dskubin
|
Mene to kar malo skrbi..., ker jaz bi zgubila živce že pri razliti vodi... user posted image Ja, take stvari te na začetku vržejo iz tira, pa ne veš kaj naredit, pa... ampak nekaj politega je še najmanj, skoraj vsakdanja stvar, še posebej, ko začnejo sami jest in pit , tako da boš vidla, da se ti bo začel s časom krepko višat prag tolerance za take neumnosti - no, vsaj na zunaj, notri maš včasih za eksplodirat, samo ne smeš otroku pokazat zvesta - ČikaPika - iiiiiii, kako maš lušno Jaz sem se pa kar fajn prehladila, ponoči pa so se za povrh začeli še krči, pa še v 3. ne vem, al so to že popadki, al ne . Vsekakor taka ne bi šla rada rodit, mi teče iz nosa, upam pa, da je to otrdevanje bilo samo posledica včerajšnjega celodnevnega vandranja okoli Zjutraj sem komaj prišla k sebi, tko da je sam spedenal tamaladva, ju odpeljal najprej k zobozdravnici in pol v vrtec. Zobke imata krasne, ena skrb manj . Zgovorna sta pa tudi po starših, se zdravnica in sestra vsakokrat do solz nasmejeta. Pri nas je res treba pazit, kaj izrečeš, ker nikoli ne veš, kdaj bosta slučajno slišano stvar uporabila v javnosti. Zdej grem pa k frizerki, kjer bom razmislila, kaj naj skuham s čimmanj truda Aja, pa popoldan imam še roditeljski za oba v vrtcu, sam če bom še zmeraj tko cunjasta, bom spet poslala , čeprav mu ne diši, ker mu dvigne pritisk vsakič, ko sam vidi vzgojiteljico
< Sporočilo je popravil dskubin -- 28.1.2010 9:18:53 >