Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja kleo tole je blo pa mal mal stavkov za poročilo zadnjih dni ko si bojkotirala RR. Kako Tamala pa tamini? Spita? nagajata? sta zdravi? se redita? Ja, to sem tudi jaz opazila - namreč, da Kleo bojkotira RR ne ne,to nisem jaz,ampak moje oci.Me ves cas zezajo,zvecer komaj kaj vidim-po moje premal spanja,tko da sem bolj malo na netu. tamala zlo pozno zaspi,pa se to jo imam skoraj do polnoci v narocju,jo trebuscek zeza,pol se se pokaka,pa recimo,da gre v svojo postlo spat.Potem se zbudi ob 3eh,4ih,1x celo ob 5ih,pa je,se pokaka,je,pol pa se ene pol ure jamra...to traja vedno vec kot uro.Nazadnje seveda v zakonski postli spi,jaz pa pol ne morem vec,ker se ves cas bojim,da je ne polezim. Moja maternica je sla nazaj,hb,debela sem pa ko prasic.Zdaj pa bo res treba pocas zacet hujsat.Saj cez dan niti ni problem,zvecer me taka lakota prime,da bi pojedla kar je . V pon.ima tamala prvic pregled,pa bom se Meri sabo vzela,ker mi po prstih hodi,bo potrebna fizioterapija po moje.Jupi,to bo fino z dvema hodit na razgibavanje. Mtinca,sem menjala ja,je bil ze cas Mateja,kolk se teb dobr godi.same fante okol,pa takle razvajanje Slovenka,ti se kar pocasi spet navadi na nespanje,saj prvi mesec,ko morjo otroc se ponoci jest.No,ponavadi ne le en mesec,kar vec.Meri je prvic prespala celo noc pri dveh mescih in pol.Samo zbujanje za dudo je blo pa vseeno se miljavznkrat. Zdaj si Meri koncno pusti mal bolj zobe umivat.Sem kupla pasto od Welede,pa ji je vsec okus,tako,da nama nekak rata malo spucat.Ima pa ful obcutljive dlesni spredaj,je hitro kri Mi imamo krasno vreme,gremo popoldan ven-vsaj upam,ce ni dec spet vozicek odpeljal.Danes bi moral bit doma,pa so pripeljali beton in je manjka delavcev,tako da je moral vzkocit. Bom se mal Tali pohvalila.Je pridna v soli,kar neke dobre ocene dobiva,pa pri anglescini se je ful popravla. Evo me ze oci zaj. no,mejte se lepo
|