|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del ***
29.1.2010 8:16:55   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Evo, danes hočem pa kavo postrečt in me prehitita kar dve!user posted image user posted image

Bo treba bolj zgodaj vstat! user posted image Pri nas imamo spet obdobje ''naravne'' budilke - vsak dan pred 5. zjutraj! user posted image user posted image Pa se joče, pa ga prineseva v spalnico, pa se joče naprej in obrača in joče in obrača, potem vstanemo, se še bolj joče, vmes kriči, pa spet joče... user posted image user posted image user posted image Nikomur jasno, kaj je narobe, kaj bi rad... user posted image Čez pol ure je pa vse po starem, samo zehamo na veliko!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
29.1.2010 8:41:17   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Sicer pa poslušaj svoje telo, pa nimaš kaj zgrešit.

user posted image Super povedano. Jaz sem Evo dvigovala prvi dan ko sem prišla domov. Pač je bilo treba.

Nič, še nekaj opravkov, še malo dela od doma, da naberem ure za nazaj, potem pa spat. Nočko

Tudi jaz nisem imela počitka. Sem tudi Nežo dvigovala (KO JE BILO NUJNO) . Sem pa res pazila kako sem jo, ker je bilo pač treba.

ja, sedaj pa res vidim kako se je moj user posted image lepo potrudil in en teden skrbel za vse, jaz sem se z Zojo samo igrala in skupaj sva šle spatuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
29.1.2010 8:44:30   
anita goitan
jutro

a user posted image user posted image ne?
Jo rabim, ker ga je Zoja biksala, ob 23ih se v sanjah začne jokat, potem dret, in se dere in dere, zbudi se še Ula, ampak njo na hitro porihtam, Zoja pa kolovrati po stanovanju...do 3.ponočiuser posted image . Sedaj jo je peljal k varuški, naspidirana kot vedno, ob 6.30 bila že pokonci..popoldan pa bazen, tam bo vsaj delček svoje energije ponucalauser posted image

Se beremo, danes pride babca, se spet tehtamo, mal umijemo..luštno, pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
29.1.2010 10:29:17   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

user posted image Super povedano. Jaz sem Evo dvigovala prvi dan ko sem prišla domov. Pač je bilo treba.

Nič, še nekaj opravkov, še malo dela od doma, da naberem ure za nazaj, potem pa spat. Nočko

Tudi jaz nisem imela počitka. Sem tudi Nežo dvigovala (KO JE BILO NUJNO) . Sem pa res pazila kako sem jo, ker je bilo pač treba.

ja, sedaj pa res vidim kako se je moj user posted image lepo potrudil in en teden skrbel za vse, jaz sem se z Zojo samo igrala in skupaj sva šle spatuser posted image

Da ne bo pomote, tudi moj je naredil veliko in vse, ampak včasih je pa dobra samo mami in še jaz sem se počutila tako super, da sem jo lahko. Uf, huda noč je za vami. Čez dopoldan, če ti bo Ula pustila, poskusi prinesti not kakšno urco.

Gajka, novo delovno mesto pravzaprav ni novo, je staro z več zadolžitvami. Zaenkrat gre še z enim avtom, zjutraj ju jaz peljem, ponju gre moj brat, ker ima študijske počitnice, jaz pridem malo kasneje domov, ker še ure za nazaj notri prinašam, moj pa itak hodi šele zvečer domov. Gledava pa za novim avtom. Zaenkrat imava eno Hondico ogledano. Bomo videli.

A ste že dobile pošto v kateri plačilni razred za vrtec spadate, tiste pač ki imate otroke v vrtcu? Mene je včeraj kar na rit vrglo. Še dobro da je Jaša zastonj, drugače bi skoraj celo plačo za vrtec dajala.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 29.1.2010 10:43:30 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2154
29.1.2010 10:31:16   
dojenč
DOBER DAN VSAKI DAN!
anita- sze pa imeli pestro noč, si zamisliš kako bo ko se bosta ponoci obe zbudli!user posted image saj   bo minlo- glavno da so deca zdaraviuser posted image
mi vas je uspelo malo prebrat, sem zasledila, da ti je bilo kar hudo v P ko nisi bila poleg princeske, jaz pojma niam kak bi to zdržala, sploh ker žana mojega ignorira ko more spat, in bi si po moje še ob 3 zjutraj igrala.žana ga sploh ne uboga1
aja, se uvajamo, da je več ne rabim nosit ko gre spat::user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem mislila da bo to en velik problem, pa sploh ni bilo, lepo sem ji povedala, da je težka da mamico roke bolijoo, in da je ona velika punca, potem pa sem ji dala možnost ali sama zaspi v spalnici(itak spi poleg naju) ali pa v dnevni na sedežni.in tako se je odločila da zaspi v dnevni, le jaz se moram poleg vleči pa jo božat, zapre očke in že aja! bravo mamiuser posted image
mojega pa kar izkoriščuje, ko mu rečem naj jo on spat spravi, pa ni variante. moj se še sicer ne zaveda kaj ona počne z njim( ko bi ve to videle)ampak ko bo skužil bo itak prepozno.on njej pravi, grema ajat, ona pa začne tekat po stanovanju!!!

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 2155
29.1.2010 10:37:53   
dojenč
potem jo odnese v spalnico, in se gre nekega "terora"s takim ljubkovalnim naglasom, da se še jaz moram smejat, in seveda ona začne noret po postelji se mu smejat, in pol spet popusti moj dragi! pa sem mu rekla, ja bodi bolj odločen, če rečeš ti spat, treba spat! veste kaj mi je odgovoril- če pa me ne poslušauser posted image user posted image user posted image
mislim res je toti moj dragi pravi faca! ona dva sta razred zase rada se imata neizmerno ona njega vcasih bolj kot mene(zjutraj joka, ko odide, in nama seveda da poljubka, ona pa ga iz postelje samo žalostno gleda, pa pravi ati dijo, mami ati papa!res žalostno! pa hvala bogu da smo vsak dan skupaj!  kaj pa eni očetje ki jih zaradi službene odsotnosti ne vidijo po vec mesecevuser posted image  bogi ne!
res neverjetno kako vez stkejo hčere in očetje.zdaj pa grem

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
29.1.2010 12:10:46   
orka
helow

tejkaz,gaja,krysa-porodniška je bila najprej podaljšana za toliko kolikor sem prej rodila in potem sem prosila še za podaljšanje in so mi pod. še za tri mesece user posted image ...zdaj bom pa doma vsaj še toliko da se Ema navadi na vrtec,štartamo v ponedeljekuser posted image

bazen-mi še nismo bili na bazenu,je pa to za nas kar velik finančni podvig in niti ne razmišljam zaenkrat o tem

spanje-zaenkrat še kar spimo,ni nekih zbujanj,pričakujem pa motnje z vstopom v vrtec ali pa tudi ne in me mala preseneti

dojenč-imamo podobne igrice zvečer...ko jo možek daje spat se kar pogovarja z njo,njej pa paše in potem kar traja in traja,pa moja mami je enako s starejšima počela,jaz sem bila na koncu že čist user posted image

Je pa Ema včeraj zvečer pokazala,da zna sama jesti in sploh ni dovolila,da bi ji pomagali...pa sem mislila,da je imela slab dan a ne,danes je svojo neodvisnost zopet pokazala in se lepo najedla sama user posted image user posted image user posted image ...en problem manj in mi ni več treba razmišljat kako bo v vrtcu.

zj pa mož lačen domov pribremzal...
lep dan

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
29.1.2010 15:55:09   
Neža7

Da ne bo pomote, tudi moj je naredil veliko in vse, ampak včasih je pa dobra samo mami in še jaz sem se počutila tako super, da sem jo lahko. Uf, huda noč je za vami. Čez dopoldan, če ti bo Ula pustila, poskusi prinesti not kakšno urco.

.

Tu enako user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
29.1.2010 16:02:54   
sayuri
Uf, pa je konec tedna. Kooooončno. Živim samo še za vikende. Čez teden je nooooorrrrrrrrrrrrroooooooooo user posted image Sem vas hotla že večkrat povprašat, kakšne volje so vaši otroci, ko pridejo iz vrtca. Moja dva sta tako sitna, da včasih od hudega kar jokam user posted image No, to je stopnja, ki pride že po vsem kričanju, dopovedovanju, pregovarjanju.... Resnično komaj čakam, da je ura sedem zvečer, ko zaspita. Hvala bogu s spanjem nimamo težav in res spita celo noč, vse do petih. Ampak tole sitnarjenje pa me resnično spravi ob živce. Vem, da sem veliko sama kriva. VSo energijo porabim že v šoli, doma se pa derem na svoje otroke user posted image PA še tole klinčevo vreme. Tale mraz in tale noč kar naprej., GRrrrrrrrrrrrrrrr user posted image Jaz bi pomlad! user posted image Ok, sem se malce zdrla zdajle user posted image user posted image user posted image

Evo, tako enkako je pri nas. L&Z sta navihana do konca. V začetku tedna sta mi v času, ko sem bila na WCju počečkala vsak eno steno user posted image Lovro v otroški sobi, Zara v spalnici. Ko enega lovim, mi drugi škodo dela. Počutim se kot policaj! user posted image Obadva sta postala nadvse tekmovalna, borbena, TRMASTA user posted image . Lovro kar z glavo ob tla tolče, če česa ne doseže. MULC! user posted image

NA srečo smo zdravi do sedaj. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
29.1.2010 19:31:52   
sandra123
Dan oz.čeruser posted image , ne bit hude name, ampak imam en težek delovni teden za sabo in mi nekako sploh ni zneslo, da se še malo javim vam, moje drage avgustovkeuser posted image ...Tako težko sem pričakovala da izkoristim nekaj dni lanskega dopusta in da bi od srede do petka imela nekaj časa samo zase in porihtala zadeve doma, pa sem na koncu morala delati v službi, ker so tri kolegice na bolniškiuser posted image ...ja, tako je pač, če je kakšen izpad v službi...Še vedno imam 23.dni starega dopusta, pa mi sploh ni jasno, kdaj ga bom imela čas pokoristiti, kajti v službi mi ne dovolijo dopusta koristiti takrat, ko zboli katera od mojih 3T...Zdravje...ja, kašljamo, smrkamo, kihamo, kompletno vsi v družiniuser posted image , ja sta mali2 spet nekaj iz vrtca prinesliuser posted image ...Taja bo končno dobila zg.obe trojkici, posledično je sitna da joj, Teja pa ni nič boljša, ker ji te štirice izraščajo, zato so zadnjih nekaj dni tudi noči bolj katastrofalne...drugače sta pa pridni glede spanja, ponavadi že kar sami govorita "aja aja" in šibata vsaka k svoji posteljici, zaspita že okrog 18-ih, pa spita vse do 5-ih, ko jima user posted image pripravi stekleničke mleka, nato pa ju ponavadi kar sam začne oblačiti za v vrtec, ob 5.45 se odpravimo od doma, da sva z user posted image pravočasno vsak v svoji službi v Lj.....
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Uf, pa je konec tedna. Kooooončno. Živim samo še za vikende. Čez teden je nooooorrrrrrrrrrrrroooooooooo user posted image Sem vas hotla že večkrat povprašat, kakšne volje so vaši otroci, ko pridejo iz vrtca. Moja dva sta tako sitna, da včasih od hudega kar jokam user posted image No, to je stopnja, ki pride že po vsem kričanju, dopovedovanju, pregovarjanju.... Resnično komaj čakam, da je ura sedem zvečer, ko zaspita. Hvala bogu s spanjem nimamo težav in res spita celo noč, vse do petih. Ampak tole sitnarjenje pa me resnično spravi ob živce. Vem, da sem veliko sama kriva. VSo energijo porabim že v šoli, doma se pa derem na svoje otroke user posted image PA še tole klinčevo vreme. Tale mraz in tale noč kar naprej., GRrrrrrrrrrrrrrrr user posted image Jaz bi pomlad! user posted image Ok, sem se malce zdrla zdajle user posted image user posted image user posted image

Evo, tako enkako je pri nas. L&Z sta navihana do konca. V začetku tedna sta mi v času, ko sem bila na WCju počečkala vsak eno steno user posted image Lovro v otroški sobi, Zara v spalnici. Ko enega lovim, mi drugi škodo dela. Počutim se kot policaj! user posted image Obadva sta postala nadvse tekmovalna, borbena, TRMASTA user posted image . Lovro kar z glavo ob tla tolče, če česa ne doseže. MULC! user posted image

NA srečo smo zdravi do sedaj. user posted image

Sayuri, kot, da bi opisovala T&T...Taja ima tudi zadnje čase take izpade, da se ob trmi, ko nekaj ne doseže, vrže na tla in potem z glavo buta ob tla, da ima čisto rdeče čelouser posted image , pa zraven kriči, kot da bi jo iz kože dajaliuser posted image ...Tudi pri nas so stene že lepo okrašene z barvicami in voščenkami, zadnjič je Taji v popolni tišini (sem kar vedela, da ta tišina ne pomeni nič dobregauser posted image ) uspelo porisati celo pol vrat od kuhinje in cel spodnji del hladilnikauser posted image ...ja, sem vrata čistila potem pol ure kot nora, da sem sploh spravila te voščenke doluser posted image ...In ravno tako kot ti imam tudi jaz vse preveč dni, ko se jezim na moje sončke, kajti T&T se mi začneta dreti že v avtu, ko gremo iz vrtca, pa vse do doma, potem je katastrofa, dokler ne dobita kosila za jesti, pa potem naredi še Tina tak direndaj, ko pride iz šole, da vsak dan komaj čakam, da vse 3 zaspijo in da se malo zleknem na kavč in v čisti tišini gledam TV - beri meditiram, ker ponavadi sploh ne vem, kaj sem gledala po TV, ker sem z mislimi vedno pri hišnih opravilih, ki čakajo, da se jih lotim....Ja, še predobro vem, kako se počutišuser posted image ...
Anita, user posted image za neprespano noč, pa user posted image user posted image user posted image , da je Zoja tako dobro sprejela svojo sestrico, ki je na slikcah ravno tako čudovita kot njena starejša sestricauser posted image .
Nell, user posted image user posted image user posted image za Tiborja in da čimbolje prebrodita ta prehlad...
Neža, tudi tebi želim, da se čimprej spet malo naspišuser posted image ...
Gajka, upam, da se Rok čimprej spet spravi v red in da ti bo privoščil še malo krepčilnega spanca preden boste imeli še enega navihančka pri hišiuser posted image
Krysia, upam, da tale tvoj išijas hitro mine in da se čimprej rešite teh sitkanj zaradi zobkovuser posted image .
Bella, ma si ti pridna, kar naprej se učišuser posted image , upam, da je tvoja Teja zdaj že zdrava in da že veselo razgraja v vrtcuuser posted image .
Erin, kako sta kaj vidva s Tilnom???

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
30.1.2010 8:04:10   
Zoja Miša
Dobro jutro!!!user posted image user posted image user posted image
Naj bo vikend lep!

Bella, v ''moj album'' si daš fotke cotk in jim tam napišeš tudi kar vrednost. V mamini čvekalnici pa potem samo link pripopaš in poveš kako te lahko punce kontaktirajo. To je na kratko, če rabiš pa bolj natanča navodila pa javiuser posted image

Sayuri, tale teden je bil super, ker sva bili obe doma in od srede naprej zdravi in res sva se imeli čudovito. Drugače pa točno vem kaj govoriš, razen da imaš ti to v duetu!user posted image
In Sandra prav tako!

Razen da imamo mi prolem še s tem, da je vsako hranjenje problem, ker tako zelo slabo je, da je mene kar groza! Največ poje, če taca okoli in ji hrano tiščim v usta. Pa ja, vem, da toko ni prav, ampak kaj pa naj?!user posted image Kosilo, zajtrk, večerjo vztrajam, da je v stolčku, vse drugo pa je nekako usput. In vsaj nekaj poje. Predlogi za izboljšanje tega so skrajno zaželjeni!

Nell, kaj naj ti rečem, vse nestrpno pričakujemo pomlad in upamo na več zdravja!user posted image

Tejkaz, mene je kap že prvič, ko smo dobili položnico za vrtec. Pa glede na mojo sedajšnjo plačo je za zjokat v kakšnem razmerju jeuser posted image .

Krysia, hvala za vprašanje, na potepu je bilo fino. Kaja Lina ima vso pozornost jaz pa trač revije v miru preberemuser posted image .

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
31.1.2010 7:01:39   
anita goitan
jutroo
zima zima bela...user posted image
aja, izvolite user posted image user posted image user posted image

Včeraj smo bili z Ulo na 1.sprehodu, ja kar za 1 uro, Zoja se je sankala..lepo bilo.

Želim vam lepo nedeljo, mal vtisov, o dogajanju pri nas, je zbral moj:

http://seamus.blog.siol.net/2010/01/30/drugic/

a boš spet kradla fotke in moji hčerki predstavljala za svojeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 31.1.2010 7:02:33 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
31.1.2010 12:22:05   
gajka
Evo, kafe je že mrzel, bo samo še za lepoto... user posted image Lazanja (sem se je prvič lotila, kombinirala nekaj receptov, na koncu delala čisto po filingu) se peče, Rok spi, moj se spet nekaj s feršterkarijo igra... Po kosilu pa jo mahnemo ven! user posted image

anita g. - user posted image za 1. sprehod, svež zrak dobro dene, kaj? Pa zapis na blogu je tudi user posted image . Sem mogla še mojemu pokazat, kako bo to pri nas izgledalo, ko bosta malo večji in malo manjši palček oba omagala... user posted image

sayuri
- me je prav potolažilo, da še kak malček pridno uničuje, ker Rok je postal ekspert v tem (obtolčen parket, obtolčene stene, obtolčena šipa na mizi, počečkana pisalna miza, počečkane in ošlatane stene, o polomljenih rečeh pa raje sploh ne bom... user posted image user posted image user posted image )! Si ne predstavljam imeti doma kar 2 takšna ''distrojerja''! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2163
31.1.2010 15:02:56   
tejkaz

http://seamus.blog.siol.net/2010/01/30/drugic/

user posted image user posted image user posted image Zelo lepi punčki imaš, Anita.

sayuri
- me je prav potolažilo, da še kak malček pridno uničuje, ker Rok je postal ekspert v tem (obtolčen parket, obtolčene stene, obtolčena šipa na mizi, počečkana pisalna miza, počečkane in ošlatane stene, o polomljenih rečeh pa raje sploh ne bom... )! Si ne predstavljam imeti doma kar 2 takšna ''distrojerja''!

Bo pa dvakratno vse počečkano. user posted image Počečkane stene jaz kar z radirko zbrišem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2164
31.1.2010 17:19:00   
Ryssa
Dober večer user posted image

Najprej za vse, ki jim manjka zdravja user posted image user posted image user posted image user posted image
nell sem brala na fb da sta v bolnici, upam da gre čimprej na boljše in da ne gresta nikoli več tja user posted image user posted image user posted image user posted image

Nam tudi nagaja zdravje. Že v ponedeljek se mu je iz noska vlilo, v sredo je pa že piskal in hreščal v pljučih user posted image Sva na ventolinu in upam da se izmaževa brez zdravnikov. Zaenkrat gre na boljše, bronhitis še ni, samo občasno suho pokašlja, danes se pa že tudi malce odkašljuje. Prehlajena sem bila pa tudi jaz, vendar sem že skoraj dobro.

anita tvoji punčki sta lušni ko ne vem kaj obe, Ula se mi pa zdi kopije Zoje user posted image Uživajte kar se da, pa da boste zdravi.

Za še kaj komentirati trenutno nimam časa, vsem pa pošiljam neskončen koš zdravja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
31.1.2010 19:25:02   
sandra123
Čer...sem prišla malo pojamratuser posted image ...ja, spet smo zboleli, Taja mi je zakuhala na 38.5 user posted image , malo sumim, da je tako zaradi dveh trojkic, ki ju je danes končno dobila...tako, da sem spet doma na bolniški...

A Nell, je pa v bolniciuser posted image ...upam, da se Tibor čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
31.1.2010 19:35:37   
sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Čer...sem prišla malo pojamratuser posted image ...ja, spet smo zboleli, Taja mi je zakuhala na 38.5 user posted image , malo sumim, da je tako zaradi dveh trojkic, ki ju je danes končno dobila...tako, da sem spet doma na bolniški...

A Nell, je pa v bolniciuser posted image ...upam, da se Tibor čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Sandra, spet? MA to s epa pri vas res že vleče, kot jara kača. user posted image Mogoče bo pa vročina samo enodnevna in res zarad zobkov user posted image
Drugače sem pa kar malo potolažena, ko berem, da je pri nekaterih tudi tako, kot pri nas user posted image user posted image

VSem, ki ste tudi bolni (Ryssa, Nell, in ostale), pošiljam kup pikapok user posted image user posted image user posted image

MAm pa eno vprašanje. A je katera pri svoji punčki že kdaj opazila kak izcedek iz nožnice? user posted image ZAra je danes cel dan neki razdražena, pa skoz si plenico dol vleče, pa hoče it lulat, pa pol na kahli ne lula... skratka skoz neki z roko tam dol šari. Prejle po kopanju sem jo pa malo bolj pogledala in opazila, da ima notri v ritki kar fajn vneto - takšno temno rdeče in iz nožnice ji gre kar nek rumenkast izcedek user posted image Tega ni tko velik, ampak je user posted image Me je čist šokiralo user posted image Ima katera kake izkušnje s tem? Bom jutri sicer v ZD klicala in povprašala, če je to kakšno vnetje al kaj user posted image

Kje je pa Erin? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2167
31.1.2010 22:33:46   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse  bolančke...

evo me..sem tukaj in hkrati me ni... ta teden mi je prvikrat uspelo da vas nisem brala en teden... no uspelo.. napačna beseda, le prezaposlena sem bila...

in ja, smo tudi bolni, bli, upam da smo  dal skoz... ma ne štejem več..mislim da smo bli v 12 ali 13 že.. sem sumla zobe pa jih ni, no vsaj ne več kot prej.

zadnje čase imam tudi jaz malo problemov..me spet srce heca,,, mi je skor 2 tedna neredno bilo, sem se že bala.. se je očitno sedaj umirilo, me pa čaka pregled pri kardiologu... potem pa še gledam v petek film na popu in sem se ustrašla da ne bi bla pri meni ponovna nosečnost rizična..ah, ne bom premišljevala o tem..

A potem ste že vsi na kahlci al kaj?  Jaz mu jo bom pokazala šele poleti, nč ne bom silila, itak komaj zase ve. Govori še nič, no ja..ura je tita in flaša je ša, vse ostalo pa ta... jaz se vedno nisem mama, moj je itak taa, malo dalji a je na koncu, to je vse.. pa bo že še... vse ob svojem času

čestiam vsem 1.5 letnikomuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
1.2.2010 0:12:14   
K_a_t_j_a
Najprej nell, sandra123, Ryssa in ostali ki ste bolani vam pošiljam en roj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in želim, da se čimprej pozdravite.

Erin user posted image zate in da dobo zrihtaš pri kardiologu. Pa Tilnu pošiljam en velik voz zdravja.

anita vajini dve punčki sta pa tak luštni. user posted image Zelo lepo napisano. user posted image

Zoja Miša tudi pri nas imamo podobne komedije pri hrani. No morem rečt, da ne vedno ampak včasih je to živ obup. user posted image Včasih je tak izbirčen, da je groza. Pa ne bi to jedel, pa ono. Že itak ne sme ful dost stvari, pol je pa še izbirčen. user posted image Na kruhu namazano lahko je le marmelade (breskove in jagodne ne, ker dobi flekece), razne ribje paštete brez mlečnih beljakovin, ker ima skoraj vsaka pašteta mlečne beljakovine notr, skoraj vse ostale odpadejo), potem lahko je kao Nutella namaz, ki se dobi v DM-u in je ful grenek, ker je ful % kakava notr, pa piščančja prsa. To je pa vse. Zdaj mi je še (žitne) kašice začel zavračat... Makaronov ne je rad, zelja, repe...

Sayuri ojoj boga Zara user posted image , upam da se vse dobro izteče in ne bo treba spet okol dohtarjev skakat. Nebi ti znala pa nič pomagat, ker nimam izkušenj s tem.

gajka tudi pri nas je tako, ko dobi Jan v roke barvice so vidne njegove umetnije po stenah, vrat od omar, vratah..., drugače da bi uničeval kakšne zadeve še zaenkrat ni. Morem bit pa pripravljena na vse. user posted image

Krysia upam, da te čimprej pusti tale išias na miru. user posted image Pa da čimprej zrastejo Rokcu zobki.

Bella02 držim pesti, za izpite. user posted image user posted image user posted image

orka vam pa želim lep začetek obiskovanja vrtca in čimanj prinešenih bolezni domov.

Neža
upam, da se bo pri vas malo umirilo, da se boš lahko naspala. Alčjaž je pa že pravi korenjak. user posted image

V grobem sem vsaj nekaj pokomentirala, tiste, ki nisem se opravičujem.
Midva z Janom sma zadnje čase veliko sama, ati dela non-stop. S e vidi, da je sezona na Rogli, pa je dost šol v naravi, pol so tu pestri vikendi... V glavnem smo bolj malo skupaj. Ko sma pa sama se mu pa veliko posvečam, ogromnno gledama knjig, sestavljama lego kocke, sma vzunaj... V zadnjem tednu je začel kar dost govorit (karta-kata, kokica-koka, volk- vouk, babica- baba, čokolada-kojada, ko vidi ribo dela blp-blp, oponaša ful dost živali...) v glavnem ratal je cela čveka. user posted image

Včeraj je bil zraven na sestrinem maturantskem plesu in je bil zelo priden. Bedel je do pol dvanajstih, ko je začel sede že kinkat, potem smo se takoj spravli domu. Se je maturantski začel šele ob osmih zvečer. Jana nisma imela kam dat in sma ga kar zraven vzela in sma rekla pač kak dolgo bo zdržal boma, pa je res dolgo zdržal. IMeli smo se super.

Ja pa še o moji diplomski... po razmisleku in po tem, kar mi je prof. odgovorila, sem se odločila, da se pač prestavim. Ampak zdaj se ne mislim tolk obremenjevat, imam cilj diplomirat do poletja in upam, da res uspem. Če že zdaj tolk komplicira pri dispoziciji, kaj bi šele pri diplomski.

Tak, zdaj pa spat. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 2169
1.2.2010 0:13:45   
K_a_t_j_a
AJa pa še to:
 MATEJKA_ in bambi14 držim pesti, da bo vajin porod čimkrajši in lep. user posted image user posted image user posted image user posted image Srečno!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
1.2.2010 8:27:16   
bella02
Danes okoli 13.30 mi pošljite kako dobro misel. Upam , da bo pomagalouser posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
1.2.2010 8:50:41   
gajka
Dobro jutro! user posted image user posted image user posted image čaka, bella02 je ni imela časa skuhat, ker se očitno spet pridno uči (btw. držim pesti user posted image )! user posted image

tejkaz
- ja, radirka marsikatero čačko s stene očitsti, ampak žal čudežna tudi ni.

sayuri
- ima Zara mogoče kako vnetje? user posted image Upam, da ni kaj hudega! user posted image

Vsem bolnim pa en kup user posted image user posted image user posted image , da se čim prej spravite na normalne tire!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
1.2.2010 8:57:27   
gajka
Pri nas je nova zabava v kopalnici igranje s flaškami od parfumov:
user posted image

Pa še en utrinek včerajšnjega popoldneva:
user posted image

Btw, sem že na polovici user posted image ! user posted image Bemtiš...

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.2.2010 9:03:23 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
1.2.2010 9:11:14   
Zoja Miša
Jutro punce!

Gajka, hvala za kavo, sem jo že sicer spila, ampak bo čez kakšno urico pasala še ena, ker je Kaja Lina imela danes fešto ponoči.user posted image
Jah, mislim, da sem jo malo razvadila, ker sem jo zadnje čase kar k nama v posteljo dala, ko si je pač namislila. Ampak bila je bolana...in danes je bilo celo noč stokanje in jokanje in klicanje mama...Ampak sem bila bolj trmasta (me je user posted image namreč razjezil, ko je bil tečen . vidiš, sem ti rekel, si jo razvadila...bla,bla...) Pa sem vztrajala in visela kot kalamar na njeni postlici, jo božala, tolažila...ja, mislim, da kar več kot 1h, da je zaspala. Pa potem se je zopet zdramila in mama, mama...sem imela že čisto solzne oči in bi jo najraje k nama dala, ampak, vseeno nisem. Sva se potem za rokice držali nekako (k sreči je njene poslica čisto zraven naju) in to je zaleglo! Zaspali okoli 2h, ob 5.30 sem morala pa vstatiuser posted image .
No, bomo videli kaj bo sledilo danes ponoči...
Drugače smo danes zopet v starih tirih in si želim, da tako ostane dlje časa!!! Jaz v službi, Kaja Lina v vrtcu.

Sayuri, tole pa ni fajn. Povprašaj P, ker takele zadeve verjetno niso kar tako! Pa javi nam kako je z Zaro! Me skrbi!

Sandra, prav grozno je tole, a ne?! Pocajtajte se!user posted image

Erin, sem toliko nate mislila, da si se že morala javiti! Ne se hecati tole s srcem...javi kaj bo rekel kardiolog!!!!

Katja, fajn, da set uživali na maturantskem. Dobro, da si vzela Jana, kar s seboj, jaz bi verjetno doma ostalauser posted image Glede hrane pa je, vem kako je. Jaz sem zadnje 3 dni zelo srečna, ker je!!! Ampak zdej bo pa zopet kaj v vrtcu fasala...eh, začaran krog! Jaz bi pomlad in poletje, sem sita zime in virusov!!!

Bella, kot sem že na sms-u napisala, držim pesti!!!

Nič, grem delat!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
1.2.2010 9:12:29   
Zoja Miša
Gajka, super slikice! Že na polovici, madonca mine!!! No, po tem sodeč bo pomlad res hitro tu!user posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?