|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
24.1.2010 20:31:05   
Putka
Čestitke Feliška in dobrodošel MARKO!!!

Sem na hitro preletela... ste pa pridne zadnje čase, jaz sem več tukaj gor visela, ko je bilo pravo zatišjeuser posted image .

Mi smo ok, če ni kakšna viroza, je pa cel teden norišnica, pravažanje na opravke, pa en otroke razvozi, drugi pobere... Če hočem še kdaj kaj za svojo rit narest, moram še moja starša ponucat.. Tako se mi zdi da gremo iz vikenda v vikend...

Vesna je bila cel teden v šoli v naravi, so smučali, tako da si moram zdaj vzet čas samo za naju, da greva za par urc na sneguser posted image , se mi nikoli ni za pol dneva ljubil vso tisto kramo vlačit..

Katja je pa v petek kar z jasnega dobila zobobol! Je bila ful ubogica, tako da sva šli v soboto k dežurnemu. Je rekel da ima ornk luknjo (ena 4ka ki je že itak načeta), tako da greva takoj zjutraj k zobarci in bo dobila plombo. Me je prav strah, ker je ZELO user posted image glasna (čeprav je bila pri zaraščenemu in brkatemu zobarju ful pridna). Imamo res super zobozdravnico, pa je hotela še par mesecev počakat, da ne bi imela Katja kakšnih travm.

Drugače imam pa doma dve mali pevki, to non-stop pojeta, Vesna itak, tamala se pa od nje uči in me prav preeseneča, da tolk pesmic pozna..

Ančka, ajz se ti z veseljem kaj v Brionih pridružim, smo se eno obdobje sodelavci par dni na teden tam na kavi dobivali... Lahko se kdaj dopoldne zmeniva, naslednji teden v sredo ali četrtek. Sori, da nisem prej videla tvojega povabila - zato pa imamo mobije, da nam zaspankam ostale sms pošljete!!!

Ostale nosečke držite se, sploh Cappy (kaj delaš v Trbovljah, a nisi iz lj?) in Rogljiček!!!! Samo da ste zdravi!!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
24.1.2010 20:46:38   
petrazg
Feliška čestitke! Zdaj imaš pa še enega fanta, ki bo pazil name... blažena med moškimi, a ne user posted image Čimprej domov, potem pa uživanje skupaj z očijem in Urošem...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
24.1.2010 22:48:52   
tejč
feliška, čestitamo še tukaj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
25.1.2010 11:43:46   
juniorka
felicia, CESTITAM!!! Pa cimprej porocat!

kaya, jaz imam kontakt za eno trgovino...

Jaz pa imam cez dobri 2 urci operacijo na palcih na nogah zarad nohtov.. Upam, da ne bo prehudo.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
25.1.2010 12:18:58   
kjava
Auč juniorka, jaz tud upam, da ne bo bolelo. A si že mela kdaj to? To je zarad vraščenega nohta ane? Moja mami in brat sta bla kar boga po tem.

Jaz mam pa čez par urc prvi del državnega izpita-ZUP in Ustavo RS. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
25.1.2010 14:25:31   
petra a
kjava-ta državni izpit ni tak bav bav, boš naredila...meni se ni zdel tako težek, držim pestiuser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
25.1.2010 16:46:54   
Cappy96
feliška, čestitaaaaaaaaaam in dobrodošel Marko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
25.1.2010 16:47:45   
Cappy96

IZVIRNO SPOROČILO: kjava

Jaz mam pa čez par urc prvi del državnega izpita-ZUP in Ustavo RS. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

kjava, držim pesti! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
25.1.2010 16:52:24   
Cappy96

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Ostale nosečke držite se, sploh Cappy (kaj delaš v Trbovljah, a nisi iz lj?) in Rogljiček!!!! Samo da ste zdravi!!

Putka, sem bila ljubljančanka, ampak samo kot mala punčka user posted image , potem pa smo se preselili na podeželje in sem že zelooo dolgo zasavčanka! Aja, pa zadnji dve gimnazijski leti sem tudi preživela v Lj.

juniorka, upam da ni preveč bolelouser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
25.1.2010 18:26:56   
kjava
Ok, prvi del je šel, še jutri...
hvala Cappy in petra user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
25.1.2010 19:53:43   
BAMBINA_
Wiiiii feliška, ČESTITKE!! user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
25.1.2010 19:55:34   
BAMBINA_
Kjava, super za prvi del user posted image ...bomo še ju3 držali pesti!

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
25.1.2010 21:25:33   
Majchi
Kjava, bravo! Držimo pesti še jutri!

Kaya, tebi sem pa že zadnjič cel roman napisala, nakar so prišli obiski, kasneje pa mi je moj vse skupaj zaprl, pa je šlo vse skup v franžeuser posted image .
V glavnem, hotla sem povedat, da se mi zdi vse skupaj ful dobra ideja in da nimaš kaj zgrešit. Danes pali vse, kar je zdravo, bio, eko, organsko, naravno, blabla... Ljudje čedalje več vejo, "awareness" je čedalje večji, informacije so dostopne, ljudje berejo, se učijo in se jih ne da več kar tko nafarbat. Za dobro in zdravo hrano odštejejo tudi nekaj več denarja, saj je čedalje več genetsko predelane hrane.
Imela boš pa konkurenco - na nek način - in sicer Mercatorjeve izdelke "Zdravo življenje" in Sparovo linijo "Spar Vital". Za Hofer, Lidl in druge drugorazredne trgovine niti ne vem, če imajo svojo "zdravo" linijo izdelkov, vsekakor pa ljudje veliko tam kupujejo. Tukaj bi bila rešitev, če bi ti svoje izdelke spravila v te trgovine.
Naslednja stvar pa so ekološke kmetije. Tega je sicer manj, ampak število le-teh narašča. Ljudje se zopet vračajo "h kmetu" in tam kupujejo meso, pirino moko, zelenjavo brez pesticidov, itd. Priznam, da zadnje čase tudi jaz o tem razmišljam, ker sem ravno za eno slišala. Ta bo celo svoje makarone delala, pa svoj kruh in druge podobne izdelke.
Tretja stvar je pa lokacija. Če boš imela trgovino, je ne moreš imeti preko spleta. Mislim, da je navada ljudi, da bi preko spleta kupovali hrano, čisto prešibka. Morda kasneje, ko zadevo izprobaš. Jaz npr. sem kuhana in pečena v Mercatorju, pa še vedno ne kupujem prek neta. Hrano je treba videt v živo, pošlatat (sploh sadje in zelenjavo), celo povohat (npr. kakšen ananas). Ključna je torej trgovina in s tem seveda lokacija. Center mesta je ravno dovolj snobovski za tako trgovino, ampak jaz tja ne bi šla po bio makarone, za živo glavo ne. Jih rajš nimam. Nakupovalna središča zajamejo večjo maso ljudi, so frekventna, ampak na žalost draga (kar se tiče najemnin).
No, zdaj mam pa dost nakladanja. Ne zameri, mal sem razmišljala o tvoji zadevi, pa sem not padla... Vsekakor je odeja odlična! Zdaj pa samo še pogum in akcija!

< Sporočilo je popravil Majchi -- 25.1.2010 21:27:37 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.1.2010 12:45:52   
juniorka
kjava, super, se drugi del!!!!!
kjava, cappy- bolela je injekcija, ko mi je brizgala anestetik, dost bolj, kot una za zob, pol je pa blo ok. so mi na vsaki strani skor pol cm nohta odstranli, s korenino vred, pa premazali, da ne bo vec rasel. Zjutraj ob 5ih je zacel bolet, sem vzela 2 lekadola, zdaj je pa ok, sem tud vozla zjutraj...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.1.2010 18:46:20   
Majchi
Kaya, glej kaj sem našla:
http://www.mojatrznica.si/
Link je bil kot reklama prav na naši strani (majčice).

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
27.1.2010 8:04:33   
kjava
Nardila, yesssssssss! user posted image
Hvala za vaše pesti in čestitke (tudi te, ki še pridejo user posted image )

Ah, zdej pa v miru do poroda...

Majchi, vau kaj si ti faca. Si se poglobila v to kayino zadevo. Oziroma, se ti najbrž sploh ni blo treba, ideje kar frlijo iz tebe a? Ko bom odpirala svoj veterinarski servis user posted image , se zihr nate obrnem. user posted image

Feliška pride pa danes domov verjetno, če je vse ok, kaj? Se bo najbrž kmalu javila. Pa kešno slikco pridala.

Juniorka, fajn, da si uspešno prestala tist noht. A to so ti ga samo en del odrezali najbrž?

Putka, končno javljanje še s tvoje strani user posted image Ej, pri nas tud skoz pojeta, še posebej Erika-vsak dan kešno novo pesmico prinese iz vrtca.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
27.1.2010 8:06:18   
kjava
Aha, juniorka, sem smotana. Že vidim, da si napisala, da so ga pol cm odbili. To je pa fajn, če ne bo več zrasel, mojmu svaku se kar naprej vrašča, je šel zihr že trikrat rezat.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
27.1.2010 20:31:20   
Majchi
Hoj!

Kjava, zate pa ideje že zdej šparamuser posted image . Jaz te že dolg vidim kot eno izmed top veterinark, kamor ljudje radi pridejo in komur zaupajo svoje živalce. Dr.Kjava pačuser posted image .
Pa čestitam za izpit! Ma si faca, da se ti ljubi skoz neki učit. Pa saj, zdej si menda vse končala, ne? Zdej pa sam še uživat v porodniški, potem pa veterinarsko odpret. Kjava, kater letnik si ti?

Juniorka, brrrrr, tole z nohti si sploh nočem zamislit. Mene to vse skomina...user posted image

Feliška, javi se! Pokaži nam svojga fantkauser posted image .

Mi pa končno nekaj konkretno delamo na Lanini sobi. Sem mogla stvari v svoje roke vzetuser posted image . Zdaj ko pa vidi, da bom speljala, pa kao ful sodeluje. Mah, teh decov se mi sploh ne daveč komentirat, skoz ene čudne foreuser posted image .

Aja, Lana tud ful poje. Ampak res ful! Zna ogromno pesmic. Mi je ravno pred nekaj dnevi še vzgojiteljica rekla, da ne more verjet, kok pesmic zna skupi z njo zapet.
No, lulat in kakat v kahlico ali na stranišče pa še vedno ne znauser posted image . In očitno tud še neki časa ne bo. Mi je glih dons povedala, da hoče lulat v plenico in pika. Drekec maliuser posted image !

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
28.1.2010 17:18:41   
rogljicek

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Hoj!

Kjava, zate pa ideje že zdej šparamuser posted image . Jaz te že dolg vidim kot eno izmed top veterinark, kamor ljudje radi pridejo in komur zaupajo svoje živalce. Dr.Kjava pačuser posted image .
Pa čestitam za izpit! Ma si faca, da se ti ljubi skoz neki učit. Pa saj, zdej si menda vse končala, ne? Zdej pa sam še uživat v porodniški, potem pa veterinarsko odpret. Kjava, kater letnik si ti?

Juniorka, brrrrr, tole z nohti si sploh nočem zamislit. Mene to vse skomina...user posted image

Feliška, javi se! Pokaži nam svojga fantkauser posted image .

Mi pa končno nekaj konkretno delamo na Lanini sobi. Sem mogla stvari v svoje roke vzetuser posted image . Zdaj ko pa vidi, da bom speljala, pa kao ful sodeluje. Mah, teh decov se mi sploh ne daveč komentirat, skoz ene čudne foreuser posted image .

Aja, Lana tud ful poje. Ampak res ful! Zna ogromno pesmic. Mi je ravno pred nekaj dnevi še vzgojiteljica rekla, da ne more verjet, kok pesmic zna skupi z njo zapet.
No, lulat in kakat v kahlico ali na stranišče pa še vedno ne znauser posted image . In očitno tud še neki časa ne bo. Mi je glih dons povedala, da hoče lulat v plenico in pika. Drekec maliuser posted image !

Majchi ti bi pa lahko odprla svetovalno podjetje, kako naj ljudje zacnejo svoj biznis oziroma jim svetovala kako iz nekaj narest se vec. Madonis, res si polna idej, kar pa je se bolj pomembno si pa ful optimisticna in vidis dobre stvari povsod okrog sebe. Ti bos se dalec prisla user posted image

Ma Reya je pa nehala lulat in kakat v plenico poleti, ampak zjutraj je pa plenica cisto polna in se mi sanja ne kako jo bomo tega odvadili. Se mi zdi, da je skoz slabse. Vedno, predno gre spat hoce met flaso mleka in potem se se sredi noci zbudi in hoce vodo user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
28.1.2010 17:57:37   
juniorka
majchi- a mas kak nasvet zame, kako do lastnega stanovanja?user posted image Tist s kreditom na 30 let poznamuser posted image . Najraje bi racun za donacije odprla, pol pa fehtala za en euro povsoduser posted image , nekaj bi se moglo nabrat...
Ma vidim, da se nekak najbolj gradnja obnese, ker tudi, ce nimas dnarja, nekak lezes pocasi, pa motivacija in vsak drobiz vlozis. Samo pr men ni motivacije zarad mojga... no comment.

rogljicek- pr nas imamo isto polno plenico zjutraj, tud zvecer 3dcl mleka spije, ce se ponoci zbudi za juice, pol ga previjemo, drugac je vse mokro zjutrajuser posted image
kjava, cestitke, zdaj pa uzivaj... si pa res dobra, da se uspes ucit pr dveh lumpih in noseca, pa vse nardit.. pravi mozgani. Jaz nisem nic dejavna pa se mi ful na spominu pozna... Sem zadnjic 10 minut iskala skodelico, ki sem jo dala v mikrovalovnouser posted image
Nohet je pa ze skor ok, ja, so ga shujsali in z neko tekocino so premazali in ne bo vec rasel. Sem mela prevez dans in imam se samo flajster, se super celi, v bistvu je samo malo rdece, kjer je bil prej nohet.
feliska, slikco pls! Pa porodno zgodbo! Jaz sem pa bla tu vesela, ko gres po enem dnevu domov, ker nisem tam nic spala ponoc... Kako je blo pri tebi?
lp vsem

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
28.1.2010 18:34:17   
ancka1
Sam toliko se javim, da povem, da nimam časa za nič, sem samo v pisarni ali pa se na miganje izmuznem zvečer, da se malo sprostim. Tale teden je bil pa taka tempirana bomba...sem čisto spsihirana. Sem včeraj na vago stopila in me je skoraj kap..v tem tednu sem shujšala za 2kg. user posted image  Ni najbolje....
Trenutno sem še v pisarni, ampak zaključujem za danes. Kako bi ene parim ljudem kar malo vrat zavila!!!! Ah, sem morala malo v tri dni pojamrat. Saj bo bolje...čez 2 meseca. user posted image
Vsem en lep pozdrav!!!!

Putka, te pokličem, če se bom naslednji teden lahko za kakšno urico ven izmuznila.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
28.1.2010 18:53:28   
rogljicek
ancka, mogoce se tudi jaz oglasim na kavi. V pon imam G in, ce bo vse cool, se verjetno z Reyo usedeva na letalo in priletiva dol za kak teden. Pol grem pa nazaj v sluzbo za en mesec user posted image po 4 ure na dan. Bo prav pasalo. Pa mi je se 3 tedne dopusta ostalo in razmisljam, da bi mi ga kar placali, ker mi res ni panika delat 1 mesec, ravno tolk, da grem mal iz bajte in se koristno pocutim.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
28.1.2010 21:23:59   
tejč
ej, punce, živjo,
tud jaz čakam slikice marka!user posted image

Majchi, zate pa itak mislimo vse isto. Res si faca in polna idej, super! Meni je tudi všeč, ker tako spretno zbereš/najdeš besede, vliješ upanje in pozitivo, res, no, fino fino poznnat tako majčico.

Kaya, pot pod noge, go, go.

Kjava, ti si čisti norc, no, bravooo!

Juniroka, aauuuuuser posted image .

anči, folk je zblaznel, verjamem, da imaš ful dela, bogica, res...

Cappy, kako? Gre?

Rogljiček, ti si pa tud tok pridna. user posted image

Šibam pisat priprave za drug teden, jutri imam pa seminar cel dan.čau
Še tole, točno: kaya, majchi; mi pa nabavljamo eko zelenjavo in sadje prek neta. Naročimo in možu pripeljejo v službo, on rukne gajbico v avto vsak teden, doma zložimo v hladilnik in to je to. Meni je komot, fino in dobro. Čeprav razumem, ko pravi Majchi MORAM PREŠLATAT, jaz sem tudi bolj tega spoznavnega tipa, da moram vse prešlatat, ampak kar gre tudi brez šlatanja zelenjav in sadja v merkatorjuuser posted image . Prej smo kupovali na eko tržnici, tole je pač bolj komot... Samo v vednost...
Je pa ženska na ekolifu zakon. Priporočam kak nakup, boste videli... Tisti pripravek proti ušem (vrtčevski otroci, pozor!) -glej stran http://ekolife.si/si/ je bojda tud super...

< Sporočilo je popravil tejč -- 28.1.2010 21:31:58 >

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
29.1.2010 14:50:17   
rožica81
oj punce, se še jaz pofočkam user posted image

Mene tile moji fantje res izmozgajo do konca. Še mož je zbolel in sedaj so trije, ki me cukajo vsak v svojo stran user posted image  Nace bi se igral z mano, Bine dojil, kupčka podiral, crkljal, mož bi pa čaj, pa kej bi pojedu user posted image  Ah, res je noro. V stanovanju je taka bomba, da niti nimam kam stopit. Je Nace pustil vse igrače razmetane in šel k babi. Pa ga bodo počakale user posted image

Zdaj grem pa na svoj omiljeni fotelj za par minut, preden me spet kdo ponuca user posted image

Aja, Kjava, ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdaj pa lahko za dojenčka začneš pripravljat. Aja, a sta vprašala za spol?

Kar se pa pleničk tiče, smo imeli pa mi ful srečo, glede na to, da se je Nace vedno ful nacejal s pijačo... Ni bil še moker ponoči, zadnjič je celo prvič sam vstal okrog polnoči in šel lulat. Kako je bil zaliman user posted image  Res prisrčen. Res si nisem mislila, da se bo tako brez težav odvadil plenic. user posted image

Bine pa še vedno pridno je in spi, prav prisrčno se smeje, Nace ga ves čas boža in lupčka (sploh zjutraj, ko se zbudi - gre takoj v Binetovo posteljico pogledat, kaj se dogaja), vmes pa je seveda tudi malo ljubosumja. Sicer pa ni kake sile user posted image

Se še kaj javim.
Pa lep dan in vikend vsem!! user posted image

< Sporočilo je popravil rožica81 -- 29.1.2010 14:51:46 >

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
29.1.2010 15:15:50   
felicia
ojla

evo pa smo doma. Navajamo se eden na drugega, skušava se dojiti, ampak imam tako ranjene bradavice da boli ko user posted image . Upam, da mi rata.

Porodna zgodba je pa taka:

ob pol štirih zjutraj me je začelo neka špikati (menstrualne bolečine) na 10, 12 minut. In tako nekje do pol šestih, ko sem vstala zložila cunje iz sušilca, šla še torbo do konca pripravit in zudila moža. Še vedno nisem bila prepričana, da gre zares. Ob 7 sva šla v P oz. malo prej. V sprejemni so rekli, da sem odprta 7 cm in da grem samo še rodit, brez klistirja. Tako da sem prišla do porodne tam okoli pol devetih, imela sem samo svojo popadke. Umetno so mi predrli mehur in nato se je začelo vse močnejši popadki. Za lajšanje olečin sem imela samo kisik. No in potem ob 9.28 na svet prijoka Marko. Žal pa sem popokala tako da sem šivana in ne morem sedeti, šivi me malce bolijo. Upam, da se stvari uredijo in da bo spet čimprej ena stalnica.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Folna kislina
xtinchy

Ali jemljete pred in do 3. meseca nosečnosti folno kislino?

da (52%)

samo pred nosečnostjo (1%)

samo v času nosečnosti (29%)

ne, vendar pazim, da jo vnesem dovolj s hrano (5%)

ne (13%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!