marsovka2
|
DOBRO JUTRO včeraj zaključim debato ob 15h in vmes naklofate tri strani in OH KAKO NEVERJETNO so največje srake od včeraj spremenile mnenje za 180 stopinj in začele udrihat po možeku (eh, saj očitno je že od nekdaj tak itd). no, uglavnem, hecno pelin, tudi mene je tale kalbo presenetil, in to negativno. včasih se mi je zdel res kul dec, zdej pa kr neki????? vse bolj se mi zdi, da je, eh, joj, eden tistih, kateremu žena otroka preobleče, obleče, uštima do zadnje rokavičke, v nahrbtnik uštima čaj in malico in rezervne plenice...potem pa on, ko pav z obema zakoraka ven med ljudi, da se vidi, kdo je šef, kdo pedena te otroke in se z njimi ukvarja kalbo, ne zameri, malo karikiram, ampak eni moški (predvsem) dejansko VERJAMEJO, da otrok ne rabi nobenega posebnega reda, ne obdelave, ker vse namesto njih naredijo babe, ki so toliko neumne, da se jim zdi dec še bog in batina, ker je blagovolil peljat male mal ven na zrak, da lahko ona tisti čas posesa ali pa kuha SPLOH PA, a dejansko največ komentira oseba, ki SPLOH NIMA OTROK???????????????če je to re: joj, sam pejt nekam! zapri usta oz. nehaj tipkat, preden te kdaj v prihodnosti vse to udari s tako silo nazaj, da ne boš več vedela, kao ti je ime!!!!!!!!!!!!!
|