lunca144
|
Ja,maš prav,sam,vseeno,jaz sem vajena,da imam vse kar hočem,od sebe oddaljeno 10 km ali manj,tukajšnja šola,je pa zelo dobro zorganizirana,tako,da bodo meli praktično vse,kar bo kdo hotel,razen plavanja,to pa je oddaljeno 5 km,tako,da s tem nimamo problemov,razen trenutno,ko,mava sam en avto,sam to upam,da se bo čez kako leto ali dve spremenilo.Men je pa všeč,mir,in da lahko parkiram,kjer hočem,da grem 5 minut,prej od doma,ne pa cele ure,in krožit,kje boš dobil parking,tu imam,vse pred nosom,parkiram na enem mestu,in se sam vrtim v krogu,peške,mamo,banko,pošto ,lekarno,pediatra,zdravnika,zobozdravnika,trgovino,bencinsko,papirnico,občino....res,vse je strjeno,na enem mestu.Verjamem,pa da se ti je zamerilo,to,da ste bili malo ven iz mesta,in posledično,nisi mogla počet,stvari,ki bi ih lahko. kleo........kako malčici? slovenka.......kako je šlo na pregledih,teh pri nas?so ugotovili isti sploh,al je blo kako presenečenje.aja,pa še to,ko si omenila,da si bla na eni fensi šmensi zabavi in kako majo doterano,si sploh ne znam predstavljat,ker se mi zdi,da maš že ti ful fensi šmensi,kaj potem,so imeli šele oni,pa animatorji,pa bralci pravljic,kot v filmu.