![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:21:05
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy moj otrok..... eno leto nazaj..... boli, predihavam, stopnjuje se bolečina. stopnjuje se vedoželjnost, kdo za nekaj se premika v trebuščku...za koga sem se borila 9 mesecev..in kdo je vztrajal v meni.....kdo me ne nežno brckal, me čohljal po rebrih....kdo je tisti, ki me bo osrečil...... Ob 22.12. na svet priveka deklica...princeska...jočem...jočem od sreče..da je tu...moja princeska...tako lepa...tako moja..tako najina...tako naša......Tisa sedaj....... Raste...me razveseljuje...in mi dela sive lase.... Moja deklica...z nasmehom otopli sobo, sesuje tečnobo in pričara lagodje.....z iskricam v očeh..... Vse najboljše moja princeska.....hvala za vse......na še veliko skupnih let....... [IMG]http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146290#imageShow[/IMG] zelo je lepa:) sorry ne morem popravit tiste povezave
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:26:55
|
|
|
|
Katjusa
|
mi smo super spal glede na to, da smo prehlajeni, kašljal je nekje do 12 potem je blo pa vse tiho do 8:30 zjutraj Punce hvala za vse nasvete bom skušala še kej, vam javim kaj bo pomagalo.... vidim, da +nekatere jezi že to k rečem, da morjo otroci kej ven in da to zgleda, kot da hočem vsiljevat vzgojiteljicam kaj nej počnejo..... no tiste k se spomnite, ko se je vrtec začel da sem se uprirala tej mali skupini pootem veste za kaj gre..... sej je vseeno pač nekaj mormo rešit, da bo florči spal ker jst pač grem rada popoldne z družino ven al pa v trgovino al pa kamorkoli in tako ne mormo nikamor in smo not in živčni in s ekregamo.... to pač vpliva na naše družinsko življenje in mormo rešit hvala bom še poskusla drug teden bom hgodla ponj ob 12ih in ga bom dala doma spat .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 10:29:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:32:31
|
|
|
|
Katjusa
|
a vaši če jim daste večji kruh tudi drobijo na prefaktorje tak mi je nadrobil, da bo lahko to posušila in imela za drobtine če rabi katera domače drobtine ji pošljem drobljivca
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:36:33
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a vaši če jim daste večji kruh tudi drobijo na prefaktorje tak mi je nadrobil, da bo lahko to posušila in imela za drobtine če rabi katera domače drobtine ji pošljem drobljivca ne rabiš poslat,mi mamo svojga doma.sem že dala drobtine sušit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:38:51
|
|
|
|
baki
|
tk špinaša fertik,krompir oluplen,čaka da ga da kdo kuhat,aerobika končana,nik se je zbudo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:41:07
|
|
|
|
baki
|
a lahko kero prijavim kot gospodinjsko ponočnico.a se kera sama javi.meni se ne da veččččč.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:41:54
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Sm prebrala na FB da je Martin od Piškot na infekcijski... za Martina! Joj, jst bi mogla še kej spakirat...Sm sam na kup vrgla cote...Ma se mi tko ne da...Pride kira pakirat namesto mene? piškot, da prideta hitro nazaj domov.... IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Joj, jst bi mogla še kej spakirat...Sm sam na kup vrgla cote...Ma se mi tko ne da...Pride kira pakirat namesto mene? sej lahko jst spakiram namesto tebe
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:42:53
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki a lahko kero prijavim kot gospodinjsko ponočnico.a se kera sama javi.meni se ne da veččččč. jst bi tud imela eno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:42:56
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy moj otrok..... eno leto nazaj..... boli, predihavam, stopnjuje se bolečina. stopnjuje se vedoželjnost, kdo za nekaj se premika v trebuščku...za koga sem se borila 9 mesecev..in kdo je vztrajal v meni.....kdo me ne nežno brckal, me čohljal po rebrih....kdo je tisti, ki me bo osrečil...... Ob 22.12. na svet priveka deklica...princeska...jočem...jočem od sreče..da je tu...moja princeska...tako lepa...tako moja..tako najina...tako naša......Tisa sedaj....... Raste...me razveseljuje...in mi dela sive lase.... Moja deklica...z nasmehom otopli sobo, sesuje tečnobo in pričara lagodje.....z iskricam v očeh..... Vse najboljše moja princeska.....hvala za vse......na še veliko skupnih let....... [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146290#imageShow][/link] angelček nimaš kaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:45:43
|
|
|
|
baki
|
vidim da se nobena ne javi.a taj bom mogla samaaaa kuhno v red spravit al ka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:47:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa a vaši če jim daste večji kruh tudi drobijo na prefaktorje tak mi je nadrobil, da bo lahko to posušila in imela za drobtine če rabi katera domače drobtine ji pošljem drobljivca ....zgleda so vsi isti glede tega ....... za uspešno nočko
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:49:19
|
|
|
|
Čebel@
|
tko,Hana pančka,kljub temu da spodaj tasta razbija in sesa-se pripravlja na nedeljo ko bo praznoval RD....Hanino čestitko je dal na hodnik in jo pokaže vsakmu ki pride......malo študiram kaj bi Hani skuhala za kosilo,pa sem brez idej
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 10:49:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:51:14
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BAKI PRIT TI NAJPREJ K MEN, POL GREVA PA K TEBI ste potem lepo vabljene še k meni vaju pridem tud iskat če je treba
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:52:44
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša a ti si poslala ovitke čokoladic? jst sem skoraj pozabla sem zdle dediju dala da da poštarju Kako je Nejc?
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 29.1.2010 10:53:03 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:55:37
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BAKI PRIT TI NAJPREJ K MEN, POL GREVA PA K TEBI skupnimi močmi nama bo uspelo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:57:34
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BAKI PRIT TI NAJPREJ K MEN, POL GREVA PA K TEBI ste potem lepo vabljene še k meni vaju pridem tud iskat če je treba kolumbo pridi ti po mene ,pol pa pride katjuša po naju.zdej smo pa tri pa ni da nebomo zmogle
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:58:56
|
|
|
|
Katjusa
|
kako ve fizijološko špricnete v nosnico a s tisto inekcijsko pumpico? zmanjkalo mi je tiste aqua maris
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:59:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo BAKI PRIT TI NAJPREJ K MEN, POL GREVA PA K TEBI ste potem lepo vabljene še k meni vaju pridem tud iskat če je treba kolumbo pridi ti po mene ,pol pa pride katjuša po naju.zdej smo pa tri pa ni da nebomo zmogle se bo bliskalo.... a odpremo čistilni servis, da še kej zaslužmo?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:01:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kako ve fizijološko špricnete v nosnico a s tisto inekcijsko pumpico? zmanjkalo mi je tiste aqua maris jaz ji drugače pucam s sterimarisom(neki tazga),drugače imam pa od nivee v ampulcah...če imaš inekcijo doma,mu daj kar z njo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:02:25
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy moj otrok..... eno leto nazaj..... boli, predihavam, stopnjuje se bolečina. stopnjuje se vedoželjnost, kdo za nekaj se premika v trebuščku...za koga sem se borila 9 mesecev..in kdo je vztrajal v meni.....kdo me ne nežno brckal, me čohljal po rebrih....kdo je tisti, ki me bo osrečil...... Ob 22.12. na svet priveka deklica...princeska...jočem...jočem od sreče..da je tu...moja princeska...tako lepa...tako moja..tako najina...tako naša......Tisa sedaj....... Raste...me razveseljuje...in mi dela sive lase.... Moja deklica...z nasmehom otopli sobo, sesuje tečnobo in pričara lagodje.....z iskricam v očeh..... Vse najboljše moja princeska.....hvala za vse......na še veliko skupnih let....... http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146290#imageShow] ojoj, bo mami ajvy
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 11:02:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.1.2010 11:06:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:09:01
|
|
|
|
tanci29
|
hej hoj sem mela dones gin. je mogu moj popedenčkat tamaledva pa me kliče kaj jim nej da za jest...pol pa prav sej sem vedu sam sem mogu prečekirat...sva pa že dva dni spet na bojni nogi...zakaj, ker grem danes na srečanje z bivšimi sodelavkami in ker sem šla prejšni teden v kino in to je zdej kar vsak petek zoprn...mah bo že si bom nasledn petek spet kej splanirala da bo vidu da mama ni 24 ur sam doma. ej pa k bi kam hodila v treh letih nisem šla nikamor ampak res nikamor. če pa sva šla pa skupaj ali pa vsi skupaj z otroci vred. še največkrat pa sem šla sama z otroci kolumbo-tudi od nas iskrene čestitke za obletnico. bride in red dres. veliko skupnih užitkov in imejte se radi še naprej. piškot-ej revčki en miljavžnt pikic pokic da se čimprej pozdravi Martin sunny-uživajte na dopustku katjuša-ti ne zavidam da si v tem položaju. no vsaj trudiš se urediti zadevo. upam da se vam uspe kaj zmenit, probaj res da ga prestavijo v večjo skupino, pa povej vse razloge zakaj. naj se malo oni prilagodijo otrokom in njihovim potrebam. vzgojiteljice se pa najverjetneje res trudijo in vestno opravljajo svoje delo. nebi glih posploševala da se jim nič ne da. vsaj po mojih izkušnjah, vaših pa ne poznam. se pa vedno in povsod najde nekaj kar ne odgovarja vsakemu. ampak očitno boš morala bit zoprna pa vztrajna. samo pazi do katere mere da ne bo Florjan nosil posledic v vtrtcu. mislim pa da bojo pripravljeni poslušat in potem kar tukaj pripoveduješ se bodo pomojem potrudili poiskat pravo rešitev. veš niso glih vsi leseni in jih briga. pa saj to je njihov zaslužek. tako kot se mi borimo v trgovinah za strane in pojemo en kup dreka da se stranki ustreže tako je tudi njihov interes da ugodijo ali pa vsaj prbajo najti rešuitev težavam, samo na prav način se jih je treba lotit. sej ostalo sem pa pozabila
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.