![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 8:36:53
|
|
|
|
sjmm
|
Jutro vsem! Noč neki srednjega...pa smo včer skoz neki delal...sem kr mal out, pa še celo noč neki angale pa septolete ližem, sem zgleda neki od Maja pokasirala. Evo grem na kofi, dons jo je moj skuhu k gre za ob 11h šele delat pol pa do bog ve kdaj, pa jutr tud in v nedeljo za kratek cajt, k more sam še ta zadnji lak na parket dat. No, še en kofi za vse: pol vs pa mau preberem!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 8:38:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TISA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN tudi na mamico ne smemo pozabit.......enkrat nam je učitelj tehnike v osnovni šoli rekel, da za vsak svoj rojstni dan prinese rožico tudi svoji mami, ker se je tisti dan mogla kar pošteno namatrat: se podpisem.........zelo lepa cestitka...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 8:38:13
|
|
|
|
baki
|
sem ugotovila da imam pol predala premajhnih cotsam jih je še vedno dosti ostalo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 8:38:52
|
|
|
|
SURF
|
Tisa vse najboljše
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 8:48:04
|
|
|
|
MIHAILO
|
KOLUMBO VSE NAJ ZA OBLETNICO.......VELIKO LJUBEZNI IN LEPIH TRENUTKOV....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 8:49:47
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo KATJUŠA še ena varjatna: Kdaj gre tvoj zutri u službo? Nej ga on pelje okol 7h al pa pač takrat ko gre, da bo bolj zgodaj tam, bo potem lažje zaspal....tam grejo spat okol 11.30-12, doma grete verjtno kako uro kasneje in to se ful pozna. Jst bi na tvojem mestu prišla svari do dna.....če doma lepo spi, potem v vrtcu nekaj ne štima. AJVY help, rabimo kak tvoj diplomatski nasvet katjusa se strinjam...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:01:37
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo čeprav z enodnevno zamudo iskrene čestitke za obletnico. Imejta se vedno tako rada kot se imata, še veliko lepih trenutkov v dvoje. še od nas
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:26:23
|
|
|
|
Ajvy
|
moj otrok..... eno leto nazaj..... boli, predihavam, stopnjuje se bolečina. stopnjuje se vedoželjnost, kdo za nekaj se premika v trebuščku...za koga sem se borila 9 mesecev..in kdo je vztrajal v meni.....kdo me ne nežno brckal, me čohljal po rebrih....kdo je tisti, ki me bo osrečil...... Ob 22.12. na svet priveka deklica...princeska...jočem...jočem od sreče..da je tu...moja princeska...tako lepa...tako moja..tako najina...tako naša......Tisa sedaj....... Raste...me razveseljuje...in mi dela sive lase.... Moja deklica...z nasmehom otopli sobo, sesuje tečnobo in pričara lagodje.....z iskricam v očeh..... Vse najboljše moja princeska.....hvala za vse......na še veliko skupnih let....... [link=http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=146290#imageShow][/link]
< Sporočilo je popravil Ajvy -- 29.1.2010 9:28:12 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:27:08
|
|
|
|
Ajvy
|
lp
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:30:37
|
|
|
|
Ajvy
|
KAtjuša..stručko...a lhko link popraviš ,da se bo slikica vidla..lepo prosim..jst ne znam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:39:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Brkn...o joj...upam , da tole bruhanje hitro mine.....ter da si boš lahko malo odpočila... Čebela...the best za računalnik Surf..full dobr za pričo Onasiss..čestike za izpit Urša...me veseli da gre na bolje Deja...jst se kar lepo podpišem pod tvoj post...če smem... Birdy...heloiu....kako ste ???? Sunny...uf..tole pa je izkušnja WAw....Gaja je pa čist napredna
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:41:16
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Naša nočka kar v redu...Se je prvič zbudila ob 5:30 za mlekca, pol pa je zaspala v vozičku (v postli ni blo šans, se j tkoj zbudila in v jok-3x). No, in ob 7:30 mene nek ropot predrami, pogledam v voziček-prazen, gledam kje je Gaja in jo najdem na tleh kako ona čiča in se igra z mojim lakom za nohte...Pojma nimam kako je vn šla, kako da se ni nič udarla... Edina varianta je, da je spala na trebuhu in se je pač z nogicami zmuznla vn ospredi pr vozičku pr "ograjci"... Pa je mogla bit kr neki cajta na tleh k voziček ko sm ga potipala je bil mrzel... Mislim, svašta se nam dogaja! TISA, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE, PA DOSTI ZDRAVJA!!!!!!! ajvy, full si lepo napisala!!! kolumbo, super za bicikl! Mi ga gremo iskat k prijemo s Čateža...Če jih ne bojo vse pokupli do takrat! ursa, super da ste boljši!!! Sm prebrala na FB da je Martin od Piškot na infekcijski... za Martina! Joj, jst bi mogla še kej spakirat...Sm sam na kup vrgla cote...Ma se mi tko ne da...Pride kira pakirat namesto mene?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:46:10
|
|
|
|
rebeka84
|
Tisa vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan! Lep pozdravček od nas, mi gremo... Najprej v Mb, pol pa v Bosno... papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:47:39
|
|
|
|
Ajvy
|
hvala vsem za čestitke..... kolumbo....se mi je orosilo oko..tko da hvala za rožico... Sunny....he he ....tvoja GAja je pa popotnica, tako kot ti
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:47:47
|
|
|
|
Čebel@
|
ajvy....full si lepo napisala -Tisa je pa res princeska s temi učkami sunny.....če spakkiram namesto tebe,a grem lahko tudi uživat namesto tebe? .....joj pa mene bi kap ruknila ko bi vidla prazen voziček....sem ti že hotla pisat:kaj pa če ji paše se stiskat(varnost pa to)?...Hana mora imeti nujno v posteljici blazino za dojenje da se stiska za Martina
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:48:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Lep pozdravček od nas, mi gremo... Najprej v Mb, pol pa v Bosno... papa imejte se skrajno lepo varno vožnjo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:53:49
|
|
|
|
sunny24
|
čebela...Hm, ti pridi spakirat, pol se pa dalje menmo... Glede na to da grejo tudi tašča in tast, ne vem če bi ti lih šla... Bi ti pa kafe častla, pa kej sladkega! Ma dej, mene je v 2 dneh oz ne, v malo več kot 12h urah, kap 2x ruknla...Najprej gre raziskovat podvodni svet, pol pa gasa vn z voza...Mislim...Le po komu je pobrala talent za neumnosti... Ma to spanje v vozičku...Ni šans, da bi ona kej mela v postli, k dejansko spi čez celo postlo, je pa večinoma jok v postli sam k je luna (puhna al pa prazna)...Pa tudi vse leti vn s postle, še medota je zadnjič zabrisala na našo postlo...Najprej mu je nardila moj moj (ga je full stisnla) pol pa leti leti medo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:54:32
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 Lep pozdravček od nas, mi gremo... Najprej v Mb, pol pa v Bosno... papa imejte se skrajno lepo varno vožnjo Rebeka, uživejte in lepo praznujte!!! Pa kako fotko k prijeste nazaj!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 9:59:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 čebela...Hm, ti pridi spakirat, pol se pa dalje menmo... Glede na to da grejo tudi tašča in tast, ne vem če bi ti lih šla... Bi ti pa kafe častla, pa kej sladkega! Ma dej, mene je v 2 dneh oz ne, v malo več kot 12h urah, kap 2x ruknla...Najprej gre raziskovat podvodni svet, pol pa gasa vn z voza...Mislim...Le po komu je pobrala talent za neumnosti... Ma to spanje v vozičku...Ni šans, da bi ona kej mela v postli, k dejansko spi čez celo postlo, je pa večinoma jok v postli sam k je luna (puhna al pa prazna)...Pa tudi vse leti vn s postle, še medota je zadnjič zabrisala na našo postlo...Najprej mu je nardila moj moj (ga je full stisnla) pol pa leti leti medo... predno bi jaz brišla do primorske bi bila ti že via čatež ......joj mala je čisto divja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:01:46
|
|
|
|
sunny24
|
Neee, sej gremo šele zvečer...Maš še cajta...Dobro urco do mene, pol spakiraš, spijemo kafe in pičiš back home... Gaja je prov en tornado...Varianta Denis pokora v ženski obliki...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:06:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Neee, sej gremo šele zvečer...Maš še cajta...Dobro urco do mene, pol spakiraš, spijemo kafe in pičiš back home... Gaja je prov en tornado...Varianta Denis pokora v ženski obliki... ne vem če bi mi peš ratalo pridet v eni urci ......tko ti vsaj nikoli ne bo dolgčas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:09:17
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Neee, sej gremo šele zvečer...Maš še cajta...Dobro urco do mene, pol spakiraš, spijemo kafe in pičiš back home... Gaja je prov en tornado...Varianta Denis pokora v ženski obliki... ne vem če bi mi peš ratalo pridet v eni urci ......tko ti vsaj nikoli ne bo dolgčas Ja, sam mi res ne bo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:16:48
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Neee, sej gremo šele zvečer...Maš še cajta...Dobro urco do mene, pol spakiraš, spijemo kafe in pičiš back home... Gaja je prov en tornado...Varianta Denis pokora v ženski obliki... ne vem če bi mi peš ratalo pridet v eni urci ......tko ti vsaj nikoli ne bo dolgčas Ja, sam mi res ne bo... pa poskrbela bo da boš imela vedno frišno pobarvano frizuro,zaradi sivih las
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:20:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Katjuša, zdej si me pa resno razpizdila. Če mislš da jim boš ti narekovala ritem se motiš. Če bi upošteval želje vsake mame bi se vzgojiteljcam resno zmešal. Sam to bom še rekla ker te mam res poln kur.ac da ne dojameš da ne bojo delal tko k ti hočeš. če ti ni všeč kako majo ga mej pa doma ne pa v vrtcu. Če se ne zavedaš da se gre za prilagajanje skupini in da je očitno tko kt je, pol pa tud ne vem. In ne gre se zato v kerih vodah sem in v kerih nisem. Nikol ampak res nikol pa nisem bla pametna kaj bi mogl narest in da to ni vredu. in se zavedam da ko dam otroka v vrtec da bo tam tud kej kar mi ni všeč. Zato pa še ne nardim cele drame iz tega ampak se pač sprijaznim!!!!!! Pa ne mislm več debatirat s tabo ker očitn ne dojameš. Če mislš da sem tko k Kolumbo k je pol na vsak način skušala popravt kar je rekla se motš. HVALA .... ZAKAJ POL NE IGNORIRAŠ????' si preneumna da bi razumela al kaj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 10:20:31
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TISA VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN tudi na mamico ne smemo pozabit.......enkrat nam je učitelj tehnike v osnovni šoli rekel, da za vsak svoj rojstni dan prinese rožico tudi svoji mami, ker se je tisti dan mogla kar pošteno namatrat: Tisa iskrene čestitke
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.