|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008- 2.del
27.1.2010 17:37:52   
RMRM
Dan, dan!

AS - helooooooooooooo. Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Lovla. Super da ste tko lepo zaključil.

Drgač pa user posted image user posted image user posted image tebi in Lunci za tako dolgo dojenje.

Mesto/ podeželje - Mate0ja, jaz te občudujem, da si šla iz vasi v mesto in si tako navdušena, super res. Men je že šoping v LJ stresn, kaj šele da bi bila vsak dan tam user posted image . Jaz sem šla pa iz malega mesta na vas, pa mi je super. Je pa res, da je vse blizu, da nisem nekje bogu za hrbtom. Pa najlepše je to, ker smo čist umaknjeni, pa še vedno je vse blizu, edino zdej ko je sneg je pestrouser posted image , sploh če ful snega zapade med tednom, ko mojga ni. Ampak se človek vsega živega navadiuser posted image .

Slovenka, pol je luli ziheruser posted image user posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 676
27.1.2010 17:45:48   
RMRM
A ste brale tisto temo, ko je ena/en uporabnica/uporabnik slike otrok iz albumov kradel in jih dal v svoj album, kot da je to njegov otrok? Groza. Sem takoj pomislila na tisto prjatlco na FB, ki jo nobena ni poznala. user posted image  

Si ne bi mislila da je RR na takem nivoju, res ne. Je že res, da je virtualni svet, pa vendar v debatah mamic pa res take fore nimajo kej iskat. Sej vem, naivna sem user posted image .

Otrok je kakor zvon. Kakor boste peli vanj, tako bo odmevalo. (Magajna)

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 677
27.1.2010 19:45:12   
lunca144
user posted image user posted image me je ven fliknu..........povzetek..........rmrm,pozdravljena,kako so kaj tvoji škratki,kako napreduje tvoja kuhinja,in fototapeta,meni še ni uspelo,izvest do konca.
mtinca,upam,da se kaj kmalu vidimo,pomlad se bliža
mateja......ja hvala za pohvalo,da sem supermami,ampak,nisem,nič drugačna od vas,tako,da ste vse super mamiceuser posted image user posted image
...........grem štrihat stopniščeuser posted image ..............

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 678
27.1.2010 20:24:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

najprej - nya - sem že skulirana glede barv, je že vse določeno - zdaj se pa še ti z vrečko skuliraj user posted image user posted image user posted image

user posted image  ampak jaz dobim plačano, če zmagam - ti pa dnar sam daš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
27.1.2010 20:39:02   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: nya

najprej - nya - sem že skulirana glede barv, je že vse določeno - zdaj se pa še ti z vrečko skuliraj user posted image user posted image user posted image

ampak jaz dobim plačano, če zmagam - ti pa dnar sam daš

Aja? Če bi me to vedle, ziher ne bi nobena glasovala - favšija user posted image

Malo prej je bil keramičar pri nas. Nekam malo samozavesti ima, pa sem ga enih par krat zmedla user posted image user posted image user posted image Jaz upam, da nam bo do maja uspelo to mansardo urediti. Sicer sem prej mislila, da bi se jeseni selili, zdaj pa z dragim misliva, da najbolje kar maja. Itak ogrevati takrat ne bo treba, pa sedaj res ne vem, kam bi še dala kakšno omarico za ta malega, pri Sofiji se nekak ne more zraven stisniti še njegovih oblek user posted image Ah, saj vem, da preveč jamram, imamo 120 m2 stanovanja, pa še kletne prostore, tako da nismo glih v šotoru, govorim pa glih tako kot da smo user posted image

Imam še dosti dela, dete spi... moram iti user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
27.1.2010 21:06:14   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

A ste brale tisto temo, ko je ena/en uporabnica/uporabnik slike otrok iz albumov kradel in jih dal v svoj album, kot da je to njegov otrok? Groza. Sem takoj pomislila na tisto prjatlco na FB, ki jo nobena ni poznala. user posted image  

Si ne bi mislila da je RR na takem nivoju, res ne. Je že res, da je virtualni svet, pa vendar v debatah mamic pa res take fore nimajo kej iskat. Sej vem, naivna sem user posted image .

Ja tole,temo,smo spremljale,ko se je odvijala skor v živo,no takrat,ko so jo razkrinkale,mislim,čloek,nima besed,ona pa očitno,ali soli v glavi,ali pa lastnega življenja,ali,pa hudo željo po otrocih,kakor koli,že,ni vse tako,kot je videti,vse v najlepšem redu,tud pri nas so lahko hude zlorabe,še posebej prek neta.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 681
27.1.2010 21:11:05   
lunca144

user posted image  ampak jaz dobim plačano, če zmagam - ti pa dnar sam daš user posted image user posted image user posted image user posted image

...............evo,oddala,svoj glas,če zmagaš,pelješ na kavouser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 682
27.1.2010 21:14:46   
lunca144
slovenka.........ja,ma,res tako govoriš,kot,da maš čisto malo stanovanje,jaz pa ga vidim,kot eno veliko hišo,z ogromno prostora,ampak,saj je prav,zakaj,ga pa ne bi iskoristila,če ga lahko,in živela na komot,pa še tako fajn,je ,ko opremljaš,a,ne da?No jaz sem premalala stopnišče,jutri,pa ga barvam na sivo,ker bo tudi ograja inox,v kombinaciji s steklom,hodnik,pa je v celoti bel,sam omarica,bodo vratca siva,pa klopca.Čist tako,minimalistično,preprosto,potem,moram,pa dat,kako dekoracijo,da mal razbije,to belo.

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 683
27.1.2010 21:37:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca144

...............evo,oddala,svoj glas,če zmagaš,pelješ na kavouser posted image

to lahko tud če ne user posted image

in hvala

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 684
27.1.2010 22:05:02   
slovenka
lunca, ti si pa prava mojstrica user posted image Jaz zmeraj govorim "mi delamo mansardo", kar pomeni, da moj viha rokave, jaz načrtujem... user posted image ti pa kar sama. Taka je tudi moja sestra - si je kar sama nekaj zakitala in take. user posted image

Ne, nimamo tako velike hiše, sploh od zunaj ne izgleda, notri se pa več ljudi čudi, koliko prostorov je - pritličje 120 m2, klet 100m2 in mansarda 120 m2, pa velika terasa, zgoraj balkon... in ko bo vse zrihtano bo res prostor... pa ko še na pomlad okolico uredimo. Je 35 arov parcele. Zdaj pa imamo 3 velike kupe zemlje na raznih mestih okrog hiše.

RMRM - ja lulči je user posted image Ti si že kar navajena na njih,ne? Pa lunca, AS... nya počasi nekaj ve o tem user posted image

Pupe moram iti, me moj priganja. Lepo bodite!

(odgovor članu lunca144)
Neposredna povezava do sporočila: 685
27.1.2010 22:31:43   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 686
27.1.2010 22:44:25   
lunca144

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...........joj,kaj,pa je didlina,ni nobene več goruser posted image ,ja jaz grem pa tud spat,bo prehitro jutro,pa baje zelo mrzlo jutro bcaaaaaaaa,bcaaaaaaaaa,joj,kok,sovražim,to,da me zebeuser posted image ..........lahko noč

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 687
27.1.2010 22:47:29   
Anonimen
Nč hudga, grem tud jest spat.user posted image

(odgovor članu lunca144)
  Neposredna povezava do sporočila: 688
28.1.2010 8:15:36   
mate0ja
jutro,

no pa le nik tok mraz, kot so napovedovali se bo šlo lako na teraso kavo pit user posted image user posted image . Sej res, pozabla skuhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sm par dni ful jamrala kako me križ boli in kako sem polomljena in lejga hudička naši fantje so mi provoščil masažo. Sm mogla globoko premislt ali imam RD al kako obletnico,. Ni mi nič prišlo na misel, s čimer bi lahko opravičila to zelo zelo prijazno potezo. Direktor mi je še napisal dopis zraven, da moram bon obvezno izkoristiti med službenim časom. user posted image user posted image . A niso naši fantje zlati pa sladki. Če kera rab ženina, dva sta še frej user posted image user posted image

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 689
28.1.2010 8:55:24   
lunca144
user posted image user posted image user posted image ja,mateja,tile tvoji fanti so pa res zlati,s šefom vred,pa kaj točno ti to počneš na šihtu,da maš tak kolektiv,mi lahko tud na zs.napišeš,če tuki nečeš.Aja,res da mam moža,ampka,rezerva zmeraj prav pride,enga mladga in luštnega,prišparej zameuser posted image user posted image ,pa hvala za kavo,jo bom pa spila mčkeno kasneje.
babysolza.......no alo,ne sam brat,tud kaj napiš,sej ne grizemo,nič batuser posted image

evo,me,pa sem nazaj

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 690
28.1.2010 9:25:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

jutro,

no pa le nik tok mraz, kot so napovedovali se bo šlo lako na teraso kavo pit user posted image user posted image . Sej res, pozabla skuhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sm par dni ful jamrala kako me križ boli in kako sem polomljena in lejga hudička naši fantje so mi provoščil masažo. Sm mogla globoko premislt ali imam RD al kako obletnico,. Ni mi nič prišlo na misel, s čimer bi lahko opravičila to zelo zelo prijazno potezo. Direktor mi je še napisal dopis zraven, da moram bon obvezno izkoristiti med službenim časom. user posted image user posted image . A niso naši fantje zlati pa sladki. Če kera rab ženina, dva sta še frej user posted image user posted image

Ma teb se pa dogaja. Te razvajajo na polno. user posted image Kakšno šimfanje čez sodelavce totalno odpade v bodoče.user posted image

Pa dobro jutro.

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
28.1.2010 10:04:11   
mate0ja
včasih jih je pa treba mal pošinfat, sicer se pokvarijo user posted image user posted image user posted image . Ne res so super in zdej, ko načrtujemo drastično povečanje tima, me kar mal skrbi. Smo meli že enkrat v preteklosti gnilo jabolko v firmi in ni blo pirjetno hodit v službo. Upam, da se to ne zgodi še enkrat. Zdej mamo kandidate že približno izbrane. Pridruži se nam še ena ženska. Po moje ne bo več tako pristno, kot je bilo, no razen, če se bova z njo dobro razumeli, pa skupaj držali. Če bova pa bolj na daleč, bo pa verjetno borba za prvo mesto user posted image user posted image

Lunca evo na ZS ti bom pisla, ker boš mogoče potrebovala naše stortive.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 692
28.1.2010 10:57:31   
Anonimen
morgen

Cakam patronazno,sneg imamo,mraz,pa heksensus v vratu,pa spokana usta in roke,pa na balkon se kar hodmo,je lahko tut -20,pa pridem kasnej...user posted image

(odgovor članu mate0ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 693
28.1.2010 10:59:30   
mate0ja
kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole je blo pa mal mal stavkov za poročilo zadnjih dni ko si bojkotirala RR.

Kako Tamala pa tamini? Spita? nagajata? sta zdravi? se redita?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 694
28.1.2010 12:21:14   
slovenka
ojla mamice, jaz sem tudi naokrog user posted image

Mateja, ja, res, to pa presega vse meje - tak kolektiv. Ma da ni to kakšno familijsko podjetje? Pa še takrat čudno user posted image

Jaz popoldne predavam za društvo pravnikov v MS. Gresta moja dva z mano - no, na predavanju ne bosta, bosta šla nekam drugam tačas... v Il Ambiente najverjetneje. Moram pa še prej zelje stinstat...

Drugače sem pa slabo spala. Pupa se je zbudila ob pol 3h, pa jo je moj pomiril, a sem se vseeno zbudila in nisem mogla zaspati naprej, pa sem jo potem slišala, da spet joka in sem šla k njej, pa mi je kar roke gor držala, tako da sem jo k nama nesla. Je takoj spala naprej, tako stisnjena k meni, jaz pa tam do pol 5h ziher nisem zaspala, pa še potem sem se zbudila na vsako uro user posted image Zdaj se mi pa res že vleče to slabo spanje - prej zaradi prehlada, zdaj to, no, pa še zdaj me mučijo suhe ustnice, zaprt nos in potem diham čez usta... bbbbb. Kdaj bo že pomlad? Ko grem rodit, ne? user posted image

Fajn bodite!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 695
28.1.2010 12:21:42   
slovenka

kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, to sem tudi jaz opazila - namreč, da Kleo bojkotira RR user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 696
28.1.2010 12:54:00   
Anonimen

Ja, to sem tudi jaz opazila - namreč, da Kleo bojkotira RR user posted image

ne ne,to nisem jaz,ampak moje oci.Me ves cas zezajo,zvecer komaj kaj vidim-po moje premal spanja,tko da sem bolj malo na netu.
tamala zlo pozno zaspi,pa se to jo imam skoraj do polnoci v narocju,jo trebuscek zeza,pol se se pokaka,pa recimo,da gre v svojo postlo spat.Potem se zbudi ob 3eh,4ih,1x celo ob 5ih,pa je,se pokaka,je,pol pa se ene pol ure jamra...to traja vedno vec kot uro.Nazadnje seveda v zakonski postli spi,jaz pa pol ne morem vec,ker se ves cas bojim,da je ne polezim.

Moja maternica je sla nazaj,hb,debela sem pa ko prasic.Zdaj pa bo res treba pocas zacet hujsat.Saj cez dan niti ni problem,zvecer me taka lakota prime,da bi pojedla kar jeuser posted image .

V pon.ima tamala prvic pregled,pa bom se Meri sabo vzela,ker mi po prstih hodi,bo potrebna fizioterapija po moje.Jupi,to bo fino z dvema hodit na razgibavanje.

Mtinca,sem menjala ja,je bil ze casuser posted image
Mateja,kolk se teb dobr godi.same fante okol,pa takle razvajanjeuser posted image user posted image user posted image

Slovenka,ti se kar pocasi spet navadi na nespanje,saj prvi mesec,ko morjo otroc se ponoci jest.No,ponavadi ne le en mesec,kar vec.Meri je prvic prespala celo noc pri dveh mescih in pol.Samo zbujanje za dudo je blo pa vseeno se miljavznkrat.

Zdaj si Meri koncno pusti mal bolj zobe umivat.Sem kupla pasto od Welede,pa ji je vsec okus,tako,da nama nekak rata malo spucat.Ima pa ful obcutljive dlesni spredaj,je hitro kriuser posted image

Mi imamo krasno vreme,gremo popoldan ven-vsaj upam,ce ni dec spet vozicek odpeljal.Danes bi moral bit doma,pa so pripeljali beton in je manjka delavcev,tako da je moral vzkocit.

Bom se mal Tali pohvalila.Je pridna v soli,kar neke dobre ocene dobiva,pa pri anglescini se je ful popravla.
Evo me ze oci zaj.user posted image user posted image

no,mejte se lepouser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 697
28.1.2010 12:55:47   
babysolza

vidim pa baby solzo. Zgleda, da skuša za naza nadoknadit, ker sm jo že drugič zalotila tle gor pa nič ne napiše user posted image

Babysolza kako si?

Na, pa ste me dobile. user posted image user posted image

Ej, novic milijon, sam vas pridem prečekirat kr iz službe in ponavadi vedno zmanjka časa za komentiranje (al pa mi nekdo čez ramo pokuka user posted image ). Uglavnem, na kratko - Sabinči je zakon, okupira nas seveda celo popoldne, zvečer pa samo še padem v posteljo - ne vem, če ima Slovenka in ostale podobne probleme, sam jaz sem vedno lačna in vedno zaspana... Uglavnem ja no, avgusta bomo dobili - ne vem še, če pupo al pištolo!

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 698
28.1.2010 13:02:19   
Anonimen
BS super novickauser posted image user posted image Kdaj si izvedal?

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 699
28.1.2010 13:07:33   
babysolza
Ma v bistvu smo delali po planu, tako da že novembra. user posted image  Decembra sem delala test, v začetku januarja sem bila pa pri G. Prejšnji teden sem imela spet kontrolo, pa je že user posted image  kar z rokami in nogami migala!!! Me je skoraj kap, sem mislila, da je še zmeraj sam ena pikca v trebuhu. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Otroci - želja in resničnost
DeVilla

Koliko otrok ste si želeli in koliko jih zdaj imate? Ste uresničili željo, še delate na njej ali se prišli k pameti? :D

Imam 1, je dovolj (14%)

Izpolnili plan... (34%)

Še delam na tem... (52%)

Število vseh glasov: 97

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!