aleži
|
Dober dan , da me ne bo stalno Zofy skregala sem se danes bolj razpisala . IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Najprej naj se opravičim za zadnjič. Res ne vem, kaj mi je bilo, da sem bila tako zjamarana!Ma, tako je če noseča ženska preveč razmišlja. Sej se bom poboljšala. Hvala vsem za vse vzpodbudne besde in nasvete. No, MI smo fajn in zdravi! Trkam, da ostanemo. No, z mojim se še vedno nisma pomenla. Sma se potem tisto noč pošteno vžgala in je sedaj tako malo čudno vse. Se pogovarjama, sma vljudna in prijazna, ampak se pa čuti, da nekaj ne štima. No, vsaj jz. Mislim pa da LUka ne preveč. No, pa sej gre na boljš in mogoč boma v nedeljo le imela kaj časa za kak pogovor. Jutri in v soboto imamo koline, tako da nič ne bo, ta teden je vsak popoldan še učil, tako da je prišel domov zvečer, ko sem dajala LUkana spat. No, sej bo. Pogovor je važen, sam treba se je lotit tega! srečno ti želim, da rešita vajine probleme in tudi kot sem brala in te berem je super očka in ti si super mamica.........samo tako naprej in uživaj..................te pa popolnoma razumeme, saj si noseča IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Tiste, ki imate male v dvodelnih pižamah, ali jih imate v nogavičkah ali brez? Ker meni se zdi ful mrzlo, da bi bil ponoči brez, ker se velikokrat odkrije, da ga morem pokrivat. Ne prenese pa vreče. jaz jo imam v dvodelni pižamici, spalnico ne grejemo ponoči, je cca 18-19 C in je še v spalni vreči, ker če ne bi bila odkrita in meni se ne da vstajat ponoči IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 Pa ponoči, ali imate prižgano lučko? Predvsem me to zanima, ker sma midva zadnjič tudi dala ven une prečke v posteljici, da bi lahk sam prišel k nama, pol pa sem jih jz dala nazaj, ker me je bilo strah, da bi se kam zaletel ali zalutal, ker imamo temo. Sma pa že od prvega dneva imela ponoči ugasnjeno luč, tako da je navajen čiste teme in če vidi kje samo malo luči, potem kr misli, da je čas, da vstane. mi je nimamo prižgane, ker je še vedno v posteljici z ograjico. Februarja pa pričakujemo novo sobico s posteljo, mizo in omaro, tako,da bom še vidla kdaj jo bom dala na posteljo veliko spat. Obvezno bo morala imeti ograjico. Verjento do nekje maja jo bom imela še v posteljici. Ne vem še točno IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 iNŠE ENA BOLJ VZGOJNA. Naprimer, da vam mali prinese kak keks ali kaj podobnga, pa rečeš hvala, jz ga pa ne bi, ga bom dala atiju in reče NE, ali ga upoštevate ali nardite po svoje. Ali pa če je npr. z mano cel dan in gre potem dol k dediju in babici pa noče, da si ti zraven ali greste vstran ali ga spet prezrete in naredite po svoje. Isto velja npr za igranje. če si izbere atija in noče, da sem zraven, ali je narobe, če ga upoštevam? Ker meni se zdi, da ima otrok pravico do tega, da pove, kaj hoče in če mu nekaj ni všeč in če so take stvari, da se ga upošteva. Sej je logično, da se hoče kdaj tudi spočit od kake osebe ali da se raje kaj igra z atijem kot z mano,..... Ker mi je tašča že parkrat rekla, da se mu preveč pustim in da me preveč komandira. Pa ne vem, ali je res ali ne. Ne pustim, da bi jz nekaj rekla, on pa bi se hotel igrat in ne bi tega nardil. Je treba z mize pospravit, ko pojemo in ga vedno nekak motivirama, ada nama pomaga in se potem gremo igrat. Ali da more najprej ene igrače pospravit, potem pa se lahko grema s čim drugim igrat. Če pa reče, da hoče, da grem stran, da se bo on z atijem igral, se mi pa ne zdi narobe, če pove, da mu paše tudi, da se z nekom drugim igra. Sej vem, da sem malo zmedeno napisala, ampak mal me zanima. pri nas je tako,da ona hoče vedno vse kar ima on, potem morem urgirat in ji rečt da ne, da zdaj se igra on in seveda gre v jok in stok. Ne pa popustim in ji rečem,da ko bo on nehal se igrat, ji bo posodil. Je pa tudi prebrisana, ker ve da ne sme, če slučajno odloži na mizo za sek. igračo, je ona že tam in teče proč z igračko v roki. In potem seveda se on razjezi in ji vzame. Jojmmee, tako imam vsak dan!!! Pestro popoldne!!!!!!!! K noni in nonotu gremo vsi, nikoli mi še ni rekla, da naj grem proč ali pa ju pustimo same. Ko se naveliča pa vpraša in hodi k vratom za it ven!! Ti kar vztrajaj na svojem, če vidiš da potrebuje mir, mu ga pusti in če te noče zraven ga pa pusti samega. Nič ni narobe tudi, če ga ignoriraš!! Nismo vsi vsak dan dobre volje in razpoloženi! IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2 darilu za 2. rd. Sej vem, da je še daleč. . kaj saj ni tako daleč, še malo....še 3 tedne pa bo prvi pihal 2 svečkico in Tit zadnji!!! Darilo je pa super ideja!!!! Vzemi pa tistega primernega njegovim letom!! Pri nas bo v stilu hello kitty dobila za RD! Lukcu za njegov lulček!!! in super slikice!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Tit ima prižgano majhno lučko (zvezdico iz Ikee) toliko da lahko preberemo pravljico in da zaspi, potem jo ugasnem in ostalne le ena čisto rahla v štekarju. Veš tisto, ki je skoraj kot kresnička, porabi en vat....ravno toliko, da ni kot v riti ko se zbudi . heheheeh, kot da vidim sebe v sobi od Žigca. Imamo tudi mi takšno in berem mu pravljico. Na vrhu pa imamo lunico in pol mi reče: zakaj ko mu berem jaz prižgem zvezdico, tata pa lunico" A ker ima očala in ne vidi dobro?" Pa lepo spanje in mirno noč Titu!! IZVIRNO SPOROČILO: Dinki Tole glede vzgoje....to se tudi nam dogaja, da mi Tit kdaj reče meni ali očiju papa, češ, da noče da sem zraven, ampak jst ne vidim zakaj bi takrat silila, da sem zraven če se lahko umaknem . Sej je tudi on človek s svojimi željami tako kot mi. Seveda če si nekje z njim sam in ti to reče, ga ne moreš niti upoštevat. Ne vem, to je spet stvar posameznika. Pa tudi ko je npr. pri babici in dedku in se kar naenkrat naveliča, reče papa in gre proti vratom, da hoče it domov, tudi onadva to upoštevata. Joj pa za tale hvala.....a vaši že rečejo hvala? Tit je tko ljubek ko reče hvala in to zmeraj ko mu dam za pit in za jest sara tudi lepo še reče hvala, posim, sedi tina (valentina vzgojiteljica), pa vsa imena skoraj že ve povedat od sošolcev...je kar napredovala z izovarjavo tale mesec in tudi v vrtcu jo je pohvalila. IZVIRNO SPOROČILO: san glede štedilnika, se še nisva zmenila in sem tudi že sama razmišljala, d bi imela takega pol plin pol indukcija, sam kaj ko mene plin mal nervira.... mi imamo na plin štedilnik, ker takrat ni hotel moj dat in potem še tašča, da zmanjkuje elektrike pogosto doma,..... v glavnem jaz bi imela steklokeramično v bodočnosti!!! Pa lonce nimam črne, ker imam skoraj vso posodo od AMC! Zofy Juliji za dudo!!!Kdaj kaj prideš dol? Maškare: pri nas v vrtcu jaslična skupina se ne bo namaškera-vsaj tako se mi zdi, drugi se. Če bo vreme gremo 13.2 na pustno povorko po Kopru. Sara bo neke vrste čebelica in Žiga pirat. Končno je letos izbral nekaj fantovskega, ker ponavadi hoče bit zajec, slon...živalce!!! Ajde, zadaj sem se razpisala, se slišimo v kratkem....
< Sporočilo je popravil aleži -- 28.1.2010 12:21:08 >
|