|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010 - 3. del
28.1.2010 19:02:58   
medvedka...
user posted image Moja prijateljica je rodila prejšni mesec, in je zdaj polna energije, kljup temu da ima otroka še najde čas zase in za zabavo, seveda želim enako tudi tebi pa vsem ki boste postale mamice...

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 176
28.1.2010 19:10:29   
Jessy
Jaz sem tudi za to, da pade ven...nič važno na kateri datum! user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 177
28.1.2010 19:14:02   
zoey
Jessy- jaz se bojim, da se ne bova zabavali v PO, ker skoz neki po svoje vlečeš user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 178
28.1.2010 19:22:03   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

Jessy- jaz se bojim, da se ne bova zabavali v PO, ker skoz neki po svoje vlečeš user posted image

Ma dej no....saj si ti tudi za to, da ven pade...pa se bova mal zmenili, pa bo....user posted image
Drgač pa...a si naju predstavljaš skupaj v porodni? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 179
28.1.2010 19:23:17   
Anonimen
Mah glede padanja - v pon mi je obljubu G, da če grem naravno, da mi pade ven v 2 urahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 180
28.1.2010 19:24:24   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Ma dej no....saj si ti tudi za to, da ven pade...pa se bova mal zmenili, pa bo....user posted image
Drgač pa...a si naju predstavljaš skupaj v porodni? user posted image user posted image user posted image

Jaz sam molim, da bi bila v uni manjši, k je za 1 ... čeprav je to verjetno potem najmanj pomembno. Me bolj skrbi za najina user posted image (no, če bo tvoj zraven), moj je tko klepetav, da ne vem, če se ne bi več s tvojim ukvarjal kot z mano user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 181
28.1.2010 19:25:12   
zoey
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Mah glede padanja - v pon mi je obljubu G, da če grem naravno, da mi pade ven v 2 urahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je dal pisno? Brez tega dons nič ne velja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
28.1.2010 19:26:25   
Jessy

Jaz sam molim, da bi bila v uni manjši, k je za 1 ... čeprav je to verjetno potem najmanj pomembno. Me bolj skrbi za najina user posted image (no, če bo tvoj zraven), moj je tko klepetav, da ne vem, če se ne bi več s tvojim ukvarjal kot z mano user posted image

Hehehehe...moj je pa zelo tih, tak da ne vem, če bi imela kaj dost za klepetat, edino če bi debata padla na tehnične stvari, potem se pa mojmu mal odpiči in ne zna nehat... user posted image user posted image user posted image
Drgač sem pa jaz tudi za ta malo sobco....sej lahk se mal menjavava....user posted image user posted image user posted image

Sara, 2 uri? To pa bi bilo ekspresno! Ja, ma boš vseeno šla na CR al kako?

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 183
28.1.2010 19:27:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sara2007

Mah glede padanja - v pon mi je obljubu G, da če grem naravno, da mi pade ven v 2 urah

A je dal pisno? Brez tega dons nič ne velja

Ma zarad mene, lahko podpiševa tudi pri notarju, če dočakam 22 sam še cr.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoey)
  Neposredna povezava do sporočila: 184
28.1.2010 19:34:31   
Anonimen
Sara, 2 uri? To pa bi bilo ekspresno! Ja, ma boš vseeno šla na CR al kako?

Ma jst sem že zmenjena z mojo baby.

Glede 2 ur - mah glih ne verjamem, da bi bla te sreče, da bi prišla v P, pa že kar pritiskalauser posted image user posted image user posted image user posted image  Se mi zdi kot misija nemogoče

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 185
28.1.2010 19:34:47   
zoey

Hehehehe...moj je pa zelo tih, tak da ne vem, če bi imela kaj dost za klepetat, edino če bi debata padla na tehnične stvari, potem se pa mojmu mal odpiči in ne zna nehat... user posted image user posted image user posted image
Drgač sem pa jaz tudi za ta malo sobco....sej lahk se mal menjavava....user posted image user posted image user posted image

Če je drug tih, to mojga nič ne ovira user posted image . Pa z vsakim najde kaj za podebatirat, tako da me še vedno skrbi user posted image Glede menjave - može. Naju bosta kar s posteljami premikala user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 186
28.1.2010 19:48:22   
Jessy

Glede menjave - može. Naju bosta kar s posteljami premikala user posted image

Zmenjeno! user posted image

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 187
28.1.2010 20:25:05   
rožca26
No, jest se oglašam po dooooooooooooooooooooooooolgem čakanju v čakalnici user posted image  Najprej bi pa povedala, da sem postala uradno ponosna lastnica Grand Picassoja, ki pa je še vedno v avtohiši, ker moram še zavarovanje zrihtat user posted image
Skratka, bila sem na pregledu. Nič posebnega razen tega, da sem srečna ugotovila, da imam na spodnji meji železa v krvi, tak da sem dobila tabletke user posted image  Aja, ne me čudno gledat, da sem navdušena, ker mam manj železa v krvi - sam pri Vidu je bil večja vsebnost železa v krvi prvi znak, da se nekaj dogaja (za kar smo pa zvedeli šele kasneje user posted image ) Tko da sem zagotovo njena prva pacientka, ki je bila navdušena nad to novičko user posted image user posted image user posted image user posted image  (sva se zeloooooooooo nasmejali temu).
Drugače po merjenju trebuha pupika raste in srček je koj našla in je vse ok. Mi je pa rekla, da če bom slabo čutila naj pridem k njim, da naredijo CTG, če bo pa vikend pa direkt v P. Sm ji že dons hotla to rečt, da je bolj lena, pa me je mala zafrknila in je začela pop. tko nabijat, da dol padeš user posted image user posted image user posted image  - ampak nej me kr raztegne, sam da je ona kul.
Aja, pa G mi je rekla, da če bom rodila 9.2., ne bo nič narobe. Bo ona zelo zadovoljna. Pa sem ji rekla, da mamo prepoved rodit do 10.11. zaradi Vida user posted image user posted image user posted image
Skratka, da zaokrožim to nakladancijo - pregled je bil kul user posted image  Kile so šle itak gor ampak ni bla G nič jezna, ker so šle dokaj zmerno, čeprov več kot 1 kilo.
Aja, pa zvezdici sem videla. Je ravno prišla po napotnico za pregled v P - ma super zgleda user posted image user posted image user posted image
Govorila sem pa tudi s Tjašo. Vas lepo pozdravlja. Je mal šokirana glede veselega dogodka, vendar pa je skulirana user posted image user posted image user posted image user posted image  Je takrat že komaj čakala 3 pop., ko je šla pogledat sinkota. Sem ji razložila kaj in kako, pa scenarij povedala kolk časa bosta v P (približno). Vam povem, da sem zadela v 0 - sem rekla isto kot doktorji user posted image  No, pa še potolažila sem jo, da je v tem tudi nekaj zelo dobrega, da se je prej rodil - naučila se bo handlinga. In se je prov nasmejala in rekla, da to si je pa res želela naučit user posted image user posted image user posted image user posted image  Tko da mislim, da bo vse ok. Je pa Urban na int. negi zato, da naredijo natančnejše preiskave, če je dobil kako bakterijo in ji je zato plodovnica odtekla.

Evo ga, napisala cel roman. Če se boste v tem znašle, ste dobre user posted image user posted image user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 188
28.1.2010 20:25:18   
plamen

Mi smo pravkar pojedli kosilo, saj se je danes kar nekam zavleklo.

Porodniška traja 365 dni (seveda v dveh delih). V glavnem, pride tako, da če nastopiš porodniško npr. 11.2., prideš naslednje leto v službo točno na isti dan.

Hvala Jessy, pol se bom tega držala, sam ne vem zakaj včeraj gospa ni znala to povedat, pa je palamudilauser posted image user posted image . Aja, javne službeuser posted image

Tjaša samo da si OK, ti kar čuvaj energijo, marčevke te pa ne damouser posted image . In user posted image user posted image user posted image user posted image za malega korenjaka!

Sem jaz user posted image tudi za Tjašo povedala, je samo debelo pogledal. Po moje bo cel vikend sobico rihtaluser posted image , no vse je za nekaj dobro.

Sem lih iz telovadbe, je prav pasalo se mal nadihati in počvekat. Zdaj skuhala čajčka, potem še malo sadja, TV in mižule in seveda jutri zadnjič v službouser posted image user posted image user posted image !!!

Bom pa še vseen mal delovna, sem rekla, da mi pustijo dostop od doma, bom na dopustu še mal aktivna, ko pa P štarta, pa bom preusmerila na sodelavko. Ah, sem jaz dobrauser posted image user posted image .

Imam že toliko planov, da bo dan kar prekratekuser posted image !

Čvekice moje, lepo preživite preostanek četrtka! In seveda trden spanec vam želim!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 189
28.1.2010 20:28:28   
rožca26
Plamen - porodniška traja tako: ko boš dobila odločbo do kdaj imaš dopust za varstvo in nego, se šteje, da si doma še tisti dan, ko ti piše na odločbi. Verjemi, sem 500x vprašala to, ker sm mogla vedit točni datum kdaj se mi konča del. razmerje user posted image

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 190
28.1.2010 20:29:13   
plamen
rožca - vse razumem, a to je še dober znak? user posted image
Verjetno pohvala zate, da si dobro napisala in zame, da sem se tolk skoncentrirala in prebrala vse prav (vsaj mislim)user posted image .

Pa user posted image za novega avteka, zdaj sva pa obe važni, ampak na kavo bom pa peš prišlauser posted image , kaj praviš na torek? Se magar v pon slišiva in zmeniva za uro in lokacijo.

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 191
28.1.2010 20:29:39   
rožca26
Plamen - pijačka pa kadarkoli. Ti povej. Bi šle pa lahko v čet. na pijačko v Lj. skupej. Zakaj bi se fijakale z dvema avtoma???? Šparat so rekl user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 192
28.1.2010 20:30:15   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Plamen - porodniška traja tako: ko boš dobila odločbo do kdaj imaš dopust za varstvo in nego, se šteje, da si doma še tisti dan, ko ti piše na odločbi. Verjemi, sem 500x vprašala to, ker sm mogla vedit točni datum kdaj se mi konča del. razmerje user posted image

hvala tut teb rožca, men se je šlo pa za dopust, se mi lih cel feb lepo izide, k še Prešern vmes pride in to pomeni, cel februiar dopustkauser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 193
28.1.2010 20:30:57   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

rožca - vse razumem, a to je še dober znak? user posted image
Verjetno pohvala zate, da si dobro napisala in zame, da sem se tolk skoncentrirala in prebrala vse prav (vsaj mislim)user posted image .

Pa user posted image za novega avteka, zdaj sva pa obe važni, ampak na kavo bom pa peš prišlauser posted image , kaj praviš na torek? Se magar v pon slišiva in zmeniva za uro in lokacijo.

Odlično - jest sm za. Bi edino raj kej zgodej pop. ali pa dopoldne. Za datum mi je pa vseeno, ker bo moj doma user posted image

Glede razumevanja moje spakedranščine user posted image  - sm mal velik skakala se mi zdi. Za petico tale spis lih ne bi bil user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rožca26 -- 28.1.2010 20:32:30 >

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 194
28.1.2010 20:34:18   
Jessy
Rožca, super za pregled in tvoje navdušenje nad železom!!! user posted image  
Za avto pa veš, kako pravijo? Da bi ti le zgnil! user posted image  Štekaš? user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 195
28.1.2010 20:36:08   
rožca26

Za avto pa veš, kako pravijo? Da bi ti le zgnil! user posted image  Štekaš? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A smo fovž??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 196
28.1.2010 20:44:11   
plamen

Odlično - jest sm za. Bi edino raj kej zgodej pop. ali pa dopoldne. Za datum mi je pa vseeno, ker bo moj doma user posted image

Glede razumevanja moje spakedranščine user posted image  - sm mal velik skakala se mi zdi. Za petico tale spis lih ne bi bil user posted image user posted image user posted image

Jaz sem za dopoldne, po 10h mi po moje uspe. Za v LJ se pa tudi lahko zmeniva in greva skupaj ja.
Ajde -5 naj ti bo zaradi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil plamen -- 28.1.2010 20:55:23 >

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 197
28.1.2010 21:01:10   
Jessy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A smo fovž??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Ne, ne! user posted image user posted image user posted image  Sicer se ga ne bi branila, ampak fovš ti  pa nisem! Ti ga privoščim! user posted image
Tisto pa se reče zato, da je bolje, da ti zgnije, da postane star, kot bi se ti kdaj kaj naredilo. user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 198
28.1.2010 21:16:34   
Anonimen
o madonca ste se načvekale v moji odsotnostiuser posted image

Midva z user posted image sva imela drugi dan materinsko in dans je trajal cele 3 ure. Sem bla na koncu že čist zasedena, nisem vedla kako naj se še obrnem, lačna sem ratala, skratka smo meli najprej nego zob in potem še dihanje in šli smo čez sam porod. Kr fino, sam predolgoooo. A imate povsod tolk dolgo materinsko ko pri nas v Kranju. Imeli bomo 6x in če bo zmeraj po tri ure je to men ful veliko.

Jst bom pomoje res kar se prehrane ob dojenju tiče začela z vsem, razen z kakimi že tako izrazito alergenimi živili kot so jagode, čokolada...potem bom pa videla. Važno da bom lahko regrat jedla spomladi pa bom list zadovoljnauser posted image , sem pa prebrala, da je treba med dojenjem zeloooo veliko pit?

(odgovor članu medvedka...)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
28.1.2010 21:24:14   
7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: 7lina7

IZVIRNO SPOROČILO: lakaya

Hej user posted image

Joj js bi tud rada mal prej rodila, tm okol 18.2. bi blo idealno, da je še Vodnar, je moj lubi Riba ma roj dan 3.3. pa so te ribice zelo težavne, neorganizirane, užaljene... itd Res bi mela rajš Vodnarja!!!

Mejte se lepo***

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz tud navijam za vodnarja!! user posted image user posted image

že pobiramo stave! v igri so 7.2 , 10.2, 15.2

ti to zase navijaš?...ti bom jaz dala vodnarja ! user posted image  sma se drugače zmenle user posted image

user posted image user posted image .. če pa so danes začeli nabijat s temi datumi... pa saj sama veš - da je vsak dan težje.. pa da že komaj čakam, da se rešim trebuha in zadiham normalno..
ampak - itak ,da drži, da boma med zadnjimi... tak je po navadi - dolgo prej panika pol pa se pustijo čakat!! dedci pač!

Lin@

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?