|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
28.1.2010 23:41:36   
Anonimen
Bruno - 27.1.2010, 53 cm, 3670g

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 726
28.1.2010 23:41:53   
Anonimen
Bruno - 27.1.2010, 53 cm, 3670g

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
28.1.2010 23:42:24   
Anonimen
hahahahahah - si skopirala s fbuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
28.1.2010 23:44:54   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa si me. Ma kom pa se da tipkat?user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 729
28.1.2010 23:55:39   
Anonimen
Kam s mi zdej ušla?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 730
28.1.2010 23:58:26   
Anonimen
grem spat - mali kašlja, tko da bo noč še pestra

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 731
29.1.2010 0:00:12   
Anonimen
Lahko noč.- moj pa že smrči tuki zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 732
29.1.2010 8:00:04   
mate0ja
jutro, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in seveda, ne pozabite http://www.spar-natecaji.si?idC=3&id=3960

Danni čestitke za še enega poba.

Tamala varno v vrtcu, meni sodelavec kavo kuha, zunaj pa že prekrasen sonček. Sumim, da bo nades lep dan.

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 733
29.1.2010 8:48:53   
Anonimen
Glasovala.

Pa dobro jutro. Danes imam kofi dan.user posted image 2 sem že spila, zdej šibam do kolegice, pol pa še do sestre na kosilo. Ja, tud men se včasih kdaj godi, ne sam Mateji.user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 734
29.1.2010 8:56:03   
mate0ja
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 735
29.1.2010 10:03:02   
Anonimen
danuser posted image

slovenka čestitke za user posted image user posted image

nya- glasujem vsak danuser posted image

Midve sva imeli danes P in bile tudi cepljene. Velika je 88 cm, težka pa 11,7 kg- še vedno nismo na 12user posted image . Se je pa ta teden odločila, da flaše ne bo več jedla in nimamo več flaše in moram vsako jutro študirat kaj naj ji dam, da bo jedla. če gre sama v hladilnik mi prinese sir ali pa hrenovkeuser posted image . Glede hrane je čisto odvisno kakšen dan ima, ne morem reči, da je velik jedec, ampak včasih mi eno stvar je, naslednjič pa samo proba in noče večuser posted image

D.anna česitke še tukaj za Bruna.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 736
29.1.2010 10:13:09   
Anonimen
ola

ooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Ninnyuser posted image ,saj ima lepe mere,pa kaj ce se ni na 12kg,saj moja po moje tudi ni.Glede hrane...rajs ne biuser posted image .

Glasovala,pa mi nekaj ne gre v racun.sem hotla kar 4x ze zadnjic,a ni slo.Iz enega rac.ne morem posebej jaz in tali,nioti ne morem iz dveh rac.jaz 2x..kr nekiuser posted image Pa vceraj je blo res mal glasov.Nya,mal poteraj svoje prjatle na fb,saj jih imas veliko!!!!!!!!!!!!!!!

Sem tko zanic,mislim brez volje...po moje imam se kar kri zanic,ker se na case vlecem kot megla.

D.anna cestiatam ob rojstvu drugega fantka Brunauser posted image user posted image user posted image

Oj Mateja,oj Didliuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
29.1.2010 10:15:03   
mate0ja
Lih sm si prebrala eno temo (na tisti k sta se nya pa didlina neki petelinleuser posted image user posted image ) od fantka, ki ima pri petih mesecih deset kil. In eto mere tvoje malčice za primerjavo. Sej ne morem verjet. Sm zraven razmišljala, da bi mela jest pri tako težkem otroku sigurno okvaro hrbtenice, ker je moja mala hotla bit skos po rokah user posted image A si predstavljate imet desetkilsko dete v ležečem položaju v eni roki z drugo pa neki druzga zraven delat. AUČ. Mene je kar nekaj v križu špiknlo. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 738
29.1.2010 10:19:27   
Anonimen
popravek Mateja - ta otrok je mel pri 4.5 mesecev: 10kg, 68cm, zdej je pa star 5 mesecev pa en tedn- pa mu od hm 74 ni prav in mu bo mama zdej kupila 80

v glavnem, zakaj mislim, da pretirava? ker imamo bodi velikost 74, pa mu je prav, sam rokavi so mu mal kratki - ima pa naš 11,5 kg, pa velik je 85cm, tko dauser posted image  - ne vem no, v katerem hm je ona to kupovala

aja, pa da ne pozabim, jaz dam vse v sušilca, ona pa ne, torej????

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 739
29.1.2010 10:20:33   
mate0ja
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

ola

ooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Ninnyuser posted image ,saj ima lepe mere,pa kaj ce se ni na 12kg,saj moja po moje tudi ni.Glede hrane...rajs ne biuser posted image .

Oj Mateja,oj Didliuser posted image user posted image

Kako še nimate 12 kil. A morjo punce že pri letu in pol na linijo pazit. No sej jih naša tud nima user posted image user posted image Mam komej 11.
Velika 82. To najbolj mojega svaka boli, ker njihova je pa štiri mesece starejša pa ma 14 kil in 83 cm. Pa oni so bolj na ozke linije mahnjeni, midva sva pa oba bolj obložena. user posted image user posted image

Ninny kaj morjo pol šele za tvojo malčico pravt, mene tok ljudi šravfa z opaskami jjjjjjjjoooooooooooooooojjjjjjjjjjjjj je velika. Pol pa no sej ni čudno, sta oba starša velika. Ko da bi bla to bolezen. Mi je pa v vrtcu ful luštna ena punčka, ki je mesec pa pol mlajša od naših pa ma 73 cm pa 7 kg. Pa ni nedonošenček. Kok je cortl. Naša je kot mama zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 740
29.1.2010 10:37:53   
mate0ja
ima pa naš 11,5 kg, pa velik je 85cm, tko dauser posted image - ne vem no, v katerem hm je ona to kupovala

IZVIRNO SPOROČILO: nya

popravek Mateja - ta otrok je mel pri 4.5 mesecev: 10kg, 68cm, zdej je pa star 5 mesecev pa en tedn- pa mu od hm 74 ni prav in mu bo mama zdej kupila 80

v glavnem, zakaj mislim, da pretirava? ker imamo bodi velikost 74, pa mu je prav, sam rokavi so mu mal kratki - ima pa naš 11,5 kg, pa velik je 85cm, tko dauser posted image  - ne vem no, v katerem hm je ona to kupovala

Kako hotro sm te iz mišnice zbezala user posted image user posted image user posted image
Men je debata brezvezna, ker otroka pač oblečeš v številko, ki mu je prav in ne v številko, ki je predpisana za določeno starost. Mi mamo bodi velikosti 74, ki ji je še čisto prav mamo pa tud enga 98, ki ga nismo nikol oblekli, ker ji je bil že takrat ko smo ga dobili premajhen. Naša tamala je šlankuser posted image user posted image pa ma pri normalnih bodijih ob nogicah lih prov placa. Tko da ma ta otročič problem, ker ma pri nogicah premal placa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 741
29.1.2010 11:40:47   
Anonimen
Mateja- jih tud slišim ja, da je velikauser posted image Sta obe pri velikih, za Mašo mi je zadnjič tud zobozdravnica vprašala v kateri razred hodi, pa pravim jaz da je šele v vrtcu in da je bila komaj 5 let starauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
29.1.2010 11:45:41   
anaj22
Ojla mamice

sem bla brez neta, katastrofa spol ne vem kaj se po svetu dogajauser posted image

nam so obiski prinesli prehladuser posted image

no mam sireno pridm kasneje

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
29.1.2010 11:46:06   
Anonimen
glede oblačil je pa čist odvisno tud od znamke, imamo bodije od 80-92 številkeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
29.1.2010 11:48:27   
mate0ja
anaj si predstavljam kako je bit na porodniški in brez neta. Promerljivo po moje, če živiš na odročnem kraju in edino cesto plaz odnese. Jest si ne predstavljam, ker je net moj najboljši prijatelj. Vedno mi najde ravno tako informacijo, ki jo hočem slišat. Hkrati pa je še tesna vez med ostalimi prijatelji.

Bi pa znorela, da pridejo prehlejeni ljudje na obisk. Jim že pri vratih povem, da naj drugič prehlade puščajo doma. user posted image

< Sporočilo je popravil mate0ja -- 29.1.2010 11:49:50 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 745
29.1.2010 11:51:45   
Anonimen
sem zraven še na farmiuser posted image , pa mi vse po polžje delauser posted image user posted image

anaj za zdravje user posted image user posted image kako je pa brez neta bit, pa tud pomislit ne smem- sem prevelik odvisnik user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
29.1.2010 11:57:48   
mate0ja
Jest sm se farme že dolg nazaj naveličala. Nism lih sadomazo. Jest bi najela delovno silo pa naj dela. Pa še raj čvekam kot pa delam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
29.1.2010 12:01:05   
Anonimen
user posted image potem bi mogla farm town igrat, tam pa lahko najmeš delavceuser posted image Mene drugače tud počasi malo mineva, sem se že naveličala

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
29.1.2010 12:10:29   
mate0ja
mene dons vse mineva. Mam kup papirjev po mizi posejanih, nič dokončanega, v DM bi mogla skočit po plenice pa k mesarju. pa sm tok lena, da se mi niti vstat ne da. Kr neki bluzim tle po RR pa po netu brskam. Pol bo pa ura tri bom pa spet hitela ko nora pa v ponedeljek mi bo ostal dela čez glavo. Jao jaz. Si grem kar na živce. Torej kaj bomo dons glodale, da čas mine? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 749
29.1.2010 12:13:09   
Anonimen
no, ti povej, jaz mam še mal časa dokler Ema ne vstane, Maša pa risanke gleda. Jo imam že od včeraj doma, danes je šla tudi ona k P tako da ni šla v  vrtec, pa še rota virus je v njeni skupini in jih je že v sredo full manjkal. Upam, da se do ponedeljka stanje umiri.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?