afnica mala
|
Oprostitke, ker tko uletavam, slučajno sem nekaj gledala, pa sem zasledila ime natasarobi, pa sem se te spomnila še iz dveh let nazaj, ko smo se skupaj borile na straneh ss-ja in podobnih neprijetnih tem. Jaz sem imela po treh ss, 4 . Nuhalna je blo ok, vzela pa je kri in mi je poslabšalo rezultate 1:52. Šla sem tako na HB, kot na AC. V soboto sem šla zaradi bolečin na urgenco, kjer je slučajno delala moja g. in mi povedala za slabe rezultate. V ponedeljek sem klicala, v torek so me vzeli na HB. Ker so rezultati kazali na translokacijo kromosomov, sem šla še na AC- ker so rezultati lahko drugačni. No, pri meni niso bili. Uglavnem, to sem hotela povedat, HB je definitivno hujša. 1. bolečine so dlje prisotne in bolj intenzivne in 2. kot imam jaz podatke je več možnosti SS. Vedla sem zakaj, nekje je ena fora, pa sem pozabila, ampak ni vzrok v sami Hb, jao sem se zapletla, možgani mi po zadnji nosečnosti itak ne delajo 100% npr. pri HB dobiš bolniško za 5 dni, pri AC pa 3 dni. Torej že sami vejo zakaj. Aja, pa po posegu sem jaz, ko sem imela HB ležala, ostale z AC pa so polležale na stolih. Pri AC pa sem dobila tudi jaz stol. Samo to, moja ima novonastalo translokacijo kromosomov in je super punčka, stara skoraj 16m. Do 6m sem čakala rezultate, če bo treba prekiniti . Potem so prišli rezultati, da po izvidih sodeč se ni zgubil noben delček, ko se je kromosom lomil. Tekočin iz AC so dali na gojišče in poslali v Belgijo na dodatna testiranja- zato tako dolga doba. Punce, držim pesti za vas, enkrat bo ziher ratalo, saj vem kako se to sliši, tudi meni se je grozno slišalo, ko so to govorili, zdaj pa se komaj kdaj spomnim na ss, na depresijo, žalost, no danes, ko sem vas brala sem se. Ne se dat!!!!
|