![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:09:40
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kako ve fizijološko špricnete v nosnico a s tisto inekcijsko pumpico? zmanjkalo mi je tiste aqua maris inekcijo napolnim 1ml pa špric v nos
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:11:25
|
|
|
|
tanci29
|
kolumbo-pri nas te šprice prodajajo v lekarni. a bi mi poslala tvoj naslov. da ti pošljem tist sprej pa ti grem lohk še po te šprice v lekarno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:14:43
|
|
|
|
baki
|
katjuša bravo za šistilni servis nik je zdej metlo najdu mi hoče povedat da je smetno potleh
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:16:15
|
|
|
|
sunny24
|
Jst se še kar tle in nič še nimam spakirano...In še kar sm v pižami...Čakam da pride kira pomagat... Zdej bom šla počasi mojga zbudit za delat, pol pride sestrična ta mala sem... V glavnem... volja.neč !! 5 +,m1-+898759žć (pozdravčki od mojga ... ) m/+5o7+*/4--,
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:17:36
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo....v naši lekarni so mi šprico kar podarili,ko sem vprašala če imajo kakšno tanci.....ti dam prav da je treba jit včasih tudi ven,pa če desci tega ne zastopijo pol pa nič....uživaj danes zvečer
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:21:12
|
|
|
|
tanci29
|
čebela-ej dobimo se ob šestih doma bom preden gre hana spat, se pravi okol devetih da se podoji...pa kaj komu ni jasno tuki...mah adijo pamet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:23:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 čebela-ej dobimo se ob šestih doma bom preden gre hana spat, se pravi okol devetih da se podoji...pa kaj komu ni jasno tuki...mah adijo pamet ne sikeraj se....saj zato so pa očkoti da vskočijo ko mami ni na razpolago
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:27:28
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kako ve fizijološko špricnete v nosnico a s tisto inekcijsko pumpico? zmanjkalo mi je tiste aqua maris inekcijo napolnim 1ml pa špric v nos evo sem probala tako in je super je kr na drugi strani ven špricnlo.... zdej je šel pa ajat je čist bogi in ga ne smilim silit na ritem, ga bomo že pol nazaj dobil k bo zdrav kolumbo, za šprice je pa čudno, da jih nimajo v lekarni mi jih vedno tam kupimo če želiš ti jih grem jst kupit pa ti jih pošlem? tanci imaš prav, sej ko bom dobla našo vzgojiteljico jo bom mal vprašala kako je kej in kaj počne florči....mogoče m u je res tale ritem mičkono prezgodaj ker doma hodi spat me d12 in pol13 tko da je to vsaj pol ure kasneje..... vstaja pa zjutraj z atijem ker ga ati pele v vrtec in ponavadi on naju zbudi ob 7. sej se bo vse rešlo, ampak mi ni jasno od začetka je tako spal tam, da sem ga celo jst budila ko sem ponj prišla zdej pa Včeraj sma se potem tako kot je urša rekla ful zaiograla najprej smo šli jest in je zečel spet tisto trmo utrujeno ven metat in sme mu rekla, da če bo lepo jedu se bomo igrala in me je vprašal če z vlakecom sem rekla ja če boš pridno jedel in se je res potrudu pol sma se pa kako uro in pol igrala je blo vse OK ob ene pol 6 je pa spet začel termarit in tečnarit in ni nič pomagalo tako, da sem ga mal k dediju poslala pa je prišel hitro nazaj in skos neki iskal in se jokal in karkoli sem počela se mi je na tla metal, njegovih igrač se niti prtaknt ne smem.... zvečer je pa sam padel v posteljo sicer z goro joka ampak je..... se mi smili ker vem, da tudi on trpi zaradi tega.... sej boma rešla Danes sta se pa tud z atijem zjutarj zmenla, da bo ajal.... no bomo videli, če bo ga bom nagradila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:30:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 hej hoj sem mela dones gin. je mogu moj popedenčkat tamaledva pa me kliče kaj jim nej da za jest...pol pa prav sej sem vedu sam sem mogu prečekirat...sva pa že dva dni spet na bojni nogi...zakaj, ker grem danes na srečanje z bivšimi sodelavkami in ker sem šla prejšni teden v kino in to je zdej kar vsak petek zoprn...mah bo že si bom nasledn petek spet kej splanirala da bo vidu da mama ni 24 ur sam doma. ej pa k bi kam hodila v treh letih nisem šla nikamor ampak res nikamor. če pa sva šla pa skupaj ali pa vsi skupaj z otroci vred. še največkrat pa sem šla sama z otroci tudi ti moreš mal ven ne vem kaj jim je tako težko razumet.... (kako srečo imam).... Upam, da boš šla in da se boš imela fino
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:36:04
|
|
|
|
baki
|
katjuša tk mu boš najlažje orengi spucala nospol pa mali vse dol poje.ubistvu mu nos spereš tk mu gre v vse kanale,in pol redko udari na uhice.to mu naredi ene 5x na dan.kupi opoeril pa mu zvečer daj v vsako nosnico eno kaplico(približno)boš vidla bo hitr bolši.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:41:05
|
|
|
|
Katjusa
|
Baki operil pa že imam ga redno nucamo ob prehladih boščki mali k so takole bubani....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:41:46
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa kako ve fizijološko špricnete v nosnico a s tisto inekcijsko pumpico? zmanjkalo mi je tiste aqua maris inekcijo napolnim 1ml pa špric v nos evo sem probala tako in je super je kr na drugi strani ven špricnlo.... zdej je šel pa ajat je čist bogi in ga ne smilim silit na ritem, ga bomo že pol nazaj dobil k bo zdrav kolumbo, za šprice je pa čudno, da jih nimajo v lekarni mi jih vedno tam kupimo če želiš ti jih grem jst kupit pa ti jih pošlem? tanci imaš prav, sej ko bom dobla našo vzgojiteljico jo bom mal vprašala kako je kej in kaj počne florči....mogoče m u je res tale ritem mičkono prezgodaj ker doma hodi spat me d12 in pol13 tko da je to vsaj pol ure kasneje..... vstaja pa zjutraj z atijem ker ga ati pele v vrtec in ponavadi on naju zbudi ob 7. sej se bo vse rešlo, ampak mi ni jasno od začetka je tako spal tam, da sem ga celo jst budila ko sem ponj prišla zdej pa Včeraj sma se potem tako kot je urša rekla ful zaiograla najprej smo šli jest in je zečel spet tisto trmo utrujeno ven metat in sme mu rekla, da če bo lepo jedu se bomo igrala in me je vprašal če z vlakecom sem rekla ja če boš pridno jedel in se je res potrudu pol sma se pa kako uro in pol igrala je blo vse OK ob ene pol 6 je pa spet začel termarit in tečnarit in ni nič pomagalo tako, da sem ga mal k dediju poslala pa je prišel hitro nazaj in skos neki iskal in se jokal in karkoli sem počela se mi je na tla metal, njegovih igrač se niti prtaknt ne smem.... zvečer je pa sam padel v posteljo sicer z goro joka ampak je..... se mi smili ker vem, da tudi on trpi zaradi tega.... sej boma rešla Danes sta se pa tud z atijem zjutarj zmenla, da bo ajal.... no bomo videli, če bo ga bom nagradila katjuša... vem, kako ti je, ker mai tudi več ne spi v vrtcu in je pri nas ista pesem kot pri vas na začetku je spal verjetno zato, ker so hodili ven in ga je svež zrak zmatral, zdaj pa kot praviš so notri. naši gredo vsaj na sprehod, pa čeprav kratki moj nasvet: poskusi se pogovorit s socialno delavko ali ravnateljem, da ga premestijo v večjo skupino ( a je v jaslih )
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:46:09
|
|
|
|
baki
|
mat....r me spet noga boli,sem že pojedla eno tableto
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:47:26
|
|
|
|
Katjusa
|
tamika ni v jaslih je pa v skupini kjer so otroci od 1 do 4 let....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:48:06
|
|
|
|
Katjusa
|
baki zakaj pa te noga boli?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:48:08
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Baki operil pa že imam ga redno nucamo ob prehladih boščki mali k so takole bubani.... fiziološko pa tk kot sem rekla.tk delam odkar se je rodil.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:53:05
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki mat....r me spet noga boli,sem že pojedla eno tableto
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 11:54:53
|
|
|
|
TAMIKA3
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika ni v jaslih je pa v skupini kjer so otroci od 1 do 4 let.... mai je v skupini 2-4 pri nas je te dni okrog -10, pa so včeraj šli ven, zakaj pa vaši ne grejo, mi ni jasno a je dosti 1-letnikov?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 12:00:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa tamika ni v jaslih je pa v skupini kjer so otroci od 1 do 4 let.... mai je v skupini 2-4 pri nas je te dni okrog -10, pa so včeraj šli ven, zakaj pa vaši ne grejo, mi ni jasno a je dosti 1-letnikov? mislim da vsaj 1 al 2 še ne hodita , zakaj ne grejo ven ne vem ker sem vidla da imajo tudi voziček če ne drugega bi lahko teh nekaj k je večjih 4-5 dal k drugi skupini fora je v tem, da je še ena podobna skupina in tisti so zunaj včeraj sem videla njihovo vzgojiteljico k je enega malega v rokah držala med tem ko so večji tekal po snegu sej veš kaj si mislim, če hočeš se da..... no upam, da ne dobim nazaj komentarjev da koga kej obtožujem, sam otrok pri treh in pol pač nima dost, da se v igralnici igra z lego kockami in da riše.... pa sej nej delajo karkoli samo, da so otroci srečni bi bla pa jst tudi zelo srečna če bi florjan spet spal
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 12:22:41
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa baki zakaj pa te noga boli? mam išjas,pol me pa vsake tolk cajta noga boli,ker mi v križu živc stiska
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 12:25:03
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa baki zakaj pa te noga boli? mam išjas,pol me pa vsake tolk cajta noga boli,ker mi v križu živc stiska ojoj a boš šla na operacijo al kako?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 12:32:00
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: baki IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa baki zakaj pa te noga boli? mam išjas,pol me pa vsake tolk cajta noga boli,ker mi v križu živc stiska ojoj a boš šla na operacijo al kako? jest sem imela isto in mi je pomagal kiropraktik. od takrat napej nobene bolečine več
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 12:38:40
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 čebela...Hm, ti pridi spakirat, pol se pa dalje menmo... Glede na to da grejo tudi tašča in tast, ne vem če bi ti lih šla... Bi ti pa kafe častla, pa kej sladkega! Ma dej, mene je v 2 dneh oz ne, v malo več kot 12h urah, kap 2x ruknla...Najprej gre raziskovat podvodni svet, pol pa gasa vn z voza...Mislim...Le po komu je pobrala talent za neumnosti... Ma to spanje v vozičku...Ni šans, da bi ona kej mela v postli, k dejansko spi čez celo postlo, je pa večinoma jok v postli sam k je luna (puhna al pa prazna)...Pa tudi vse leti vn s postle, še medota je zadnjič zabrisala na našo postlo...Najprej mu je nardila moj moj (ga je full stisnla) pol pa leti leti medo... VAU, Gaja je pa res ena pogumna pustolovka
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 12:47:10
|
|
|
|
BarbaraGS
|
Ojla punce...kar nekaj casa se nisem javila...sem pa vas pogresala. Mi smo bili vsi bolni, tak, da prihajamo k sebi. Tamala je nekaj staknila, najverjetneje v koloseju in najverjetneje rotavirus, ker njej ni bilo skoro nic (je cepljena), midva sva pa bruhala, imela vrocino in tudi drisko... Vsi ki so bili z nama v stiku so zboleli v roku 2 dni, sam tamala ni imela nobene take reakcije, razen, da dva dni ni hotela skoro nic mlecnega jest. Zdaj smo vredu, sam meni je se zelo slabo, ampak to je verjetno ze posledica nosecnosti. Drugace pri nas nic novega in zanimivega. Razen da tudi midva gledava enovolumce, ampak za manj denarja in kaksne, ki imajo poceni rezervne dele in se jih da dobit tudi neoriginalne. Ve katera keri je primeren za kaj taksnega? Najbolj nama je vsec chrysler 2002 letnik, ker ga imajo ze njegovi, sam ti imajo baje full drage dele in ce se kaj pokvari das celo premozenje za popravilo... nic punce...vsem bolanckom uzivajte in se beremo :)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del 29.1.2010 12:49:19
|
|
|
|
Čebel@
|
tko midve sva pokosilčkale:je imela cvetačo+piščančka+makarončke in je pobasala vse popoldan gremo pa verjetno svakinji čestitat za RD a katera ve če kje prodajajo ala robbez copatke(ne preko neta)?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.