mate0ja
|
ima pa naš 11,5 kg, pa velik je 85cm, tko dauser posted image - ne vem no, v katerem hm je ona to kupovala aja, pa da ne pozabim, jaz dam vse v sušilca, ona pa ne, torej???? IZVIRNO SPOROČILO: nya popravek Mateja - ta otrok je mel pri 4.5 mesecev: 10kg, 68cm, zdej je pa star 5 mesecev pa en tedn- pa mu od hm 74 ni prav in mu bo mama zdej kupila 80 v glavnem, zakaj mislim, da pretirava? ker imamo bodi velikost 74, pa mu je prav, sam rokavi so mu mal kratki - ima pa naš 11,5 kg, pa velik je 85cm, tko da - ne vem no, v katerem hm je ona to kupovala aja, pa da ne pozabim, jaz dam vse v sušilca, ona pa ne, torej???? Kako hotro sm te iz mišnice zbezala Men je debata brezvezna, ker otroka pač oblečeš v številko, ki mu je prav in ne v številko, ki je predpisana za določeno starost. Mi mamo bodi velikosti 74, ki ji je še čisto prav mamo pa tud enga 98, ki ga nismo nikol oblekli, ker ji je bil že takrat ko smo ga dobili premajhen. Naša tamala je šlank pa ma pri normalnih bodijih ob nogicah lih prov placa. Tko da ma ta otročič problem, ker ma pri nogicah premal placa.