|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
28.1.2010 11:44:31   
pomlad08
živjo,
kako ste?

ursi, sem ful vesela, da ima luka daj vsaj za nekaj časa mir pred dohtarji! pa kok si lepo to speljala, da je sam vrgel stran tiste zoprne pripomočke in plenice, bravo! user posted image

nčk, je matija že ok?

čestitke juliji in eriki za skenslano dudo! user posted image pa lepo, da sta taki prijateljici user posted image

job tudi uživa v družbi, na srečo ima cel kup bratrancev in je presrečen, ko pridejo na obisk. ravno včeraj so bili tukaj in sem ga samo gledala: ko pozvonijo, vrže avte iz rok in teče k vratom, potem pa kr ne ve, kaj bi od samega veselja, kar rjovel je po hodniku, pa se smejal, skakal, in ko grejo, potem še cel večer razlaga, kaj je kdo rekel pa jedel pa kdo je polil sok in se reži zraven user posted image

san, uživaj na pregledu, pa upam, da si hitro opomoreš od prehlada, mi smo tud nekaj bogi te dni ...

aja, štedilnik: jaz sem pa kupila plinskega. sej vem, lonci bojo hitro črni, ampak sem navajena na plin, pa bolj zdravo je, pa v tem bloku je itak plin napeljan, za steklokeramiko bi mogli pa še celo neki na novo štimat ... pa še zamerila se mi je keramika, ko sem bila pred leti varuška pri eni družini in mi je šlo vsakič, ko sem otrokom delala kakav, mleko čez user posted image user posted image user posted image pol sem pa cel večer, ko so otroci pospali, pucala tist štedilnik namesto da bi gledala tv user posted image aja, mikro pa tudi mi nimamo, fuj in fej, pa še plac ti zasede user posted image super za ikeo, jaz tudi priganjam moža, da bi zdaj enkrat spet skočil.

vas pol še preberem, zdele šibam po joba, da ga dam spat, pol se moram pa naprej učit.

lepo bodte!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
28.1.2010 12:16:32   
aleži
Dober danuser posted image ,

da me ne bo stalno Zofy skregala user posted image  sem se danes bolj razpisalauser posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Najprej naj se opravičim za zadnjič. Res ne vem, kaj mi je bilo, da sem bila tako zjamarana!Ma, tako je če noseča ženska preveč razmišlja. Sej se bom poboljšala. Hvala vsem za vse vzpodbudne besde in nasvete. No, MI smo fajn in zdravi! Trkam, da ostanemo.
No, z mojim se še vedno nisma pomenla. Sma se potem tisto noč pošteno vžgala in je sedaj tako malo čudno vse. Se pogovarjama, sma vljudna in prijazna, ampak se pa čuti, da nekaj ne štima. No, vsaj jz. Mislim pa da LUka ne preveč. No, pa sej gre na boljš in mogoč boma v nedeljo le imela kaj časa za kak pogovor. Jutri in v soboto imamo koline, tako da nič ne bo, ta teden je vsak popoldan še učil, tako da je prišel domov zvečer, ko sem dajala LUkana spat. No, sej bo. Pogovor je važen, sam treba se je lotit tega!

srečno ti želim, da rešita vajine probleme in tudi kot sem brala in te berem je super očka in ti si super mamica.........samo tako naprej in uživaj..................te pa popolnoma razumeme, saj si noseča user posted image user posted image user posted image

Tiste, ki imate male v dvodelnih pižamah, ali jih imate v nogavičkah ali brez? Ker meni se zdi ful mrzlo, da bi bil ponoči brez, ker se velikokrat odkrije, da ga morem pokrivat. Ne prenese pa vreče.

jaz jo imam v dvodelni pižamici, spalnico ne grejemo ponoči, je cca 18-19 C in je še v spalni vreči, ker če ne bi bila odkrita in meni se ne da vstajat ponoči user posted image

Pa ponoči, ali imate prižgano lučko? Predvsem me to zanima, ker sma midva zadnjič tudi dala ven une prečke v posteljici, da bi lahk sam prišel k nama, pol pa sem jih jz dala nazaj, ker me je bilo strah, da bi se kam zaletel ali zalutal, ker imamo temo. Sma pa že od prvega dneva imela ponoči ugasnjeno luč, tako da je navajen čiste teme in če vidi kje samo malo luči, potem kr misli, da je čas, da vstane.

mi je nimamo prižgane, ker je še vedno v posteljici z ograjico. Februarja pa pričakujemo novo sobico s posteljo, mizo in omaro, tako,da bom še vidla kdaj jo bom dala na posteljo veliko spat. Obvezno bo morala imeti ograjico. Verjento do nekje maja jo bom imela še v posteljici. Ne vem še točno

iNŠE ENA BOLJ VZGOJNA. Naprimer, da vam mali prinese kak keks ali kaj podobnga, pa rečeš hvala, jz ga pa ne bi, ga bom dala atiju in reče NE, ali ga upoštevate ali nardite po svoje. Ali pa če je npr. z mano cel dan in gre potem dol k dediju in babici pa noče, da si ti zraven ali greste vstran ali ga spet prezrete in naredite po svoje. Isto velja npr za igranje. če si izbere atija in noče, da sem zraven, ali je narobe, če ga upoštevam? Ker meni se zdi, da ima otrok pravico do tega, da pove, kaj hoče in če mu nekaj ni všeč in če so take stvari, da se ga upošteva. Sej je logično, da se hoče kdaj tudi spočit od kake osebe ali da se raje kaj igra z atijem kot z mano,..... Ker mi je tašča že parkrat rekla, da se mu preveč pustim in da me preveč komandira. Pa ne vem, ali je res ali ne. Ne pustim, da bi jz nekaj rekla, on pa bi se hotel igrat in ne bi tega nardil. Je treba z mize pospravit, ko pojemo in ga vedno nekak motivirama, ada nama pomaga in se potem gremo igrat. Ali da more najprej ene igrače pospravit, potem pa se lahko grema s čim drugim igrat. Če pa reče, da hoče, da grem stran, da se bo on z atijem igral, se mi pa ne zdi narobe, če pove, da mu paše tudi, da se z nekom drugim igra. Sej vem, da sem malo zmedeno napisala, ampak mal me zanima.

pri nas je tako,da ona hoče vedno vse kar ima on, potem morem urgirat in ji rečt da ne, da zdaj se igra on in seveda gre v jok in stok. Ne pa popustim in ji rečem,da ko bo on nehal se igrat, ji bo posodil. Je pa tudi prebrisana, ker ve da ne sme, če slučajno odloži na mizo za sek. igračo, je ona že tam in teče proč z igračko v roki. In potem seveda se on razjezi in ji vzame. Jojmmee, tako imam vsak dan!!! Pestro popoldne!!!!!!!!
K noni in nonotu gremo vsi, nikoli mi še ni rekla, da naj grem proč ali pa ju pustimo same. Ko se naveliča pa vpraša in hodi k vratom za it ven!!
Ti kar vztrajaj na svojem, če vidiš da potrebuje mir, mu ga pusti in če te noče zraven ga pa pusti samega. Nič ni narobe tudi, če ga ignoriraš!! Nismo vsi vsak dan dobre volje in razpoloženi!

darilu za 2. rd. Sej vem, da je še daleč. .

kaj saj ni tako daleč, še malo....še 3 tedne pa bo prvi pihal 2 svečkico in Tit zadnji!!!
Darilo je pa super ideja!!!! Vzemi pa tistega primernega njegovim letom!!
Pri nas bo v stilu hello kittyuser posted image dobila za RD!

Lukcu user posted image user posted image  za njegov lulček!!!
in super slikice!!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Tit ima prižgano majhno lučko (zvezdico iz Ikee) toliko da lahko preberemo pravljico in da zaspi, potem jo ugasnem in ostalne le ena čisto rahla v štekarju. Veš tisto, ki je skoraj kot kresnička, porabi en vat....ravno toliko, da ni kot v riti ko se zbudi user posted image .

heheheeh, kot da vidim sebe v sobi od Žigca. Imamo tudi mi takšno in berem mu pravljico. Na vrhu pa imamo lunico in pol mi reče: zakaj ko mu berem jaz prižgem zvezdico, tata pa lunico" A ker ima očala in ne vidi dobro?" user posted image
Pa lepo spanje in mirno noč Titu!!

Tole glede vzgoje....to se tudi nam dogaja, da mi Tit kdaj reče meni ali očiju papa, češ, da noče da sem zraven, ampak jst ne vidim zakaj bi takrat silila, da sem zraven če se lahko umaknem user posted image . Sej je tudi on človek s svojimi željami tako kot mi. Seveda če si nekje z njim sam in ti to reče, ga ne moreš niti upoštevat. Ne vem, to je spet stvar posameznika. Pa tudi ko je npr. pri babici in dedku in se kar naenkrat naveliča, reče papa in gre proti vratom, da hoče it domov, tudi onadva to upoštevata. Joj pa za tale hvala.....a vaši že rečejo hvala? Tit je tko ljubek ko reče hvala in to zmeraj ko mu dam za pit in za jest user posted image

sara tudi lepo še reče hvala, posim, sedi tina (valentina vzgojiteljica), pa vsa imena skoraj že ve povedat od sošolcev...je kar napredovala z izovarjavo tale mesec in tudi v vrtcu jo je pohvalila.

IZVIRNO SPOROČILO: san
glede štedilnika, se še nisva zmenilauser posted image in sem tudi že sama razmišljala, d bi imela takega pol plin pol indukcija, sam kaj ko mene plin mal nervira....

mi imamo na plin štedilnik, ker takrat ni hotel moj dat user posted image  in potem še tašča, da zmanjkuje elektrike pogosto doma,..... v glavnem jaz bi imela steklokeramično v bodočnosti!!!
Pa lonce nimam črne, ker imam skoraj vso posodo od AMC!

Zofy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Juliji za dudo!!!Kdaj kaj prideš dol?user posted image

Maškare: pri nas v vrtcu jaslična skupina se ne bo namaškera-vsaj tako se mi zdi, drugi se. Če bo vreme gremo 13.2 na pustno povorko po Kopru. Sara bo neke vrste čebelica in Žiga pirat. Končno je letos izbral nekaj fantovskega, ker ponavadi hoče bit zajec, slon...živalce!!!

Ajde, zadaj sem se razpisala, se slišimo v kratkem....

< Sporočilo je popravil aleži -- 28.1.2010 12:21:08 >

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
28.1.2010 12:43:50   
Ursi2
San, super za smučanje!Joj, kr predstavljam si Urbana na smučkah!Mmm, kk lubano!user posted image
Ti kar vztrajaj pri imenu, res je lepo pa še v večini ste ;)!user posted image

In San prav si napisala o moških. sEJ VEM, DA JE MOJ FUL VREDU ATI, DA SE ZLO TRUDI IN DA JE tudi zlo vredu mož. Sej ponavadi nimam takih misli in mislim, da so res mal hormoni ven vdarli. Ja, sem me razkuri, sam najbolj me je strah zaradi tega, ker jz res ne prenesem, če se neki glas povzdigne in tudi poskušam, da ga nad Lukanom ne, razen, čej e res kaj takega, da je potrebno (npr, če leti proti cesti). Moj pa zna kr hitr se razkurit oz rečt s takim glasom. Jz imam pa že od malega ful strah pred tem in mi je še zdej ostal. Pa nimam kakega razloga za to.user posted image Zato me je še mal strah, kk bo, ko bota sama. Pa vem, da se bota fajn porihtala, sej se vedno, sam zdej me kr mal stiska vse skupi, ko se približuje D-dan!Smotana sem in zdej razmišljam bol o tem, kja vse skupi počneta in kk se imata fajn in pol vem, da se bota poštimala čist ok.
Je pa res, da se trudi tudi moj in se poskuša zadržat in lepo rečt, sam je pa res, da so moški drgač kot smo me!

Za zdravnika sma pa rekla, da zaenkrat boma pustila tk kot je. Lula vredu, sicer ne skoz pravo luknjico, sam važno da mu voda ne zastaja, potem bomo pa vidli, kaj bo rekel, ko bo 6 mesecev mimo, pa boma takrat se odločla naprej. Ker nočem zdej Lukana spet okrog zdravnikov vlačit. Naj mal mine, pa bomo potem spet.

Kar se pa upoštevanja njegovih želja tiče, pa tudi jz delam tako kot ti San, da če nekaj ne more, da mu povem, da ne in zakaj ne in da ga preusmerim in mu nekaj drugega predlagam. Ma, sej nikoli nismo dovolj pametni.
Pač, tašča je enkrat, ko smo z moževim bratom govorili prek Skypa hotla, da Luka ne vem, kaj vse pokaže stricu, pa da naj zraven sedi, ko se mi pogovarjamo, pa da baj mu pokaže, kolko bo star. Lukanu pa ni bilo in ji je to pokazal. Pa je šel stran, pa ona še kar za njim in mu še kar najedala, da naj pokaže pa.... Je začel Luka se jokat pa cvilit, ona ga je vlekla za roko tja pred rač, on pa ni hotel in je hotel vstran in se igrat za sebe. Pa ona še kr in sem rekla, da je dost, da naj ga pusti, če noče, da naj ga ne sili. POl je bila pa čist užaljena in meni nazaj, da ona tud marsikaj noče, pa tudi more. Pa sem si sam mislila svoje, ker mi je bilo brezveze. No, in od takrat, če recimo LUka pokaže, da noče, da se npr jz z njim igram , se mi zdi brezveze, da bom silila. In potem seveda tašča, da mu preveč popuščam in me komandira. user posted image Ne vem, mogoče res, sam po drugi strani je pa ono tud siljenje. Kar pa je za moje pojme še bolj mimo.

Uživaj na pregledu in ob gledanju svoje pupike!!!!! Juser posted image user posted image z imam pa v torek pregled. Komi čakam!!

Zdej pa letim, morem papirje rač nest!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
28.1.2010 13:47:15   
aleži
terida, samo zate user posted image
user posted image
tukaj smo bili v Kranjsi Gori

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
28.1.2010 15:05:49   
san
evo mene nazajuser posted image

najprej se opravičujem za goro pravopisnih napak od prej, pa še za zdej, ker morm na hitro, letim potem po urbana...

najprej naj povem, da nam je zrasel lulček nazaj, tokrat dokončno, ne bo odpadeluser posted image . sem vidla na lastne oči in je več kot očitno fant! tko da zdej bo lahko oči presrečen, ker bo izbral ime po svojem okusu, namreč za fantka se men tud sanja ne, kako bi mu dala ime. sem pa čist vesela, mal me skrbi kako bo novico sprejela izabela, ona se namreč ful vseli pupe, ampak sej bo...

ursi, telebajski so me nasmejal do solzuser posted image . mi jih nimamo, ne za otroke, ne za odrasleuser posted image

ursi, aleži, prekrasne slikce ste dale goruser posted image

dinki, ja urban za vsako stvar reče hvala in to takooo lepooo, pa tudi vedno reče prosim, no tale prosim reče zelo smešno, ampak jaz vem, da misli prosim s tem. in tudi zelo je redoljuben, pospravlja in počisti za seboj, res je pridenuser posted image sam vem, da to tudi mine, tam okoli četrtega pestega leta kar izzveni... potem pa spet nekaj časa/let rabijo, da se naučijo uporabljat čudežne besede in redoljubnosti...

joj, joj, kmalu se bodo začeli 2. rd-ji... traktor se res fajn sliši, ja. katerega pa ne vem. če je tisti od treh let zelo prevelik, bi potem rajši manjšega, da ga bo lahko že uporabljal.jaz še ne vem kaj mu bomo kupili... najverjetneje kar lesenega poganjalca - drezino

knjige... ursi, sva že dve, mene še kar ne mine, pa imam že tri otroke, ma skoz jih kupujem. jih že nimam kam dat, ampak men so knjige zakon, no pa otroc jih tudi obožujejo in pol sploh ne morem, da jih ne bi kupila. pa zdej je že izidor začel brat in pol mi je še bolj zakonuser posted image . urbanu moram pa zdej vsak dan najprej zvezdico zaspanko prebrat, mu je tako všeč, sploh razbojnik ceferin na sliki, tam kar vrešči zravenuser posted image , pa mačka murija tudi tako rad posluša... in lepo zdrži zraven do koncauser posted image

slikce, joj mene je kar sram, sej jih fotkam, sam s telefonom, aparat se kar noče kupituser posted image

ja, pomlad, a veš, da mamo mi tuki steklokeramiko že 2 leti, ma meni je drugače plin na morju zakon, jaz prav uživam dol, ko kuhamuser posted image . je pa res, da imamo tam AMC lonce in niso nikol zažganiuser posted image , sej WMF so pa tut dobri glede tega, te bom mela jaz, no jih večino že imam. jaz se zdej nagibam za pol/pol, odvisno kaj bojo tam mel za ene napeljave, kjer bomo....
pa pikepoke tudi za vasuser posted image user posted image

ursi, tvojo taščo pa kar presliši, res!!! tole siljenje je še stara navada, ko so nas silil, da obiskom pokažemo vse kar znamo v 5 minutah in so zgleda ta stari še navajeni na to. jaz kar pikce dobim... tko da, ti kar sebe poslušaj, za taščine pripombe pa, sj veš, skoz en uho notr, skozi drugo pa ven!

evo, tole je bilo zdej na hitro, sem vse predelala.

drugače je bilo na pregledu vse ok, edino spet sem se ful zredila, 4 kg. pa se mi zdi, da ne jem velik, edino za kosilo mal več, pa še dojim... no, ampak imam tolk kil, kot sem jih imela v tem času pri urbanu, pri izabeli sem šla pa s tolkimi kilami rodituser posted image

uživajte, pri nas je danes celo sonček pokukaluser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 28.1.2010 15:08:50 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
28.1.2010 15:08:07   
san
sem sčarala dvojini post, pa sm mogla pobrisatuser posted image

< Sporočilo je popravil san -- 28.1.2010 15:09:18 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
28.1.2010 15:09:58   
san
aja, aleži, dej pošlji naslov za linota tuki al pa na fb!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
28.1.2010 17:43:40   
aleži
San škoda,da ne bo pupika ......... upam, da se ne bo spet premislil in da ne boš rodila pupike. lepo izberite ime...ti imej kar oba v mislih user posted image
Sem ti poslala na fb, pa še nkrat sorry user posted image  sem pozabila!!

Danes sem šla iskat Saro v vrtec in sta bili v celi skupini samo 2 Sari, 12 jih je pa manjkalo. jojme sem rekla!!! Baje,da imajo samo virozo!!!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
28.1.2010 18:46:54   
san
hehe, aleži, mislim, da tokrat ne bo odpadel lulek, je bil preveč očitenuser posted image
super za naslov, ti pošljem jutri.

pri urbanu o bili pa danes celo štirje

zdej grem pa izabeli nalogo pregledat
papa

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
29.1.2010 8:45:00   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: san

dinki, super za lep sončen vikenduser posted image , mi smo šli pa spet mal smučkat in je bani celo ene 3 krat po 15 minut smučal, je sam prosiluser posted image

ma bravo Bani user posted image  je pa res faca user posted image
Tokrat San pa tebi pošiljam user posted image user posted image user posted image , da prehlad zgine! Pa upam, da je Urbanov kašelj že pase.

Ja, Dinki, to je pa krivo to, ko sem jz pravi knjigožer!IN potem raje kupim kako knjigo vsake tolko časa kot pa kr neki eno čokolado vsakič. Pa tudi za darila od stricov in tet in bice dobi ponavadi knjigo. Pa nekaj sem kupila še preden, da se je rodil!user posted image
No, sej nekaj jih je pa iz knjižnice oz jih je sestra posodila, ker so jih njihovi že mal prerasli.

Pravilno, super! Iskreno, mislim, da je ni boljše "igrače" za otroka kot je knjiga. Tit jih ima tudi noro rad, ampak jih nima niti približno toliko, si mi dala malo za mislit glede tega. Mu jih bom tudi jaz začela sem pa tja več kupovat user posted image .
Ursi2, sem mojemu možeku že rekla za telebajske in jih bo presnel ta vikend, tako da ti jih pošljem naslednji teden. Ti javim....
Glede traktorja, sem ga iskala na spletni strani od BC, da bi ti pokazala kakšnega imamo mi, pa ga ne najdem. Je pa sigurno za starejše, ker je tak orng, še jaz lahko sedim na njem.

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Tit ima prižgano majhno lučko (zvezdico iz Ikee) toliko da lahko preberemo pravljico in da zaspi, potem jo ugasnem in ostalne le ena čisto rahla v štekarju. Veš tisto, ki je skoraj kot kresnička, porabi en vat....ravno toliko, da ni kot v riti ko se zbudi user posted image .

heheheeh, kot da vidim sebe v sobi od Žigca. Imamo tudi mi takšno in berem mu pravljico. Na vrhu pa imamo lunico in pol mi reče: zakaj ko mu berem jaz prižgem zvezdico, tata pa lunico" A ker ima očala in ne vidi dobro?" user posted image

user posted image user posted image user posted image  lepo user posted image
a veš, da sem gledala tudi luno in ne vem če mu jo ne bom kupila, ker Tit zna reči luna in zvezda in pol mu je to itak špica. Pa ta naš otrok ful dobro opazuje. vsakič ko bo videl luno na nebu, bo začel vpiti luna, luna....ali pa če vidi avion, takoj vpije vion, vion user posted image
Bravo Sari, da pozna že skoraj vsa imena sotrpinčkov v vtrcu user posted image

Ooooo San a user posted image  je zrasel lulček nazaj? ja kaj češ, tako vam je očitno usojeno. Važno, da je zdrav! Bo pa mogoče naslednjič imela Izabela več sreče user posted image ....upanje umre zadnje.

No toliko od mene.
Danes bo spet en lep sončen dan user posted image  tako da ga izkoristite maximalno! Je pa mrazzzzzz, meni je zjutraj kazalo -10 stopinj user posted image .
Vsem skupaj želim lep vikend! user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
29.1.2010 9:15:46   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

nčk, je matija že ok?

matija je že ok, je bila le enodnevna virozica. Upam!

toliko na hitro, imam kup dela za službo, hitim!

mejte se

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
29.1.2010 9:31:17   
aleži

user posted image user posted image user posted image  lepo user posted image
a veš, da sem gledala tudi luno in ne vem če mu jo ne bom kupila, ker Tit zna reči luna in zvezda in pol mu je to itak špica. Pa ta naš otrok ful dobro opazuje. vsakič ko bo videl luno na nebu, bo začel vpiti luna, luna....ali pa če vidi avion, takoj vpije vion, vion user posted image
Bravo Sari, da pozna že skoraj vsa imena sotrpinčkov v vtrcu user posted image

ja, Sara podnevi in ponoči vidi luno in govori lunaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! kaj bosta romantika?user posted image
Mi imamo tako sobo, da imamo narisane morske živalice, zvezdico lučko ter na vrhu luno!!! Žiga seveda!! in vsi otroci ko pridejo k nam, govorijo in prižigajo lunico!! ne vem kaj vidijo v teji luni!user posted image user posted image

A vas danes kaj zebe? pri nas je bilo -7 C, najbolj hladno. brrrr!!!

Danes sem jo peljala v vrtec in bo verjeteno kar sama v skupini.user posted image  ma ji bo lepo!!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
29.1.2010 9:32:00   
aleži
NČK super,da je imel samo enodnevno virozo!!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
29.1.2010 15:22:31   
Zofy
Dan,
samo na hitrco, da ne boste mislile, da sem že šla v Rimuser posted image .
Je kar naporno zadnje dni, trebuh je tako težk, da ga še komaj nosim in skorajda ne morem več hodit. Julijo sicer še vedno vozim jaz v vrtec, ker potem imam vsaj avto na razpolago. Pa mogoče bo dvigovanje v in iz avtosedeža pripomoglo h temu, da bo sinek prej na svetu (ja, še kar nima imenauser posted image ). Me je kar zaskrbelo, ko sem prejle prebrala, da ima lahko že 3,5kguser posted image Kako si že rekla Dinki, da je bil tvoj porod? A so te rezali?

Drugače pa san čestitke za fantkauser posted image . Boš imela pravo ekipo pobalinovuser posted image . Sem bila zadnjič na enem RD in so bili sami 3 letniki in sem se samo za glavo držala kako so fantje divji pi 3 in kako še vedno mirni pri 2 letih. Kaj nas čaka čez 3 leta, jao, jao...user posted image

Samo še glede daril za RD pokomentiram, pol pa šibam po Julijo v vrtec in gremo spet na še en RD. Torej, jaz sem ji že za novo leto kupila Crocse in puzzle, ko so pari (mama oz. starša + mladiček) in jih dajaš skupaj,. Je enih 20 živali na tak način. No, to je bilo mišljeno za novo leto oz. božič (mi bomo za novo leto dajali, tako sva se zmenila z možem). In pol je mož vztrajal, da bi raje zdaj kupili Lego kocke (to smi mislili za RD). Pa sem kupila Lego kocke in je to res dobila za novo leto, za RD pa nam je tako ostal tisti puzzle in crocsi. Tako da smo rešeni.
Moram rečt, da sem kar prišparala, ko sem vsa darila kupovala decembra, ker so bile v BC ful akcije. Sem takrat nakupila za NL, pa za vse prijatelje oz. njihove otroke, ki imajo RD januarja in februarja (jih ni malo, večinoma imajo vsi v teh 2 mesecih RD) in še za Julijin RD marca. Tako organizirana pa še nisem bila, sem sama sebe presenetilauser posted image . Sem pa prišparala enih 40€....

Ok, zdaj pa šibam, bom jutri bolj natančno vse prebrala in vas pokomentirala. Mož gre na poroko,Julija h babici, jaz bom pa sama doma in upam, da polna luna ne bo česa sprožila.

< Sporočilo je popravil Zofy -- 29.1.2010 15:23:00 >

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
30.1.2010 12:53:38   
Zofy
Zgleda, da vse pridno kidateuser posted image .
Ljubljana je spet čisto zasnežena, kar me kar malo skrbi, ker je ob takih razmerah malo težje priti od točke A dotočke B. Pa spet bo pljundra, pa ne bo kje parkirat, pa spet bojo zaledeneli pločniki in parkiriščauser posted image .
Terida, ti prav nimaš sreče tole zimo, spet ne boš mogla ven s Primožem...

Aleži, na Obalo pa res ne pridem več v enem kosu. Verjetno bom dol kakšen mesec po tem, ko bomo imeli novo štručko, vsaj tako smo šli, ko smo dobili Julijo.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
30.1.2010 13:31:26   
Azzurra
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Drugače pa san čestitke za fantkauser posted image . Boš imela pravo ekipo pobalinovuser posted image . Sem bila zadnjič na enem RD in so bili sami 3 letniki in sem se samo za glavo držala kako so fantje divji pi 3 in kako še vedno mirni pri 2 letih. Kaj nas čaka čez 3 leta, jao, jao...user posted image

user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta me je pa usula do solz!!!! Ha ha ha, res!!!! ne vem, no, a smo mi kar 3 leta preskočli?!?! user posted image user posted image user posted image
pri nas je divje od vsega začetka, no, vsaj odkar se je splazil in se sedaj šele začenja umirjat ko se mu da kakšno stvar dopovedat (3,5 let ima zdaj Liam), kakšno je blo pred enim letom....ma ne, saj je bolje, da sem tiho...

je pa zato prijetna sprememba ko dobiš drugega, ki je diametralno nasprotje. daša sicer ni pasiven otrok, je živahna zdrava punčka, samo v primerjavi z Liamovimi dvemi leti sta Dašini dve leti primerljivi z izležavanjem na Kanarskih. čista resnica. prisežem.

Mislim tudi, da to "divjanje" ni odvisno toliko od starosti otroka, kolikor od karakterja. Eni so bolj vodljivi in če naredim črto pod tisto, kar vidim in kar so moje izkušnje, so večinoma (poudarjam VEČINOMA) bolj vodljive deklice. Poudarjam večinoma zato, ker vem, da sama nisem bila med njimi user posted image in da čisto razumem svoje starše, ker mi sedaj z Liamom ne stojijo ob strani, ko jaz jamram da je pravi pobalin, pač pa od njih pokasiram "samo tih bodi, ti si bila še hujša" user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Azzurra -- 30.1.2010 13:37:55 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
30.1.2010 14:45:37   
Naša črtica koraka
ojla, belle.

sem vas spoznala še preko FB ... ste prekrasne s svojimi zakladki! Ene sem pa tako sploh prvič videla! Skratka, navdušena sem nad uporabnostjo FB.
Imam pa manjšo zadrego - eno izmed vas na FB ne znam določiti, kdo da je na RR... gledam slike, berem ime otroka, ni mi znano nič ... user posted image .

ZOFY: saj poleti je pa prevroče! Jeseni pa preveč piha. Pomladi pa cvetni prah ... ni ga vremena, ni, da bi bil človek zadovoljen!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
30.1.2010 14:48:04   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

Poudarjam večinoma zato, ker vem, da sama nisem bila med njimi user posted image in da čisto razumem svoje starše, ker mi sedaj z Liamom ne stojijo ob strani, ko jaz jamram da je pravi pobalin, pač pa od njih pokasiram "samo tih bodi, ti si bila še hujša" user posted image user posted image user posted image

user posted image in tako dalje, se nadaljuje lumpijada iz roda v rod!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
30.1.2010 20:51:23   
Lona76
Dober večer!

Evo vsega lepega je enkrat konec. Mi smo doma iz dopusta. Rogal je prelpa, zasnežena in mrzla k pes.user posted image

Nasmučala sem se, ker mož letos ni smučal-. Tilen je opravil tečajuser posted image . Na FB ste videle njegovo vožnjo med vratci. Ma je važen kot ne vem kdo. Za padec je pa kriv odpet pancer al pa nek kucel. Ja je že pravi smučar z izgovoriuser posted image . Vesel je da je bil tretji ( v skupini so bili samo trijeuser posted image ) no ampak to mu ni treba razlagatiuser posted image . TAja je uživala na sankah. Sicer smo jo bolj pazili, ampak ji je zrak očitno koristil. Imela je samo šal čez usta in nos, da ni vdihavala mrzlega zraka in je bila full vesela. Vsako jutro me je podila smučat. Mami buj smucke papauser posted image . Pa očita je komandirala: Oci Taja bekla smucke hlače. Geva ven na snegauser posted image . Pa jo je oči veselo vozil naokrog. Ja princesa iz dneva v dan bolj govori. Prav veselje jo je poslušat. Gledat zna grdo k sam user posted image . Seveda če hoče, naučila se je tudi šteti do 10 in je tako ponosna. Jaz pa tudi sevedauser posted image

Načvekale kar ste vidim. Ursi user posted image user posted image za Lukca, upam, da se bo tole z lulčkom končalo.

San ja še en pobček. Kaj češ, res je važno da je zdrav.

Za RD bomo Taji kupili poganjalec dvocikel. PA še razmišljam al bo lesen al kovinski.

NČK super da si sedaj še na FB.

Eriki čestitke za odvajanje od dude. Jaz sploh ne vem kako naj se tega lotim pri Taji ker je kar odvisna od njeuser posted image . Tudi Tilen je bil. Ona tudi govori z dudo v ustih, tako da ji moram skos govorit, daj dudo iz ust ker te ne zastopim.

Je pa navihana. Nekaj se hoče pretepat pa ji razlagam da se to ne dela, sam kaj ko jo Tilen nazaj udari. Smo bili na smučanju še z enimi ki imajo punčko staro 3,5 let. In jo je Taja kar odrivala in tepla. Sem jo mogla skos opozarjat. Če pa sem jo videla še predno jo je udarila pa sem ji rekla Taja, pa je lumpa začela punčko božat. Res neko zoprno obdobje kar se tega tiče ima sedaj. Tudi mene je danes prvič udarila ker nekaj ni bilo po njeno.

Ursi ti si spraševala glede vzgoje. Če Taja hoče da grem jaz stran ko se igra sama ali z možem grem stran. Še vesela sem da lahko malo zadihamuser posted image . Ne res je kot moja senca. Tudi na WC ne morem brez nje. Sej če me ni me nič ne pogreša, ampak ko sem zraven nje je pa .....

Nič dovolj čvekanja. Kakšno slikco mojih eskimčkov bom še za Terido pripopala ko jih bom dala iz fotoaparata.

Razvijanje slik. Tudi meni se je toliko nabralo da bi mogla prav dopust uzetuser posted image . ma se bom enkrat spravla pa upam, da kmalu.

Zdje grem pa kar spat ker spanja mi je pa res primankovalo na dopustu.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
30.1.2010 20:54:42   
Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

ojla, belle.

sem vas spoznala še preko FB ... ste prekrasne s svojimi zakladki! Ene sem pa tako sploh prvič videla! Skratka, navdušena sem nad uporabnostjo FB.
Imam pa manjšo zadrego - eno izmed vas na FB ne znam določiti, kdo da je na RR... gledam slike, berem ime otroka, ni mi znano nič ... user posted image .

ZOFY: saj poleti je pa prevroče! Jeseni pa preveč piha. Pomladi pa cvetni prah ... ni ga vremena, ni, da bi bil človek zadovoljen!

mene tudi nisi našla oz me ni nihče priporočil user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
30.1.2010 23:16:10   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

ojla, belle.

mene tudi nisi našla oz me ni nihče priporočil user posted image

mi je FB napisal, da se sedaj vrši čakanje na potrditev prijateljstva :))) pa da boš vedela, kdo da sem ... moj priimek je skoraj kot nick :))

dame, a imaste povsod sneg? Pri nas je kot v kakšni božični pravljici ...

nočko!

(odgovor članu Azzurra)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
30.1.2010 23:17:32   
Naša črtica koraka

terida, samo zate user posted image
user posted image

iiiiiii, 2 pingvinčka! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
31.1.2010 0:48:40   
terida
Dober večer, punce!

Naš Primož ima nek čuden ritem - en dan mi praktično cel prespi, naslednji dan pa praktično cel prebedi itn. In ne gre za slučaj, kar nekaj časa je že tako in zdaj že lahko rečem, da je tak njegov ritem. Tako da sem potem en dan dosti za računalnikom (in na RR), drug dan pa nič, ker takrat, ko je buden, ga je treba nosit gor in dol po stanovanju. Ma ne vem, čudno se mi zdi tole. A je kateri od vaših malčkov tudi to počenjal, ko je bil še dojenček?

Meni se pravkar dela nov herpes (pa mi sledi tistih od vročine sploh še niso izginile) in sem že sitna kot user posted image Najbolj me skrbi, ker sem danes oba non-stop nekaj ljupčkala in se bojim, da ju nisem nalezla...

Drugače sta pa danes mož in Erika kidala avto in Erika je bila res luštna - mu je čisto zares pomagala in čistila do tam, kjer je dosegla. Sem bila vsa raznežena in sem ju hotela slikat (da se malo popravim glede tega mojega slikanja), pa mi je crknila baterija v fotoaparatu. Grrr! Še takrat, ko se spravim, mi tehnologija nagaja!

Ok, zdaj sem pa nehala s teženjem in vas bom malo pokomentirala.

Darila za RD... Pridne vse tiste, ki že imate to v mislih! Jaz sem še daleč, nisem še kaj dosti študirala. Najprej sva mislila, da bi ji dala takrat sestavljanko s Telebajski http://www.amazon.co.uk/Teletubbies-Duo-box-Puzzle-piece/dp/B0026MP5TG/ref=pd_cp_k_h_b_cs_0 (sva jo kupila iz Anglije preko interneta že pred prazniki), a sva ji jo dala že zdaj. Ta zima je res "naporna", ker ne moremo biti dosti zunaj, zato je že 100-krat dala skozi vse igrače, ki jih ima doma in sva ji hotela dat nekaj novega že zdaj. No, v tej škatli sta dve sestavljanki - ena z 12 in ena z 24 kosi in ona zna lepo sestavit obe! Saj za tisto z 12 kosi sem vedela, da ne bo problemov, za ta večjo pa kar ne morem verjet kako dobro ji gre! Kar sem hotela povedat pa je, da ker smo to darilo že porabili, nimam nič pripravljenega za RD in še ne vem kaj bi ji dala. Imam pa eno dobro idejo za vse tiste, ki imate hiše oz. prostor pred hišo. Baje je krasno darilo za malčke trampolin! Saj ne vem ali je to primerno že za dvoletnike, samo vsi starši, ki so kupili trampolin, pravijo, da je to najboljša igrača, ki se je otrok nikoli ne naveliča. Verjamem, da je cenovno to kar velik zalogaj, a sama bi ga gotovo kupila (mogoče v španoviji s starši ali kaj podobnega), če bi ga imela kam dat. Pa še ena ideja: plastelin. Eriki smo ga kupili za novo leto (tole varianto: http://s7d5.scene7.com/s7ondemand/zoom/flasht_zoom.jsp?&company=ToysRUsGSI&config=defaultZoom&zoomwidth=500&zoomheight=558&sku=p4770136) in ga obožuje. Čisto vsak dan se igra z njim, sploh se ga ne naveliča. No, upam, da sem vam s temi idejami kaj pomagala. Meni je všeč tale vaša ideja o poganjalcih...

Maškare... Pravkar smo se odločili, da bom tisti teden pred pustom (ki je krajši zaradi praznika) z otrokoma preživela v Gorici. To Ljubljansko vreme me namreč ubija, ker ne moreva s ta malim skoraj nič ven. Tako bomo na pustno soboto na Primorskem - upam, da nam bo vreme naklonjeno. Erika bo leopard, ker imamo en luštne kostum še od njene sestrične, Primožu bom pa samo kakšne brčice narisala na lička, da bo Erika lahko razlagala, da je on mucek (ali kaj podobnega). V bistvu se pustovanja kar veselim, ker bo Eriki po moje čisto fascinantno, da okrog hodijo namaškarani ljudje. Če bom na volji, se bom še jaz kaj našemila.

terida, samo zate
user posted image

Ja, aleži, kaj naj rečem, hvala! user posted image user posted image
Cukra mala! user posted image

san, a lulčka ste pridelali? Saj ne morem verjet, da tudi ti pričakuješ fantka - pa saj bo punc zmanjkalo za vse te naše lepotce! Moram priznat, da sem jaz navijala za punčko, a saj bo tudi tako ok, kajne? Izabeli razloži, da bo privilegirana, ker bo edina punca user posted image

Knjige... Tudi Erika ima ogromno knjig in zadnjič, ko smo bili doma, smo prinesli še vsaj 10 "novih" - od moža, ko je bil on otrok. Sem prav vesela, da jih bomo "reciklirali", se mi zdi tako fajn, da ona bere knjige, ki jih je bral že njen oče...

Zofy, v tem snežnem metežu pa res ni dobro it rodit. Upam, da boš še malo počakala, da splužijo ceste user posted image Drugače pa glej, da se boš zdaj vsaj enkrat dnevno javljala na RR, sicer bomo mislile, da si šla rodit user posted image

Lona, super se sliši tale vaš dopust! Jaz bi tudi, a letos žal še ne gre. Pa drugo leto! V bistvu kar komaj čakam, svoje čase sem pozimi veliko bordala in ker zadnja leta štrajkam, mi kar manjka.

Pretepanje... Erika je obdobje, ko je mene udarila, če ji kaj ni bilo prav, zelo hitro prerasla (vsaj upam, da je mimo in da se ne vrne). Parkrat je to naredila in potem konec. Zdaj pa kar od nekje tepe svojega plišastega telebajska (Li-Li). V bistvu ima s tem telebajskom prav en čuden odnos. Večino časa jo ima rada, hodi z njo okrog in govori "Erika dojila Li-Li". Navadno pred spanjem pa jo začne tepst in govorit "Erika tepe Li-Li". Potem pa takoj "Boga Li-Li". In jo še isti trenutek začne spet tepst user posted image Ma res ne vem od kod ji to. Zdaj se bom šla igrat psihiatra, ampak, a je možno, da Li-Li poistoveti z Primožem (ker jo doji) in jo potem tepe, ker je nekje v sebi ljubosumna na Primoža user posted image S Primožem se sicer vedno zelo lepo obnaša in ga ima res rada - še nikoli mu ni nič slabega naredila (no, vsaj namenoma ne, itak, da se zgodi, da ga kdaj iz same ljubezni preveč stisne ali pomendra, revež moj mali). Ko ga dojim, ji seveda včasih ni prav (ker bi rada, da sem z njo), a se še nikoli ni zaradi tega znašala nad njim, samo v jok gre. Mogoče si pa s tem tepenjem Li-Li daje duška user posted image Se opravičujem za filozofiranje user posted image Če ima katera kakšno pametno razlago za tole Erikino obnašanje, pa prosim na dan z njo user posted image

Dovolj, je bilo, dovolj. Sem možeku obljubila že pred več kot pol ure, da se mu pridružim...

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
31.1.2010 9:23:36   
Zofy
Dobro jutro, še sem v enem kosuuser posted image . ravno sem pozajtrkovala in čakam, da se moja dva vrneta iz Štajerske. NČK; meni, ko gledam skozi okno ne zgleda kot pravljica, ampak me je ena sama velika skrbuser posted image . Sej, če ne bi bila v takem stanju, bi tole snežno idilo tudi jaz dojemala kot pravljico. Zaenkrat, dokler je vse belo, je res lepo. Samo jaz samo gledam skozi okno in se sprašujem kam bo mož parkiral...
Drugače pa HB, da je malo zasnežilo, ker po LJ je ponekod prav ogabno. Sneg ves polulan od psov, fuj, fej. Ob potki do vrtca je na vseh straneh bilo rumeno. Pa še kak kakec tu pa tam. Da ne govorim kako bo, ko se bo sneg stalil, takrat bomo šele vidli koliko kakcev je spodaj. To so pa radosti mestnega življenja...

Terida, dobra odločitev, da greste v Gorico. Boste vsaj malo zunaj lahko. Mi smo bili prejšnji vikend v Izoli in smo bili po 3 ure zunaj na sončku. Toliko nismo bili zunaj po moje od septembra!! Glede ritma dojenčkov pa se, po pravici povedano, ne spomnim več. Ti bom znala povedat čez kak mesec kako je pri nasuser posted image .
Trampolin pa je res krasna stvar, Julijo je takoj navdušil. In ne, niso še premladi zanj. Ko smo bili septembra v Kranjski Gori smo imeli pod apartmajem trampolin in to je bila glavna atrakcija. Tudi če gremo na Rudnik jo dam v tisti napihljiv grad (ker na trampolinu je n otrok in se mi zdi malo nevarno - prijateljičin otrok si je zlomil roko, ker mu je sestrica direkt nanjo priletela) in je vedno jok, ko je treba domov.
Plastelin je res zakon, samo Julija ga še vedno je - preveč lepo dišijo ti plastelini. Se sprašujem zakaj delajo takeuser posted image . Naslednji dan po obisku pri vas, so me v vrtcu vprašali, če je prejšnji dan kaj takega jedla, ker je šla 2x na mehko kakat in sem rekla, da ja, če pomislim je res malo plastelina pojedlauser posted image . Tudi doma ga je 1x in je imela drugi dan eno prav fajn driskico. Tako da, če so vaši otroci zaprti, jim lahko daste grižljaj plastelinauser posted image

Aja, pa da ne pozabim. Julija se je naučila rečt Eriki Erikauser posted image . E-ri-ka reče, s tem da tisti "r" je tak bolj nem.

Pretepanje je pri nas podobno kot pri Teridi. Upam, da je minilo, trajalo pa je res kratek, kratek čas. Juliji se da ful dopovedat stvari in mislim, da je razumela, da se to ne dela. Ali pa še pride taprava stvar...upam, da ne. Isto je s trmarjenjem in metanjem ob tla- Ma ne vem, če je to naredila 5x. Ker ni palilo, ne dela tega več.
Me pa bolj skrbi obdobje "to je moje". A so tudi vaši prišli v to fazo? Meni se zdi, da je pred cca 14 dnevi začela s to je moje. In zadnjič je bila prijateljica s hčerko na obisku, katero ima Julija zelo rada, pa se je skozi kujala, ko je vzela kakšno igračo. Jaz ji dopovedujem, da če pride kdo na obisk, je treba posodit igrače, pa da jih ne bo nihče vzel, pa kar ni šlo. Pa ko smo mi šli na obisk je tudi vzela igračo in rekla da je njena, pa čeprav ni bila. Hm, to so najbrž iz vrtca navajeni.
Je pa res, da odkar je v vrtcu ji ni problem stran odrinit 4 letno punco ali pa 3 letnico spravit v jok. Očitno se morajo tam bolj zase postavit. Meni že pridno tožari kdo jo grize (Trisha v ramo, Florijan v prst) in sem zadnjič z vzgojiteljico preverila, če je to res ali se zmišljuje (ker včasih reče, da je bil tudi zmaj v vrtcu), pa je bilo vse res. Je vzgojiteljica kar zardela, ni pričakovala, da Julija že tako raportira doma. No, upam, da bo tega griženja sedaj manj, ker se mi zdi, da nasilje spodbuja nasilje.

Ok, zdaj pa sem se res razpisala, grem raje kosilo kuhat. V knjigi Sestre Vandeline je recept za segedin golaž s kislo repo, pa grem posusit, če je res dober, ker jaz 1. čujem, da se dela z repo, saj ga vedno z zeljem delamo...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
31.1.2010 9:25:06   
Zofy
Aja, NČK, tudi mene nisi dala za prijateljico na FB. Ti bom na ZS poslala moje ime in priimek in pol ti lahko vse RRjevke, ki jih imam na FBju predlagam za prijateljice.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......