san
|
lunanai, čestitke za pregled in dečka oblekice.. ste hitre, jaz se bom aprila tega lotila katy, držim pesti za izpit emibu, tudi zate držim pesti sky, čestitam za izpit jst imam pa danes nogavičke sive, z belimi pikicami in mašnico na vrhu , no v bistvu dokolenke buši, moj tudi pogumno narašča , čeprav danes ko mi je merila sf je bilo 24, ravno prav . bunde pa še spravim nase in zapnem, pa plaščke tudi. hvalabogu imam še enega res širokega, tko da ne bo treba nič kupovat drugače pa kg, sem pridobila že 12 + vozički.. joj ste priden, jaz jih pol sploh ne poznam a_t, upam, da ni bilo preveč kreganja, in ooo ,kako lepo, da ti tskole sinko izpove kako te ima rad. fantki so sploh bolj taki, se mi zdi, men moj sine tudi velikokrat to reče, pa da sem lepa kislina je pri meni odvisna od tega kaj jem, sploh zvečer. zato pač azim, da se tisti hrani, ki mi jo povzoča raje izogibam popek, se mi še nikoli ni čisto izbočil, tokrat ga imam na sumu, da se bo. tudi buši je postal poraščen, pa še temna črta se mi je pojavila glasba za dojenčke.. jaz sem v prvi nosečnosti res veliko poslušala eno pevko mario in pa andrea bocellija, sploh eno njegovo pesem in ju je tamala tudi zunaj bušija takoj prepoznala in se pomirila ob njunih glasovih, neverjetno. in še sedaj ju izredno rada posluša. sploh obožuje klasično glasbo, no tudi ostale zvrsti posluša, ima rada glasbo, ampak mi je zanimivo, da sta ji bila izvajalca res takoj poznana. en zanimiv link o govoru dojenčkov http://video.google.com/videoplay?docid=4052428020269668962# magnezij je ravno danes meni priporočala g zaradi otrjevanja trebuha joj moi, jaz ga imam pa višje - trebuh namreč, pa mi skoz gor pritiska na želodec, posledično mi je skoz slabo, če dam kaj v usta, imam skoz občutek sitosti. mehčalec jaz prve pol leta nisem uporabljala, pa zraven sem dajala napisan, ko sem prala MV, meni ga sploh ni merila farina super za voziček jolčica, jaz sem vse tri do sedaj nizko nosila in vedno so rekli,da moram pazit in da moram ful počivat, pa nisem počivala, ker ni šlo, pa vedno rodila čez rok. tko da, sej če boš bolj počivala bo vse ok aja glede punkcije je pa meni danes G rekla, da naj počakam in grem po porodu. zdej morm pa hčeri nalogo pregledat papa
|