna objavi fotko kako izgleda voziček s to strehico? Obstaja samo v črni barvi,ne?

Neposredna povezava do sporočila: 931
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 8:10:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunprincess)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
22.1.2010 8:23:21   
skuštrana

ja samo črna je. drugače pa če ma slučajno skuštrana kako slikico mutsya s tem senčnikom.... na netu je po moje ni.

Nimam slikce, v Avstraliji se dobijo tudi druge barva, pri nas pa samo črn..Škoda. No, mi smo imeli črnega, ni vrhunec lepote je pa praktičen in otrok je res v senci.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

Neposredna povezava do sporočila: 933
22.1.2010 8:30:41   
ziva1
Lunka točno takšno košaro bi jaz imela, to je team new white, a ne. Kakšna je v živo, tudi tako lepa, kaj pa notri je bela ali temna podlaga. Trgovka v BC mi je rekla, da ni tako lepa kot v katalogu in da so bile stranke že razočarane (meni pa na slike izgleda fenomenalno), pa omenila je, da naj bi verjetno šla ta barva ven.

Zivepo ne najdem novih barv pri Mutsy-ju, kje si to videla?

Še eno vprašanje, ali se dajo te košare oprati, ker mi vsi govorijo, če sem nora, da bom imela tako svetlo barvo (ena prednost pa je, da je svetla in da bebici ne bo tako vroče poleti, kot pa če bi vzela temnejšo barvo user posted image ).

Neposredna povezava do sporočila: 934
22.1.2010 8:45:34   
skuštrana
Pranje - lahko jo obrišeš s krpo, ne vem pa če se da oprati v pralnem stroju. No, pri nas svetla košara ni prišla v poštev, ker je to bil tretji otrok in sta starejša dva non stop okoli skakala, pa košaro prijemala z umazanimi rokicami in je že tako bila kar umazana ( imeli smo college green), si ne predstavljam kaj bi bilo da sem imela belouser posted image   Brisla sem jo z vlažno krpo, ampak vseeno.... Drugače so pa lepe, ja.

Notranjo prevleko pa lahko operteš v pralnem stroju. 

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 935
22.1.2010 9:04:10   
anajrim
[color=#3300FF]Kar se tiče pranja, sem jaz svoj športni del že trikrat kar v pralnem stroju oprala, skupaj z ročajem kamor se otrok prime, vse OK. Tudi strehico in marelo sem že večkrat prala ročno,ker v stroj ne greuser posted image . Kar se pa košare tiče bom pa seveda jo tudi oprala če ne drugače ročno ker je stala v omari sedaj dve leti in ji moram nujno oprati!!

Živepo - hvala za info za poštnino, imjo košaro nakupvalno in pa rolko ful ceneje kot v BC!!!

hvala

papa[/color]

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 936
22.1.2010 9:08:23   
Tanja_

tanja-saj je potrebno vsak senčnik prilagajat kotu padanja sončnih žarkov. sam je problem a peppeny pa gre na košaro ali samo na športni del?

Mi smo ga imeli do zdaj na košari,na športnem delu še ne.Ja,saj vem,da so dežniki pri vseh vozičkih majhni-jaz osebno si ga ne bi nikoli kupila,ker se mi zdi trapasto,da ga moraš skoz popravljat, peppeny pa naštimaš in to je to.Pa še UV zaščito ima.

Pranje-mi smo imeli belo košaro in je res tak material, da sam z vlažno krpo obrišeš.Notranjo prevleko pa v stroju opereš.Se prodala košaro in je punca,ki jo je kupila vprašala, če smo jo sploh uporabljaliuser posted image Tko da, ni občutljiva barva....

Neposredna povezava do sporočila: 937
   [Brisano sporočilo]
22.1.2010 10:19:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
22.1.2010 17:05:12   
endrina
IZVIRNO SPOROČILO: ziva1

Lunka točno takšno košaro bi jaz imela, to je team new white, a ne. Kakšna je v živo, tudi tako lepa, kaj pa notri je bela ali temna podlaga.

Mi imamo to barvo košare in je prekrasna. Tudi v živo je zelo zelo lep voziček s to barvo. Košara se ti v tej barvi ne more umazat. Ne vem kaj bi pol z njo morala početi, da bi bila umazana, ker mi jo uporabljamo, pa še ni nič umazana. Eventualno bi se ti lahko umazala ko jo dajaš v avto, če si slučajno malo neroden, pa jo kje potegneš, drugače pa na podvozju ni šans da bi se ti kaj gor poznalo. Je pa res, da moje osebno mnenje je, da za športni del vozička ta barva ne zna bit glih najboljša. Zamisli si otroka, ki si laufa po makadamu, pol pa si z obutimi čevljčki skoči na voziček, pa ni variante, da ti ga ne bi umazal. Športni del je vedno bil bolj na udaru, tako da bomo mi izbrali temnejšo barvo.

Aja, znotraj pa je podlaga temno modra.

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 939
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 15:48:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu endrina)
  Neposredna povezava do sporočila: 940
23.1.2010 15:57:54   
skuštrana
predvsem zato sprašujem ker se mi zdi sedišče ful ozko in je prodajalka rekla da se samo "ravna" (širi, oža) ko leži dojenček sede pa ne.

Hm, tega dela ne razumem prav. A misliš na varianto, ko gre sedež bolj naprej in bolj nazaj - to je globina sedežnega dela?

Meni se zdi da je športni del enak kot pri 4 in urban riderju.

So pa tile 3 riderji trenutno zelo poceni, ker gredo ven iz prodaje, jih ne bodo več delali. Se je moja prijateljica zanimala za njega in so ji tako rekli, da čistijo zaloge, potem jih pa ne bo več.

Neposredna povezava do sporočila: 941
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 16:12:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 942
23.1.2010 20:48:52   
Aniiita
zivepo- kolikor jaz vem se razlikujeta samo v kolesih, da..
Še vedno nisem slikic dol stankala..vendar res dobiš v kratkem.

Me pa zanima to- v BC so ti kljub temu, da si voziček naročila in ni bil na zalogi, upoštevali popust na 50 evrov 10 popusta? Ker jaz sem enkrat razumela kot da je to samo za stvari na zalogi..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
   [Brisano sporočilo]
23.1.2010 20:54:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Aniiita)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
23.1.2010 21:37:47   
anajrim
Mi uporabljamo mutsya že 2 leti in pol in jih takrat sploh pri nas še ni bilo. Je pa športni del za vsa podvozja enak in ne obstajajo večji in manjši! Je pa res da mi še vedno sina ki ima 2 leti in 3 mesece občasno vozimo notri in je super, le da pač nima strehice, ker je prevelik, čisto komot pa sedi notri. Nikoli nismo kupoali marele (vozička) in je tudi na mislimo, bomo pa kupili rolko, da se bo lahko zadaj vozil, ko pride še en na svet julija!!!

Lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 945
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 8:03:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
24.1.2010 10:47:45   
skuštrana
Zivepo, a imaš takšnega http://www.bolha.com/oglas383674635/slika1/ostali-vozicki ? Ta ima isti športni del kot je bil naš, pa imamo urban riderja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 947
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 10:57:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 948
24.1.2010 11:00:55   
skuštrana
Zivepo, prodajalke v BC so itak zgodba zase. Kaj vse so meni napletle okoli duo seatauser posted image

Mi smo imeli samo team material, tako da tega ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 949
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 11:06:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?