|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
25.1.2010 16:05:49   
Zofy
A kdo ve, če je inhalator, ki je danes v Hoferju ultrazvočniŽ? Nič ne piše ne na letaku, ne na navodilih. Vendar, kakor jaz vem, je aerosolna terapija mogoča le z ultrazvočnim.
Ena je pisala, da ga ima prijateljica in da je ful zadovoljna...

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
25.1.2010 17:30:29   
aleži
Zofy mi ga imamo starega cca 2 leti, meni odgovarja in sem zadovoljna z njim, čeprav res malo brenčiiiiiii.... je kar precej glasen user posted image  

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
25.1.2010 20:45:43   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Vam moram povedat, da je Taja včeraj dobila še eno 5 (19. zob) in danes zvečer sem opazila še zadnjo 5. Tako, da smo rešeni s temi zobki. Čeprav moram reči, da je nkoli ni kaj veliko matralo.

user posted image user posted image user posted image user posted image Taji za vse zobe. pri nam še nimamo nobene 5-ice, še 2 trojki nam manjkata.

IZVIRNO SPOROČILO: Špela100

No mi smo v vrtcu... mami pa hitro delat, imama takoooo gužvo, da ne vem kje bi začela.

user posted image user posted image user posted image da je Maks v vrtcu,...naj bo čimdlje zdrav. pa da bo mami imela čas delat, zdajle imaš pa tavečjo gužvo, a ne?

Dinki super za tako lep vikend. Si mi kr dala lušte, da bi šla mal na primorskouser posted image
A imaš Tit-a že dolgo v tavelki postelji. Jaz si Lana ne upam, dat samo zaradi tega, ker vem da bo vstajal,... sploh pa opoldan ko gre spat, mu kr ni pa neki vstaja, sigurno mi nebi zaspal takrat.... sem gruntala, da bom ga dala v tavelko posteljo enkrat poleti

IZVIRNO SPOROČILO: mumu

A ste dohodnino že vse uredile???

Midva ga imava že čez leto v olajšavi, tako, da nama ni potrebno.

Joži79 lepo je slišat, da je Juš boljši, pošiljam mu še kup user posted image user posted image user posted image user posted image , da še to kar ima čimprej izgine.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
26.1.2010 9:11:36   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: aleži

Zofy mi ga imamo starega cca 2 leti, meni odgovarja in sem zadovoljna z njim, čeprav res malo brenčiiiiiii.... je kar precej glasen user posted image  

Pol pa ziher ni ultrazvočen, če brenči. Sicer pa važno, da ste z njim zadovoljni. Jaz sem vzela tistega, kot ga je priporočila Azzurra in moram rečt, da nisem mogla verjet, da to dejansko deluje. Mislim, Julija je 3. dan praktično nehala kašljat. To je res ena čudežna stvarca in tudi če ga bom uporabila smao še 1x, se je splačal nakup. isti ponedeljek je bila Julija tako boga in tako je kašljala, da sem bila prepričana, da bo v roku 2 dni obležala. In ni. Edino kar bi sedaj gledala pri nakupu je, da je prenosen. ŽAl se takrat nisem spuščala v podrobnosti, zdaj pa vidim, da je prenosni bolj praktičen. Ampak sej tudi ta ni ne vem kako velik.

Katy13, bravo za 5-keuser posted image Sploh pa to, da so prišle ven bvrez kakšnih večjih težav. Mi smo še zmeraj pri 16 zobih - vse razen 5.

Velika postelja
: Julija bi bila po moje zrela zanjo (bomo vidli čez kak mesec in pol v Izoli, ker tam bo v veliki spala),s amo je nimamo kam datuser posted image . Tudi opoldne dostikrat zaspi na veliki postelji,, ali pri babici na kavču ali v Izoli na francoski postelji in ni panike. Njej je važno, da jo pustiš pri miru. Ker če ležim zraven nje, pl se začne neki afnat in ne zaspi 1 uro. Če pa jo pustiš samo, ali zaspi takoj, ali pa si še malo prepeva in zaspi. Ja, tale naša Julije je prava pjevačica. Ona 80% časa poje. Pa poje pesmice, ki jih poznam in tudi take, ki jih ne poznam. Se mi zdi, da se kar sproti zmišljuje melodijo in sploh pa besedilouser posted image

Morem pa se prav pohvalit, da je Julija že od začetka januarja v vrtcu in še ni zbolela (trkam!). Malo pokašljuje tu pa tam, samo mislim, da ji bo večerna seansa z inhalatorjem pomagala, poleg tega pa sem si končno še vlažilec nabavila, ker jaz nič ne spim od tega suhega zraka. Zdaj čakam, da mi ga dostavijo. Internetna prodaja je zakon user posted image
Zdaj pa grem slikice urejat, sem se odločila, da bom dala razvit slikice od 1 leta na prej, ker sem nazadnje naredila fotoknjigo do 1. RD. Zdaj pa je treba čez vse slikice, pa taprave izbrat in seveda preko neta naročituser posted image .

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
26.1.2010 9:26:55   
Naša črtica koraka
ah, mi pa doma. Obležal je matija. Bruhanje, driska ... ostali smo (trkam) še ok. Me sicer glava boliiii. Pa vrat, sem se verjetno zaležala.

v hoferju nisem nič nabavla, mi ni bil inhalator všečen, ker ni pisalo glasnosti.

uf, sem zanič.

by

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 26.1.2010 9:30:24 >

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
26.1.2010 10:59:50   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

A imaš Tit-a že dolgo v tavelki postelji. Jaz si Lana ne upam, dat samo zaradi tega, ker vem da bo vstajal,... sploh pa opoldan ko gre spat, mu kr ni pa neki vstaja, sigurno mi nebi zaspal takrat.... sem gruntala, da bom ga dala v tavelko posteljo enkrat poleti

ne nimam ga v veliki postelji, še zmeraj je v tisti 120, ampak smo mu ograjico odstranili. Tko se mi je zdel že čist zrel za to. In bil je ful važen, ker sta jo z očijem skupaj dajala dol in to kar oči dela je itak mega user posted image . No, ampak spal je pa potem kar slabo in sem pomislila če ga je mogoče malo podzavestno strah, da bi padel ali pa da se ne počuti toliko varnega user posted image ...kaj pa vem. Danes ponoči je spet celo noč spal, torej zaenkrat ograjica deluje na njegov spanec. Bomo še malce počakali, sej je še čas. Imava pa v planu, da mu za 2. RD kupiva sobico s posteljico, ampak če bo tako, se nam še nikamor ne mudi.

Zobki...mi tudi nimamo še petic. Še trojke niso vse še vse čisto zunaj. 

Zofy, bravo Julija user posted image user posted image user posted image  naj ostane še naprej zdrava. Mi smo tudi kar kul, na splošno zelo malo manjkamo. Mene sodelavke samo gledajo kako malo manjkam glede na to, da imam malega otročička. Trkaaaaaaaam! In pridna za urejanje slikic. Tu je mene kar sram. Se spomnim tega sigurno vsak teden pa nič ne naredim. Slikam ja, prenesem na računalnik tudi, pri razvijanju se pa vse konča user posted image .

na koncu še user posted image user posted image user posted image  za Matijo!

Punce, a ste že kaj razmišljale o maškarah. Kaj bodo vaši user posted image ? kje boste kupile oblekice? in pa ali boste maškare tudi ve? gresta kam pustovat?

Jagoga...tebe tudi pogrešam, te ni bilo na javljanju že dooooolgo.

lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 26.1.2010 11:02:06 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
26.1.2010 11:10:04   
Zofy
najprej pikapoke za Matijouser posted image user posted image user posted image , pa še za ostalo familijo, da se ne nalezete user posted image user posted image user posted image

Maškare
: jaz zelo dvomim, da bomo šli v maškare, ker so 13. in pol v torek 16. februarja, jaz imam pa rok 15... Prijateljica mi je posodila oblekico za rožico, tako da bo Julija vsaj v vrtcu našemljena (upam). Če bom jaz ravno v P, ko bojo maškare, Julija ne bo šla v vrtec, ker jo bo prišla tašča pazit. To nam je edina opcija, ker bi sicer mogel mož po njo v vrtec in ne bi mogel k meni na obisk. Ja, na veliko mojo žalost, so obiski v Lj. P tako omejeni, da niti sorojenci ne smejo na obisk user posted image . Mogoče pa prijateljico prosim, da še Julijo na maškarado odpelje, ker jo ima Julija itak ful rada, pa njeno hčerkico tudi.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
26.1.2010 12:51:35   
terida
Ojla!

Se bom še jaz malo javila. Mi smo OK, moj mastitis je že davno pozabljen, samo še ti ostanki herpesa me nanj spominjajo... Še zdaj ne morem verjet, da je bil za tisto mojo vročino kriv res samo mastitis. Sem prav jezna nase, ker nisem prej pomislila na to - bi si prišparala par dni trpljenja, če bi prej šla po antibiotik... No, saj je vseeno zdaj, važno da je mimo.

Veliko ste debatirale zadnje čase, bom pokomentirala samo kar se spomnim... Zofy, glede kupovanja stanovanja - saj vem, da ni to kakšna huda tolažba, a glede stvari "za zrihtat" je moj isti kot tvoj! Ko sva midva kupovala tole stanovanje, sem večino stvari rihtala sama. No, saj ne da ni nič naredil - naredil je praktično vse kar sem mu naložila, samo celotna koordinacija in beleženje tega kaj rabimo, kaj je treba še naredit ipd. je bilo na meni. Ok, zdaj sem mogoče malo nefer, ker je dosti naredil, samo če ga jaz ne bi skozi nekaj priganjala in se z vsemi ljudmi okrog dogovarjala, ne bi bilo nič. Meni se zdi, da se moj boji telefona - če je treba kaj zrihtat tako, da je treba kam poklicat, potem moram to jaz naredit. Pa tako je z vsemi moškimi, ki jih poznam. Ne vem kaj jih to tako matra... Upam, da bosta dobila kakšno luštno in ugodno domovanje čim prej!

Ursi, joj, mene boli ko berem kaj se z Lukcem dogaja. Ena tona pikapok za vaju!!! Pa se kar strinjam z ostalimi, da so ti vaši dohtarji šlampasti! Upam, da se bo vse super zrihtalo!

NČK, pikapoke za Matijo! Joj, pa še vsem ostalim bolančkom, zdaj se ne spomnim vseh... In čestitke vsem, ki uspete kljub vrtcu ostati zdravi! Dandanes je to res že pravi podvig...

Mi pa se odvajamo od dude. Bolj neplanirano, ampak vseeno. Začelo se je tako, da sem konec prejšnjega tedna začela Eriki prigovarjat, da je že velika, pa da ne rabi dude ipd. In sem imela namen to počet en čas preden bi ji res dudo vzela. Potem pa smo bili za vikend doma na Primorskem (prvič odkar imamo Prmoža - da niti ne začnem jamrat o tem kakšna je logistika z dvema majhnima otrokoma), kjer se je čisto slučajno zgodilo, da je pozabila na dudo in je ves vikend spala brez (tako popoldne kot zvečer). No, potem se mi je pa zdelo že škoda, da ne bi tega podaljšali še tu. In smo res. V ponedeljek in torek zvečer je tako tudi tu že spala brez dude, samo tu so bile težave. Je hotela dudo in ker je ni dobila, je moral za tolažbo pri njej ostati eden od naju dokler ni zaspala (tega pri nas sicer ne prakticiramo že skoraj eno leto). Jah, kaj vem, saj mogoče je napaka, ker bo eno razvado zamenjala za drugo, a sva se odločila, da jo bova en teden še tako "tolažila" pred spanjem, potem se bomo pa spet odvajali od tega, da je nekdo pred spanjem skozi zraven... Itak naju po moje čaka še kar nekaj "prevzgajanja" Erike - ko je dobila bratca, sva se zelo veliko ukvarjala z njo, da ja ne bi bila ljubosumna. Saj je delovalo, nič ne rečem, samo po moje sva celo malo pretiravala, ker zadnje čase kar nekaj v jok pada, ko bi rada kaj dosegla (tega prej ni počela oz. vsaj ne pogosto) in se mi zdi, da zato, ker sva ji v zadnjem času preveč popuščala. Zdaj pa se mi zdi, da je obdoblje navajanja na bratca že dovolj dolgo in bo treba spet pridet na to, da ne more bit vse po njeno... Uf, ja, je težka tale starševska - poskušaš popravit eno stvar pa hkrati pokvariš dve drugi user posted image

Mislim, da sem se dovolj razpisala, pa še ta mali se mi prebuja... Lepo se imejte!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
26.1.2010 20:43:55   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

IZVIRNO SPOROČILO: Katy13

Vam moram povedat, da je Taja včeraj dobila še eno 5 (19. zob) in danes zvečer sem opazila še zadnjo 5. Tako, da smo rešeni s temi zobki. Čeprav moram reči, da je nkoli ni kaj veliko matralo.

user posted image user posted image user posted image user posted image Taji za vse zobe. pri nam še nimamo nobene 5-ice, še 2 trojki nam manjkata.

Tina50 hvala za čestitke.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
26.1.2010 20:44:48   
Katy13
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Katy13, bravo za 5-keuser posted image Sploh pa to, da so prišle ven bvrez kakšnih večjih težav. Mi smo še zmeraj pri 16 zobih - vse razen 5.

Zofy - hvala

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
26.1.2010 20:48:05   
Katy13
Velika postelja... mi imamo plan obnavljat stanovanje. Najprej bomo obnovili eno sobo, ki jo imamo sedaj za kramo in hodnik, nato pa še dve otroški sobi. Takrat bo dobila Taja tudi veliko posteljo. Sedaj je še v kinderpetu in če ji ne ustreza preprosto ugre ven. user posted image  Je pa res, da opoldan ne hodi več spat.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
27.1.2010 22:01:14   
terida
Danes pa niste bile kaj pretirano zgovorne. Sem se spomnila še par stvari...

Dinki, luštne slikce si dala gor zadnjiič (pardon, sem včeraj čisto pozabila)! Kakšnega ogromnega snežaka ste naredili, pa saj ne morem verjet! In hvala, da si jih dala še na RR - zdaj vidim, da sem res še edina, ki ni na FB in ne bom več sitnarila s temi slikami... Jasno, da jih ne boste dajale sem gor samo zaradi mene user posted image

Postelja... Erika že par mesecev spi na veliki postelji z ograjo. Pri nogah ima dovolj prostora, da lahko zleze sama dol, a tega nikoli ne počne. Kaj vem, mogoče misli, da ne gre user posted image Ko se zbudi in hoče dol, vedno naju kliče. Meni se to zaenkrat kar dopade.

Še vedno vztrajamo brez dude in zaenkrat ni kake hude panike. Danes prvič ni bilo treba bit z njo dokler ni zaspala. Mogoče pa bo le šlo gladko...

Včeraj sta bili na obisku Zofy in Julija in Erika je uživala 100/h. Z Julijo se tako lepo razumeta in igrata skupaj, da ju je veselje gledat. Še se moramo dobit! Joj, Zofy, to ti moram prav povedat: danes je Erika med malico sama od sebe (kar od nekje) rekla "Julija reče Atika Eriki" user posted image Ma res jo ima rada in jo je danes večkrat omenjala. Pa fino se ji zdi, ker tudi Julija nima dude. Se mi zdi, da bi bilo brez tega njeno odvajanje dosti bolj mučno.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
27.1.2010 22:50:14   
terida
Aja, pa še tole sem obljubila Zofy - verjamem, da bo prišlo prav tudi drugim user posted image , zato pošiljam kar vsem: razumevanje joka dojenčkov (tale link je enkrat poslala Vilma, če me spomin ne vara)
http://video.google.com/videoplay?docid=4052428020269668962#
Če nimate časa gledat vsega, poglejte vsaj od 3:50 naprej. Meni se zdi, da deluje! Saj ne, da bi vsakič točno vedela zakaj Primož joče, a vsaj toliko sem pogruntala, da vem kdaj ga matra podiranje kupčka. In že to mi dosti pomaga.

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
28.1.2010 9:27:16   
Zofy

IZVIRNO SPOROČILO: terida

Aja, pa še tole sem obljubila Zofy - verjamem, da bo prišlo prav tudi drugim user posted image , zato pošiljam kar vsem: razumevanje joka dojenčkov (tale link je enkrat poslala Vilma, če me spomin ne vara)
http://video.google.com/videoplay?docid=4052428020269668962#
Če nimate časa gledat vsega, poglejte vsaj od 3:50 naprej. Meni se zdi, da deluje! Saj ne, da bi vsakič točno vedela zakaj Primož joče, a vsaj toliko sem pogruntala, da vem kdaj ga matra podiranje kupčka. In že to mi dosti pomaga.

Hvala!! In bravo za dudo user posted image user posted image user posted image Kot sem rekla, je tudi pri nas bilo tako, da smo bili 2 dni z njo dokler ni zaspala, pol pa je zaspala sama. Ja, tudi Julija je uživala 100/h, je rekla, da bomo še šli h Atiki (user posted image ). Najboljši mi je bil prizor, ko je Julija pela (Ringa raja, če se ne motim), Erika posluša in pol na koncu vsa navdušena zaploska "bravo Julijaaa!!!". Prav ju je bilo užitek gledat. Primož pa je bil tudi zelo priden, samo spančkal je. Upam,da bo tudi naš takuser posted image .

Drugače pa: ku-ku, kje ste vse? Kje se Primorke skrivate?

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
28.1.2010 9:29:32   
Ursi2
Živjo, punce!

KK ste kaj? Upam, da vas ne zebe preveč!

Najprej naj se opravičim za zadnjič. Res ne vem, kaj mi je bilo, da sem bila tako zjamarana!Ma, tako je če noseča ženska preveč razmišlja. Sej se bom poboljšala. Hvala vsem za vse vzpodbudne besde in nasvete. No, MI smo fajn in zdravi! Trkam, da ostanemo.
No, z mojim se še vedno nisma pomenla. Sma se potem tisto noč pošteno vžgala in je sedaj tako malo čudno vse. Se pogovarjama, sma vljudna in prijazna, ampak se pa čuti, da nekaj ne štima. No, vsaj jz. Mislim pa da LUka ne preveč. No, pa sej gre na boljš in mogoč boma v nedeljo le imela kaj časa za kak pogovor. Jutri in v soboto imamo koline, tako da nič ne bo, ta teden je vsak popoldan še učil, tako da je prišel domov zvečer, ko sem dajala LUkana spat. No, sej bo. Pogovor je važen, sam treba se je lotit tega!

V pon pri zdravniku je bilo tako kot sem si mislila, sam da je LUka jokal ves čas, ko sva se peljala not in ko sma čakala na zdravnika. Prej se je začel jokat šele, ko je zagledal zdravnika, med potjo pa malo, ko je pogruntal, kam grema. No, v ordinaciji je bilo še slabše in je rabil zdravnik 10 minut, da mu je uspelo dat tisto palčko v luleka. Smo bili vsi zašvicani. Seveda sem jih poslušala, zakaj nisma prišla prej, pa sem mu povedala, da sem hotla prit, pa so mi rekli, da nima smisla, če njega ni, da naj v pon pridemo. No, zdej je rekel, da naj pustimo vse pri miru, da nima smisla, da ga matramo, da mamo čez en mesec kontrolo, pa počakali bomo 6 mesecev, potem pa šivanje. Je rekel, da pol ko ne bo une luknjice več, da bo začel pa lulat skoz to. pa sem rekla, če zdej ne, pa smo mu skoz jo čistili, kk bo pol. Pa je rekel, da bo že mogel. Ma res sem jezna. Tudi midva sma mnejna, da so vse skupaj mu prehitro ven vzeli cevko in te stvari. No, glavno da lula, pa da mamo malo mir z zdravniki. Pa bomo pol vidli, kaj bo. Ko sma potem v pon popoldan z mojim domov prišla, smo pa nardili pravo ceremenijo, da je LUka tiste palčke za pikanje vstran vrgel in tudi une pleničke z luknjico, ki sem jih imela še narejene. Se mu je tako smejalo in mi sedaj vsakič pove, da je vstran vrgel in da ne bomo več pikali. Pa vsakič posebej prekontrolira, če plenička res nima luknjice in se mu prav nasmeji. Res je smešen.

Se mi zdi, da je tudi Luka boljši volje in manj razdražljiv. Čeprav je še vedno ful na mene navezan in se sploh ne smem obrnat vstran. Ampak bo že. Zgleda pa, da mu še desna 5-ka nagaja, ker si skoz rokico not tiši in si s palcem gor pritiska. Pa če sma predolgo zunaj, da ga zazebe, se tako na ličko pritiska, kot da bi ga bolelo.

Tudi noč je bila danes prav fajna, sa je sam enkrat jokal, pa še tisto je sam zaspal nazaj. No, jz sem sicer ponoči strašila okrog, ker sem perilo prala in obešala. Ko so kopalnico štemali, so neki cevi prebili in je moj cev iz pralnega stroja ven dal pa gor na en kup poblek, ki sva jih imela tam zraven. Potem je pa pozabil dat cev nazaj gor, vodo so pa priklopli in je bilo vse mokro, pa je bilo treba vse oprat. kAj moreš, se zgodi.

Me pa nekaj zanima.

Tiste, ki imate male v dvodelnih pižamah, ali jih imate v nogavičkah ali brez? Ker meni se zdi ful mrzlo, da bi bil ponoči brez, ker se velikokrat odkrije, da ga morem pokrivat. Ne prenese pa vreče.

Pa ponoči, ali imate prižgano lučko? Predvsem me to zanima, ker sma midva zadnjič tudi dala ven une prečke v posteljici, da bi lahk sam prišel k nama, pol pa sem jih jz dala nazaj, ker me je bilo strah, da bi se kam zaletel ali zalutal, ker imamo temo. Sma pa že od prvega dneva imela ponoči ugasnjeno luč, tako da je navajen čiste teme in če vidi kje samo malo luči, potem kr misli, da je čas, da vstane.

iNŠE ENA BOLJ VZGOJNA. Naprimer, da vam mali prinese kak keks ali kaj podobnga, pa rečeš hvala, jz ga pa ne bi, ga bom dala atiju in reče NE, ali ga upoštevate ali nardite po svoje. Ali pa če je npr. z mano cel dan in gre potem dol k dediju in babici pa noče, da si ti zraven ali greste vstran ali ga spet prezrete in naredite po svoje. Isto velja npr za igranje. če si izbere atija in noče, da sem zraven, ali je narobe, če ga upoštevam? Ker meni se zdi, da ima otrok pravico do tega, da pove, kaj hoče in če mu nekaj ni všeč in če so take stvari, da se ga upošteva. Sej je logično, da se hoče kdaj tudi spočit od kake osebe ali da se raje kaj igra z atijem kot z mano,..... Ker mi je tašča že parkrat rekla, da se mu preveč pustim in da me preveč komandira. Pa ne vem, ali je res ali ne. Ne pustim, da bi jz nekaj rekla, on pa bi se hotel igrat in ne bi tega nardil. Je treba z mize pospravit, ko pojemo in ga vedno nekak motivirama, ada nama pomaga in se potem gremo igrat. Ali da more najprej ene igrače pospravit, potem pa se lahko grema s čim drugim igrat. Če pa reče, da hoče, da grem stran, da se bo on z atijem igral, se mi pa ne zdi narobe, če pove, da mu paše tudi, da se z nekom drugim igra. Sej vem, da sem malo zmedeno napisala, ampak mal me zanima.

Katy13, čestitke za vse zobke!!!!!!user posted image user posted image Zdej pa bo mir za nekaj časa. Mi tudi čakamo še zadnjo 5-ko, pol pa bo mir, upam.user posted image

Špela, super, da ste v vrtcu!!!!!user posted image user posted image Upam, da čim dlje ostanete! user posted image user posted image Kaj si pa zadnjič zrihtala, ko si se šla pogovorit z vzgojiteljicama? Upam, da je ritka boljš! Tud naš je imel čist rdečo, tako pikasto ritko, pa tudi ne vem, a od hrane al mogoč od tega, ko sem mu zvečer mal s Calgelom namazala zobke.user posted image
No, tudi tole s tvojo hčerko in njenimi šivi je nekaj podobnega, kot tole kajr zdej muštrajo z LUkijem.user posted image user posted image user posted image

Dinki, kake lušte si mi nardila!user posted image user posted image user posted image . Če bo naslednji vikend dokaj lep, bom tudi jz našga malo nagovorla, da bi šli mal v Portorožuser posted image user posted image . Ta vikend mamo koline v nedeljo imata pa moja starša praznovanje.
Upam, da zdej kaj boljši spite!Ja, čist lahk, da je ograjica bila malo kriva oz to, da se je malo zbrihtal do dokler, da je do vaju prišel pa potem še v postelji in seveda se mu je fajn zdelo se crtlat pa afnat po postelji!user posted image user posted image Sej je lubano, sam je vseen boljš, da spi.
Ja, posrečeni so tile naši zakladki, kk so navajeni na eno stvar in rabijo čas, da se navadijo na drugo. Čeprav je pa Luka npr čist srečen, če sma sama in bi rad jedel na atijevem stolu. Ko je ati doma, nikoli ne reče, če sma pa sama, pa velikokrat![user posted image

Mumu, pri nama ima moj prijavljenega LUkana. Se bolj splača. Nama pa ni treba, ker ga ima že čez leto. No, sem se pazmenila, ravno zdej, kos em šla papirje iskat za porodniško, da mi je napisala datum začetka porodniške 1.3 in e 23.2. Ker najprej mi je rok napisal 29.3., potem pa ga je prestavil na 23.3 po UZ. Pa sem rekla, če mi lahko upoštevajo unega 29.3, da grem kasnej na porodniško in se mi lahko upošteva še feb plača. Sem se doma tud zmenla, da mi bojo dali zadnjega feb plačo, da bo še šlo zraven. Ker se bo pa kr malo poznalo.

Zofy, super, da vam inhalator tako koristi!!!!!user posted image user posted image in da se je nakup izplačal!Jz sem tudi rekla, da ga bi rada, zdej še posebej, ko bota dva, se mi zdi, da je pa že kr nujno, da je tudi to doma.
Pridna Julija, da tako lepo in rada poje.user posted image
Pa en kup user posted image user posted image , da ostanete zdravi še naprej in bo zdej v vrtcu.
Mmmm, kako lepo delo imaš. Je fajn izbirat slike, kaj. Čeprav je problem naredit res ožji izbor. Jz tudi delam album za moja starša od vseh vnukov, da jima ga bomo dali zdej za RD. Sam na srečo sam za lansko leto, ker je že itak ful slik, spomnila sem se pa ta teden.user posted image

NČK, en vlak user posted image user posted image user posted image , da ostali ne zbolite in da je Matija že ok!!!!!!

Sem brala malo Dinki, da imata v planu kupit Titu sobico za 2. RD. Mene pa zanima če že kaj razmišljate o darilu za 2. rd. Sej vem, da je še daleč. Sam jz to vedno že ful vnparej razmišljam, pa mal iščem pluse in minuse. Razmišljam pa, da bi mu kupila traktorja na pedale. Mu je ful všeč, ko ga ima nečak. Za pisanko sem pa razmišljala o lesenem kolesu poganjalcu. Kaj ve mislite. Edino to je, da se naš tudi na unemavtu poganjalcu ne vozi kaj posebej, pa ne vem, a bi se na tem. Pri bici si vedno izbere to kolo, sam ga jz vozim okrog, ker je mal višje sedež (je od nečaka, ki je že 4 leta star) in ne doseže do tal.

Dinki, super, da je Tit lepo zdrav. user posted image user posted image user posted image , da tako ostane.

Maškare: mi smo dobli katalog od Babycentra, pa je not polno maškar in sem Lukana vprašala, kaj bi bil, pa je gledal nekaj časa in pokazal na Telebajska. No, potem je vsakič pokazal na Telebajska, tako da se lahk zgodi, da bo res. Al pa kak levček ali kužek. To je bolj moja izbirauser posted image
Upam pa, da bomo šli kam na maškare. Sicer imamo na pustno soboto prazniovanje nečakovega RD, ampak bomo že kam šli.

No, naš je zdej v fazi, da bi rad gledal Telebajske. Ste se pogovarjale enkrat, pa me zanima, če ima katera Telebajske na rač, da bi mi mogoč lahk posnela na CD. Sem neki downloadala, pa rajš ne povem, kaj mi je potegnalo dol (rečmo risanke za odrasleuser posted image user posted image )
Sem mu pa zadnjič potem kupila en CD, ko je bil znižan od Telebajskov (plešemo s Telebajski) in zdej, ko bi rad gledal risanko, se vsede na kavč in čaka čisto tiho, dokler, da ni meni malo čudno, kaj je taka tišina, če npr pomivam in grem gledat in sedi na kavču in se ziba sem pa tja. To pomeni, da bi rad gledal Telebajske. Če pa sedi in poskakuje na kavču pa pomeni, da bi gledal Traktorja Toma. To sta edini risanki, ki ju gleda, razen v nedeljo, ko je zvečer Nodi. Sicer gleda vsega skup mogoč 5 min, sam je posrečen, kk se smeji zraven in uživa.

Terida, super da je mastitis že pozabljen. In čestitke za odvajanje od dude!Držim pesti, da vam uspe!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, tega kar si za ERiko napisala je mene tudi strah. Kk najt eno pravo pot, da ne popuščaš in da še vedno nima občutka zapostavljenosti. Pa mene je najbolj strah, da bo kr letel k dediju in babici, ker je logično, da se ne bom mogla skoz z njim ukvarjat in bo letel dol k njima, ker bota imela oba ves čas sam za njega. Ma, vem, da sem lahk vesela, da bom imela pomoč, sam me je strah ravno tega in vmešavanja tašče zraven pa tega, da bo krprišla gor, da naj pride Luka k njima, ... No, sej mogoč pa ne bo tk. Bomo vidli, ko bo prišlo do tega, pa bomo takrat ukrepali.

Super, da ste se imeli fajn, KO JE BILA zOFY na obisku in da se imata Julija in Erika tako radi!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako, tole bo zaenkrat od mene. Lepo se imejet, pa uživajte!!!!!

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
28.1.2010 10:27:00   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: terida

Dinki, luštne slikce si dala gor zadnjiič (pardon, sem včeraj čisto pozabila)! Kakšnega ogromnega snežaka ste naredili, pa saj ne morem verjet! In hvala, da si jih dala še na RR - zdaj vidim, da sem res še edina, ki ni na FB in ne bom več sitnarila s temi slikami... Jasno, da jih ne boste dajale sem gor samo zaradi mene user posted image

zakaj pa ne, sej ti si jih tudi dala gor zaradi nas. Meni to ni noben problem user posted image
Super, pridna Erika, da ne vstaja iz velike postelje...naš je pa kar primaširal takoj k nama v posteljo user posted image .

Ursi2, sem super vesela, da Lukcu nekaj časa ne bo treba k zdravniku zaradi luleka user posted image user posted image  držim pesti, da se po pol leta to vse skupaj tudi do konca poštima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Tiste, ki imate male v dvodelnih pižamah, ali jih imate v nogavičkah ali brez? Ker meni se zdi ful mrzlo, da bi bil ponoči brez, ker se velikokrat odkrije, da ga morem pokrivat. Ne prenese pa vreče.

mi imamo dvo in eno delne pižamice in vse so z odprtimi nogicami. Titu ne obuvam nogavičk v nobenem primeru. Tit tko čudno spi, da zaspi zmeraj tako, da je pokrit tudi skoraj čez glavo in potem ko že čisto zaspi, ga pridem malce odkrit ker je drugače hitro čisto prešvican....ne vem, Tit je res tak topel otrok, ful hitro mu je vroče, zašvica. Potem ga zmeraj pridem še enkrat preverit če je pokrit preden grem spat. Nogice pa zelo velikokrat sam da ven iz kovtra, ker si zgleda s tem temperaturo uravnava, tako kot očka. Jst jih namreč obvezno moram meti pokrite user posted image .

Pa ponoči, ali imate prižgano lučko?

Tit ima prižgano majhno lučko (zvezdico iz Ikee) toliko da lahko preberemo pravljico in da zaspi, potem jo ugasnem in ostalne le ena čisto rahla v štekarju. Veš tisto, ki je skoraj kot kresnička, porabi en vat....ravno toliko, da ni kot v riti ko se zbudi user posted image .

Tole glede vzgoje....to se tudi nam dogaja, da mi Tit kdaj reče meni ali očiju papa, češ, da noče da sem zraven, ampak jst ne vidim zakaj bi takrat silila, da sem zraven če se lahko umaknem user posted image . Sej je tudi on človek s svojimi željami tako kot mi. Seveda če si nekje z njim sam in ti to reče, ga ne moreš niti upoštevat. Ne vem, to je spet stvar posameznika. Pa tudi ko je npr. pri babici in dedku in se kar naenkrat naveliča, reče papa in gre proti vratom, da hoče it domov, tudi onadva to upoštevata. Joj pa za tale hvala.....a vaši že rečejo hvala? Tit je tko ljubek ko reče hvala in to zmeraj ko mu dam za pit in za jest user posted image

Pa hvala za lepe želje glede spanja. Ne boš verjela, mi spet spimo celo noč od kar je ograjica gor user posted image .

Darilo za 2.rd....to pa ni tako zelo daleč več, sploh pa ne za Lukcauser posted image . Traktor s pedali toplo priporočam, ker pri nas ga je Tit dobil že lani in je zakon! Letos bo pomojem že dosegel pedala in bo še večji žur. Res so dragi, ampak imam sosedo, ki ima 3 in 4 letna fanta in jima je to še zmeraj špica, ga še zmeraj furata.

Telebajski....mi smo pa ravno zdej v fazi ko so Telebajski nekaj najboljšega. Kako se njemu učki zasvetijo ko jih vidi, pa to ne moreš verjet in pol ves čas ko jih gleda se smeji. Res jih ima rad, reče jim pa bai, bai. Jst imam doma CD na katerem so posneti v slovenščini. Mi ga je zapekla Aleži. Če želiš, ga zapečem tudi tebi, da ne bosta samo oči in mami imela risanko (tisto, ki ti jo je dol potegnilo user posted image )
Pa na koncu še....upam, da se uspeta z možekom čim prej pogovoriti in da data to smotano obdobje hitro za sabo user posted image user posted image user posted image .

Pa še čestitam Eriki in Juliji za dudo user posted image user posted image user posted image  pridne punce user posted image  

No toliko, zdej sem se pa razpisala.
Lepo se imejte!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 28.1.2010 10:31:56 >

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
28.1.2010 10:30:30   
Ursi2
No, še nekaj slik našega mišeka:

user posted image
Naše jaslice in moja nova frizura

user posted image
Na, sneg!

user posted image
Atiju pomagam sneg stran vozit. user posted image

user posted image
Z mamco sma nardila sneženega moža (vrageca).

user posted image
Jupi, sankanje!Ati, gremo!!!!!!

user posted image
Konjička sem dobil za Božička

user posted image
Od atija in mamce pa Lego kocke.

user posted image
Koline!

user posted image
Moja klobasa!

user posted image
Ati in Luka v elementu!!!!!!!user posted image user posted image

user posted image
Z bico!

user posted image
Božiček pri mojih. Raj za otroke!user posted image

user posted image
Pri bici je še vedno najbolj varno!user posted image user posted image

user posted image
Ati me uči na bongote!!!!!

user posted image
Z atijem delama ptičjo hišico!

user posted image
Učna ura bobnanja!!!user posted image

user posted image
Malo risanja!

user posted image
Preskakovanje ovir!

user posted image
Ups, neki sem ušpičil!

user posted image
Eee, whats up doc???!!!!!user posted image user posted image

user posted image
Ker ni več kavča v moji sobi, je sedaj tam omarica, kjer imam svoje knjige in si jih lahk sam vzamem!Potem pa se zleknem v fotelj in berem!!user posted image

user posted image
Praznovanje nečakovega 4. RD.

user posted image
Pihanje svečk!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
28.1.2010 10:37:16   
san
živjo punce, grem po vrsti, kjer sem ostala

joži, čestitam za punčicouser posted image in super, da je juš že boljeuser posted image

glede štedilnika, se še nisva zmenilauser posted image in sem tudi že sama razmišljala, d bi imela takega pol plin pol indukcija, sam kaj ko mene plin mal nervira....

aja, nčk, glede hrane kuhane na plinu in drugih električnih zadevah
enkrat sem dala mojmu za prebrat en članek, kjer je pisalo, da je Znanstveni inštitut iz Švice naredil obsežno raziskavo,največjo bio vrednost hrane je skuhana na ognju,ker pride do direktnega prenosa toplote v medij(hrano). po naravni poti... Pri indukcijski pa pride do takoimenovanega stičnega toka in sproščanja indukcijske toplote.... prihaja do magnetizmov in tudi višjefrekvenčnih elektromagnetnih sevanj, kar popači vrednost hrane. Še slabšeje v Mikrovalovni pečici, tam pride do nihanja vodnih atomov in doseganje temperature znotraj hrane, to je pa najslabši sistem ogrevanja hrane saj jo "obsevamo z mikrovalovi" tako hrana izgubi največ bio vrednosti.
sej vemo že po tem, ko jemo kruh ali pico pečeno direktno iz peči ,kjer so se kurila bukova drva,kakšna velika razlika je.. Veliko ljudi pa pozna problem otečenosti bezgavk, če hrano preveč segrejejo v mikrovalovni..no, mikrovalovke definitivno ne bomo imel, za štedilnik pa še nimam pojma...

dinki, hvala, no sej zdej je pa cene teh dveh praktično ista, s tem da ma +tisti, ki sem ga gledla jaz še no frost zraven. no, zdej v glavnem mal primerjam znamke, pa cene, pol bomo pa videli...

ursi, najprej en velik user posted image in upam, da si sedaj že bolje, verjetno h takemu razpoloženju veliko pripomorejo tudi trenutno ponoreli hormoni...
res mi je hudo, ko berem kako je z lukcem, ma sploh ne vem, kaj naj napišem kot to, da res močno upam, da bo kmalu bolje in da se porihta končno tole z lulčkom. kaj pa pravi dr., ki ga je operiral? ogi pikec mali, eno goro pikicpokicuser posted image user posted image user posted image
glede tvojega dragega, najprej ti povem, da kolikor pišeš in bereš, razen danes, je čist super očka, so pa moški včasih, al pa vedno, res bolj štoraste sorte in res redki tisti, ki se odlično ali pa bolje od ženske znajdejo v svoji vlogi in se obvladajo kot mame. osebno poznam samo en tak primer, ostali so pa tam tyam. tudi pri nas je oči sten, sploh če ima težave v službi in pol doma stresa jezo na otroke. ga morm ustavit, ker sam sploh ne opazi. pa itak, da bi on, da ga takoj ubogajo na prvo besedo, pa pač tako ne gre in če imajo slab dan, tudi ne pomisli, da ga ima on avno tako, pa ne malokrat... tko da, mal mu pojamraj, pogovorita se, lepo mu povej kaj te moti, kaj si opazila... pa se bo gotovo zamislil. mojmu sicer ni všeč tisti trenutek, ko mu to povem, ampak na dolgi rok pa pomaga, se zamisli in se trudi potem to spremenit - vsaj za nekaj časa. pol morm pa spet mal obnovit pridigo.
no, ravno zadnjič sem pojamral, da morm vse sama glede stanovanja in nakupov urejkat, da ga sploh ne zanima in da mi to ni všeč, ker bo on ravno tako to uorabljal in živel tam in da sama ne mislim izibrat kuinje, pa dnevne, pa spalnice... in da ne morva zadnji hip pol v ikeo in tam vse nabavit, ker lahko da ne bo ok in da morva prej videt in ne boš verjela, naslednji dan je vzel fraj in me peljal v ikeo v italijo, da sva preverila stanje pohištva in kaj nama je sploh všeč in da lahko sedaj raziskujem tu lj naprej.

spremembe pa našga urbana ne vržejo iz tira toliko, no recimo, čle bi mu tobogan notr dala v sobo, bi bil navdušenuser posted image , zadnjič sva kupila še dva stolčka lesena in je bil navdušen, sploh ker je lahko pomagal šraufatuser posted image . no, sedet mormo pa za mizo res vedno vsak na svojem mestu, to pa ja, pa on mora bit vedno pri meni

katy, braavo taji za 5-kouser posted image

tina, kako se kaj počutiš?

špela, super, da ste v vrtcu, le tako naj tudi ostaneuser posted image
joj in ti doktorji znajo bit res šlampasti
(moj deda je umrl, ker so pozabili en instrument med operacijo v njegovem telesu in se mu je zagnojilo...)

dinki, super za lep sončen vikenduser posted image , mi smo šli pa spet mal smučkat in je bani celo ene 3 krat po 15 minut smučal, je sam prosiluser posted image

dohodnina, mi jih imamo že čez leto v olajšavi

ime za našo pupo, jaz še vedno vztrajam za ivano vesno, otroc se strinjajo, dragi pa ne

velika postelja, urban bo šel v veliko enkrat pred majem, ker bo to posteljo dobil njegov naslednjik. po moje ne bo problemov, ker že sedaj zelo rad v njej spi (dobil bo izidorjevo, izidor pa dobi novo večjo)

nčk, goro pikicpokic matijiuser posted image user posted image smo dali to že čez prejšnji teden, ta teden, pa sem imela urbana doma, ker je kašljal kot starček, no danes je šel v vrtec, upam ,da bo ok. ker jaz sem totalno zanič, vsa prehlajena, groza...

maškare, urban bo lev, verjetno bomo pa takrat na smučanju in bo pač tam v kostumčku, na pustovanje pa letos ne gremo.

(odgovor članu Joži79)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
28.1.2010 10:42:36   
san
terida, vidim, da je večino moških takih, sej ne vem, a se urtstrašijo, al kaj...

bravo eriki za odvajanje od dudeuser posted image in super za lep obisk, tako majhni pa že taki prijateljiciuser posted image atikauser posted image
in ja se strinjam, težka je starševska...
pa super za linkuser posted image , sem si ga ogledala, ga še nisme vidla...

tko ostala sem pri teridinem postu, več kasnejeuser posted image

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
28.1.2010 10:43:20   
Dinki

user posted image
Ker ni več kavča v moji sobi, je sedaj tam omarica, kjer imam svoje knjige in si jih lahk sam vzamem!Potem pa se zleknem v fotelj in berem!!user posted image  

aua, kakšen lep bralni kotiček user posted image user posted image  in kakšno število knjig ima že Luka  user posted image
Krasen je tvoj sinko user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
28.1.2010 10:47:22   
terida
Ursi, fajn, da imate zdaj en čas mir pred zdravniki! Da ti odgovorim na vprašanja:

Nogavičke - Eriko imamo ponoči v nogavičkah, ker se vedno odkriva in je imela sicer mrzle noge zjutraj. Pazim pa, da ji dajem take, ki nimajo močne elastike.

Luč ponoči - Ko gre Erika spat, vrata njene sobe pripremo in pustimo luč na hodniku. Saj ne vem ali se ona kaj boji teme ali ne, a to delamo že od nekdaj kar sami in tako je. Ko zaspi, zapremo vrata od sobe in luč. Potem, ko gremo pa še mi spat, vrata njene sobe spet odpremo, da jo bolje slišimo. Sicer pa v sobi nima nikoli popolne teme, ker smo sredi Ljubljane in je tudi ponoči zunaj nekoliko svetlobe, rolet pa v tem stanovanju sploh ni! Imamo samo žaluzije, ki pa seveda ne naredijo popolne teme. Sva že govorila z možem, da bova spomladi montirala rolete v njeni sobi in najini spalnici, ker se mi zdi, da je prav, da ima človek vsaj ponoči res temo.

Upoštevanje želja otroka - V primeru, ko mi nekaj ponuja, česar jaz nočem, ne popuščam in tistega nočem. Če pa izrazi željo bit z nekom, to upoštevam. Že kar vidim, da te spet nekaj tašča gnjavi! user posted image Glede teh stvari ti kar sebe in svoj instinkt poslušaj, njo pa poskusi čim bolj ignorirat! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
28.1.2010 10:50:44   
Ursi2
Ja, Dinki, to je pa krivo to, ko sem jz pravi knjigožer!IN potem raje kupim kako knjigo vsake tolko časa kot pa kr neki eno čokolado vsakič. Pa tudi za darila od stricov in tet in bice dobi ponavadi knjigo. Pa nekaj sem kupila še preden, da se je rodil!user posted image
No, sej nekaj jih je pa iz knjižnice oz jih je sestra posodila, ker so jih njihovi že mal prerasli.

< Sporočilo je popravil Ursi2 -- 28.1.2010 10:52:09 >

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
28.1.2010 11:02:22   
terida
Ste me prehitele in kup stvari napisale preden sem poslala svoje user posted image

Ursi, super slikce! Kako si ti pridna s fotografiranjem - jaz Eriko in Primoža tako malo slikam, da sem se prav zamislila nad sabo... Primož je sploh en revež, ker v primerjavi z Eriko bo imel samo kakšno desetino slik. Pa že nje nisem pretirano fotografirala...

san, lepo si napisala tole o moških/očetih!

Telebajski, kaj? user posted image Tudi pri nas so še vedno zakon, čeprav je zdaj malo bolje in ne sprašuje po njih 100-krat dnevno kot je to počela še kak teden nazaj. Sicer pa imamo mi doma originalen DVD, tako da dvomim, da se ga da kar enostavno presnet...

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
28.1.2010 11:20:13   
san
zofy, tudi juliji bravo za ukinitev dudeuser posted image
kaj ti imaš že februarja rok? omg, sem mislila, da marca.... ja, bliža se hitro... a potem imata tudi tina in ursi februarja rok.... sm mal pomešala zgleda...

ursi, no super, da je luka sedaj bolje, ampak tale vaš dr je pa user posted image . a zamenjat ga pa ne morte, al pa drugo mnenje v lj. dobit?
glede jamranja, pa saj smo zato tuuser posted image . jaz sm prav vesela, da lahko vam jamram, resuser posted image
aja, glede navezanosti, pa sej je moj urban tudi ful name navezan, tam šele po drugem letu al pa še kasneje jih začnejo interesirat tudi očki in ostali člani.

če ga imam v dvodelni pižami ima nogavice gor, sicer si jih sezuje takoj, ampak ko zaspi mu jih spet gor dam, pa čez noč včasih ponovim, ker v spanju dol vlečeuser posted image
lučke nimamo prižgane, ker nima te potrebe, v bistvu če je luč, sploh noče zaspat
glede upoštevanja njegovih želja, pa čisto odvisno, če se želi z očkom igrat, super, sem presrečna in grem proč, če mi ponuja piškot, mu lepo še enkrat povem, da ga ne bom in se mu zahvalim in povem kaj naj naredi z njim (ponavadi ga prvič vzamem, ker mi je lepo, da se spomni name, ko pa ne morem več, mu pa razložim in ga potem da nazaj ali pa komu drugemu).
če je pa kaj kar ni ravno ok zanj in je nevarno ali pa pač tisti trenutek ni izvedljivo, mu pa pač ne dovolim in vedno razložim zakaj ne in ponavadi dam drugo možnost izbire.

tko, zdej morem pa letet na pregleduser posted image , komaj čakam, da vidim mojo pupouser posted image ... vas še nisem prebrala do konca... pa kasneje

uživajteuser posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
28.1.2010 11:22:51   
Ursi2
Hvala vam za odgovore!

Ja, jz kr neki slikam cel čas, upam da bom tudi pri Juretu!Sicer me ima že Luka prav poln kufer, sam ok!user posted image

Pižamice: mi imamo pa še enodelne z nogicami. Prav iščem take, če bom še kje dobila tolk velike. Ker pri nas se ponoči shladi na nekje 19 stopinj. Ker če je odprt radiator je pa suh zrak in tudi LUka slabo spi. Sej, ko je imel kateter sem ga imela v dvodelni pižamici pa body spod, in nogavičke na nogah. Seveda take, da ga niso preveč držale. Pa se mi je kr zdelo, da je hladen. Najbrž se mi je sam zdelo.user posted image

Lučka ponoči: pri nas smo tud imeli ene 2 noči uno lučko v štekerju, pa smo prebedeli pol noči. Se je zbudil in ej vidle lučko in potem je skoz tja kazal in nekaj govoril, pa kr hotu je veliko luč in se igrat. Niti osvežica nimava več not, ker je imel zeleno lučko, ko je delal, in ga je tudi ta motila, ko se je zbudil. Sej ne, da je presvetlo, sam kr gledal jo je pa se smejal in migovoril neki.
V sobi je pa kr temno, ker smo v ulci, kjer ni razsvetljave, pa še take temno modre zavese imamo za ponoči zagrnat.

Glede vzgoje: Sej če meni neki ne paše, tudi jz ne vzamem oz nočem, ampak včasih me zanima, kaj bo nardil, pa mu rečem Hvala za keksa. A ga lahk dam jz atiju? Pol pa reče Ne, IN MI POKAŽE, DA GA JE MENI PRINESEL. sE MI ZDI BREZVEZE, DA BI SILILA pa ga nalašč pol dala atiju. Sej mogoč mu popuščam preveč, ker meni se zdi, da mi lahko pomaga pomivat in potem jz pomivam, on pa splahuje, pa ko kuham je zraven in on soli, sladka, kavo skuha, da testenine v vodo.... Res je, da je takoj zraven in bi rad pomagal, meni se pa zdi tudi fajn in prav če le hoče in dokler bo hotel. Ne bom ga vstran, res pa je da dlje traja!user posted image
Za igranje in take stavri se mi pa zdi prav, da pove, če se želi s kom igrat oz ko ima nečesa ali nekoga dost, da to tudi pove. Sej tudi odraslim ne paše skoz družba enega.user posted image
No, naš še ne reče hvala, ker itak skor nič ne govori!!!!!user posted image user posted image Ampak pa tako lepo pokaže prosim, da sem čist v nebesih!user posted image

Dinki, super za spanje!!!!!!!user posted image user posted image
Ja, bi te prosila, če bi mi mogoč res lahk posnela CD od Telebajskov!Luka bo ful vesel!!!!!!!!!
prosim!!!!
Une risanke boma pa midva mal pogledala!user posted image user posted image

Ja, nekak sem že 99% da boma vzela traktor. Sam ne morem se odločit a bi takega od 2 al od 3 let naprej. Po eni strani bi unega od 2 let, da ga bo lahko že letos uporabljal, pa potem, ko bota 2 ali 3-je, kupimo večjega. Sam po drugi strani bi pa onega od 3 let naprej. Kaj ve mislite?

Tolko zaenkrat, morem it malico nardit!!!

(odgovor članu terida)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......