|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
28.1.2010 13:08:45   
slovenka
Jaz kaj posebej nisem lačna. Sploh zdaj, ko sem prehlajena, pa mi voh ne dela... Kilaža gre vseeno počasi gor, sicer ne vem, koliko imam glih zdaj, enih 62 po moje. Računam pa, da bom šla s 70 rodit. user posted image

Kleo - ma, kaki prvi mesec. Jaz se pripravljam, da bom auf do 10. meseca. TAko kot pri Sofiji. Je začela spati lepo šele sredi maja. Do takrat je še spila eno flaško ponoči. Morda se je enkrat na dva meseca zgodilo, da se je zbudila šele ob 6h... Aj, da me kak večji zaspanček zdaj v drugo doleti, sploh ne bi vedela, kaj se mi je zgodilo user posted image No, ampak sem na RR brala tudi hujše zgodbe od naše, tako da se ne bom preveč bunila... je bilo vseeno fajn to, da Sofija ni jokala, je bila zmeraj dobrovoljček - samo da podnevi in ponoči user posted image Nismo pa imeli zbujanja na pet minut ipd. kot to berem na tem forumu.

Ojla BS - a tako torej vi? Kaj to pištolo si pobrala pri meni ali res vsi tako pravite? Ker jaz sem prvič slišala za to zdaj na zadnjem pregledu user posted image Sicer pa normalno, da še ne veste spola, še niste na vrsti. Zdaj smo komaj mi izvedeli user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 701
28.1.2010 13:10:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Ma v bistvu smo delali po planu, tako da že novembra. user posted image  Decembra sem delala test, v začetku januarja sem bila pa pri G. Prejšnji teden sem imela spet kontrolo, pa je že user posted image  kar z rokami in nogami migala!!! Me je skoraj kap, sem mislila, da je še zmeraj sam ena pikca v trebuhu. user posted image user posted image

Ja, meni tudi gre zdaj vse tako hitro. Pa še sestra mi govori "kaj tistih 5 cm" - kao koliko je velik bebi - pa je v resnici že 30 cm, ima preko pol kile, zdravnica pa mi govori, da je meni podoben. Si mislite? Torej ni več neki zarodek... Ajme meni, kaj me čaka...

Neposredna povezava do sporočila: 702
28.1.2010 13:15:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Ma v bistvu smo delali po planu, tako da že novembra. user posted image  Decembra sem delala test, v začetku januarja sem bila pa pri G. Prejšnji teden sem imela spet kontrolo, pa je že user posted image  kar z rokami in nogami migala!!! Me je skoraj kap, sem mislila, da je še zmeraj sam ena pikca v trebuhu. user posted image user posted image

super za miganje.so res hitri.Ko sem bila pei Tali ene 10t noseca,tam nekje,je tamala prst cuzalauser posted image ..pa sem ravn tko mislila,da je le ena pikica.

Neposredna povezava do sporočila: 703
28.1.2010 13:18:22   
Anonimen
slovka kdo je zdaj tukaj nosec,jaz ali tiuser posted image ...se ravn s sladoledom basemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 704
28.1.2010 13:19:50   
Anonimen
Slovka,men se Meri tut se skos zbuja,pa prej je tudi okol enega leta se mleko 1x ponoci dobila,ker cez dan ni vec hotela...samo vseen imas prav,ker ene so pa res boge.Se otroci ne le,da zbujajo,temvec jokajo po par ur skupaj...tle se mi pa strenauser posted image

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 28.1.2010 13:20:18 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
28.1.2010 13:20:43   
Anonimen
se kar te vidim golo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
28.1.2010 13:34:08   
Tina 28
Da pridem malo pozdravit. Težko mi je karkol pista, ker mi nad glavo in v duši visi črn oblak. ko misliš, da imaš vse v življenju, pa čeprav ni vedno vse rožnato,... ko se kaže le še lepša prihodnost, ko otroci tolk zrasejo, da ni več ukvarjanja samo z nego ampak postaja vse vedno bolj zanimivo...in ko si sit osamljenosti v vsem tem....ostaneš sam. In razblinijo se sanje, da se boš kmau odselil tja, kjer smo vsi radi in se svsi boljše počutimo...kjer bo tvoj prckal okrog hiše in ne bo več sit malega stanovanja,....In zdaj sem pač sama...z nikomer ne morem deliti svojega življenja, se veseliti skupaj uspehov in Anjinih vragolij....in izčrpanost, ker hočeš dvema otrokoma dati dovolj pozornosti, ki jo zdaj rabita...skupaj pa to ni izvedljivo. In kervem, da ne bom mogla spustiti nobenega v to svojo ekipo, če pa bi že enkrat mogoče zmogla...ne bo več isto in ne verjamem, da bi sploh koga.

Ampak bom že...upam, da bom...! Nisem mogla podreti čustvenega zidu, ki ga je po anjinem porodu oz. že v nosečnosti postavil pred mano...ali pa nisem znala...pa vendar...bi morala biti v tem sama?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 707
28.1.2010 13:41:59   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

se kar te vidim golo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, naš drugi bebi je tudi v petek na pregledu vlekel prst user posted image

Kleo - jaz sem noseča. A ti si tudi? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
28.1.2010 13:44:55   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Da pridem malo pozdravit. Težko mi je karkol pista, ker mi nad glavo in v duši visi črn oblak. ko misliš, da imaš vse v življenju, pa čeprav ni vedno vse rožnato,... ko se kaže le še lepša prihodnost, ko otroci tolk zrasejo, da ni več ukvarjanja samo z nego ampak postaja vse vedno bolj zanimivo...in ko si sit osamljenosti v vsem tem....ostaneš sam. In razblinijo se sanje, da se boš kmau odselil tja, kjer smo vsi radi in se svsi boljše počutimo...kjer bo tvoj prckal okrog hiše in ne bo več sit malega stanovanja,....In zdaj sem pač sama...z nikomer ne morem deliti svojega življenja, se veseliti skupaj uspehov in Anjinih vragolij....in izčrpanost, ker hočeš dvema otrokoma dati dovolj pozornosti, ki jo zdaj rabita...skupaj pa to ni izvedljivo. In kervem, da ne bom mogla spustiti nobenega v to svojo ekipo, če pa bi že enkrat mogoče zmogla...ne bo več isto in ne verjamem, da bi sploh koga.

Ampak bom že...upam, da bom...! Nisem mogla podreti čustvenega zidu, ki ga je po anjinem porodu oz. že v nosečnosti postavil pred mano...ali pa nisem znala...pa vendar...bi morala biti v tem sama?

Aj, boga Tinči. Težko bi karkoli rekla, da bi ti pomagalo. Upam, da se boš res čim bolje držala. Pa da te kdo drug gor drži - prijateljice, družina... Tako si pozitivna oseba, pa pridna, z veliko energije - ni pošteno, da moraš čez vse to.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 709
28.1.2010 14:00:41   
RMRM
Dan!

Tina, ne vem kaj naj ti rečem, sem še sama user posted image ko tole berem. Res ni pravično. Mogoče pa le ni vse tako črno in se bo uredilo? Vem, ne poznam ozadja, pa vendar ti želim VSE NAJBOLJŠE, da se izteče kar se da dobro zate. user posted image Pa javis se večkrat, mogoče ti bo lažje.

Babysloza - user posted image user posted image user posted image za user posted image .

Lunca, ja, projekt kuhna, težko, težko. Belo tehniko smo naročil,leseni del bom pa v pondelk, je baje en dodatni popust s 1. Kar se pa folije tiče, pa še vedno nimam pojma. Bom počakala da bo kuhna stala v prostoru, pa se pol odločila.
Ti si pa ful pridna, beliš, barvaš, mizariš user posted image user posted image . Da se pohvalim, tud jaz sem cel zgornji štuk barvala sama, moj je le strop. Spodaj pa bol diktiram, tko kot Slovenkauser posted image .

Kleo, kako tvoje princeske? Tamali2 sta taaaaaaaaaaaaaaaaaki velikiiiiiiiiiiiiiiiiiii cukri cukrastiuser posted image .

Mate0ja, dobr ti tole v službi rihtaš. Kaj pa tvoj na vse to pravuser posted image user posted image . Drgač pa verjamem da te skrbi kako bo, sploh če pride še ena ženska v kolektiv, najbrž res ne bo več tko, mogoč bo pa še bolš.user posted image

< Sporočilo je popravil RMRM -- 28.1.2010 14:01:04 >

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 710
28.1.2010 14:07:37   
slovenka
Ja, Tina, daj se čimveč oglasit pri nas. user posted image

BS - čaki malo... jaz sem pol spodnjega štuka pobarvala v prvi nosečnosti - sem bila tam na polovici nosečnosti, pa mrzlo v bajti... Zdaj pa me tudi včasih ima, da bi še zgoraj stene popleskala, da bi bilo to moje. Itak imam namen kaj po stenah narisat... Tako da nisem jaz samo šefica user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 711
28.1.2010 14:13:14   
Anonimen
Tinauser posted image ne vem kaj naj recemuser posted image .

No,jaz sem pri Meri v zacetku nosecnosti sama tapete dol zdrgnila v enem stanovanju-500eu me je dec-moj, placaluser posted image Sem se pa namatrala,pa ravn umetne nohte sem si dala prvic narest.Samo so mi jih tko dobr zabetoniral,da niso sli dol.je blo pa tole s tapetami prava nocna morauser posted image user posted image ..nikol vec,pa ce mi placa miljon.

RMRM,hvala,lustni sta resuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
28.1.2010 14:28:43   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Tinauser posted image ne vem kaj naj recemuser posted image .

No,jaz sem pri Meri v zacetku nosecnosti sama tapete dol zdrgnila v enem stanovanju-500eu me je dec-moj, placaluser posted image Sem se pa namatrala,pa ravn umetne nohte sem si dala prvic narest.Samo so mi jih tko dobr zabetoniral,da niso sli dol.je blo pa tole s tapetami prava nocna morauser posted image user posted image ..nikol vec,pa ce mi placa miljon.

user posted image user posted image user posted image Madonca, si se podražila, Kleo user posted image Saj jaz imam tudi kakšne podobne izkušnje. Čeprav mene ni moj nikdar nič plačal. user posted image Sem pa delala enkrat na enem projektu za Špance, je šlo za projekt Evropske komisije - pa niso nikdar prav cene povedali, koliko bodo plačali, ampak kao pošteno.  Morala pa sem napisati 4 poročila, najprej so rekli, da po 10 strani, potem so pa toliko pripomb dali zraven, da je prišlo eno a 40 strani, vse v angleščini, zahtevno... denar je bil pa tako ubog, da sem si rekla, da kaj podobnega nikoli več. Mislim, da so mi itak še zmeraj polovoci dolžni, pa kljub temu. Pa še z nekaj ljudmi po Evropi sem se pogovarjala, ker so v tem fahu in so tudi ta poročila pisali in so vsi jamrali... eni starejši profesorji so jih kar v pm napodili s tistimi pripombami...

Moram iti, se kuha, beba se je zbudila, pa dragi kmalu pride. Se moram zrihtati - ne bi rada, da poslušalci samo v moj trebuh gledajo, tako da ga moram nekak zakumiflirati, pa nos si toliko brišem, da je cel rdeč, tako da s tem tudi moram neka narediti user posted image

Pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 713
28.1.2010 14:31:50   
mate0ja
Tini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
babysolza sm vedla, da maš neki za povedat. Čestitke.
Kleo čuvaj očke.
Vsem ki opremljate in prenavljate user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kje za boga najdete čas za to?

Moja dva sta danes doma. Tamala spala do 10h user posted image Kadar sem jaz doma ji to nikakor nikoli ne uspe.

Sodelavci še vedno pridni, sam me res mal skrbi kako bo, ko pride ženska konkurenca. Bo boj za prvo kuro v kurniku user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 714
28.1.2010 14:35:36   
Anonimen
Moji2 sta se obe zbudili,tako da....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...boj za prvo kurouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 715
28.1.2010 14:37:19   
Anonimen
Slovka,podn kako so te opeharliuser posted image
Mene je placal,ker to je on,oz.njegova firma dobila za narest,pa sem jaz vzkocila...da bi delala zastonj,nikoli in nikdar,ker to je pa res en sit deluser posted image

No cauuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 716
28.1.2010 14:51:58   
mate0ja
da vam opomnim. Ste že glasovale na vrečko? http://www.spar-natecaji.si?idC=3&id=3960  od jutra so bli komaj trije glasovi, nas je blo pa 5 na forumu. Alo hitro glasovat.

Nya ti pa nagrado za glasovalce hitro določi. Da bo večja motivacija. kak piškotek... sej veš user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 717
28.1.2010 20:49:03   
RMRM
Da dvignem temo user posted image user posted image

Nya, glasovala.user posted image

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 718
28.1.2010 21:04:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

da vam opomnim. Ste že glasovale na vrečko? http://www.spar-natecaji.si?idC=3&id=3960  od jutra so bli komaj trije glasovi, nas je blo pa 5 na forumu. Alo hitro glasovat.

Nya ti pa nagrado za glasovalce hitro določi. Da bo večja motivacija. kak piškotek... sej veš user posted image

hm, kaj pa če rečemo, da če zmagam (kar verjetn ne bo, sam nkol se ne ve), dobi vsaka eno vrečko in kaj sladkega v njej - drgač pa vas enkrat spomladi povabim na kavo in kaj sladkega v LJ?

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 719
28.1.2010 23:12:10   
Anonimen
Čer.user posted image

Babysolza, čestitke.user posted image user posted image user posted image dolgo si skrivalauser posted image ..in kako naj jaz zdržim do plana user posted image , ko pa so spet vse okol mene noseče?user posted image user posted image u kje je še poletje.user posted image user posted image

Vidim, da ste pridni, zdravi...kar še tako naprej.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
28.1.2010 23:30:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Čer.user posted image

Babysolza, čestitke.user posted image user posted image user posted image dolgo si skrivalauser posted image ..in kako naj jaz zdržim do plana user posted image , ko pa so spet vse okol mene noseče?user posted image user posted image u kje je še poletje.user posted image user posted image

Vidim, da ste pridni, zdravi...kar še tako naprej.user posted image

aja sej res user posted image user posted image user posted image  babysolza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
28.1.2010 23:34:51   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 722
28.1.2010 23:36:28   
Anonimen
Pa naša Dana je rodilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morem še tukaj čestitat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
28.1.2010 23:38:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pa majo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 724
28.1.2010 23:40:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kaj pa majo?

Fantka.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice: Vse prej kot nedolžna otroška bolezen
Čeprav norice mnogi obravnavajo kot običajen del otroštva, norice niso vedno brezskrbna bolezen. Lahko vodijo do resnih ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?