Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 13:39:27
|
|
|
|
Katjusa
|
jst kupim več mesa in nardim omako, pa jo potem zmrznem in ko rabim segedin samo dam eno porcijo omake ven odtalim dodam zelje in skuham, nardim podmeto in je to to.... najbolj dober mi je pa drug dan sem rekla mojmu da bomo sam še segedin jedl nimam veliko dela, otrokom pa krompirček zraven skuham..... florjan ima to ful rad beni malo manj tko, da mu dam mal več krompirja najemo se pa vsi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 13:40:49
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. Časa za rr nimam, ker je nik bolan, vročine sicer nima, amapk ful kašlja in z nosa mu teče. Zdele je končno zaspal, ponoči nismo kaj veliko spali. Barbara - upam, da se kmalu pozdravite. katjuša - kje pa imate namen kupiti hiško? Tud js držim pesti da vam vse uspe tako kot si želite.
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 13:41:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 13:44:13
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm a vi2 sta že skos vegetarjanca al sta pol skupi ratala? a čist nč od mesa pol ne jeste al se kdaj kej prekršite.... men je bla najbolj hecna ena sošolka k je vedno govorila, da je vegeterjanka in da je samo mleto meso jst si ne predstavljam, da nebi mesa jedla ker kuhane zelenjave ne maram preveč razn zelje, fižol.... ne jem korenja, bučk, leče, kuhanih kumarc, kuhane paprike, repe.... uf sej ne vem skoraj nič ne jem
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 13:45:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 13:45:30
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 katjuša - kje pa imate namen kupiti hiško? Tud js držim pesti da vam vse uspe tako kot si želite. tle blizu nas ene 300m prej, iz te glavne ceste se bolj slabo vidi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 13:46:06
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ .....meni je peoget 5008 fenomenalen(je 7 sedežni),ampak je drag čebela spet za mano ponavla .....draga moja, misl d bova obe počakali še ene 2 leti d jim bo mal cena pade, pol pa gas gas a mene ste pa kr pozable
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 13:54:04
|
|
|
|
Urša08
|
helov Kaj kej dogaja? Sm neki peugeot 5008 zasledila, ja men je tud všeč Mi smo šli dopoldan oddat za otroške, pa na pošto, pa po kruh, do mame,... v glavnem potepinsko. Sedaj smo pojedli kosilo (pire + špinača + jajček) in sedaj Žiga spančka, Nejc si je pa fifi zaželel. Moj je že z nami , si je mal frej vzel (ure koristi) , mene pa še kuhinja vabi da jo pospravim. vas grem mal prebrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 13:55:22
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm a vi2 sta že skos vegetarjanca al sta pol skupi ratala? a čist nč od mesa pol ne jeste al se kdaj kej prekršite.... men je bla najbolj hecna ena sošolka k je vedno govorila, da je vegeterjanka in da je samo mleto meso jst si ne predstavljam, da nebi mesa jedla ker kuhane zelenjave ne maram preveč razn zelje, fižol.... ne jem korenja, bučk, leče, kuhanih kumarc, kuhane paprike, repe.... uf sej ne vem skoraj nič ne jem jz sem pred leti hodila na neka predavanja o predelavi mesa, pa o vegetarjanstvu ipd, itak sem že od nekdaj jedla sam kuro in ribo, rdečega mesa nikol, še kot otrok ne..razn goveje župe, pol sem te zadeve mal preučila, hotla sm hujšat inje ratalo vegetarijanstvo, čez kaki 2 leti pa še moj, ker je imel hude težave z želodcem, v bistvu je kot otrok živel sam od mesa, pol pa take težave, ma je sam zelen kozlau še na konc in dohtar mu je reku naj poskusi brez mesa...od takrat...ene 5 let zdej...še ni imel problemom...če je riba za prekršit...no ribe jemo vsi...to je to, drgače se nikoli ne pregrešimo s pravim mesom, niti nobenega ne mika ...je tokkk dobrih zelenjavnih jedi, da nič ne zamujamo...sam vsak pač po svojem okusu...nikoli ne obsojam ljudi k jedo meso...sej tud noben dug v žlahti ni vegi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 13:56:16
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 helov Kaj kej dogaja? Sm neki peugeot 5008 zasledila, ja men je tud všeč Mi smo šli dopoldan oddat za otroške, pa na pošto, pa po kruh, do mame,... v glavnem potepinsko. Sedaj smo pojedli kosilo (pire + špinača + jajček) in sedaj Žiga spančka, Nejc si je pa fifi zaželel. Moj je že z nami , si je mal frej vzel (ure koristi) , mene pa še kuhinja vabi da jo pospravim. vas grem mal prebrat HB...lepo za potepanje....sem mislila, da je že Žigec bogi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 13:56:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ .....meni je peoget 5008 fenomenalen(je 7 sedežni),ampak je drag čebela spet za mano ponavla .....draga moja, misl d bova obe počakali še ene 2 leti d jim bo mal cena pade, pol pa gas gas nama se pa vidi da sva na isti valovni ......jaz bom pomoje dalj časa čakala ker moj dedec je nor na WV
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 13:58:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm a vi2 sta že skos vegetarjanca al sta pol skupi ratala? a čist nč od mesa pol ne jeste al se kdaj kej prekršite.... men je bla najbolj hecna ena sošolka k je vedno govorila, da je vegeterjanka in da je samo mleto meso jst si ne predstavljam, da nebi mesa jedla ker kuhane zelenjave ne maram preveč razn zelje, fižol.... ne jem korenja, bučk, leče, kuhanih kumarc, kuhane paprike, repe.... uf sej ne vem skoraj nič ne jem aja katjuša...mi jemo od zelenjave in sadja vseeee, sej se kdaj kateri kej namrdne, sam v povprečju...vse je gut
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 14:05:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 14:06:55
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm kapo dol sej mi nimamo vsak dan meso na razporedu jemo pa tud samo piščanca purana in zelo zelo redko svinjino.... sama bi bla ful vesela, če bi lahko kdaj skuhala kako zelenjavno juhco in jo z užitkom pojedla, moj bi jo ampak jst pa ne morem se mi 1 centi pred ustami žlica ustavi..... sem včasih žalostna zaradi tega ampak kaj čem taka sem in sem zbirčna kaj češ obsojat tiste k jemo meso sej pa jst tud ne obsojam teh k ga ne jejo pravzaprav jih občudujem k jst to ne morem vem pa da obstajajo ljudje, ki obsojajo to se mi zdi pa škoda energije..... poznam pa eno k je striktna in njen sin je imel druge želje. nekje pri 12 letih kadar je prišel k nam se je kr zakadil v posodo glkedat kaj imamo za kosilo in si kr sam postregu s kakšnik kosom mesa in vedno govoril, da nej mami ne povemo..... nekje pri 14ih mu je dala na izbiro, da se sam odloči a bo jedu meso al ne in se je odloču da bo.,....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 14:08:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ nama se pa vidi da sva na isti valovni ......jaz bom pomoje dalj časa čakala ker moj dedec je nor na WV moj je bil tut, dokler se ni oženu ...smo Golfa takoj zamenjal za pižoja tazga k sm jst hotla kaj ženska dela moški glavi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 14:08:31
|
|
|
|
Urša08
|
Debata o mesu in zelenjavi. Hm glede na mojo kuho spadamo bolj k zelenjavci ma sej se mal hecam, mi jemo meso sam je bolj kot dodatek, veliko imamo pa zelenjavnih jedi. Res se da ogromno z zelenjavco kuhat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 14:12:00
|
|
|
|
Katjusa
|
sem bla na obisku pri prijateljici in je nejen skuhal špagete in omako brez mesa (paradižnik, čebula paprika in začimbe) sej je blo ful dobro in sem poskusla res okusno kot bi blo z mesom narejeno sma sem vseno samo špagete jedla večje kose zelenjave sem vse stran pofrkala ampak je dober, jst sem tak če kam pridem se trudim vse jest.... če res ne gre se opravičim
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 14:13:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 14:17:08
|
|
|
|
Katjusa
|
kolumbo sej imajo vse sam se jim ne da pogledat... lažje je če ti prneseš
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 14:20:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 14:20:47
|
|
|
|
Urša08
|
Uf ste načvekale pa kok novga, sej sem sigurno že pol pozabla Sunny vam pa res ni dolgčas pa super za Čateške Piskot ojoj bogi Martin ko bosta prišla iz infekcijske nam mal poročaj, stiskam pesti da ni nič hudega in bo Martin hitro okreval Katjuša ja sem dons oddala, a pa veš da tvojo kuverto tud šele dons, mi je kr nerodno ampak smo založili Sjmm same dobrote kuhaš, pečeš boš svoje čist preveč scrklala, sej včasih sploh ne vem kako ti znese vse skup, pa poštevanka z enmu, pa Majči, pa princeska, pa še s četrtmu se ukvarjat, jao dobra si res
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 14:22:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa sjmm kapo dol sej mi nimamo vsak dan meso na razporedu jemo pa tud samo piščanca purana in zelo zelo redko svinjino.... sama bi bla ful vesela, če bi lahko kdaj skuhala kako zelenjavno juhco in jo z užitkom pojedla, moj bi jo ampak jst pa ne morem se mi 1 centi pred ustami žlica ustavi..... sem včasih žalostna zaradi tega ampak kaj čem taka sem in sem zbirčna kaj češ obsojat tiste k jemo meso sej pa jst tud ne obsojam teh k ga ne jejo pravzaprav jih občudujem k jst to ne morem vem pa da obstajajo ljudje, ki obsojajo to se mi zdi pa škoda energije..... poznam pa eno k je striktna in njen sin je imel druge želje. nekje pri 12 letih kadar je prišel k nam se je kr zakadil v posodo glkedat kaj imamo za kosilo in si kr sam postregu s kakšnik kosom mesa in vedno govoril, da nej mami ne povemo..... nekje pri 14ih mu je dala na izbiro, da se sam odloči a bo jedu meso al ne in se je odloču da bo.,.... pri nas imajo vsi svobodno izbiro, no Maj se še ne šteje , če bi kdo izrazil željo, da bi ga jedel, bi mu pač skuhala, samo verjetno vseeno tko mal v skladu z mojo predstavo o zdravi prehrani...sam, zaenkrat so vsi zadovolni kot je
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 14:25:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 14:26:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 14:27:12
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm mam eno prošnjico, za naslednjo soboto bi rabla kak recept za dobro , okusno , pa seveda hitro narejeno pecivo - lahko s sadjem, skuto, smetano, čokolado,... Bi rada kej novga na mizo dala, ponavadi nardim al (pecivo z jabolki in orehi, munchmelov, pijano nevesto, tiramisu, ..) no tok da veš. Hvala ti
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.