blanč
|
Toliko o tem, kako se lahko držim stran od RR-a Noki, vem, da boš razumela in, da ni tu nobene zamere in da nikakor nisi bila ti povod za moj nepremišljeni odhod iz RR. Bil je en tak smotan dan, ko je mama blanč svojo blont glavo naslonla na mizo in padla v rahlo depresijo, ki je preko noči hvalabogu izginila. Barbk, cimra moja, dolgo je tole trajalo, da si se javla ampak samo, da si se in, da boš sedaj aktivna tako kot se spodobi za dvojno mamico. No pa še moje poročilo. Sestro in zdravnico je skor kap, ko sta videle moja dva orjaka. So navajene nedonošenih drobižekov in ko so namenile še en pogled mojemu Bernardku se niso mogle načudit kako je velik in po opravljenih meritvah zdravnica reče "pa to so mere za 1 leto starega otroka, ne pa 5 mesecev" korigiranih je mislila. Pa si jaz mislim pa kaj nej zdaj, a ga naj s kladivom po glavi tolčem, da ne bo več rasel. Mu je setra ene trikrat rekla, če mu kvas dajem za jest, da je tolk kipnu Po prvem začudenju, končno začnemo s pregledom in ona, pa saj že sedita, pa zloge govorita, rozinico vidita... Super sta, samo... Sem vedla, da bo spet en samo, ker je vedno ... In reče, da bi za Bernardka poklicala še genetičarko in, da bi šli na UZ na intenzivno. In mi prikorakamo tja in jaz zagledam tista mala deteca v inkubatorjih in v jok... Me je moj komi potolažu. Sploh ne morem verjet, da sta bila naša dva tudi tako majhna in, da sta ležela tam in... joj, čas pa res naredi svoje. No in potem naš pridni Bernardek lepo leži in se zdravnicama smeji one pa gledajo, gledajo... in potem naenkrat genetičarka k men in mi gledat ušesa, pa mojmu pa njemu gledat ušesa, sem se prav zamislila a sem si jih zvečer dobr spucala al kaka repa ven poganja Baje se na ušesih pozna, če si kot otrok hitro rasel In potem ugotovijo, da je z Bernardkom vse uredu Srček, trebušček, ledvička, jetra in na koncu izjava, je pač velik otrok Bejž, a res??? In potem še končni izvid. Vi ste pa tako razviti in veliki, da vam ni treba več na kontrolo k nam . Še enkrat je pogledala možgančke, in videla, kar zadnjič strokovnjak ni je rekel, da imamo premajhno fontanelo. Ugotovila je, da je stanje nespremenjeno in da povezava med levo in desno stranjo je, ampak tanjša in da mu nebo delala težav, ker, če nebi bilo uredu, bi se to že sedaj pokazalo in, da kasneje ne more priti do sprememb. Sledi krvavitve so še in, da bo počasi tudi hipotonost minila, ker je tudi to že 80% boljše. Končno sem enkrat šla vesela domov iz LJ. Ps. naš mulo ima že tri zobke pa ni niti enkrat zajoku ampak požru bi pa vse kar vidi, samo da bi se mal po dlesnih počohu. Nočko babike
< Sporočilo je popravil blanč -- 27.1.2010 21:37:20 >