marsovka2
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Nisem pa vedla da mam prepovedano pisanje tuki. In ne smem podat svojega mnenja, pa ceprav sama se nimam otroka DRAGA MOJA, nihče ni napisal, da ti je kaj prepovedano. SAMO JAZ, RECIMO, SE NE BI ČUTILA POKLICANA teoretizirat, znotilo me je to, da daješ TAKE JASNE, KONRETNE nasvete, pa čeprav temeljijo le na teoriji, pa saj to ni res! kako lahko predvidevaš, kako se ti bo življenje spremenilo, kako se boš spremenila ti, kako se bo spremenil tvoj partner??? NE MOREŠ, ETO, PA ČE SI ŠE TAKO PREDSTAVLJAŠ, ŽAL MI JE, PA ČE IMAŠ PE TAKOOOOOO VELIIIKIKO SRCE Otroci se rodijo iz srca in po tvojih postih sodeč, srce imaš. Prosim ne daj se motit. joj, dejmo bit patetični! sicer pa po moje: misamuk je v dobri veri, da bi mi, samooklicani terapevti in pomočniki, ČIM BOLJE razumeli situacijo, vsak detajl itd. da slučajno ne bi kaj izpustila, je nanizala vse, kar se dogaja, verjetno uporabljala besede kot so "želim", "zahevam" itd. Ko takole berem njen post, si lahko predstavljam, da bi se v skrajšani verziji glasil v grobem tako: Od kar se nama je pred 7 meseci rodila hčerka, partner ne kaže nobenega zanimanja zanjo. Ne daje ji za jest, ne previje je, je čisto indioferenten, ne komunicira z njo. Nič. Jaz jokam, ga prosim, se dajem na pol, mu pišem navodila, on pa nič. Po hudem prepričevanju jo včasih okopa. On bi samo gledal TV in živel življenje pred otrokom. no, ko bi to prebrale, vrle kolegice, tudi sebe štejem zraven, bi verjetno prebrali znano: Spakiraj in pojdi. dec ni vreden....bo že jokcal za vama... ali pa Dec je v hudi depresiji. rabi nujno zdravniško pomoč. Torej, which is it?????? ne vem, če bi kdo prišel na idejo, da je zaradi tiranije postal tak bogi otopelček.
|