|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
27.1.2010 13:54:47   
pikatara
Naša princeska bo pa mogla na opreacijo srčkauser posted image . Smo bili danes pri kardiologu in ji manjka del prekata. zdaj moramo pa na pediatrično h kardiologu, da nam kaj več pove. Je bil pa tolk vredu, da je Patriku orpavil ultrazvok, kljub temu, da ni imel napotice in jo bom kasneje nesla. Pri njem je pa vse vredu.

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
27.1.2010 14:00:29   
Belen
IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Naša princeska bo pa mogla na opreacijo srčkauser posted image . Smo bili danes pri kardiologu in ji manjka del prekata. zdaj moramo pa na pediatrično h kardiologu, da nam kaj več pove. Je bil pa tolk vredu, da je Patriku orpavil ultrazvok, kljub temu, da ni imel napotice in jo bom kasneje nesla. Pri njem je pa vse vredu.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pika....upam, oz.wem da bo wse w redu..... ma ste imeli že prej težave? si wedela da je kej narobe? w čem jo pa to ovira??? user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
27.1.2010 14:28:19   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: 4pikice

Drugač pa mamice na kvadrat, super ste, pa tole na fb ninčy si tud dobro zastavila. Mam že kar neki novih frendic, med drugim tudi tebe miška73.user posted image

Aha... pa se je najdel moj manjkajoči člen. Dej kej fotk od otročkov v album.

(odgovor članu 4pikice)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
27.1.2010 14:35:52   
miska73

Ojoj kaj jst berem. Držte se. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Daj prosim kaj bolj obširno napiši kakšne probleme ste imeli do sedaj. In pa kakšni so obeti za in po operaciji.

Bi si želela, da bi čim manj ljudi prestopilo prag otroške kirurgije.
Ampak v končni fazi je pomembno, da je naše zdravstvo tako dobro, da zna pomagat.
Že zdaj držim pestke, da bo vse OK.

Če rabiš kaj informacij ali pa želiš kak pogovor, me kar za rokav pocukaj. Smo dali že eno epizodo otroške kirurgije čez. Pa ena nas še čaka.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
27.1.2010 14:39:47   
Barbk
Pikatara jaz sem tud user posted image  za vas. Saj bo vse vredu. user posted image  Ko boš utegnila kaj več napiši zakaj-tudi mene precej zanima. Zdele sem se pa tudi jaz na fb logirala. matr sem res sto let za luno...user posted image  Evo z vsemi šestimi sen se upirala, zdaj sem pa podlegla...user posted image  Ampak priznam, da sem še čist zelenc in bo še nekaj švica potrebno, da moja blond buča (trenutno rdečauser posted image ) dojame vse zadeve na fb-ju.
Zdaj šibam po Manco v vrtec, pol pa verjetno kako napišeš še o Žigcu in Brini.
Btw, upam, da zdaj ne boste vse pobegnili ko sem se jaz dala v pogon.

< Sporočilo je popravil Barbk -- 27.1.2010 14:40:42 >

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
27.1.2010 14:50:43   
miska73
Barbk lepo da se ti še kaj javiš.
Se mi zdi, da sem te res nazadnje brala, ko si bla še nosečka.

Upam, da se bodo počasi javile tudi moje novemberske sonosečke (poleg dekle11), s katerimi smo si krajšale čas (Tara78, Klarisa...)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
27.1.2010 15:32:30   
taškica
Oj babuške, kaj jaz to beremuser posted image  Pikatari....sem jo šla takoj klicat. Vse bo ok. Itak.

lepo vas vse pozdravljam, in bravo ta "nove" kr hitr pisat kaj vas tare, kako ste...

Jaz sem v pripravah za sinov rojstni dan. Moram torto spečt, bo to moj projekt v dveh dneh.

Danes je krasno vreme zunaj, sem se malo nafilala z energijo....pozdravček....

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
27.1.2010 16:13:44   
lara light
Pika moja, kaj ne poveš? user posted image user posted image user posted image Od tega šuma na srčku, ki naj ne bi bil nič takega?? Upam, da ste kolkor se da mirni in da ti bodo punce, ki žal že imajo izkušnje s kirurgijo pomagale, kar boš rabila vedet.
Smo z vami user posted image , kot pravi Taškica, vse se poštima, kmalu bo vse za vami.

Taškica, kakšna torta bo? Recept hočem in da je izi in njami!

Še pridem.

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
27.1.2010 18:22:12   
pikatara
Taški, Noki hvala za skrb. Je vse pol šele za mano prišlo. Je možek dost o tem na netu prebral, ima najlažjo obliko.

Belen nič nima posebnih znakov, ni pomodrela, ne zadihana, le na pregledu pri 9m, je pediatrinja zaznala rahel šum in nas poslala k kardiologu. Lahko, da je nič ne bi oviralo, če je ne bi oprerirali, mogoče le pri športu. Tole napako ima okoli 10 otrok na 1000, dostim pa sploh ne odkrijejo in celo življenje živijo s tem.

Miška, Barbk hvala, do sedaj ni bilo nič težav, o naprej pa še poročam.

Larči seveda, da smo mirni, vsaj jaz. Oči se je po parih urah na netu pomiril, babica gre jutri v svojem zdravstvenem domu (kjer je zaposlena) in v bolnico kardiologe gnjavit, stara mama je pa čist panična. No se je pa že moja mama javila, da bo Patrika čuvala, če bo treba. Če pa rabiš kakšen recept za torto pa povej. Moj dragi je napisal kuharsko knjigo.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
27.1.2010 19:21:39   
pikatara
Noki jetrca: Sveža telečja jetrca iz Pujs butika (Lj - Polje), koljejo v ponedeljek, tako da so ob otrkih sveža. Potegneš dol kožico, narežeš na las tanke rezine. 2 rdeči čebuli (na 1kg jetrc) narezane na rezine prepražiš na oivnem olju, daš gor jetrca, sol, poper in mešaš dokler ni več rdeče. Zraven pa kruh in radič z domačim bučnim oljem. otrokoma sem jih zmiksala in zraven malo pireja. karolina je jedla po polžje, ker ima spet take dni. En teden je ko nora, drug teden pa skor ne. Patrik pa vse hrane poje toliko kot jaz, pa ne pojem malouser posted image .

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
27.1.2010 19:43:43   
meta22
hvala vam punce za nasvete. smo se odločili da bomo kar v mb leteli, če bo prej ali pa pozneje.

veliko sreče še naprej in se vam verjetno kmalu pridružim še na tej temi!

meta

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
27.1.2010 19:53:59   
Shadow
Pika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Karolinin srček! Pa mirne živce vama z možem in celemu sorodstvu. Ja, take stvari te res iztirijo...

Barbk, dečva, kje si pa ti tako dolgo hodila???? user posted image Aja, lahko me dodaš za frendico na FB... boš po slikicah hitro ugotovila, katera sem user posted image

Meta, jaz tudi ne bi na Ptuj hodila, čeprav slišim same dobre besede o njih. MB ali LJ bosta prava izbira, res.

Sneži, od mene še tudi nisi pira dobila... hm. user posted image

Eno pitanje: danes sem imela namen jima naredit avokado z banano... ampak meni ta avokado nekako ne sede... bil je mehek, kot baje mora biti, ampak okus... ne vem no. Očitno bosta moja2 brez eksotike ostala. user posted image

BLAAAAAAAAAAAAAAAAAANČIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Shadow -- 27.1.2010 19:56:30 >

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
27.1.2010 19:58:25   
miska73

Larči seveda, da smo mirni, vsaj jaz. Oči se je po parih urah na netu pomiril, babica gre jutri v svojem zdravstvenem domu (kjer je zaposlena) in v bolnico kardiologe gnjavit, stara mama je pa čist panična. No se je pa že moja mama javila, da bo Patrika čuvala, če bo treba. Če pa rabiš kakšen recept za torto pa povej. Moj dragi je napisal kuharsko knjigo.

Bi rekla, da zna pridet do paničnih reakcij.
Že beseda operacija se strašno sliši, "operacija na srčku" pa še toliko bolj.
Poskusi res dobiti čimveč pravih informacij.

Me pa veseli, da ne gre za hudo napako. Kar verjetno pomeni skoraj gotovo uspešnost operacije.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
27.1.2010 19:59:49   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: meta22

hvala vam punce za nasvete. smo se odločili da bomo kar v mb leteli, če bo prej ali pa pozneje.

veliko sreče še naprej in se vam verjetno kmalu pridružim še na tej temi!

meta

Upam da ne še tako kmalu... kar pomeni da boste še kar nekaj časa 3v1.

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
27.1.2010 20:03:05   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Eno pitanje: danes sem imela namen jima naredit avokado z banano... ampak meni ta avokado nekako ne sede... bil je mehek, kot baje mora biti, ampak okus... ne vem no. Očitno bosta moja2 brez eksotike ostala. user posted image

Jst mam pa rada avokado. Grem zdle glih delat namaz za večerjo (avokado, kisla smetana, česen, petršilj, sol poper)
Je pa tko, da je zlo odvisno kakšen sadež dobiš.
PA moram priznat, da sem jst včasih tudi nos vihala nad njim.
Dokler nisem bla na potovanju po Mehiki, kjer sem ga jedla skoraj pri vsakem obroku. Od takrat sem pa pravi ljubitelj.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
27.1.2010 20:09:43   
nokes
čeeer,

najprej pikatara, user posted image , vse bo okej, saj to veš in če imaš toliko žlahte v akciji, ni vrag, da ne bo za karolino najboljše poskrbljeno.user posted image  mi pa bomo itak držali pesti.

kot za vse naše otročke, ki jih kaj podobnega čaka! user posted image  user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image  

miška, vidim, da si zadovoljna in da hvališ kirurge v ljubljani. upam, da bo epizoda 2 tudi uspešna ali pa še bolj. user posted image  tudi sama sem mnenja, da so dobri in se potrudijo do maximuma! bravo!

pikatara, no si me izdala, najprej, kaj rada jem, potem pa še, česa ne znam pripravit user posted image , itak da hvala, hvala za vse nasvete in ta recept, bi se pa tudi takole javno priporočila za kakšen enostaven sadni (češnje ali maline) recept za torto. user posted image

mi smo v pripravah na polno na RD, jaz ne vem, al naj se smejem al jočem. user posted image  tako hitro je minilo in toliko velikih stvari se je zgodilo. in nikoli več se ne bodo. vsaj ne prvič. se spomnim ivane, ko je v vozičku odprla oči in vsa prestrašena rekla "mama", pa kako sta začela plazit po trebuhu in kobacat. zdaj stojita, kmalu bosta hodila. hrana je njamnjam, pokažeta s prstom, kaj želita, ata je "dada" (hreščeče in zamolklo user posted image ), mama je bolj amam, pa saj ne morem vsega imet user posted image . mislim, da je bilo res dobro leto. tapravo.user posted image

aja, še meta, drž se nas, tuki ne morš falit! user posted image

vsem ostalim, saj veste, lepo in mirno nočko.

okej, okej, nadaljujem (mater počasi pišem):

senčka: imam enako težavo z avokadom, mislim, da sem se matrala ene 2x z njim, potem pa ju ne bom silila z nečim, kar sama ne jem glih ono no, da bi dol padla...user posted image

aha, aha, prebrala še miško, ja nič senčka, greva skupaj v mehiko, da se navadiva na okus, dedca pa naj froce čuvata, pa pese...user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 27.1.2010 20:13:13 >

nokes

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
27.1.2010 20:32:55   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

senčka: imam enako težavo z avokadom, mislim, da sem se matrala ene 2x z njim, potem pa ju ne bom silila z nečim, kar sama ne jem glih ono no, da bi dol padla...user posted image

aha, aha, prebrala še miško, ja nič senčka, greva skupaj v mehiko, da se navadiva na okus, dedca pa naj froce čuvata, pa pese...user posted image

Namaza že ni več.
Le pojta v Mehiko, ne bo vama žal.
Pa tolk majo dobre margerite, da hitr alkoholik postanešuser posted image

Noki, pa ne jokat... sej še nista šla od bajte.
A ja... tole sem te mislala vprašat... kaj se je po tistem sprehodu zadnjič zgodilo s tvojimi kao ugicami... so še uporabne za suho vreme al so pristale na odpadu.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
27.1.2010 20:39:16   
hedviga

No tole zbeza tudi staro Hedi na plan. Punca, kokr sem se včeri smejala tvoji definiciji ne-spanja=hedikin sindrom, tolk mi je dans kar mal nefino pri srčku. Mislim, nobena juha se ne poje tolk vroča kot se skuha in iz srca pošiljam vse lupčke tvoji tamali in tebi tudi!!

Pupam ostalim en LP, še posebi naši Noki ki bo kmal mela fuul stare otroke user posted image user posted image
Mi bomo praznovali kot že bo, vsekakor pa se v teh dneh (od petka) borimo z boleznijo na obeh frontah. Saj tahuda 'čina je že mim, ampak tečnoba pa....pa spanje...ni za rečt. mama Hedi je res čist fertik kaj naj, tamala zaspi samo še v določeni legi na men.Tut sred noči.... In ne dojim.
Ahjej. Sicer tut neka jajcanja okol hrane, še jedo Miha se neki protivi, pa kaj češ otrok je bolan in itak en lep debelinko. Ni se za bat, Špelin je večji problem in mamin cuker in mamina pokora in...
Noki, dala si mi mislit. Ma je bilo leto tole. In pol. Lepo, žal mi je da zaradi nekih utrujenosti in frustracij nisem bolj uživala, pa kaj bi, tako je in ni kaj. Lahko bi imela manj zahtevno deco ampakl potem to ne bi bila Špela in Miha. Meni je danes kar žal, da se bo iztekla tale začetna odisejada, kakor težka je bila. potem bo pač familija živela dalje z radostmi in slabostmi, ampak kako smo zanosili, nosili itd dvojčke...to pa je zgodba! Pupe, super, čeprav zaje.bano težko!!
Noki, če slučajno mi uspemo pretentat tele viruse in pobegnemo spet na našo Pokljuko že danes: ŽIVIJOOO IVANAAAA IN VIIITAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In vse lepe stvari in zdravje in vseeee vama želim, pa lubi vajini mamici tudi! Vsaj še enega nagajivca za pikco na I. Amen.

Aja, FB. Mene ste itak najdle..user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
27.1.2010 20:40:13   
Shadow

IZVIRNO SPOROČILO: nokes

YEEEEEEEEEAAAAAAAH, to je beseda!Kaj vse smo mame pripravljene narediti za dobrobit naših tamalih! Bova pol kar za Slovenko leta kandidirali! user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
27.1.2010 20:40:29   
nokes
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

A ja... tole sem te mislala vprašat... kaj se je po tistem sprehodu zadnjič zgodilo s tvojimi kao ugicami... so še uporabne za suho vreme al so pristale na odpadu.

če bi poslušala svoje srce, bi jih požrla, raztrgala, vrgla iz balkona, da storijo konec, kot si zaslužijo.  izdajalke! user posted image  ker pa sm mal šparovna, pa so se doma presušile, pa bodo primerne za poletje, tam nekje do 25 stepeni, se po moje še ne bom skuhala not user posted image

drgač pa, glede cmeravosti ob 1. RD: te bom ZANALAŠČ brala takrat, ko bosta tvoja fanta imela 1 leto, pa me prav zanima, kako boš ti to prenesla... sicer pa tak: ko bosta šla od bajte glih nem jokala, a ne? ŽUUUURRRR! user posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 27.1.2010 20:44:31 >

nokes

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
27.1.2010 20:44:09   
lara light
Pika, sem zelo zadovoljna, da ste v akciji glede princeske in mirni, pa odločni, pa zvedavi. Še naprej čimboljše pogoje, da se zrihta lepotička naša.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz bi se pridružila nokinemu...kak anjfok recept, da se zadeve sploh lotim. Hvala vnaprej in bravo možeku za zakladnico receptov.user posted image

Vsem lepo nočko!

p.s. Hedi, še vedno te pogrešam. user posted image Nič več.user posted image
Blanči, daj prileti s poročilom. user posted image

< Sporočilo je popravil lara light -- 27.1.2010 20:45:03 >

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
27.1.2010 21:35:34   
blanč
Toliko o tem, kako se lahko držim stran od RR-a
Noki, vem, da boš razumela in, da ni tu nobene zamere in da nikakor nisi bila ti povod za moj nepremišljeni odhod iz RR. Bil je en tak smotan dan, ko je mama blanč svojo blont glavo naslonla na mizo in padla v rahlo depresijo, ki je preko noči hvalabogu izginila.
Barbk, cimra moja, dolgo je tole trajalo, da si se javla ampak samo, da si se in, da boš sedaj aktivna tako kot se spodobi za dvojno mamico.
No pa še moje poročilo.
Sestro in zdravnico je skor kap, ko sta videle moja dva orjaka. So navajene nedonošenih drobižekov in ko so namenile še en pogled mojemu Bernardku se niso mogle načudit kako je velik in po opravljenih meritvah zdravnica reče "pa to so mere za 1 leto starega otroka, ne pa 5 mesecev" korigiranih je mislila. Pa si jaz mislim pa kaj nej zdaj, a ga naj s kladivom po glavi tolčem, da ne bo več rasel. Mu je setra ene trikrat rekla, če mu kvas dajem za jest, da je tolk kipnuuser posted image
Po prvem začudenju, končno začnemo s pregledom in ona, pa saj že sedita, pa zloge govorita, rozinico vidita... Super sta, samo... Sem vedla, da bo spet en samo, ker je vednouser posted image ... In reče, da bi za Bernardka poklicala še genetičarko in, da bi šli na UZ na intenzivno. In mi prikorakamo tja in jaz zagledam tista mala deteca v inkubatorjih in v jok... Me je moj komi potolažu. Sploh ne morem verjet, da sta bila naša dva tudi tako majhna in, da sta ležela tam in... joj, čas pa res naredi svoje.
No in potem naš pridni Bernardek lepo leži in se zdravnicama smeji one pa gledajo, gledajo... in potem naenkrat genetičarka k men in mi gledat ušesa, pa mojmu pa njemu gledat ušesa, sem se prav zamislila a sem si jih zvečer dobr spucala al kaka repa ven poganjauser posted image user posted image user posted image user posted image Baje se na ušesih pozna, če si kot otrok hitro raseluser posted image
In potem ugotovijo, da je z Bernardkom vse ureduuser posted image Srček, trebušček, ledvička, jetra in na koncu izjava, je pač velik otrokuser posted image Bejž, a res???
In potem še končni izvid.
Vi ste pa tako razviti in veliki, da vam ni treba več na kontrolo k namuser posted image .
Še enkrat je pogledala možgančke, in videla, kar zadnjič strokovnjak niuser posted image user posted image user posted image je rekel, da imamo premajhno fontanelo. Ugotovila je, da je stanje nespremenjeno in da povezava med levo in desno stranjo je, ampak tanjša in da mu nebo delala težav, ker, če nebi bilo uredu, bi se to že sedaj pokazalo in, da kasneje ne more priti do sprememb. Sledi krvavitve so še in, da bo počasi tudi hipotonost minila, ker je tudi to že 80% boljše.
Končno sem enkrat šla vesela domov iz LJ.
Ps. naš mulo ima že tri zobke pa ni niti enkrat zajokuuser posted image ampak požru bi pa vse kar vidi, samo da bi se mal po dlesnih počohu.
Nočko babike

< Sporočilo je popravil blanč -- 27.1.2010 21:37:20 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
27.1.2010 21:45:27   
nokes
I
n potem ugotovijo, da je z Bernardkom vse uredu Srček, trebušček, ledvička, jetra in na koncu izjava, je pač velik otrok Bejž, a res???
In potem še končni izvid.
Vi ste pa tako razviti in veliki, da vam ni treba več na kontrolo k nam

to pa zahteva en velik aplauz in sem vesela, da boste v ljubljano prišli samo še na prijetne obiske!!! bravo bernard!user posted image user posted image user posted image

nokes

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
27.1.2010 21:46:08   
miska73
Blanči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole prebrat je bil pa balzam za dušo. user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
27.1.2010 21:48:37   
miska73
Jst sem bla pa pridna... naračunala tole dohodnino...
in ugotovila, da je isto al ju jst prijavim al pa mož.

Pa sem se končno poglobila v eno odločbo od CSD-ja in ugotovila, da je v njej napaka in da smo ob par sto €, do katerih bi bili upravičeni... pa je seveda rok za pritožbo že zdavnaj mimo...
Ma, kaj sem se le šla poglabljat.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 27.1.2010 21:57:16 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?