Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 11:58:00
|
|
|
|
photo
|
Oj! Jaz pa imam danes bolj na easy v službi, pa sem mal dude in stekelničke začela gledat po spletu. Pa sej ne morš verjet, kok je različnih zadev: - hitrost pretoka: tukaj vidim, da se pojavlja različno število lukenj in od tega je potem odvisen pretok --> torej, kakšen naj bo prvi nakup? - material: zaenkrat sem zasledila 'samo' 3 različne: kavčuk, silikon in lateks --> kaj je najbolj priporočljivo? Pozdravite se - vse ta bolne! Aja, pa ta zdrave, čuvite se in ne zbolet...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 11:58:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 12:03:05
|
|
|
|
nejanejc
|
photo, nam so rekli v mš, da je vseeno al je lateks al silikon... kavcuk pa manj... Cojka, super za vozicek! A bo Jane'? Kasen?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 12:04:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 12:07:33
|
|
|
|
nejanejc
|
nevem kaj bo z mojim vozickom, placan je..p ase postnino smo dodatno placali... zdej ga pa cakamo... baje, da majo rok 2-4 tedne... Upam,da pride zdej kmali... SMo ga ze kar nazaj narocili, sam smo meli problem s poštnino, nam niso nic povedlai, dokelr nisem stokrat zatezila... Ma upam, da velja pravilo, vse je dobro, kar se konca dobro :) super za vas vozek :)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 12:23:28
|
|
|
|
memole
|
Ejla! Kako ste? Kaj kej počnete? Jaz sem potegnila z spanjem danes! Cojka super za pregled! Mojca le počivaj! lija34 čimprej se pozdravi! babyloverka super za voziček! Photo za začetek uporabiš cucelj ki ima samo eno luknjico,tisti z več luknjicami so za kasneje,sej tudi piše gor,so označeni z št. 1,2 in 3 in piše tudi od koliko do koliko mescev je to! Pri nas danes ne piha in niti sončka ni,bi lahko vsaj sonček ostal!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 12:24:02
|
|
|
|
memole
|
Nejanejc upam da kmalu dobiš voziček če ne jim pa spet mal zateži!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 12:41:06
|
|
|
|
nejanejc
|
hvala, sem glih malo prej spet pisarla... ma kot na gluha ušesa... Ma bo že
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 12:42:58
|
|
|
|
neka_noč
|
Cojka - za pregled in potrditev ! Photo - a imaš namen kupovat stekleničke pred prihodom ? Oz. ali ne misliš dojiti? Samo vprašam, ker jih sama niti v prvo, niti sedaj ne mislim kupovat, temveč šele kasneje, v kolikor dojenje ne steče... Nincy - ZA POROKO! Naj vajina sreča, ljubezen, spoštovanje nikoli ne usahne. (priporočam knj. 5 jezikov ljubezni - mislim da bi moral to knjigo prebrati vsak, ki je v vezi.... Upam, da se ne vtikam preveč. Veš, sama vedno rada priporačam kako knj. , ker sem pravi knjižni molj. Brez zamere. Knjiga je odlična!)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 12:55:16
|
|
|
|
NATAŠA35
|
photo kupi flaško z eno luknjico oz.duda naj ima eno luknjico, ker se mora matrat da cuza, pa še krčev nima toliko, ni važno ali silikon ali lateks, pa na začetku kupi samo eno flaško in jo imej za čajčka, če pa mleka ne bo, boš pa kupila vsaj dve flaški več, pa je...da ti brezveze ne stojijo... nejanejc upam, da res čimprej dobiš vozek, sem prov jezna na njih...baje so bili super, zdaj pa so se v pol leta pokvarili in samo za poštnino težijo...kreteni, grrr... cojka za vozek
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 13:07:01
|
|
|
|
photo
|
Bom, bom dojila, če bo le šlo. Sej to samo tako v naprej malo poizvedujem, ker tudi dude so iz različnih materialov. Na MŠ grem pa šele s 1. marcem - sem se danes prijavila. In nameravam zdaj za začetek kupit res samo tiste stvari, ki so nujne, ostale (kot npr. stekleničke) pa lahko res za par mesecev počaka.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 13:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
nincy čestitke za poroko! Ok ena flaška je torej dost. Kako je pa s slinčkom? Ga že rabimo?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 13:11:01
|
|
|
|
babyloverka
|
hjoj kako moj mišek danes v trebuhu dela no včeraj sem si kupla modrc v mullerju, sem si ga zvečer probala in mi je blo kar nerodno pred lubijom, ker so taki smešni saj ko sem mu pokazala kak se odpreže in ziza ven da se mu je dopadlo samo jaz se pa počutim kot stara mama
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 13:15:08
|
|
|
|
nejanejc
|
nataša, bo bo, more bit :) jst se sploh ne spravim nosti novga modrca za stare mame :) mi je tko cudno brez kosti... ma kmali bo treba, vsaj namen mam tudi jst dojit dete, ce bo le šlo
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 13:16:58
|
|
|
|
dacy
|
Midva sva pa ze domaaaaaaaaaaaaaa Prav morala sem se zadret No in pridem domov in me caka nova reklama od babycentra in sem zagledala za cca. 50€ blazina in odeja in prevleka za blazino in prevleka za odejo in rjuha in obloga za posteljico ... 6 delni kompletek in sploh se mi ne zdi drag ... majo kao neko akcijo al kaj ... bo treba it malo pogledat Vglavnem Oba sva vredu ... zdravnik nama je danes nardil UZ in vse dobro preveril in pravi da otrok raste tocno tako kott je treba ... mere napamet ne vem, sem jih pozabla, moram pocakat da dobim odpustnico domov in tam bo itak vse pisalo ... glavno da je vse ok in da ne rabiva vec lezat v bolnici cojka cestitke za UZ ... pa kako slikico 3D nam privosci da vidimo tega tvojega korenjaka Pa se cestitke za vozicek , pa upam da ga zdaj cim prej dobis IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35...danes pa bo krompir pa špinača , za druge pa še hrenovke zraven.... Pri nas bomo tud to jedli ... njam njam ... pa ze disi
Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.1.2010 13:18:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 13:41:12
|
|
|
|
natasaxy
|
dan, pridne čveke . Vidim da debate tečejo okoli kupovanja stvari za dojenčka. Ja za začetek je ena steklenička dovolj.........jaz sem pri tamalemu mela od aventa, cuclje mam pa tud še nove, tako da bomo kar te uporabili. Edino flaško bomo pa novo kupili. Jaz bom prej kupila, ker pri nas je bilo dojenja zelo malo, bolj za pocartat, pač ni bilo dovolj mleka, tako da smo kar hitro vse skupaj rabili. No že v porodnišnici so mu dali adaptirano mleko in smo potem doma še poskušali z dojenjem pa je bilo občutno premalo. Jaz sem prešjni dan oprala prenosno posteljico, je bila čisto zamazana, tako da je zdej lepo očiščena in jo bom verjetno imela kar v dnevni sobi čez dan,......edino kupit moram nastavljivi del po višini in blazino, ker pri tamalemu smo jo kupili bolj za stajico in če smo šli na dopust. Ja pa manjka mi vsa prevleka za okoli posteljice, sem imela izposojeno, zdej jo pa nimam, tako da so kar drage te zadeve,...........no to bom kupila naslednji mesec ali pa potem marca. Jaz vam resnično ne sledim,......modrčki za dojenje so pa smešni ja,.......sploh če si navajen s kostjo jih nosit. Jaz sem ga ta teden začela nosit,........sem tudi imela še dva na zalogi od tamalega:):), tako da pomoje bosta za nekaj časa še:) zdej pa moram šibat.........vas še kaj pokomentiram ob priliki
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 13:54:07
|
|
|
|
Kepica83
|
Hej bejbe! Jaz sem taaaako vesela. Danes sma plačala voziček. Upam samo da čim prej pride in da bo vse vredu. Me je tako strah da ga nebi poslali iz Nemčije . Hvala bogu je to rešeno. Cotike oprane. Edino kzmetiko še nakupim p konec . Me že malo izčrpava to nenehno nakupovanje. Danes že cel dan lečem in sem tako crknjena da se komaj gor držim. Grem zdaj ležat. Lep pozdrav od kepice!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 15:34:08
|
|
|
|
nizy
|
oj, pri nas v bolnici dobiš paketek in notri je bil zadnjič kuponček za eno malo aventovo flaško, ki jo dvigneš v BC ,...no sicer 2 leti nazaj , ampak mislim da se ti paketki ne menjajo tako pogosto slinčki - zaenkrat jih še ne rabimo , vsaj jaz jih ne bom še uporabljala, mam pa tiste male bombažne krpice za brisat z barvnimi obrobami , slinčki se mi zdijo pregrobi za tako majhne
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 15:39:33
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem danes dobila posteljico , ki sem jo naročila za sestro v Mercatorju na Lumpi klub , komaj čakam , da jo pripelje domov , da jo pregledam ,... za našo mam pa frančeška posteljo 70x140, ki jo imam še v uporabi ,... bom pa za malčico zdaj nabavila drugo posteljo in problem rešen
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 15:50:32
|
|
|
|
Wannabemommy
|
Pozdravljene Današnji dan pa res ni moj dan, že na vse zgodaj smo letali k G. ker sem imela tako močne krče v spodnjem delu trebuha, nakar pa mi je še trebuh tak otrdel, da me je direkt bolelo, pa še nisem čist nič čutila, itak pol pa panika in . Nardili so mi kompletn pregled, vaginalni, UZ, CTG, urinske teste, morfologijo in ugotovili, da imam vnetje tako mehurja kot nožnice . Kar se tiče je z njim vse vredu, MV je zaprt tako da infekt ne more do njega, HB, je pa res da je v glavični vstavi in še tolk bolj na mehur pritiska in zato me krči dajejo,.....Dobila sem tri dnevno terapijo z vaginaletami, in Magnesol za otrdevanje, če pa nebo bolje pa nazaj via bolnica, . Eh pa valda bo vse ok, aja pa še to glede na velikost in težo so mi PDP spremenili na 5.04.2010, aja pa težki smo v tem trenutku 1575g. Za vse ki imate kakršnekoli težave pa polno Grem zdaj počivat kr sem ful utrujena,papa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 15:56:11
|
|
|
|
nejanejc
|
cojka, lep kompletek :) Kje si kupla? kepica, super tudi za tvoj vozicek :) nizy, jst sem tud misnla po to postlejico, sam sem komaj vceraj zevecer nalepko dobila od Lumpi kluba, bomo vidli... na spletni strani je niamjo vec, ce majo v mercator centru... nataša :) upam, da mas prav :) dacy, super, da si doma! wannybemommy, lepo pocivaj zvecer mamo pa spet MŠ, mamo rokovanje z dojenckom na sporedu :) Bomo vidli, kako se bomo danes znasli :) lep popoldan in lep vecer vsem, papa
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 16:28:34
|
|
|
|
katy83
|
evo mene. Operacija učenje danes uspela. Sicer nisem šla na faks, tako kot sem predvidevala (se mi ni dalo vstat ob 6-ih ), sem pa dragemu rekla, da mora usb ključek za internet skrit, tako, da mi ni preostalo drugega kot da se vsedem za zapiske in se učim. No, pa lažja sem za 500€, ju3 še avto na tehničnega peljem, pa imam spet 1 leto mir. dacy - super, da sta doma wannabemommy - joj, ti pa se le pazi, pa počivaj. za pijačko pa se bomo zmenile po 15.februarju, ok? Takrat sem jaz fertik z izpiti, pa, da se ti pozdraviš. Aja, pa kar za toliko so ti rok prestavili? Pa kaj to so ti v materinsko napisali ali so ti samo rekli? Kepica - u, fajn, zdaj pa imaš vse porihtano, ne? Voziček še, pa je vse. flaške za bebije - jaz imam že 4, dve malo manjši in 2 večji. Sem vse dobila še zapakirano, tako da je dovolj. No, sicer pa upamo na dojenje. Cojka - lep kompletek Velik se mi zdi. To je 62? Jaz sem vam tudi obljubila, da bom slikala. Grem kar zdaj, pa vam potem dam slikce gor. aja, pa za voziček. nič, se še pišemo kaj
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 16:42:22
|
|
|
|
memole
|
Ejla! Kako kej? Dacy super da sta doma pa naj zdej tako ostane do poroda! Jaz sem dojila pa sem vseeno imela flaško saj sem ji svoje mleko dajala tudi po flaški ker sem si mogla črpat saj sem imela full polne in se je vedno flaška napolnila pa ne una majhna ampak mal večja flaška! Zdej grem pa naprej sobo pospravljat da bo prostora še za eno posteljico!
|
|
RE: Aprilčice 2010 - 2. del 28.1.2010 17:07:38
|
|
|
|
katy83
|
evo, še obljubljena slikca To pa je kompletek za našega škrateka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?