|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
27.1.2010 22:02:01   
aknela123
čer,

za vse ki nimate rade avokada - jaz komaj čakam, da pride spet na vrsto. otročkicama ga naredim z banano, je dobro, verjemte in imajo rade, zase pa si ga rahlo posolim. in je dober. sem danes prebrala, da je popolno živilo, ker vsebuje ogljikove hidrate, beljakovine in vitamin E.
pretiravat pa tudi ni dobro z njim.

pa, pa user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
27.1.2010 22:03:50   
Shadow
Blančika, lepšega posta pa že dolgo nisem brala od tebe!!! Joj, kak sem vesela za vse vas, pa še malo za nas! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Pa si jaz mislim pa kaj nej zdaj, a ga naj s kladivom po glavi tolčem, da ne bo več rasel.

No, to pa je taboljša izjava!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Isto si jaz za mojega skoraj 10 kilskega sinkota mislim. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
27.1.2010 22:06:59   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

čer,

za vse ki nimate rade avokada - jaz komaj čakam, da pride spet na vrsto. otročkicama ga naredim z banano, je dobro, verjemte in imajo rade, zase pa si ga rahlo posolim. in je dober. sem danes prebrala, da je popolno živilo, ker vsebuje ogljikove hidrate, beljakovine in vitamin E.

pa, pa user posted image

pa sej sm rekla, da gremo v mehiko, da pa ne bomo pretiravale z avokadom (zaradi zdravja, valda), bomo pa z margerito presekaleuser posted image  zmerno, no... uf, al pa s tekilo, s soljo, pa c-vitaminom, (zaradi zdravja, valda)!user posted image  kera je za?

nokes

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
27.1.2010 22:11:26   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

čer,

pa, pa user posted image

pa sej sm rekla, da gremo v mehiko, da pa ne bomo pretiravale z avokadom (zaradi zdravja, valda), bomo pa z margerito presekaleuser posted image  zmerno, no... uf, al pa s tekilo, s soljo, pa c-vitaminom, (zaradi zdravja, valda)!user posted image  kera je za?

JSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT...
Matr, kolk bi mi dobr del en margerita odklop, pa magari za en večer
Ja itak da zaradi zdravja... a miš da je kdo kej drgač pomislu

Ej blanči moja... zdej pa res... ko jst neham dojit, je pa skrajni čas, da se ga enkrat midve skup napijeva.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.1.2010 22:13:55 >

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
27.1.2010 22:17:54   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

čer,

pa, pa user posted image

JSTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT...
Matr, kolk bi mi dobr del en margerita odklop, pa magari za en večer
Ja itak da zaradi zdravja... a miš da je kdo kej drgač pomislu

Ej blanči moja... zdej pa res... ko jst neham dojit, je pa skrajni čas, da se ga enkrat midve skup napijeva.

Tole je pa izjava mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če sem noseča tvoj bhcg z kozarčkom šampanjca nazdravljala bom pa zdaj s celo flašo za mizo sedela, veš, da ni problemauser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
27.1.2010 22:20:58   
miska73

Tole je pa izjava mesecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Če sem noseča tvoj bhcg z kozarčkom šampanjca nazdravljala bom pa zdaj s celo flašo za mizo sedela, veš, da ni problemauser posted image

user posted image sej sem vedla...
zdej pa mam uržh, da kej prej zaključim z dojenjem...
hehe ... še dobr da moj ne bere RR-ja

< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.1.2010 22:21:40 >

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
27.1.2010 22:23:43   
buši2
Blanč user posted image user posted image user posted image user posted image sem ful vesela, da se je lepo razpletlo

Pika držimo pestke, itak bo vse ok, me veseli, da si tako pozitivnauser posted image user posted image . Sej veš pozitivne misli prinašajo pozitivno energijo in vse dobro se nam vrne!!user posted image

Babe fajn vas je brat, ni kej. Paše, paše,... No pa tud kafe of Mlinčke, ampak kakšno besedo bi nam lahko tudi privoščila, a ne?

Recept za torto - hitro napisat, da ga sprobamo!

Mi smo bili za FT in moramo zdaj bolj pogosto zaradi A. Je bolj mehka in lena, trebušne mišice prešvoh. Jo bomo morali mal nabildatuser posted image . Za N je pa rekla, da naj pride zraven mal gledat, ker drugače je že tolk napredovala, da zanjo že ni potrebe. Sedi že samostojno, se dvigne ob opori,... v glavnem čist raztura. Mogoče tudi zaradi tega je našo A bolj težko gledati revco kako cele dneve samo leži na trebuščku in obdeluje eno igračo ure in ure. Jah, bolj lenuh (po mamici)user posted image

Aja, klinc pa avokado, margarite yeah!!!!

Vse nove dobrodošle, ˝tastare˝pa lep pozdrav! Grem dohodnino računat.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
27.1.2010 22:24:20   
blanč

Sej ga jaz berem pa vem, da je to velika LAŽ. Bom kamot počakala, da ti mlekarna neha delat, ker jaz zdej sam pol pira spijem pa sem že v rožicah, moram prej spet v formo pridet, da ti ne bom sramote delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej grem pa jaz res spat, ker ob pol šestih bo budnicaaaaaaaaaaaaaa.

(Mark Twain)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
27.1.2010 22:26:50   
nokes
matr me matra, da bi vse tole na margerito povabla, sam je že norman spi*du nekam dauč, pa res ne upam vseh naših bralk in 2mamic prestrašit. babike, pišite kaj, mene ful zanima, kako vam gre, kako spite, jeste in ste na sploh fajn!!!

Forum > [Dojenček] > Dvojčki, trojčki, četverčki > RE: Dvojčki

Uporabniki na tej temi: darjau, zup2, evamaja, aknela1, brina_3, gemelli

< Sporočilo je popravil nokes -- 27.1.2010 22:28:43 >

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
27.1.2010 22:28:41   
Shadow

matr me matra, da bi vse tole na margerito povabla, sam je že norman spi*du nekam dauč, pa res ne upam vseh naših bralk in 2mamic prestrašit. babike, pišite kaj, mene ful zanima, kako vam gre, kako spite, jeste in ste na sploh fajn!!!

Forum > [Dojenček] > Dvojčki, trojčki, četverčki > RE: Dvojčki 2009

GA_googleFillSlot("Slovenia_forums_text_ads");

??? Kaj pa je to na koncu??? Kaj si ti že kar začela margerite konzumirati??? user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
27.1.2010 22:29:34   
Shadow
HAHAHAHA, prepozno si šla popravljati, draga moja, prepozno! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
27.1.2010 22:30:48   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Forum > [Dojenček] > Dvojčki, trojčki, četverčki > RE: Dvojčki 2009

GA_googleFillSlot("Slovenia_forums_text_ads");

??? Kaj pa je to na koncu??? Kaj si ti že kar začela margerite konzumirati??? user posted image

a vidiš prikazni?? buuuuuu user posted image user posted image , to so bile v času mojega posta prijavljene na tej temi user posted image

aja, uno misliš, text ads??? tisto je una reklama, ki sem jo zbrisala, kva je? računalniška urgenca helplink... bla, bla. ne, ne senči, do margarite mam še enih par časovnih pasov, ni za batuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 27.1.2010 22:33:51 >

nokes

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
27.1.2010 22:34:29   
miska73

Sej ga jaz berem pa vem, da je to velika LAŽ. Bom kamot počakala, da ti mlekarna neha delat, ker jaz zdej sam pol pira spijem pa sem že v rožicah, moram prej spet v formo pridet, da ti ne bom sramote delalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej grem pa jaz res spat, ker ob pol šestih bo budnicaaaaaaaaaaaaaa.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jst pa mal še dojit pred spanjem. Ajde, nočko.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
27.1.2010 22:50:47   
Shadow
No te pa še naj jaz malo napišem, kako nam gre.

Trenutno imamo mega luksuz, ker imamo atija na dopustu in trepetam pred dnevom, ko bo spet večina na meni. Pa ne zato, ker bi mi bilo težko, ampak ker je zdaj taaaaaak faaaaaajn, najboljša stvar pri vsem tem pa je, da ni meni treba nositi torb z bejbiji gor in dol po stopnicah! user posted image user posted image user posted image

Simonova hidrokela se je trenutno čisto potuhnila in je ni. Trenutno, pravim. Drugače nam zdravje v redu služi, ni prehlada, ni vročine, ni vnetih ušes, ni 5., 6., 7., 8. ali 235. bolezni.
So pa doooooooolgi nohti! Ne vem no, vsak drugi dan jih jima moram stričt, drugače sama sebe, drug drugega in vse ostale, ki so dovolj blizu, pokrampata. (uf, kak mi je všeč ta avtohtona štajerska beseda) user posted image

Dva obroka smo čisto zamenjali z GH, flaša je le še zjutraj in zvečer, 5 obrokov pa nikak da nam znese. Ampak imata očitno dovolj, saj še nisem slišala, da bi jima krulilo. user posted image

Glede kombinacij hrane - najraje imata krompir+cvetača+pišek, a to smo jedli šele trikrat. Zdaj enkrat bom rdečo peso v pisker vrgla in kupila sveže baterije za digitalca. user posted image

Zadnje tri dni se je tamali začel spet ponoči zbujati, tam okrog 1h, pa se je tak drl, da smo ga kar v dnevno popokali, da ne bi še tamale zbudil. Zagrozila sem mu, da ga bom dala na Bolho, in očitno je grožnja zalegla, saj je zadnjo noč spet prespal. user posted image danes sem mu pozabila zagroziti... Bomo videli. Kriza to, res, ker smo se prav lepo razvadili s tem celonočnim spanjem.

Oba za kratek čas samostojno sedita, še posebej tamali, ker ima pač večjo rito in večjo težo, tak da je bolj čvrsto prisidran na tla, le ziblje se še malo levo in desno. Frajerka pa mi rit umika, ko jo posedem, ona bi kar stala. Nema ništa! Pol se pa dere. Superca! user posted image

Oba stegujeta roke po psu, ko se jima preveč približa in ker ne mahata ravno nežno, je že bilo nekaj poskusov pasjega renčanja, ki smo ga seveda takoj zatrli. Sicer dvomim, da bi vgriznil, ampak pes ima kosmata ušesa... nikoli ne bom dala roke v ogenj zanj.

Kopanje v veliki bani smo znova prestavili na čas, ko bosta res samostojno sedela, tako da smo spet v mini bani, in je znosno. Račke in ribice pomagajo pri motivaciji.

S cotami smo pri tamalemu pri št.86. Spet mi je H&M objavil javno zahvalo! user posted image

Odločitev za marelo še ni padla. Financirala jo bosta (baje) bodoča boter in botra, tak da iščem ekstra drage modele! Blanči, kak predlog??? Aja ne, ti si bolj za akcije. user posted image user posted image user posted image

V lupinice pašeta še oba in to v kombinezonih, tak da še ni panike za avtosedeže. Tudi tukaj potrpežljivo čakamo, če se bo kdo izprsil s kakšno donacijo. user posted image

Aja, Blanč, prejšnji petek sem bila v Picikatu, sem dobila fraj večer, pa smo šli malo dobro jest in malo hmelja spit.

Sem razmišljala, mogoče bi se enkrat, kaj pa vem, ko bodo tudi najmlajši otročki zamenjali ziziko za kaj drugega, sestale dvojne mamice, brez otrok in ostalih priveskov, seveda. Morda kje na sredini SLO, pa ne glih v LJ, kakšno CE morda? No, samo razmišljam na glas, povejte ostale, če bi sploh bile za to in kje in kdaj. No, to bi bil/o sigurno logistični mastodont. user posted image

Ja nič, grem še malo farmico porihtat, pol pa tuš in ajo ajo. Pa upam, da mi ne bo treba jutri kakega otroka na Bolho dati. user posted image

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
27.1.2010 23:30:18   
Barbk
Evo mene iz vrtca. user posted image  Madonca cajt pa res beži. Babuške matr vas je res težko dohajat, bo treba bolj intenzivno športat tle na rr-ju. Pika sem vesela in pomirjena, da tole dobro prenašate in seveda bo vse ok. Senči ko te najdem (zaenkrat je to zame še višja znanostuser posted image ) na fb te zihr zahaklam za frendico. Tnx. Blanči  s tole "cimra moja" si mi naredila res toplo pri srčku. user posted image  In res je malce dolgo trajal. user posted image  In spet si me nasmejala (no takih vas je več user posted image ). In moj je spet čukast gledal. Ko se tkole režim za compom točn ve, da vas čekiram. Zdaj bom pa nehala vsako posebaj "oblajat", ker, če čist odkrit priznam sploh ne vem kaj je katera napisala. Matr res ne vem, včasih se mi zdi, da imam eno tako velko lukno v glav, tak hud prepih, k vse pomembne in pametne stvari ven pozauga, ostanejo pa valda same gluposti. user posted image  No bom pa zdajle samo nekaj o mojih dveh čmrlih napisala. V glavnem naša dva sta imela na sistematiki pri 6m (kor. 4,5) Žiga 5300 in 61cm, Brinči pa 5400 in 60,5. Brinči cepljena drugič, Žiga prvič.Oba sta pridno napredovala do konca sept. ko sta oba zbolela za virozo z visoko vročino, Žiga je imel pa še gnojno vnetje l. ušeska. Žiga je takrat prvič dobil AB. Konec okt. Žiga spet dobi gnojno vnetje l.ušesa, pristanemo na orl, spet AB. Brina istočasno dobi bronhitis in pristaneva na infekcijski za 3 dni. Brina se je po tistem pridno pocajtala, Žiga pa je od takrat do danes imel še štirikrat gnojno vnetje l.ušeska. Zmeraj na AB. Posledica tega je, da je v 4 mesecih pridelal le 1100g. Zdaj v februarju imamo spet kontrolo na orl (upam, da do takrat zdržimo brez vnetja) in se pomenimo o morebitnem ceplenju. Z obema hodim na nfth, potrebno bi bilo enkrat do dvakrat tedensko, pa je tale naša terapevtka precej odsotna, ko pa ni pa naša dva zbolita.user posted image  Žiga je bolj "napreden", Brinči pa iam več težav, jo precej zateguje in ima padce in vzpone v razvoju. Mislim, res včasih mi je res čudno ko kako stvar nekaj časa zna, pol pa se zgodi kar en klik in ji zadeva več ne gre, kot da jo še nikoli nebi sploh poizkusila. Npr, pri pasenju kravic-znala precej bolje kot Žiga (on je lenčina mala ko klada ležal na trebuhu in boli ga džoko...user posted image ), pol pa par dni pred nfth sploh ni znala več past kravic. Kaj se dela z rokcam, nič jasno, kam dat glavco nič jasno, kaj za enga vraga so te kravce...nič jasno, mati pa skor v jok. In pol je to tam tko zgledal ko da doma nič ne delava, Grozaaaaa. V glavnem češpi mala mi že zdaj živce požira. user posted image  No čez 14 dni imamo spet razvojno, pa da vidmo kaj bodo tam povedal. Čez en mesec pa imamo pregled pri hematologu, ker imata malce slabše izvide. Drugače sta pa pridna, lepa, šlank (ne po mamiciuser posted image ) in baje moderna (izjava terapevtke ko je zagledala Brino), mami pol ni moderna...user posted image  Spita od 20.30 do 7.30-8h. In trkam...Joj kolk je ura...Nadaljevanje jutri...user posted image Nočka babuške moje...

< Sporočilo je popravil Barbk -- 27.1.2010 23:33:46 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
28.1.2010 6:44:40   
taškica
Jutro babuške!!!!!!!!!!!!!!!!

Najprej NOkes - Mislim, absolutno te štekam, prvi rojstni dan - pa to je za umret sentimentalno. Prvi rojstni dan je najpomembnejši datum, drage moje, to je simbolno korak v samostojnost, v svet, čas ko otroka , ki je bil noč in dan s teboj, počasi spustiš v vrtec, pa potem v šoli, pol pa itak gre vse k vraguuser posted image . Še mal pa ne bojo več spali domauser posted image . Še statistika meri živorojenost otrok pri 1. letu, saj je včasih veljalo - kdo preživi 1 leto, je das. Toliko! Te čist štekam. In čestitam in prosim, da tudi sebi kupiš ne samo margherito, ampak en ornk daril. In se pobožaš in si rečeš - ajde I DID IT!!!!!!

Ok, da ne boste vse cukraste.

Pika - me smo s tabo. Malo poročaj kako in kaj. In drži se. Če kaj potrebuješ, poklič.

Blanč - ČEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTITTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Bernardku in za vse njegove superske izvide! Ma carji ste, bi rekel moj starejši pobec.

Lara - torta bo simpl dimpl - torta nutella, poglej na kulinariko. To bom še izvedla, za kaj drugega nimam ne volje ne časa.

Miška - ti kar lepo dojit, pa kakšno margherito tut lahko spiješ. Eno, ampak samo eno. Naj se navadijo že v rani mladosti user posted image

Celje - jaz sem za. Če date za pivo, tiste k še nisteuser posted image

Senčka nohti - a veš da sem štela, da enkrat na teden stičem, čaki, da se zberem 40 prstkov? Za p.o.p.zd.it, pa ta zadeva raste z svetlobno hitrostjo, ne moreš verjet.....

Buši - super za Ft.

Kaj še? Avokado - mah tudi jaz ne znam ga jest, po pravici. Bi res morala v Mehiko. Me vzamete s sabo? Sem zadnjič vsem mojih decom povedala, da jim bom enkrat ušla.....pa da vidijo, kako je, če mame ni.....user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
28.1.2010 6:47:56   
taškica
Vidim, da je v mojem postu full tiskarskih škratkov...se opravičujem.

Še to me zanima....mojima dvema se vsaka hrana kar rada zatakne v grlu (kruh, jabolko, piškot, grisin (redko sicer)). Pol pa izvajam prvo pomoč, pa obračam na glavo, tolčem po hrbtu. A vaši lepo grickajo, žvečijo skorjice, se nič ne davijo? Jaz vsakič fršlok doživim ob tem davljenju.....

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
28.1.2010 7:58:22   
blanč
Hvala vsem za lepe želje našemu mulcu.
Jaz bi tudi srečanje in margarito, no pa pivo bi blo ok.
Shedow, najboljš, da mal po Ebayu pobrskama za kakšno lušno macolo, sigurno bo kera v akcijiuser posted image
Barbk, tisočuser posted image za tvojega fantka. Mi imamo pa res abnormalne mere, s tem, da sma imele rok nekje v istem časuuser posted image Shedow ti me rešuješ, da se ne zasekiram preveč.
Naša Lara je dolga 70 cm in tehta 6.8kg, bernard pa 73 cm in tehta 9,7 kg. V 7 mesecih je zrasel iz št.42 v št.80, oblečem, operem in že gre v škatlo za premajhne stvariuser posted image Lara pa je še kar na 68 dolžina sicer knap, širina ravno prav.
Taški jaz ti pri zatikanju ne morem še nič pomagat, ker jemo vse spasirano, se pa tudi jaz strašansko bojim dneva, ko se nam bo to začelo dogajat. Nočem prinest slabe volje sem, ampak imamo v družini primer, ko se je 5 let star fantek zadušil doma za mizo, ko mu je padel grozd v sapnik in se zadušil. Mama je medicinska sestra pa mu ni mogla pomagatuser posted image Ko sem potem jaz čuvala moja dva nečaka, sta lahko jedla samo mehko hrano (beri čokolino) in če je tamala začela kašljat pa je bla stara tri leta je takoj začela, blanka sej nc ni, ker jaz sem takoj začela paničarit in pojma nimam kako bom to prenesla pri svojih otrocihuser posted image
Kar se tiče nohtov je pri nas tudi nenormalna rast. Naši dečvi se pa še navzgor vihajo, da jih je ja težje štrič.
Torta nutela iz kulinarike je super, jaz jo večkrat nardim, jo obožujejo tako otroci kot odrasli. Še ena moja slika tortice je tam prilepljena, ko sem jo prvič nardila sem bla tolk zadovoljna, da jo je blo treba takoj slikat in slikco gor nalimatuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi jaz sem mojima dvema velikokrat oblubila, da ju bom dala ciganom, če ne bosta pridna pa sta zgleda me kar resno vzelauser posted image in pančkata HB. Se pa bojim kaj bo, ko bodo Larici začeli zobki ven lezt, ko je taka občutljiva in udrena.
Zdej grem pa jaz japke in hruške lupit, samo imam kar slabo vest, ko so kupi by lidl. Nisem imela volje vozek do tržnce gurat, samo sem tudi jaz mnenja, da tisti Celjski bio in s kmetije je tudi tak kitajsko brazilska varjanta...

(Mark Twain)

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
28.1.2010 7:59:14   
blanč
No pa kavico še skuham
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
28.1.2010 8:29:24   
lara light
Jutro! Blančiiii, supersko za tvoja2user posted image user posted image , saj sem vedla, da so dol popadali v Lj od navdušenjauser posted image user posted image
Že vse jutro vas berem, moja2 divjaka moram veš čas od blizu nadzirt...pokrampatauser posted image  ja, tudi moja2, čim se dauser posted image
Pika, mislim na vas.
Taškica, moram pogledat to nutelino ja, thx
Barbk, vse bo nadomestil tvoj poba, le pogumno!user posted image  Pa super za spanje!user posted image
Šedov, dobre ideje sem pr tebi našla,thx!
Ce? Morda uletimo še primorke goruser posted image
Noki, 1l??? Se mi zdi predvčeraj, ko je Hedi post spustila, da si rodila...uff
Hedi, naj bo pokljuka!
Malo je napadel, šibam...itak mam tud jaz prepih v glavi in sem vse pozabila

No, margerite se spomnem....avokado pa tud če pozabimuser posted image

Lep dan! A bo sonce? Tu še ni videt dobro...dežja pa ni, hb! Ajmo japke lupit, bi rekla nokicauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
28.1.2010 8:35:02   
evamaja

Forum > [Dojenček] > Dvojčki, trojčki, četverčki > RE: Dvojčki

Jutroooo!
Na ti ga na, zdej ste me pa dobileuser posted image , kako se švercamuser posted image . Berem vas redno, samo za pisanje sem pa res prava lenoba.
No pa da še jaz povem kako se mi rihtamo. V novem letu smo pridelali 6. otroško bolezen (Gaja), na sistematskem pregledu pa je P. odkrila Lanu tujek v l. ušesku, tko da smo pristali na ORL v Celju. K sreči je bil ta tujek samo strjeno ušesno maslouser posted image .
Pridno se redimo in rastemo, Gaja ima 7640g in 66cm, Lan pa 7530g in 67cm. Hodimo tudi na fizioterapijo, ker Lan pozablja, da ima 2 rokici in je treba spodbudit tudi njegovo levo stran.
Zdej pa sprašujem mamice, ki hidijo na fiziotrepije, kako to izvedete, greste same, al grejo možje z vami, al kako, ker moj ne more dobit vsak teden dopusta, babice pa še hodijo v službo???
Aha pa še to, mi mamo tudi že 2 zobka, ženski del je prehitel moškigauser posted image , pa tudi prevali se že iz hrbta na trebušček, potem pa tuliii, ker ji to glih ne odgovarja. Kar se pa spanja tiče, pa.... Hedi podajmo si rokeuser posted image , sicer sta zadnje 2 noči spala celo noč, tko da se tolažim, da je tudi nas doletel napredek, ampak mama je pa sheblana, ker je vajena vsako noč vstajat. Matr nč nam ne paše, al spijo, al pa ne zmeri neki godrnjamouser posted image .
No to bi blo za enkrat od nas.
Ninčy svaka čast za tole na FB, res, superca. Če me katera želi za frendico, naj klikne na Majo(slikica s tremi otročki), jo zveseljem potrdim.
Nič grem zdej pasirat frušk.
Taškica, pr nas se tudi davimo, če ni vse spasirano tko kt je trebauser posted image , mah bo že.
Zdej pa res grem, pa pridne bit pa veeeelik napisat, kr pridem pol nazajuser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
28.1.2010 9:00:08   
taškica
Joj Blanč, tega je mene tako strahuser posted image . Pet let star? Ni imel sreče.... Jaz jih kar za noge primer in obrnem na glavo.....pa saj se morajo naučit žulit stvari.....meni je pred nekaj tedni iz novo kupljene igrače odpadle plasificirane nalepke in se mi je začel Andraž dušiti. Še dobro da sem videla, ker včasih me v sobi dni dlje časa (perilo, pospravljanje...)...sem naredila reklamacijo, so mi priznali, da je bilo slabo lepilo....in to na didaktični igrači. Groza........

(odgovor članu evamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
28.1.2010 9:34:22   
pikatara
Hvala vsem za tolažbo in lepe želje. Poročam ko bo kaj novega.

Shadow naša mala stoji na nogah že kar nekaj mesecev, pa smo ji občasno kar pustili. Pri kužku imamo iste težave, se je navadila, da jima je na kavč ušla in je mela revica mir, sedaj pa še to ne, ker se dvigneta in ji težita. Ji pa vsako jutro vsak en piškotek data, da ju ima rajši. Prodana duša, za hrano naredi vse. 86? Patrik ni majhen pa ima 80, le trenirke ima 86, ker gredo v sušilcu fejst skup.

Nisem preveč ljubiteljca avokada, otrokoma je pa vedno bolj všeč. Večinoma je s puranom.

Bark upam, da boste kmalu bolj zdravi.

Šibam sineku zajtrk narest. Od včeraj zvečer ni še nič jedel, pa še vedno noče prit. Očitno se je jetrc toliko najedel. Je priden prespal celo noč, sem mu sestrco odnesla, ker se je skoz zbujala.

Torta: http://www.kozelj.si/recepti.php?id=139

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
28.1.2010 9:51:05   
mlinčka
Daaaan!

Joj babuške moje, tolk ste pridne, da tud prebrat zdele ne utegnem. Še kofetka mi ni treba kuhat, hvala Blanči user posted image !
Prisežem, da si še danes zvečer vzamem čas in napišem eno dooooolgo poročilo, zdej morm pa šibaaaat!

Piki, vse bo ok s Karolinco user posted image !

Blanči, krasno poročilo in juhej za Bernardka in tvoj comeback (smajlikipošiljaenomokropuso)!

Barbk (moja skor cimra iz sobe nasproti user posted image ), pridna za prodor iz ilegale.

Vse "tafrišne" pridne za javljanje in še naprej veselo kofe z nami pit!

Norman, verjamem vate, javi se še kaj!

Avokado meni nič všečen, pupe ga pa veselo konzumirata z banano!

Mehika, margerita, Vransko, pir, whatever - jaz sem ZAAAAAA!!!

Pozdravček!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
28.1.2010 9:57:22   
nokes
evo, je tudi mene doletel tisti prepih user posted image

vsem en lep dan, pa dobro jutro!

avokado: kaj je že to? uno, ki ni margerita?user posted image

pes: hja, na žalost sem tudi sama slišala eno grozeče renčanje user posted image , HB, da sem vedno zraven in pazim... res imajo psi kosmata ušesa, treba je bit zeeeelo pozoren. tamaladva pač ne štekata opozorilnih znakov, renčanja, dvignjenega repa, ... samo, po drugi strani, pa jima nosi svoje igračke, pa njune pusti pri miru, pa je iz njune roke, pa pusti se po tačkah prijemat,.... hmm, kdo bi razumel to pasje-dojenčkasto bilateralo?user posted image

FT: je ninčy na FB ugotovila, da očetom pripada bolniška, če je potrebno z otrokoma na ft, saj sem prav prebrala, ne? ali pa se dogovori, da prideš zjutraj (jaz hodim ob 8.00, pred šihtom), ali pa ko je malica, pa malo podaljša (saj delodajalec pa to mora razmet, no). drugače pa vzami oba na ft, pa paziš enega, z drugim se pa naaj terapevtka ukvarja.

nohti: katastrofa! jaz tega ne folgam, spodbujam, naj si začneta nohte grist!user posted image  saj ne, noooo, sam je res tu mač! tudi jaz strižem vsaki drugi dan in sta pokrampana.user posted image  pa glih zdaj, ko imamo RD, eh, saj bom s fotošopom vse podočnjake in praske odstranilauser posted image

buške in modrice: eh, kdo bi štel!!! včeraj je vitan dobil en margarinin namaz na frisek, pa je danes cel lep, sijoč in dišeč.user posted image  tole res dela, ni kaj. je pa padel v banji, ker ne more sedet pri miru, ko se kopamo, tako skače po vodi, da ga je povsod polno, no, pa mu je spodrsnilo...

koščki in ostala nevarnost: blanči, nehaj s takimi zgodbami, uf, mi je hudo, ko to berem..user posted image  jaz se držim tega pravila: ko jemo, sedimo za mizo. jaz ju umirjam, pazim, koliko odgrizneta kruha, blabla... to je vse, pa skorjica je malo debelejša, da morata bolj pazit, kako grizeta. no, pri vseh ukrepih, sem imela vitana danes na glavi. user posted image  nič takega, samo podletelo mu je in je pokašljeval, samo sem se ustrašila.

lepše teme: torta!!! sem grozna mama in ne bom pekla torte sama user posted image user posted image user posted image , za vogalom imam slaščičarno, ki peče torte za alergike, sem jo poskusila, je dobra in smo jo naročili. user posted image  babike, kje pa imam cajt! pride tašča in moram poskrbet, da pobrišem prah, preselim pajke na toplo, pa une male odtise rokic odstranim s šip! in to je to...user posted image

nič, laufam na FT!  

nokes

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?