Shadow
|
No te pa še naj jaz malo napišem, kako nam gre. Trenutno imamo mega luksuz, ker imamo atija na dopustu in trepetam pred dnevom, ko bo spet večina na meni. Pa ne zato, ker bi mi bilo težko, ampak ker je zdaj taaaaaak faaaaaajn, najboljša stvar pri vsem tem pa je, da ni meni treba nositi torb z bejbiji gor in dol po stopnicah! Simonova hidrokela se je trenutno čisto potuhnila in je ni. Trenutno, pravim. Drugače nam zdravje v redu služi, ni prehlada, ni vročine, ni vnetih ušes, ni 5., 6., 7., 8. ali 235. bolezni. So pa doooooooolgi nohti! Ne vem no, vsak drugi dan jih jima moram stričt, drugače sama sebe, drug drugega in vse ostale, ki so dovolj blizu, pokrampata. (uf, kak mi je všeč ta avtohtona štajerska beseda) Dva obroka smo čisto zamenjali z GH, flaša je le še zjutraj in zvečer, 5 obrokov pa nikak da nam znese. Ampak imata očitno dovolj, saj še nisem slišala, da bi jima krulilo. Glede kombinacij hrane - najraje imata krompir+cvetača+pišek, a to smo jedli šele trikrat. Zdaj enkrat bom rdečo peso v pisker vrgla in kupila sveže baterije za digitalca. Zadnje tri dni se je tamali začel spet ponoči zbujati, tam okrog 1h, pa se je tak drl, da smo ga kar v dnevno popokali, da ne bi še tamale zbudil. Zagrozila sem mu, da ga bom dala na Bolho, in očitno je grožnja zalegla, saj je zadnjo noč spet prespal. danes sem mu pozabila zagroziti... Bomo videli. Kriza to, res, ker smo se prav lepo razvadili s tem celonočnim spanjem. Oba za kratek čas samostojno sedita, še posebej tamali, ker ima pač večjo rito in večjo težo, tak da je bolj čvrsto prisidran na tla, le ziblje se še malo levo in desno. Frajerka pa mi rit umika, ko jo posedem, ona bi kar stala. Nema ništa! Pol se pa dere. Superca! Oba stegujeta roke po psu, ko se jima preveč približa in ker ne mahata ravno nežno, je že bilo nekaj poskusov pasjega renčanja, ki smo ga seveda takoj zatrli. Sicer dvomim, da bi vgriznil, ampak pes ima kosmata ušesa... nikoli ne bom dala roke v ogenj zanj. Kopanje v veliki bani smo znova prestavili na čas, ko bosta res samostojno sedela, tako da smo spet v mini bani, in je znosno. Račke in ribice pomagajo pri motivaciji. S cotami smo pri tamalemu pri št.86. Spet mi je H&M objavil javno zahvalo! Odločitev za marelo še ni padla. Financirala jo bosta (baje) bodoča boter in botra, tak da iščem ekstra drage modele! Blanči, kak predlog??? Aja ne, ti si bolj za akcije. V lupinice pašeta še oba in to v kombinezonih, tak da še ni panike za avtosedeže. Tudi tukaj potrpežljivo čakamo, če se bo kdo izprsil s kakšno donacijo. Aja, Blanč, prejšnji petek sem bila v Picikatu, sem dobila fraj večer, pa smo šli malo dobro jest in malo hmelja spit. Sem razmišljala, mogoče bi se enkrat, kaj pa vem, ko bodo tudi najmlajši otročki zamenjali ziziko za kaj drugega, sestale dvojne mamice, brez otrok in ostalih priveskov, seveda. Morda kje na sredini SLO, pa ne glih v LJ, kakšno CE morda? No, samo razmišljam na glas, povejte ostale, če bi sploh bile za to in kje in kdaj. No, to bi bil/o sigurno logistični mastodont. Ja nič, grem še malo farmico porihtat, pol pa tuš in ajo ajo. Pa upam, da mi ne bo treba jutri kakega otroka na Bolho dati.
|