|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
28.1.2010 15:23:57   
Fargesia
kimsy, čestitkeeee!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
28.1.2010 15:26:33   
Goldy
kimsy - še moje strani čestitke in obilo cartanja!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
28.1.2010 17:25:51   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Drage moje rožice!
Po dolgem času se vam javljam. Sm že v dveh delih! V nedeljo, 17.1 sm rodila najbolj čudovito deklico tega sveta.  Težko 3430 in veliko 52 cm.
Nisem vas nič brala, obljubim pa, da se še javim

user posted image user posted image user posted image Go Girl(s), Gouser posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
28.1.2010 17:43:42   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

bibon - kdaj spet v inozemstvo?

Bah, sem mislila že včeraj skočit do Celovca (gledat kolice, se razume), pa vrli Avstrijanci niso splužili Ljubeljauser posted image . Sicer pa...ravno ugotavljam, da bi po novem rabila za letenje že zdravniško potdilo. Jap, smo že tako dalečuser posted image ....še hipec, pa začnemo štet v double numeros.

Nokes, evo Bibona, ves čas postrojen in na broju. A da so one ljubavne ročice se.ksi?? Opa, grem takoj tole razložit mojemu. Sicer pa, Lanči, tisto glede okroglin je tudi pri nas malo nižje....tam okrog bokov. Ampak hudič je, ko se sama sebi pa opet ne zdim tkoooooooo HUGE (jaja, saj vem, empirija in tehtnice). Jah nič, pupike moje, se bomo po nokes metodi potlej tegale mal-drugač lotile, ni res?

Helo Sapi, long-time-no-here. Ampak tehle tvojih skromnih +5 ... ni ravno spodbudno za tukajšno moralo user posted image . Hop hitro kaj popapcatuser posted image

Aja, pa Rebiček, tale tvoja biznis ideja je pa superca. Punca na mestu, ni kaj! Čestitam za pronicljivo idejo - in naj ti rata. A, pa lepemu Tomiju in njegovemu nosku eno user posted image (jaja, občasno šnofam po oni drugi temiuser posted image user posted image )

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
28.1.2010 18:04:01   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Drage moje rožice!
Po dolgem času se vam javljam. Sm že v dveh delih! V nedeljo, 17.1 sm rodila najbolj čudovito deklico tega sveta.  Težko 3430 in veliko 52 cm.
Nisem vas nič brala, obljubim pa, da se še javim

čestitke za pupo, zdaj pa tudi mi vemo, kaj boste imeli user posted image user posted image user posted image
in kako ste dali mali princeski ime, glede na to, da še tik pred zdajci niste imeli izbranega

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
28.1.2010 19:35:06   
Tanja_Jes
Se dolgo nisem nič javila...

Kimsy....čestitke mamica, a tako lepo pupico imate, lepo jo razvajajta user posted image user posted image user posted image

Reby, Noki, Kajši...sem vesela da sem vas spoznala, upam da še kdaj..

Mi smo pa v petek imeli nuhalno in je otrok živahen in ok. Slišala sem srčka, pa možek se je kar topil zraven.
Zredila se sploh še nič nisem in tut ne pozna se še nič...se bo pa pomoje začelo...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
28.1.2010 22:27:49   
lana08
Kimsi čestitam za lepotičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
29.1.2010 7:47:31   
BarbiG
Kimsy, čestitam za lepotičko. Lepo se cartajte. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
29.1.2010 8:56:08   
zup2
Dobro jutro!

Kimsy čestitke za princesko user posted image

Kako ste kaj user posted image ? Jaz sem bila včeraj na cuker testu in sem še ravno v mejah user posted image . Rezultat je bil 7,7, meja pa je 7,8. Upam, da ne bo nič narobe. Se bom pa malo bolj pazila kaj pojem!

Lepo se imejte!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
29.1.2010 8:58:10   
Reby
kimsy - čestitke in dobrodošla mala lepa pupika med nami user posted image  user posted image  user posted image . Potem se hitro pofočkat med mamice. In kako je mali princeski ime? user posted image
bibon - ja, je tale Rebiček tut uč preko luže vrgu in že trnke napelal. Ampak na žalost so Slovenčki še bolj tako-tako za online šoping, tako da bo treba delat še v smeri na otip. So pa tolk cortkane stvari, joj, sem kot mali otroček user posted image  Hvala za pikapoke.
tanja - enako user posted image  Upam, da se vredu počutiš.
sapi - super, da se kaj javiš. Pa že v 25 tednu? Joj, kako čas beži. Se pa le pazi. In komaj +5 ? Zelo pridna.
gapii - naj bo akcija čim prej in enkratno, da ste zdržali tako dolgo 3v1!

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
29.1.2010 10:06:45   
gapii27
ojla babike

smo še kr v enem kosu.... bebija sta se sicer mal umirila (brcata še vedno dovolj oziroma premikata) pa tudi spustili smo se malo tak da upamo na jutriuser posted image drugače pa najkasneje v torek...

grem pecivo pečt...ma moj rojstni dan jutri pa bomo danes mal praznoval, če bo jutri akcijauser posted image

cawci

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
29.1.2010 10:47:45   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

ojla babike

smo še kr v enem kosu.... bebija sta se sicer mal umirila (brcata še vedno dovolj oziroma premikata) pa tudi spustili smo se malo tak da upamo na jutriuser posted image drugače pa najkasneje v torek...

grem pecivo pečt...ma moj rojstni dan jutri pa bomo danes mal praznoval, če bo jutri akcijauser posted image

cawci

Gapiiiiiiiiiiiiiiiiiiii AKCIJAuser posted image ! Pa ste bili res pridni, da ste zdržali tolko časa 3v1. Lepo-lepo praznujte, pa veliko super ljubečegauser posted image user posted image user posted image (ne vem, koliko akrobacije tole še dopušča, pa ne bomo zdaj o temuser posted image ), da boste jutri lahko hop skočili do porodnišnice. Držime pestke!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
29.1.2010 12:27:59   
bit
pozdravljene sonosečke,

sporočam vam veselo novico. Najin tadrugi čriček je živahen da je kaj. Tak kamen se nama je odvalil od srca.
Vam moram povedat da vas šele sedaj točno razumem kaj pomeni jokati od sreče ko zagledaš črička ko ti maha... Sem tako jokalauser posted image od sreče.

Tko.... zdej grem pa mal počivat.. juhejjjj

naslednji pregled imam 17.02.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
29.1.2010 22:51:04   
gapii27
smo čist na drugo stran padle....  sem se mal vlegla zdej, da tamaladva lahko malo migatauser posted image sem cel dan na nogah in na riti, zdaj pa še malo levi bok, te pa grem nazaj v klet na feštouser posted image

lahko nočko

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
30.1.2010 8:32:06   
BarbiG

user posted image

Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)

user posted image

Gapiii27 user posted image  user posted image  (17.02.2010)
Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.6.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.7.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)
Bit user posted image  user posted image (22.08.2010)
atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

sreda, 03.02.
Loremi - pregled

torek, 09.02.
bit - NS
lana70 - pregled

sreda, 10.02.
BarbiG - pregled

četrtek, 11.02.
Tanja_Jes - pregled

sreda, 17.02.
bit - pregled

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

NAŠE NOVE NOSEČKE V NOVEMBRU

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
30.1.2010 8:33:02   
BarbiG
Tkole, mal sem nas popedenala.

Bit, tebi oziroma tvojemu borcu pa čestitke, da se je odločil ostati pri tebi. user posted image user posted image user posted image

Gapii, je že akcija?

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
30.1.2010 8:36:02   
loremi
Dogro jutro!

user posted image

Kimsy, jeeeej, čestiiiitkeeeee! Zdej pa uživajte, se cartajte in bodite vsi zdravi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gapii27, kdaj bomo dihal? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bit, kako lepe novičke, sem vesela s tabo! user posted image

Mene pa še kr v strahu puščajo roza/rjavi izcedki user posted image , no pa se tolažim, da če je to, ok, samo da ne bo spet krvi user posted image , zdej je bila že 3x.

Vse lepo pozdravljam!! Sem pa večino skor skoz na kauču, me je zanč tko bolel hrbet, da se zdej kr mal po hiši sprehajam in tako ...

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
30.1.2010 8:36:33   
kimsy
Tako, pa sm vas na hitro preletela! user posted image
kajsica in BarbiG - čestitke za uspešno nuhalno! Vrjamem, da so solzice tekle v potokih, saj tečejo pri vsaki bodoči mamici! user posted image
Sapi - ti oa kar po snegu padaš? Čuvaj se... Drugače si vredu?
Reby - za kg se nč sekirat. Jst mam raje teh 6 kg, ki so mi ostali viška, pa princesko doma. S porodom mi jih je šlo dol 11.
Pa službo si kar skenslala? Ti dam čist prav, služb je dovolj in ne rabiš nobenga, ki te bo zaj... Ti in otroček sta na prvem mestu!!!
gapii - tvoja dva korenjaka pa še kar v bušiju vztrajata? Držim pesti, da kmalu pokukata na naš svet!user posted image
lana70 - ti tudi že odštevaš kaj? user posted image
fargi - ti si tud že daleč, že 18 t. lih kar bo.
ajard.1 - čestitke za sinčka! user posted image user posted image user posted image
Vsem ostalim pa pošiljam pozdravček. Ko se naslednjič javim, vam mal povem, kako je bilo pri porodu.

Aja, naši punčki je ime Kiara. Če bi bilo čisto po moje, bi bila Lorelaj, pa je oči protestiral, da bo stara 10 let, ko bo znala povedat svoje ime, No, moja druga opcija je zmagala. Če bi bilo po njegovo, bi imeli Nino. Pa še njegova izjava, ko je zagledal hćerkico: Ta punči ni podobna nobenemu od naju, ker je preveč lepa! user posted image  Da te kap...

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
30.1.2010 9:14:50   
Fargesia
Hihihi, kimsy, tole pa je izjava meseca al pa kr leta!user posted image

punce jaz vas bolj poredko spremljam, ker imam pokvarjen računalnik (beri še vedno!!!) in pol čakam da mi mož čez vikend službenega laptopa prinese, da vas malo preberem in kaj napišem...

pregled imam pa 2.2. in takrat bom dobila datum za morfologijo...kr ne morem verjet da sem tako daleč... na trebuhu ne morem več spat, ker mam filing k da ležim na žogici...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
30.1.2010 9:31:33   
sapi
Dobro jutro ... pri nas tako v intervalih sneg pada, novega je že nekje 7cm ... sedaj samo še na polarni mraz počakamo in smo tam ...

gapi še kar 3v1 ali? ... seveda se vse uredi boš videla ... a danes pa praznujete še en vodnarček na kupu ...
Barbi veš kolk pazim, ko kam grem. Na koncu se mi pa doma zgodi kaj takega. Sedaj je že bolje se lahko vsaj normalno vsedem. Ja bebika je pa mali živček vendar, ko sem pri G ni bolj pridnega otročka malo pomiga z rokicami in nogicami, doma pa spet žurka user posted image  ... Upam, da se ti je prehlad umiril in ne bo kaj hujšega.
kimsy juuuupppiiiii za malo punčko presenečenja user posted image user posted image . Nas je že malo skrbelo. No, no očka, če je lepa je gotovo po mamici. Čimprej, ko bo možno pa poročaj še kaj več kako se je dogajalo. Pa kako je mala Kiara. Gotovo ima že veliko lask. Jaz sem ok razen padca, ki je že pozabljen sem fit nosečka kar me res veseli. Sicer sem ves čas v gibanju saj morava pred majem še domek do konca urediti. Ampak bo že, ni še nič panike.
biba tako za tolažbo sedaj je še kilca več torej +6 . Sicer je pa do konca še dolga imam še čas user posted image  ne bom nič morale zbijala user posted image . No to so samo nosečniške kilce. Če pa računam sem pred postopki začela s 53kg in sem sedaj na 62kg je pa že malo več.
Tanja-jes super za nuhalno user posted image .
zup upam, da bo tudi naprej vse ok s tvojim cukrom. Jaz ga imam v ponedeljek in tudi upam, da bo vse ok.
Reby čas res beži. Imam kar srečo ker se ravno ne pazim veliko. Samo, da na koncu ne bodo kg kar podivjali. Je pa res, da hodim na telovadbo in mislim, da tudi malo pripomore.
bit to pa je super novička user posted image  ... samo, da je z bebiko vse ok ...
loremi ti samo počivaj kot ti paše ... ampak tile izcedki ti pa ne dajo miru upam, da jih bo kmalu konec in boš lahko bolj mirno zadihala  ...
fargi res čas hiti ... uh pa že morfologija. Upam, da čimprej urediš z računalnikom.

Za info 01.02. imam cuker test, potem 26.02. pa naslednji pregled

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
30.1.2010 9:51:54   
bit

user posted image

Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)

user posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image

Objemčkometer:

sreda, 03.02.
Loremi - pregled

torek, 09.02.
bit - NS
lana70 - pregled

sreda, 10.02.
BarbiG - pregled

četrtek, 11.02.
Tanja_Jes - pregled

sreda, 17.02.
bit - pregled

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
30.1.2010 10:02:18   
bit
hvala punce......

se že veselim nuhalne.... da spet vidim najinega čričkauser posted image user posted image

Barbi malo sem popravla seznam..user posted image . Kako si drugače... te še utrujenost daje
kimsy.... kako sem se pa nasmeljala tvojemu postu.... čestitke za izjavi letauser posted image user posted image user posted image user posted image

loremi.... ti kar poččivaj ......
gapi.....a bomo danes dihale....user posted image user posted image

Fragi.... no zdej si ba dej duška ...ko je vikend in posrfaj na valovih neta

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
30.1.2010 11:08:01   
BarbiG

user posted image

Lana08 (03.02.2010)
danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
biba007 (10.05.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)

user posted image

Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara

Objemčkometer:

ponedeljek, 01.02.
Sapi - pregled za sladkorno

torek, 02.02.
Fargesia - pregled

sreda, 03.02.
Loremi - pregled

torek, 09.02.
bit - NS
lana70 - pregled

sreda, 10.02.
BarbiG - pregled

četrtek, 11.02.
Tanja_Jes - pregled

sreda, 17.02.
bit - pregled

petek, 26.02.
Sapi - pregled

Picola1 (LJ)
 Fargesia (LJ)
 Špelka (LJ)
 Gasilka (LJ)
 September1 (MB)
 Atina1 (MB)
 Biba77 (MB)

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
30.1.2010 12:00:55   
tejalea
Kimsy, čestitke še iz moje stran!
Pri nas pa tako snežiiiiiiiii!
lp
teja

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
30.1.2010 12:14:40   
gapii27
ojla babe

gapii je še kr tu... v enem kosuuser posted image ... bomo valda kr na pondelek-torek počakaliuser posted image
kaže nič ne na to da bi blo...mal me medenica boli ampak to je zato, ker sem bla včiraj skoz pokonc in sede...

še 12 ur mamo cajt da bosta rojena na isti dan kot bodoči očkauser posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.