rožca26
|
No, jest se oglašam po dooooooooooooooooooooooooolgem čakanju v čakalnici Najprej bi pa povedala, da sem postala uradno ponosna lastnica Grand Picassoja, ki pa je še vedno v avtohiši, ker moram še zavarovanje zrihtat Skratka, bila sem na pregledu. Nič posebnega razen tega, da sem srečna ugotovila, da imam na spodnji meji železa v krvi, tak da sem dobila tabletke Aja, ne me čudno gledat, da sem navdušena, ker mam manj železa v krvi - sam pri Vidu je bil večja vsebnost železa v krvi prvi znak, da se nekaj dogaja (za kar smo pa zvedeli šele kasneje ) Tko da sem zagotovo njena prva pacientka, ki je bila navdušena nad to novičko (sva se zeloooooooooo nasmejali temu). Drugače po merjenju trebuha pupika raste in srček je koj našla in je vse ok. Mi je pa rekla, da če bom slabo čutila naj pridem k njim, da naredijo CTG, če bo pa vikend pa direkt v P. Sm ji že dons hotla to rečt, da je bolj lena, pa me je mala zafrknila in je začela pop. tko nabijat, da dol padeš - ampak nej me kr raztegne, sam da je ona kul. Aja, pa G mi je rekla, da če bom rodila 9.2., ne bo nič narobe. Bo ona zelo zadovoljna. Pa sem ji rekla, da mamo prepoved rodit do 10.11. zaradi Vida Skratka, da zaokrožim to nakladancijo - pregled je bil kul Kile so šle itak gor ampak ni bla G nič jezna, ker so šle dokaj zmerno, čeprov več kot 1 kilo. Aja, pa zvezdici sem videla. Je ravno prišla po napotnico za pregled v P - ma super zgleda Govorila sem pa tudi s Tjašo. Vas lepo pozdravlja. Je mal šokirana glede veselega dogodka, vendar pa je skulirana Je takrat že komaj čakala 3 pop., ko je šla pogledat sinkota. Sem ji razložila kaj in kako, pa scenarij povedala kolk časa bosta v P (približno). Vam povem, da sem zadela v 0 - sem rekla isto kot doktorji No, pa še potolažila sem jo, da je v tem tudi nekaj zelo dobrega, da se je prej rodil - naučila se bo handlinga. In se je prov nasmejala in rekla, da to si je pa res želela naučit Tko da mislim, da bo vse ok. Je pa Urban na int. negi zato, da naredijo natančnejše preiskave, če je dobil kako bakterijo in ji je zato plodovnica odtekla. Evo ga, napisala cel roman. Če se boste v tem znašle, ste dobre