TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kako ve fizijološko špricnete v nosnico a s tisto inekcijsko pumpico? zmanjkalo mi je tiste aqua maris inekcijo napolnim 1ml pa špric v nos evo sem probala tako in je super je kr na drugi strani ven špricnlo.... zdej je šel pa ajat je čist bogi in ga ne smilim silit na ritem, ga bomo že pol nazaj dobil k bo zdrav kolumbo, za šprice je pa čudno, da jih nimajo v lekarni mi jih vedno tam kupimo če želiš ti jih grem jst kupit pa ti jih pošlem? tanci imaš prav, sej ko bom dobla našo vzgojiteljico jo bom mal vprašala kako je kej in kaj počne florči....mogoče m u je res tale ritem mičkono prezgodaj ker doma hodi spat me d12 in pol13 tko da je to vsaj pol ure kasneje..... vstaja pa zjutraj z atijem ker ga ati pele v vrtec in ponavadi on naju zbudi ob 7. sej se bo vse rešlo, ampak mi ni jasno od začetka je tako spal tam, da sem ga celo jst budila ko sem ponj prišla zdej pa Včeraj sma se potem tako kot je urša rekla ful zaiograla najprej smo šli jest in je zečel spet tisto trmo utrujeno ven metat in sme mu rekla, da če bo lepo jedu se bomo igrala in me je vprašal če z vlakecom sem rekla ja če boš pridno jedel in se je res potrudu pol sma se pa kako uro in pol igrala je blo vse OK ob ene pol 6 je pa spet začel termarit in tečnarit in ni nič pomagalo tako, da sem ga mal k dediju poslala pa je prišel hitro nazaj in skos neki iskal in se jokal in karkoli sem počela se mi je na tla metal, njegovih igrač se niti prtaknt ne smem.... zvečer je pa sam padel v posteljo sicer z goro joka ampak je..... se mi smili ker vem, da tudi on trpi zaradi tega.... sej boma rešla Danes sta se pa tud z atijem zjutarj zmenla, da bo ajal.... no bomo videli, če bo ga bom nagradila katjuša... vem, kako ti je, ker mai tudi več ne spi v vrtcu in je pri nas ista pesem kot pri vas na začetku je spal verjetno zato, ker so hodili ven in ga je svež zrak zmatral, zdaj pa kot praviš so notri. naši gredo vsaj na sprehod, pa čeprav kratki moj nasvet: poskusi se pogovorit s socialno delavko ali ravnateljem, da ga premestijo v večjo skupino ( a je v jaslih )
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|