|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
29.1.2010 8:36:53   
sjmm
Jutro vsem!

Noč neki srednjega...pa smo včer skoz neki delal...sem kr mal out, pa še celo noč neki angale pa septolete ližem, sem zgleda neki od Maja pokasirala.

Evo grem na kofi, dons jo je moj skuhu k gre za ob 11h šele delat pol pa do bog ve kdaj, pa jutr tud in v nedeljo za kratek cajt, k more sam še ta zadnji lak na parket dat.

No, še en kofi za vse:

user posted image

pol vs pa mau preberem!user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
29.1.2010 8:38:05   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

TISA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN

user posted image

tudi na mamico ne smemo pozabit.......enkrat nam je učitelj tehnike v osnovni šoli rekel, da za vsak svoj rojstni dan prinese rožico tudi svoji mami, ker se je tisti dan mogla kar pošteno namatrat:

user posted image

se podpisem.........zelo lepa cestitka...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
29.1.2010 8:38:13   
baki
sem ugotovila da imam pol predala premajhnih cotsam jih je še vedno dosti ostalouser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
29.1.2010 8:38:52   
SURF
Tisa vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
29.1.2010 8:48:04   
MIHAILO
KOLUMBO VSE NAJ ZA OBLETNICO.......VELIKO LJUBEZNI IN LEPIH TRENUTKOV....

user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
29.1.2010 8:49:47   
MIHAILO

KATJUŠA še ena varjatna:

Kdaj gre tvoj zutri u službo?
Nej ga on pelje okol 7h al pa pač takrat ko gre, da bo bolj zgodaj tam, bo potem lažje zaspal....tam grejo spat okol 11.30-12, doma grete verjtno kako uro kasneje in to se ful pozna. Jst bi na tvojem mestu prišla svari do dna.....če doma lepo spi, potem v vrtcu nekaj ne štima.

AJVY help, rabimo kak tvoj diplomatski nasvet

katjusa se strinjam...

Neposredna povezava do sporočila: 3456
29.1.2010 9:01:37   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Kolumbo čeprav z enodnevno zamudo iskrene čestitke za obletnico. Imejta se vedno tako rada kot se imata, še veliko lepih trenutkov v dvoje.

user posted image

še od nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
29.1.2010 9:26:23   
Ajvy
moj otrok.....

eno leto nazaj.....
boli, predihavam, stopnjuje se bolečina. stopnjuje se vedoželjnost, kdo za nekaj se premika v trebuščku...za koga sem se borila 9 mesecev..in kdo je vztrajal v meni.....kdo me ne nežno brckal, me čohljal po rebrih....kdo je tisti, ki me bo osrečil......
Ob 22.12. na svet priveka deklica...princeska...jočem...jočem od sreče..da je tu...moja princeska...tako lepa...tako moja..tako najina...tako naša......Tisa

sedaj.......
Raste...me razveseljuje...in mi dela sive lase....
Moja deklica...z nasmehom otopli sobo, sesuje tečnobo in pričara lagodje.....z iskricam v očeh.....

Vse najboljše moja princeska.....hvala za vse......na še veliko skupnih let.......

[link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146290#imageShow][/link]

user posted image

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 29.1.2010 9:28:12 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
29.1.2010 9:27:08   
Ajvy
lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
29.1.2010 9:30:37   
Ajvy
KAtjuša..stručko...a lhko link popraviš ,da se bo slikica vidla..lepo prosim..jst ne znam

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
29.1.2010 9:39:20   
Ajvy
Brkn...o joj...upam , da tole bruhanje hitro mine.....ter da si boš lahko malo odpočila...

Čebela...the best za računalnik user posted image user posted image

Surf..full dobr za pričouser posted image user posted image

Onasiss..čestike za izpit user posted image user posted image

Urša...me veseli da gre na bolje user posted image user posted image

Deja...jst se kar lepo podpišem pod tvoj post...če smem...

Birdy...heloiu....kako ste ????

Sunny
...uf..tole pa je izkušnja
WAw....Gaja je pa čist napredna user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
29.1.2010 9:41:16   
sunny24
Jutro!
Naša nočka kar v redu...Se je prvič zbudila ob 5:30 za mlekca, pol pa je zaspala v vozičku (v postli ni blo šans, se j tkoj zbudila in v jok-3x).

No, in ob 7:30 mene nek ropot predrami, pogledam v voziček-prazen, gledam kje je Gaja in jo najdem na tleh kako ona čiča in se igra z mojim lakom za nohte...Pojma nimam kako je vn šla, kako da se ni nič udarla...user posted image user posted image user posted image Edina varianta je, da je spala na trebuhu in se je pač z nogicami zmuznla vn ospredi pr vozičku pr "ograjci"...user posted image   Pa je mogla bit kr neki cajta na tleh k voziček ko sm ga potipala je bil mrzel...
Mislim, svašta se nam dogaja! user posted image user posted image user posted image

TISA, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, PA DOSTI ZDRAVJA!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

ajvy, full si lepo napisala!!! user posted image user posted image user posted image

kolumbo,
super za bicikl! user posted image user posted image user posted image   Mi ga gremo iskat k prijemo s Čateža...Če jih ne bojo vse pokupli do takrat! user posted image

ursa, super da ste boljši!!! user posted image

Sm prebrala na FB da je Martin od Piškot na infekcijski...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Martina!

Joj, jst bi mogla še kej spakirat...Sm sam na kup vrgla cote...Ma se mi tko ne da...Pride kira pakirat namesto mene? user posted image user posted image user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
29.1.2010 9:46:10   
rebeka84
user posted image Tisa vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan!user posted image

Lep pozdravček od nas, mi gremo... Najprej v Mb, pol pa v Bosno... papa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
29.1.2010 9:47:39   
Ajvy
hvala vsem za čestitke.....

kolumbo....se mi je orosilo oko..tko da hvala za rožico...user posted image user posted image user posted image

Sunny....he he ....tvoja GAja je pa popotnica, tako kot ti user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
29.1.2010 9:47:47   
Čebel@
ajvy....full si lepo napisalauser posted image -Tisa je pa res princeska s temi učkamiuser posted image

sunny.....če spakkiram namesto tebe,a grem lahko tudi uživat namesto tebe?user posted image .....joj pa mene bi kap ruknila ko bi vidla prazen voziček....sem ti že hotla pisat:kaj pa če ji paše se stiskat(varnost pa to)?...Hana mora imeti nujno v posteljici blazino za dojenje da se stiska

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Martina

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
29.1.2010 9:48:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

imejte se skrajno lepouser posted image user posted image user posted image user posted image varno vožnjo

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
29.1.2010 9:53:49   
sunny24
čebela...Hm, ti pridi spakirat, pol se pa dalje menmo...user posted image user posted image user posted image Glede na to da grejo tudi tašča in tast, ne vem če bi ti lih šla...user posted image user posted image user posted image   Bi ti pa kafe častla, pa kej sladkega! user posted image

Ma dej, mene je v 2 dneh oz ne, v malo več kot 12h urah, kap 2x ruknla...Najprej gre raziskovat podvodni svet, pol pa gasa vn z voza...Mislim...Le po komu je pobrala talent za neumnosti...user posted image user posted image user posted image

Ma to spanje v vozičku...Ni šans, da bi ona kej mela v postli, k dejansko spi čez celo postlo, je pa večinoma jok v postli sam k je luna (puhna al pa prazna)...Pa tudi vse leti vn s postle, še medota je zadnjič zabrisala na našo postlo...Najprej mu je nardila moj moj (ga je full stisnla) pol pa leti leti medo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
29.1.2010 9:54:32   
sunny24
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

imejte se skrajno lepouser posted image user posted image user posted image user posted image varno vožnjo

Rebeka, uživejte in lepo praznujte!!! Pa kako fotko k prijeste nazaj! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
29.1.2010 9:59:39   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela...Hm, ti pridi spakirat, pol se pa dalje menmo...user posted image user posted image user posted image Glede na to da grejo tudi tašča in tast, ne vem če bi ti lih šla...user posted image user posted image user posted image   Bi ti pa kafe častla, pa kej sladkega! user posted image

Ma dej, mene je v 2 dneh oz ne, v malo več kot 12h urah, kap 2x ruknla...Najprej gre raziskovat podvodni svet, pol pa gasa vn z voza...Mislim...Le po komu je pobrala talent za neumnosti...user posted image user posted image user posted image

Ma to spanje v vozičku...Ni šans, da bi ona kej mela v postli, k dejansko spi čez celo postlo, je pa večinoma jok v postli sam k je luna (puhna al pa prazna)...Pa tudi vse leti vn s postle, še medota je zadnjič zabrisala na našo postlo...Najprej mu je nardila moj moj (ga je full stisnla) pol pa leti leti medo...user posted image user posted image user posted image

predno bi jaz brišla do primorske bi bila ti že via čatežuser posted image user posted image user posted image user posted image ......joj mala je čisto divjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
29.1.2010 10:01:46   
sunny24
Neee, sej gremo šele zvečer...Maš še cajta...Dobro urco do mene, pol spakiraš, spijemo kafe in pičiš back home...user posted image user posted image user posted image

Gaja je prov en tornado...Varianta Denis pokora v ženski obliki...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
29.1.2010 10:06:08   
Čebel@

Neee, sej gremo šele zvečer...Maš še cajta...Dobro urco do mene, pol spakiraš, spijemo kafe in pičiš back home...user posted image user posted image user posted image

Gaja je prov en tornado...Varianta Denis pokora v ženski obliki...user posted image user posted image user posted image

ne vem če bi mi peš ratalo pridet v eni urciuser posted image ......tko ti vsaj nikoli ne bo dolgčasuser posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
29.1.2010 10:09:17   
sunny24

ne vem če bi mi peš ratalo pridet v eni urciuser posted image ......tko ti vsaj nikoli ne bo dolgčasuser posted image user posted image

Ja, sam mi res ne bo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
29.1.2010 10:16:48   
Čebel@

Ja, sam mi res ne bo...user posted image user posted image user posted image

pa poskrbela bo da boš imela vedno frišno pobarvano frizuro,zaradi sivih lasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
29.1.2010 10:20:04   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Katjuša, zdej si me pa resno razpizdila. Če mislš da jim boš ti narekovala ritem se motiš. Če bi upošteval želje vsake mame bi se vzgojiteljcam resno zmešal.
Sam to bom še rekla ker te mam res poln kur.ac da ne dojameš da ne bojo delal tko k ti hočeš. če ti ni všeč kako majo ga mej pa doma ne pa v vrtcu. Če se ne zavedaš da se gre za prilagajanje skupini in da je očitno tko kt je, pol pa tud ne vem.
In ne gre se zato v kerih vodah sem in v kerih nisem. Nikol ampak res nikol pa nisem bla pametna kaj bi mogl narest in da to ni vredu. in se zavedam da ko dam otroka v vrtec da bo tam tud kej kar mi ni všeč. Zato pa še ne nardim cele drame iz tega ampak se pač sprijaznim!!!!!!
Pa ne mislm več debatirat s tabo ker očitn ne dojameš. Če mislš da sem tko k Kolumbo k je pol na vsak način skušala popravt kar je rekla se motš.user posted image

HVALA .... ZAKAJ POL NE IGNORIRAŠ????'
si preneumna da bi razumela al kaj?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
29.1.2010 10:20:31   
Katjusa

TISA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN

user posted image

tudi na mamico ne smemo pozabit.......enkrat nam je učitelj tehnike v osnovni šoli rekel, da za vsak svoj rojstni dan prinese rožico tudi svoji mami, ker se je tisti dan mogla kar pošteno namatrat:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tisa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.