slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Tina ne vem kaj naj recem . No,jaz sem pri Meri v zacetku nosecnosti sama tapete dol zdrgnila v enem stanovanju-500eu me je dec-moj, placal Sem se pa namatrala,pa ravn umetne nohte sem si dala prvic narest.Samo so mi jih tko dobr zabetoniral,da niso sli dol.je blo pa tole s tapetami prava nocna mora ..nikol vec,pa ce mi placa miljon. Madonca, si se podražila, Kleo Saj jaz imam tudi kakšne podobne izkušnje. Čeprav mene ni moj nikdar nič plačal. Sem pa delala enkrat na enem projektu za Špance, je šlo za projekt Evropske komisije - pa niso nikdar prav cene povedali, koliko bodo plačali, ampak kao pošteno. Morala pa sem napisati 4 poročila, najprej so rekli, da po 10 strani, potem so pa toliko pripomb dali zraven, da je prišlo eno a 40 strani, vse v angleščini, zahtevno... denar je bil pa tako ubog, da sem si rekla, da kaj podobnega nikoli več. Mislim, da so mi itak še zmeraj polovoci dolžni, pa kljub temu. Pa še z nekaj ljudmi po Evropi sem se pogovarjala, ker so v tem fahu in so tudi ta poročila pisali in so vsi jamrali... eni starejši profesorji so jih kar v pm napodili s tistimi pripombami... Moram iti, se kuha, beba se je zbudila, pa dragi kmalu pride. Se moram zrihtati - ne bi rada, da poslušalci samo v moj trebuh gledajo, tako da ga moram nekak zakumiflirati, pa nos si toliko brišem, da je cel rdeč, tako da s tem tudi moram neka narediti Pa pa