|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 10.del
29.1.2010 11:09:40   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

kako ve fizijološko špricnete v nosnico a s tisto inekcijsko pumpico? zmanjkalo mi je tiste aqua marisuser posted image

inekcijo napolnim 1ml pa špric v nos

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
29.1.2010 11:11:25   
tanci29
kolumbo-pri nas te šprice prodajajo v lekarni. a bi mi poslala tvoj naslov. da ti pošljem tist sprej pa ti grem lohk še po te šprice v lekarno

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
29.1.2010 11:14:43   
baki
katjuša bravo za šistilni servisuser posted image user posted image user posted image nik je zdej metlo najdu mi hoče povedat da je smetno potlehuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
29.1.2010 11:16:15   
sunny24
Jst se še kar tle in nič še

nimam spakirano...In še kar sm v pižami...Čakam da pride kira pomagat...user posted image user posted image user posted image

Zdej bom šla počasi mojga zbudit za delat, pol pride sestrična ta mala sem...

V glavnem... volja.neč  !!

5
+,m1-+898759žć  (pozdravčki od  mojga ...user posted image user posted image user posted image )
m/+5o7+*/4--,

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
29.1.2010 11:17:36   
Čebel@
kolumbo....v naši lekarni so mi šprico kar podarili,ko sem vprašala če imajo kakšno

tanci.....ti dam prav da je treba jit včasih tudi ven,pa če desci tega ne zastopijo pol pa nič....uživaj danes zvečeruser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
29.1.2010 11:21:12   
tanci29
čebela-ej dobimo se ob šestih doma bom preden gre hana spat, se pravi okol devetih da se podoji...pa kaj komu ni jasno tuki...mah adijo pamet

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
29.1.2010 11:23:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

čebela-ej dobimo se ob šestih doma bom preden gre hana spat, se pravi okol devetih da se podoji...pa kaj komu ni jasno tuki...mah adijo pamet

ne sikeraj se....saj zato so pa očkoti da vskočijo ko mami ni na razpolago

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
29.1.2010 11:27:28   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

kako ve fizijološko špricnete v nosnico a s tisto inekcijsko pumpico? zmanjkalo mi je tiste aqua marisuser posted image

evo sem probala tako in je super je kr na drugi strani ven špricnlo.... zdej je šel pa ajat je čist bogi in ga ne smilim silit na ritem, ga bomo že pol nazaj dobil k bo zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo, za šprice je pa čudno, da jih nimajo v lekarni mi jih vedno tam kupimouser posted image če želiš ti jih grem jst kupit pa ti jih pošlem?

tanci imaš prav, sej ko bom dobla našo vzgojiteljico jo bom mal vprašala kako je kej in kaj počne florči....mogoče m u je res tale ritem mičkono prezgodaj ker doma hodi spat me d12 in pol13 tko da je to vsaj pol ure kasneje.....

vstaja pa zjutraj z atijem ker ga ati pele v vrtec in ponavadi on naju zbudi ob 7.
sej se bo vse rešlo, ampak mi ni jasno od začetka je tako spal tam, da sem ga celo jst budila ko sem ponj prišla zdej pauser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sma se potem tako kot je urša rekla ful zaiograla najprej smo šli jest in je zečel spet tisto trmo utrujeno ven metat in sme mu rekla, da če bo lepo jedu se bomo igrala in me je vprašal če z vlakecom sem rekla ja če boš pridno jedel in se je res potrudu pol sma se pa kako uro in pol igrala je blo vse OK ob ene pol 6 je pa spet začel termarit in tečnarit in ni nič pomagalo tako, da sem ga mal k dediju poslalauser posted image user posted image pa je prišel hitro nazaj in skos neki iskal in se jokal in karkoli sem počela se mi je na tla metal, njegovih igrač se niti  prtaknt ne smem.... zvečer je pa sam padel v posteljo sicer z goro joka ampak je..... se mi smili ker vem, da tudi on trpi zaradi tega.... sej boma rešlauser posted image user posted image
Danes sta se pa tud z atijem zjutarj zmenla, da bo ajal.... no bomo videli, če bo ga bom nagradilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
29.1.2010 11:30:40   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hej hoj

sem mela dones gin. je mogu moj popedenčkat tamaledva pa me kliče kaj jim nej da za jest...pol pa prav sej sem vedu sam sem mogu prečekirat...sva pa že dva dni spet na bojni nogi...zakaj, ker grem danes na srečanje z bivšimi sodelavkami in ker sem šla prejšni teden v kino in to je zdej kar vsak petek user posted image  zoprn...mah bo že si bom nasledn petek spet kej splanirala da bo vidu da mama ni 24 ur sam doma. ej pa k bi kam hodila v treh letih nisem šla nikamor ampak res nikamor. če pa sva šla pa skupaj ali pa vsi skupaj z otroci vred. še največkrat pa sem šla sama z otroci

tudi ti moreš mal venuser posted image user posted image user posted image ne vem kaj jim je tako težko razumet.... (kako srečo imam)....
Upam, da boš šla in da se boš imela finouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
29.1.2010 11:36:04   
baki
katjuša tk mu boš najlažje orengi spucala nospol pa mali vse dol poje.ubistvu mu nos spereš tk mu gre v vse kanale,in pol redko udari na uhice.to mu naredi ene 5x na dan.kupi opoeril pa mu zvečer daj v vsako nosnico eno kaplico(približno)boš vidla bo hitr bolši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
29.1.2010 11:41:05   
Katjusa
Baki operil pa že imamuser posted image user posted image user posted image ga redno nucamo ob prehladihuser posted image user posted image user posted image
boščki mali k so takole bubani....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
29.1.2010 11:41:46   
TAMIKA3

evo sem probala tako in je super je kr na drugi strani ven špricnlo.... zdej je šel pa ajat je čist bogi in ga ne smilim silit na ritem, ga bomo že pol nazaj dobil k bo zdravuser posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo, za šprice je pa čudno, da jih nimajo v lekarni mi jih vedno tam kupimouser posted image če želiš ti jih grem jst kupit pa ti jih pošlem?

tanci imaš prav, sej ko bom dobla našo vzgojiteljico jo bom mal vprašala kako je kej in kaj počne florči....mogoče m u je res tale ritem mičkono prezgodaj ker doma hodi spat me d12 in pol13 tko da je to vsaj pol ure kasneje.....

vstaja pa zjutraj z atijem ker ga ati pele v vrtec in ponavadi on naju zbudi ob 7.
sej se bo vse rešlo, ampak mi ni jasno od začetka je tako spal tam, da sem ga celo jst budila ko sem ponj prišla zdej pauser posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sma se potem tako kot je urša rekla ful zaiograla najprej smo šli jest in je zečel spet tisto trmo utrujeno ven metat in sme mu rekla, da če bo lepo jedu se bomo igrala in me je vprašal če z vlakecom sem rekla ja če boš pridno jedel in se je res potrudu pol sma se pa kako uro in pol igrala je blo vse OK ob ene pol 6 je pa spet začel termarit in tečnarit in ni nič pomagalo tako, da sem ga mal k dediju poslalauser posted image user posted image pa je prišel hitro nazaj in skos neki iskal in se jokal in karkoli sem počela se mi je na tla metal, njegovih igrač se niti  prtaknt ne smem.... zvečer je pa sam padel v posteljo sicer z goro joka ampak je..... se mi smili ker vem, da tudi on trpi zaradi tega.... sej boma rešlauser posted image user posted image
Danes sta se pa tud z atijem zjutarj zmenla, da bo ajal.... no bomo videli, če bo ga bom nagradilauser posted image user posted image user posted image user posted image

katjuša... user posted image user posted image user posted image vem, kako ti je, ker mai tudi več ne spi v vrtcu in je pri nas ista pesem kot pri vas user posted image user posted image user posted image user posted image

na začetku je spal verjetno zato, ker so hodili ven in ga je svež zrak zmatral, zdaj pa kot praviš so notri. naši gredo vsaj na sprehod, pa čeprav kratki user posted image user posted image

moj nasvet: poskusi se pogovorit s socialno delavko ali ravnateljem, da ga premestijo v večjo skupino ( a je v jaslih user posted image )

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
29.1.2010 11:46:09   
baki
mat....r me spet noga boli,sem že pojedla eno tabletouser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
29.1.2010 11:47:26   
Katjusa
tamika ni v jaslih je pa v skupini kjer so otroci od 1 do 4 let....

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
29.1.2010 11:48:06   
Katjusa
baki zakaj pa te noga boli?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
29.1.2010 11:48:08   
baki

Baki operil pa že imamuser posted image user posted image user posted image ga redno nucamo ob prehladihuser posted image user posted image user posted image
boščki mali k so takole bubani....

fiziološko pa tk kot sem rekla.tk delam odkar se je rodil.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
29.1.2010 11:53:05   
TAMIKA3

mat....r me spet noga boli,sem že pojedla eno tabletouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
29.1.2010 11:54:53   
TAMIKA3

mai je v skupini 2-4
pri nas je te dni okrog -10, pa so včeraj šli ven, zakaj pa vaši ne grejo, mi ni jasno user posted image
a je dosti 1-letnikov?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
29.1.2010 12:00:19   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

mai je v skupini 2-4
pri nas je te dni okrog -10, pa so včeraj šli ven, zakaj pa vaši ne grejo, mi ni jasno user posted image
a je dosti 1-letnikov?

mislim da vsaj 1 al 2 še ne hoditauser posted image , zakaj ne grejo ven ne vem ker sem vidla da imajo tudi vozičekuser posted image če ne drugega bi lahko teh nekaj k je večjih 4-5 dal k drugi skupiniuser posted image user posted image user posted image user posted image
fora je v tem, da je še ena podobna skupina in tisti so zunaj včeraj sem videla njihovo vzgojiteljico k je enega malega v rokah držala med tem ko so večji tekal po sneguuser posted image user posted image user posted image user posted image sej veš kaj si mislim, če hočeš se da..... no upam, da ne dobim nazaj komentarjev da koga kej obtožujem, sam otrok pri treh in pol pač nima dost, da se v igralnici igra z lego kockami in da riše....
pa sej nej delajo karkoli samo, da so otroci srečniuser posted image user posted image user posted image bi bla pa jst tudi zelo srečna če bi florjan spet spaluser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
29.1.2010 12:22:41   
baki

mam išjas,pol me pa vsake tolk cajta noga boli,ker mi v križu živc stiska

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
29.1.2010 12:25:03   
Katjusa

ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a boš šla na operacijo al kako?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
29.1.2010 12:32:00   
tanci29

ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a boš šla na operacijo al kako?

jest sem imela isto in mi je pomagal kiropraktik. od takrat napej nobene bolečine več

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
29.1.2010 12:38:40   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čebela...Hm, ti pridi spakirat, pol se pa dalje menmo...user posted image user posted image user posted image Glede na to da grejo tudi tašča in tast, ne vem če bi ti lih šla...user posted image user posted image user posted image   Bi ti pa kafe častla, pa kej sladkega! user posted image

Ma dej, mene je v 2 dneh oz ne, v malo več kot 12h urah, kap 2x ruknla...Najprej gre raziskovat podvodni svet, pol pa gasa vn z voza...Mislim...Le po komu je pobrala talent za neumnosti...user posted image user posted image user posted image

Ma to spanje v vozičku...Ni šans, da bi ona kej mela v postli, k dejansko spi čez celo postlo, je pa večinoma jok v postli sam k je luna (puhna al pa prazna)...Pa tudi vse leti vn s postle, še medota je zadnjič zabrisala na našo postlo...Najprej mu je nardila moj moj (ga je full stisnla) pol pa leti leti medo...user posted image user posted image user posted image

VAU, Gaja je pa res ena pogumna pustolovkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
29.1.2010 12:47:10   
BarbaraGS
Ojla punce...kar nekaj casa se nisem javila...sem pa vas pogresala.

Mi smo bili vsi bolni, tak, da prihajamo k sebi. Tamala je nekaj staknila, najverjetneje v koloseju in najverjetneje rotavirus, ker njej ni bilo skoro nic (je cepljena), midva sva pa bruhala, imela vrocino in tudi drisko... Vsi ki so bili z nama v stiku so zboleli v roku 2 dni, sam tamala ni imela nobene take reakcije, razen, da dva dni ni hotela skoro nic mlecnega jest.
Zdaj smo vredu, sam meni je se zelo slabo, ampak to je verjetno ze posledica nosecnosti. user posted image

Drugace pri nas nic novega in zanimivega. Razen da tudi midva gledava enovolumce, ampak za manj denarja in kaksne, ki imajo poceni rezervne dele in se jih da dobit tudi neoriginalne. Ve katera keri je primeren za kaj taksnega? Najbolj nama je vsec chrysler 2002 letnik, ker ga imajo ze njegovi, sam ti imajo baje full drage dele in ce se kaj pokvari das celo premozenje za popravilo...user posted image

nic punce...vsem bolanckom user posted image user posted image user posted image
uzivajte in se beremo :)

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
29.1.2010 12:49:19   
Čebel@
tko midve sva pokosilčkale:je imela cvetačo+piščančka+makarončke in je pobasala vseuser posted image user posted image user posted image

popoldan gremo pa verjetno svakinji čestitat za RD

user posted image user posted image user posted image
a katera ve če kje prodajajo ala robbez copatke(ne preko neta)?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.