|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
29.1.2010 10:21:05   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

moj otrok.....

eno leto nazaj.....
boli, predihavam, stopnjuje se bolečina. stopnjuje se vedoželjnost, kdo za nekaj se premika v trebuščku...za koga sem se borila 9 mesecev..in kdo je vztrajal v meni.....kdo me ne nežno brckal, me čohljal po rebrih....kdo je tisti, ki me bo osrečil......
Ob 22.12. na svet priveka deklica...princeska...jočem...jočem od sreče..da je tu...moja princeska...tako lepa...tako moja..tako najina...tako naša......Tisa

sedaj.......
Raste...me razveseljuje...in mi dela sive lase....
Moja deklica...z nasmehom otopli sobo, sesuje tečnobo in pričara lagodje.....z iskricam v očeh.....

Vse najboljše moja princeska.....hvala za vse......na še veliko skupnih let.......

[IMG]http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146290#imageShow[/IMG]

user posted image

zelo je lepa:)
sorry ne morem popravit tiste povezaveuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
29.1.2010 10:26:55   
Katjusa
mi smo super spal glede na to, da smo prehlajeni, kašljal je nekje do 12 potem je blo pa vse tiho do 8:30 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Punce hvala za vse nasvete bom skušala še kej, vam javim kaj bo pomagalo.... vidim, da +nekatere jezi že to k rečem, da morjo otroci kej ven in da to zgleda, kot da hočem vsiljevat vzgojiteljicam kaj nej počnejo..... no tiste k se spomnite, ko se je vrtec začel da sem se uprirala tej mali skupini pootem veste za kaj gre..... sej je vseeno pač nekaj mormo rešit, da bo florči spal ker jst pač grem rada popoldne z družino ven al pa v trgovino al pa kamorkoli in tako ne mormo nikamor in smo not in živčni in s ekregamo.... to pač vpliva na naše družinsko življenje in mormo rešituser posted image hvala bom še poskusla drug teden bom hgodla ponj ob 12ih in ga bom dala doma spatuser posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 10:29:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3478
29.1.2010 10:32:31   
Katjusa
a vašiuser posted image če jim daste večji kruh tudi drobijo na prefaktorjeuser posted image user posted image user posted image user posted image tak mi je nadrobil, da bo lahko to posušila in imela za drobtineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če rabi katera domače drobtine ji pošljem drobljivcauser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
29.1.2010 10:36:33   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

a vašiuser posted image če jim daste večji kruh tudi drobijo na prefaktorjeuser posted image user posted image user posted image user posted image tak mi je nadrobil, da bo lahko to posušila in imela za drobtineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če rabi katera domače drobtine ji pošljem drobljivcauser posted image user posted image

ne rabiš poslat,mi mamo svojga doma.sem že dala drobtine sušituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
29.1.2010 10:38:51   
baki
tk špinaša fertik,krompir oluplen,čaka da ga da kdo kuhat,aerobika končana,nik se je zbudouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
29.1.2010 10:41:07   
baki
a lahko kero prijavim kot gospodinjsko ponočnico.a se kera sama javi.meni se ne da veččččč.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
29.1.2010 10:41:54   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sm prebrala na FB da je Martin od Piškot na infekcijski...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Martina!

Joj, jst bi mogla še kej spakirat...Sm sam na kup vrgla cote...Ma se mi tko ne da...Pride kira pakirat namesto mene? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image piškot, da prideta hitro nazaj domov....
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
Joj, jst bi mogla še kej spakirat...Sm sam na kup vrgla cote...Ma se mi tko ne da...Pride kira pakirat namesto mene? user posted image user posted image user posted image

sej lahko jst spakiram namesto tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
29.1.2010 10:42:53   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

a lahko kero prijavim kot gospodinjsko ponočnico.a se kera sama javi.meni se ne da veččččč.

jst bi tud imela enouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
29.1.2010 10:42:56   
baki

moj otrok.....

eno leto nazaj.....
boli, predihavam, stopnjuje se bolečina. stopnjuje se vedoželjnost, kdo za nekaj se premika v trebuščku...za koga sem se borila 9 mesecev..in kdo je vztrajal v meni.....kdo me ne nežno brckal, me čohljal po rebrih....kdo je tisti, ki me bo osrečil......
Ob 22.12. na svet priveka deklica...princeska...jočem...jočem od sreče..da je tu...moja princeska...tako lepa...tako moja..tako najina...tako naša......Tisa

sedaj.......
Moja deklica...z nasmehom otopli sobo, sesuje tečnobo in pričara lagodje.....z iskricam v očeh.....

Vse najboljše moja princeska.....hvala za vse......na še veliko skupnih let.......

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146290#imageShow][/link]

user posted image

angelček nimaš kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
29.1.2010 10:45:43   
baki
vidim da se nobena ne javi.a taj bom mogla samaaaa kuhno v red spravit al kauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
29.1.2010 10:47:08   
Čebel@

user posted image user posted image user posted image user posted image ....zgleda so vsi isti glede tegauser posted image .......user posted image user posted image user posted image za uspešno nočko

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
29.1.2010 10:49:19   
Čebel@
tko,Hana pančka,kljub temu da spodaj tasta razbija in sesa-se pripravlja na nedeljo ko bo praznoval RD....Hanino čestitko je dal na hodnik in jo pokaže vsakmu ki pride......malo študiram kaj bi Hani skuhala za kosilo,pa sem brez idej

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 10:49:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
29.1.2010 10:51:14   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

BAKI PRIT TI NAJPREJ K MEN, POL GREVA PA K TEBIuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste potem lepo vabljene še k meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vaju pridem tud iskat če je trebauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3490
29.1.2010 10:52:44   
Katjusa
Urša a ti si poslala ovitke čokoladic? jst sem skoraj pozabla sem zdle dediju dala da da poštarjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je Nejc?

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 29.1.2010 10:53:03 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
29.1.2010 10:55:37   
baki

skupnimi močmi nama bo uspelouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3492
29.1.2010 10:57:34   
baki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ste potem lepo vabljene še k meniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vaju pridem tud iskat če je trebauser posted image user posted image user posted image

kolumbo pridi ti po mene ,pol pa pride katjuša po naju.zdej smo pa tri pa niuser posted image da nebomo zmogleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
29.1.2010 10:58:56   
Katjusa
kako ve fizijološko špricnete v nosnico a s tisto inekcijsko pumpico? zmanjkalo mi je tiste aqua marisuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
29.1.2010 10:59:39   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kolumbo pridi ti po mene ,pol pa pride katjuša po naju.zdej smo pa tri pa niuser posted image da nebomo zmogleuser posted image user posted image user posted image

se bo bliskalo.... a odpremo čistilni servis, da še kej zaslužmo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
29.1.2010 11:01:27   
Čebel@

kako ve fizijološko špricnete v nosnico a s tisto inekcijsko pumpico? zmanjkalo mi je tiste aqua marisuser posted image
jaz ji drugače pucam s sterimarisom(neki tazga),drugače imam pa od nivee v ampulcah...če imaš inekcijo doma,mu daj kar z njo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
29.1.2010 11:02:25   
TAMIKA3

moj otrok.....

eno leto nazaj.....

sedaj.......

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146290#imageShow]

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ojoj, bo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image mami ajvy

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 11:02:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3498
   [Brisano sporočilo]
29.1.2010 11:06:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3499
29.1.2010 11:09:01   
tanci29
hej hoj

sem mela dones gin. je mogu moj popedenčkat tamaledva pa me kliče kaj jim nej da za jest...pol pa prav sej sem vedu sam sem mogu prečekirat...sva pa že dva dni spet na bojni nogi...zakaj, ker grem danes na srečanje z bivšimi sodelavkami in ker sem šla prejšni teden v kino in to je zdej kar vsak petek user posted image  zoprn...mah bo že si bom nasledn petek spet kej splanirala da bo vidu da mama ni 24 ur sam doma. ej pa k bi kam hodila v treh letih nisem šla nikamor ampak res nikamor. če pa sva šla pa skupaj ali pa vsi skupaj z otroci vred. še največkrat pa sem šla sama z otroci

kolumbo-tudi od nas iskrene čestitke za obletnico. bride in red dres. veliko skupnih užitkov in imejte se radi še naprej.

piškot-ej revčki en miljavžnt pikic pokic da se čimprej pozdravi Martin

sunny-uživajte na dopustku

katjuša-ti ne zavidam da si v tem položaju. no vsaj trudiš se urediti zadevo. upam da se vam uspe kaj zmenit, probaj res da ga prestavijo v večjo skupino, pa povej vse razloge zakaj. naj se malo oni prilagodijo otrokom in njihovim potrebam. vzgojiteljice se pa najverjetneje res trudijo in vestno opravljajo svoje delo. nebi glih posploševala da se jim nič ne da. vsaj po mojih izkušnjah, vaših pa ne poznam. se pa vedno in povsod najde nekaj kar ne odgovarja vsakemu. ampak očitno boš morala bit zoprna pa vztrajna. samo pazi do katere mere da ne bo Florjan nosil posledic v vtrtcu. mislim pa da bojo pripravljeni poslušat in potem kar tukaj pripoveduješ se bodo pomojem potrudili poiskat pravo rešitev. veš niso glih vsi leseni in jih briga. pa saj to je njihov zaslužek. tako kot se mi borimo v trgovinah za strane in pojemo en kup dreka da se stranki ustreže tako je tudi njihov interes da ugodijo ali pa vsaj prbajo najti rešuitev težavam, samo na prav način se jih je treba lotit.
sej ostalo sem pa pozabila

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.